Gebruikers over webshop Afuture
Review toevoegenAls er een product was dat ik wou wijzigen konden ze dit snel regelen dankzij de livechat feature op hun site, verder kon ik ook makkelijk verzendingsopties hiermee veranderen en ik kreeg ook snelle hulp als er iets niet compatible was.
VerzendingIk kreeg mijn geassembleerde computer binnen 2 dagen verstuurd, toen alle onderdelen er waren werd hij geassembleerd op donderdag en verstuurd in de avond op vrijdag waardoor ik de computer nog zaterdag de 24ste kreeg, als het langer geduurd zou hebben had ik moeten wachten tot dinsdag maar dankzij de snelle service had ik de computer wat sneller binnen.
KlantenserviceDoormiddel van goeie tijden voor hun klantenservice en de bereikbaarheid van niet alleen e-mail en telefonisch contact maar ook nog live-chat kon ik al mijn vragen stellen en er opeen antwoord rekenen binnen 15 minuten. Ik kon ook gemakkelijk wijzegingen doorgeven die dan ook binnen 15 minuten compleet waren. Daarbij zijn de werknemers netjes en geduldig dus het is een uitstekende klantenservice.
Prima winkel, je kan op bijna elke manier betalen,wat heel handig. Voor de rest is het een prima winkel.
KlantenservicePerfecte klantenservice. Je hoeft nooit te wachten aan de lijn. Ze helpen je per direct.
Heldere website, correcte levertijd indicaties, prijzen van de producten zijn erg scherp voor de service die geleverd wordt.
VerzendingNetjes verpakt, levertijd zoals aangegeven. In het orderoverzicht valt te zien welke onderdelen nog binnen moeten komen voor de order verzonden wordt.
KlantenserviceTelefonisch bereikbaar van 08:00-24:00u (!). Er wordt snel opgenomen door bekwaam personeel. In mijn geval moest een moederbord (Gigabyte X99P-SLI) geflashed worden naar een nieuwe BIOS versie voordat deze Broadwell-E processoren herkend. Probleemloze RMA en ook het meetesten van een processor die niet bij hen was aangeschaft vormde geen probleem. Werkelijk uitstekend.
Op vrijdagavond een harde schijf besteld, volgende ochtend binnen. Beter kan je niet verwachten.
Tevens was de prijs 1 van de voordeligste.
Bestelling snel makkelijk kunnen plaatsen. Geen lastig gedoe met aanmaken met account etc. OVerzichtelijk en duidelijk.
VerzendingVerzending niet volgens melding op de website. Keuze gemaakt om het te laten bezorgen ipv afhalen omdat er duidelijk vermeld stond dat het de volgende dag geleverd kon worden.
Speciaal vrij genomen om te werken met de bestelde producten maar dat is dus voor niets gebleken.
Waar de fout zit weet ik niet. Dit kan DHL zijn maar ook Afuture.
Simpelweg telleurgesteld.
Contact gehad via de chat. Mr gaf aan niet veel te kunnen doen omdat het pakket op tijd is aangemeld.
Gevraagd of hetzelfde product afgestuurd kon worden met snelle zending maar was niet mogelijk.
Afuture begrijpt dat een harde schijf goed en schokbestendig verpakt moet worden, in tegenstelling tot sommige andere winkels. De harde schijf zat zo goed verpakt dat ze waarschijnlijk zelfs een serieuze val kan overleven tijdens het transport. En dat zonder verzendkosten, heel netjes!
VerzendingZeer snelle verzending (besteld om 16u, volgende ochtend om 11u geleverd). Ze gebruiken passende verpakking voor gevoelige producten. Top!
Bestellen en betalen is gemakkelijk maar daarna beginnen de problemen i.v.m een defect geleverde monitor.
VerzendingArtikelen zouden een levertijd van 1-4 werkdagen hebben maar werden zonder verder bericht pas na 11 dagen geleverd.
KlantenserviceNa uitpakken bleek 1 van de geleverde monitoren te knipperen en een zwarte vlek in het scherm te hebben.
Na melding het verzoek gekregen foto's van de verpakking te sturen.
In reactie hierop de mededeling ontvangen dat er geen zichtbare transportschade is dus dat ik de monitor zelf kapot heb gemaakt en dus geen garantie.
Op verdere email of telefoon wordt door afuture niet meer gereageerd.
Het betalen ging soepel en ik kreeg binnen een paar minuten dat de bestelling betaald. Ook het samenstellen van mijn product ging makkelijk en de site was erg overzichtelijk.
KlantenserviceIk had 1 ding fout besteld. Toen heb ik gebeld en ze hebben het direct voor me aangepast.
De website ziet er super verzorgt uit, groot assortiment en goede updates via de mail.
VerzendingDe levering was super, direct verzonden en met de track & trace code kan je precies zien waar je pakket is.
KlantenserviceGoede informatie over hoe ze te bereiken zijn, als je ze nodig hebt zijn ze er ook.
Zeer heldere website met een groot aanbod aan producten en een goede zoekfunctie/filter. Tevens scherp geprijsd.
VerzendingVerzendingen komen overeen met de gestelde levertijd. Producten waren degelijk verpakt in een neutrale doos met de nodige stootbescherming.
KlantenserviceVia de chat contact gehad over de levertijd van een product. Ik had meer nodig dan de voorraad aangaf. Binnen enkele minuten had ik contact met een medewerker, welke contact heeft opgenomen met de leverancier. Uiteindelijk binnen 10 minuten een antwoord verkregen.
Levertijd was 3-4 dagen. Heeft uit eindelijk 8 dagen geduurd voor ik alles in huis had. Retour aangevraagd voor 1 product heeft 3 dagen geduurd om mailtje te krijgen dat ik mocht terug sturen.
