Afuture

Gebruikers over webshop Afuture

Bestelling makkelijk, had 1 ding wat uit het order moest emailtje werkt snel en het telefoontje op werkdagen direct.

Levering ging soepel, track and trace en de tijden waren altijd goed.

Ik werdt altijd geholpen ook toen er iets uit mijn order moest worden gehaald. geld gewoon binnen 3 dagen terug op de rekening.

Al jaren klant bij ze, hebben hele goede prijzen, vind het fijn om indicatie van voorraad te kunnen zien en is iets niet op voorraad dan zijn ze alsnog heel snel met leveren, tot nu toe tevreden met bestelde producten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prettige website en voldoende informatie. Alles wat je moet weten is direct te vinden op de site zoals levertijd en garantie etc.

Levertijd zou 3-5 werkdagen zijn. Na 1 werkdag was mijn bestelling al compleet

Kapotte voeding gekregen. Na contact te hebben gehad ben ik geadviseerd en heb een andere gekregen. Er wordt niet moeilijk gedaan.

Ik wil los van alle punten hier sterk in benadrukken; de eerlijkheid, begrip en oplossingen een uiterst sterk punt. En wat betreft internet aankopen is dit een uiterst zeldzaam aspect. Je besteed veelal relatief grote bedragen op pc componenten en dus wil je ook die nazorg hebben. Dit hebben zij absoluut in zich. Ik bestel zodoende nu al mijn pc gerelateerde spullen bij Afuture.

Mooie overzichtelijke site waar je snel kan vinden wat je zoekt. Ook een duidelijke voorraadaanduiding.

Gewoon keurig verzonden en op tijd binnen.

Ik had een monitor op het oog die teruggestuurd was door een klant die niet volgens de verwachtingen was (met aanzienlijke korting). Heb deze uiteindelijk besteld met nog wat controle vraagjes of er niks mis was met de monitor.
De volgende dag kreeg ik een mail met de mededeling dat het scherm niks mankeerde.

5 minuten na die mail kreeg ik zelfs nog een telefoontje dat ze gecontroleerd hadden op dode pixel en blacklight bleeding. Helemaal top! En de monitor(samsung s34e790c) ook overigens :).

Na een eerdere slechte ervaring met Afuture toch nog een bestelling geplaatst omdat de prijs gewoon goed was, statusmails waren goed en het is op tijd geleverd.

bezorging was met DPD en we waren net op dat moment niet thuis, de geheugenmodules met waarde van 230 euro werden in de brievenbus geduwd en het stak zelfs uit! iedereen die langs ons huis loopt had het er zo uit kunnen trekken! (wat gelukkig niet gebeurd is)

Ik heb melding gedaan bij Afuture over deze bezorging telefonisch maar niet echt het idee dat er iets mee zal gebeuren, ik voel me niet echt serieus genomen. Met deze aftersales zal ik niet snel neigen om nog een bestelling te plaatsen bij Afuture

Het bestellen ging heel makkelijk en snel via ideal en je krijgt direct een mail gestuurd naar je email adres voor informatie over je bestelling. op vrijdag mijn pakket besteld en op zaterdag in huis. uitstekende service dus!

Goed en snel via DPD

GTX780TI gekocht, deze is defect gegaan. Vervolgens mailcontact gehad om de kaart te retourneren, hier groen licht voor gekregen. Alles bij elkaar ben ik de kaart 2 maanden kwijtgeweest, dit vindt ik onacceptabel. Uiteindelijk hebben ze geen defect vastgesteld aan mijn kaart, vreemd genoeg hebben ze wel zogenaamd de koeler vervangen want deze zou verbogen zijn tijdens transport (?) en werkt de kaart bij mij ineens foutloos. Ook zitten de stickers, waaronder die van het serienummer op een andere plaats en hebben de condensatoren een andere kleur, ik kan niet anders concluderen dan dat ze mij toch een andere kaart hebben gegeven. De slechte beoordeling is dus te wijten aan de lange tijd dat ik deze kaart kwijt ben geweest.

Voldoende verpakt verzonden, weinig over te zeggen, gewoon zoals het hoort.

Ik moest 2 maanden wachten tot ik mijn kaart terug had van RMA. Tussentijdse contact was minimaal en kreeg telkens maar half antwoord op mijn vragen.

De website is OK, men zou een betere zoek functie kunnen realizeren. Dat gezegd ga ik meestal bij tweakers.net naar onderdelen zoeken en kom dan via die manier op de juiste product pagina. Afuture houd je keurig op de hoogte betreffende bestelling, envoor het volgen van je zending via dpd krijg je een tracking nummer. Op mail en telefoon wordt snel en goed gereageerd en is men zeer behulpzaam. Afgelopen 3 jaar bestel ik al steeds bij Afuture en kom steeds bij ze terug door prijs en service.