Ja ze waren goedkoopste, maar zal me volgende keer wel afvragen of die paar euro die ik heb bespaard het wel waard zijn.
Prima webwinkel, produkten zijn op verschillende manieren te filteren om een goede keuze te maken. wanneer intern op voorraad is de verzending snel.
VerzendingEr is keuze op verschillende manieren van verzenden, ik had de gratis verzending via DHL gekozen. Dit bleek achteraf een slechte keuze te zijn omdat DHL het pakketje zomaar ergens is de wijk in een brievenbus heeft gestopt en daarna het pakketje als verzonden heeft beschouwd. Melding van gemaakt bij DHL, maar er komt geen reactie van DHL, dus DHL is Waardeloos, neemt geen verantwoording. Gelukkig is het pakketje toch nog gebracht door de persoon die hem in de bus heeft gekregen. Hartelijk dank en helemaal TOP voor deze persoon en waardeloos voor DHL.
NZXT S340 en de M12II evo 520W van Seasonic gekocht, alles kwam de volgende dag aan en verder geen problemen mee gehad.
Ik heb elke keer dat ik bij Afuture bestel een prettige ervaring. Afuture staat altijd hoog op de lijst voor laagste prijzen en hun service is uitstekend. Bestellen en annuleren is heel makkelijk. Ook zijn ze altijd heel snel met verzenden. Zelfs als je iets later dan 22.30 iets besteld heb je het vaak nog gewoon de volgende dag in huis.
VerzendingIk heb al vaker bij Afuture computer onderdelen gekocht, maar deze keer was het toch wel de allersnelste levering die ik tot nu toe heb gezien. Ik had om 01.30 uur s'nachts een behuizing besteld. En om 08.35 stond de postbode al voor de deur. Dat was nog eens vrolijk wakker worden.
KlantenserviceAfuture doet helemaal niet moeilijk over annuleren of wijzingen van bestellingen. Ik had een keer een verkeerd product bestelt. Annuleren kon gewoon via de mail, nog voordat het was verzonden. En 2 dagen later stond het bedrag weer gewoon op mijn rekening. Top service
Ik was op zoek naar adobe premiere elements 15 en kwam daar 7 versies tegen. Gelukkig ben ik snel en goed geholpen door een mederwerker in de chat. Verder bestel proces ging vlot.
VerzendingBij binnenkomst (na 9 dagen!) bleek het product niet het goede, dit was duidelijk niet goed vermeld op de site.
Klantenservice<UPDATE> Zonder te vragen heb ik het juiste product opgestuurd gekregen zónder extra kosten. Klasse oplossing! Ik hoop dat het bij toekomstige bestellingen gewoon goed gaat. </update>
Ik heb meerdere dagen achter elkaar, zowel telefonisch als in de chat, 'geworsteld' met een medewerker. Het was bijzonder moeilijk om tot deze meneer door te dringen en luisteren naar mijn klacht bleek een hele opgave. Een antwoord op 1 simpele vraag waren 3 dagen voor nodig. Daarbij heeft deze meneer 2 keer verzuimd om terug te bellen op tijdstippen die door Afuture zelf zijn voorgesteld.
Uiteindelijk heb ik het pakket retour kunnen sturen. De site info is aangepast op mijn aangeven, daarvoor dan wel weer een thumbs up. Verder ben ik even genezen van dit bedrijf.
Ik vroeg om advies en kreeg heel helder en duidelijk advies en had hier echt wat aan. Super service!
we bestellen regelmatig producten bij Afuture en zijn zeer tevreden zowel over de geleverde producten als de klantvriendelijkheid. Dit bedrijf geeft een zeer goede service. Aanrader!
VerzendingOmdat wij in de buurt wonen, halen wij onze spullen op.
KlantenserviceZeer vriendelijk en servicegericht, altijd bereikbaar! Ook snel antwoord op mail.
Prima shop! Twee bestellingen gedaan, waarbij 1 annulering.
Bestelproces, bezorging en garanties zijn probleemloos verlopen.
Vriend heeft oude PC met Q6600 erin, wil civ6 spelen, gaat niet => nieuwe videokaart, et voilá(ook al SSD en nieuwe voeding en ander RAM ingepropt). Alles draait nu, wel nog ander mobo moeten fixen en daarna de fishtank-test: ziet er echt goed uit, echter wil civ6 voorlopig nog niet starten maar dat is een ander verhaal.
VerzendingKan ik kort in zijn: no problemo.
KlantenserviceDe klantenservice is echt ongelooflijk. Ik stuurde een mail rond 23:00 uur en ik kreeg 5 minuten later gewoon antwoord. Er is dan nog een hele mailconversatie ontstaan; Ik stelde vast dat met de nieuwe videokaart toch geen DirectX12 draaide. Uiteindelijk bleek dat dit Windows10 exclusief is, wat ik wél had moeten weten. Ik vind dit toch formidastisch dat op een maandagavond rond 23:00 uur nog iemand de moeite neemt om klantenservice te geven, wat toch meestal over een of ander probleem gaat. Chapeau! 6*
Snel en makkelijk, betaling via iDeal, pakketje werd dezelfde avond nog overgedragen aan DHL. Eerdere ervaringen ook prima.
VerzendingVerzend helaas ook met DHL, wat een waardeloos bedrijf is dat zeg. Twee keer thuis gebleven, twee keer geen bezorger langs geweest, twee keer de melding 'ontvanger niet thuis'. Wat dus onzin is. Uiteraard ook geen briefje in de bus want de bezorger is helemaal niet geweest. Nu maar hopen dat de stumperds het wel bij een parcelshop in de buurt af kunnen leveren..