Ik heb een EVGA GTX 980 Ti Superclocked gekocht bij Afuture, ze waren destijds veruit het goedkoopste met deze kaart. Ik woon er vlakbij en ik kon de zelfde dag de kaart nog ophalen. Nooit een slechte ervaring gehad met deze winkel en ik kan ze alleen maar aanraden.

Super goede winkel. Had een open verpakking gekocht van me nieuwe GTX980Ti Gigabyte G1 gaming. Orginele prijs 755 euro en kon hem krijgen voor 661euro incl. verzend kosten.

Verzending verliep via DPD en kreeg hem netjes bij me bedrijf waar ik werk in de ochtend geleverd. Netjes verpakt.

Netjes gemaild met de vraag of deze kaart terug was gekomen vanwege rma of andere redenen. Enige reden was dat de kaart binnen de 14 dagen termijn was terug gekomen en de vorige eigenaar een te kleine kast had.

De kaart hadden ze getest en werkte prima. En dit bleek ook inderdaad te zijn. Geen problemen en werkte meteen uitstekend onder Windows 10.

Site werkt goed en heeft een compacte no nonsense aanpak. Betalings opties werken perfect. Duidelijke facturering en orderhistorie. Levering: verpakking prima en de dag erna geleverd voor zaken die gewoon op voorraad zijn. Concurrerende prijzen.

Het filteren van de zoekfunctie werkt niet, matige website.
Bestelling komt niet in winkelwagen, en als deze wel geplaatst is wordt dat niet zichtbaar.
Betaling lukt niet, bank gekozen maar in de volgende pagina niet zichtbaar (foutmelding-bank kiezen). Gekozen voor overschrijving, maar dan blijft alles hangen (uw order wordt verwerkt). Na 5 min. opgegeven, het werkt niet. De bestelde onderdelen zijn intussen ook al weer duurder.

ik kan wel een heel verhaal schrijven, maar ik heb geen opmerkingen. alles verliep vlot en in de aangekondigde tijd, ook voor de artikelen die bij afuture niet voorradig waren

ik heb eigenlijk geen bemerkingen. Alles verliep vlot.
ik heb overeenkomstig uw opwekking in AdBlock aangegeven dat Tweaker wordt doorgelaten

Halverwege het bestelproces kreeg ik de melding dat ik geen bank had geselecteerd (iDeal) terwijl ik deze stap al voorbij was en wel degelijk een bank had gekozen. Daarna uiteindelijk gelukt door de pagina te refreshen en uiteindelijk betaald. Achteraf was de verzendmethode veranderd naar 'afhalen' terwijl ik zeker weet dat deze op 'verzenden' stond.

Desondanks heeft Afuture de orderstatus voor mij veranderd en heb ik morgen als DPD zijn werk goed doet mijn product op tijd binnen!

Klantenservice was top, maar kreeg weinig gehoor. Dit komt vast omdat ik 's avonds probeerde contact op te nemen.

Perfect. Makkelijk door het proces heen geleid. Diverse betaalopties. PayPal zou voor mij nog een goede aanvulling zijn, maar meestal moet je dan ook meer betalen.

---

Niets over te melden. Dus goed nieuws. Heb deze service niet nodig gehad.

15 minuten ná de bestelling al de melding ontvangen dat het product verzonden was... En dat was om 23.15 uur !! Super service dit !! Ik heb het product dus nog niet, maar de weg naar ontvangst was een verrassing !!

Ik heb vrijwel de meeste computer onderdelen hier weg. Ze zijn vaak niet de duurste en de serivce is super.

De verzending is keurig. Producten worden goed ingepakt.

RMA's worden keurig afgehandeld en aanvullende service is ook uitstekend. Ik heb een moederbord en procerssor terug gestuurd, maar deze bleken in orde. Hier zijn geen kosten voor berekend. Enkel kost het je verzendkosten, om de producten op te sturen. Terug sturen is kosteloos.

Product besteld, de dag erna netjes bezorgd. Alles zoals verwacht. Zat netjes verpakt. Netjes op de hoogte gehouden via mail en Track&Trace

Track & Trace niet echt duidelijk qua verwachting wanneer iets binnen kan komen. Maar dat ligt meer aan DPD dan Afuture. Overigens wel gewoon op de verwachte dag en tijd ontvangen.

Website blinkt niet helemaal uit in bedieningsgemak.
B.v. sorteren, item aanklikken en terug gaan, dan moet er weer gesorteerd worden.
Verder geen problemen ondervonden met bestellen.
Aanbod is goed, prijzen zijn over het algemeen uitstekend.
Op vragen wordt snel en adequaat gereageerd.
De volgende keer wordt het zeker weer Afuture.

Alles volgens afspraak geleverd.

Bij een tweede order was het produkt niet naar wens. De service van Afuture gaf me daarop gelijk en heeft het correct afgehandeld.
Vandaag het juiste produkt ontvangen.
Uitstekende service !!

Scorekaart voor Afuture