Afuture

Gebruikers over webshop Afuture

Website voelt een tikkeltje ouderwets aan. Het bestel en betaalproces is echter wel goed en duidelijk.

Helaas geen PayPal ondersteuning.

Het product werd verzonden met DPD en kreeg daar ook een T&T code bij. Helaas is hier niet op te zien wanneer het product aangeboden wordt. Op deze pagina is alleen te zien in welke stap het verzendproces is. Dit kan dus nog beter.

Pakketje was verder wel op tijd!

Hele goede service. Alles gaat naar behoren. Door mijn Eigen schuld wat fouten gemaakt in de bestelling, maar toen ik belde werd het heel snel en soepel opgelost. Ik blijf zeker hier winkelen.

Omdat ik zelf een verkeerde inschatting heb gemaakt, heb ik ook een verkeerd product besteld. kon heel snel en makkelijk opgelost worden! Dank voor de uitstekende service.

Bestelling plaatsen ging prima ideaal! voor half 11 besteld dag erna in huis... niet dus, helaas is dit voor mij de laatste keer

Dinsdag avond om 8 uur besteld, staat op de website voor half 11 besteld dag erna in huis (product was op voorraad),
Nou verschrikkelijk, Dit is de laatste keer dat ik hier besteld, het is nu vrijdagavond en heb nog niks, dpd bezorgt niet in het weekend, met andere woorden vandaag besteld 1 week later in huis, Wat een verschrikkelijke service,
Nog steeds mijn computer nog niet kunnen bouwen hierdoor!

Contact opgenomen en werd steeds gezegt dag erna word hij bezorgd, tot op heden nog niks gezien

Tweede keer dat er een probleem is waar Afuture niks aan kan doen maar wat wel uitstekend wordt opgelost! Tevens al de +- 20 bestelling!

Dit was weer een bestelling zoals ik het graag zie. 's Avonds een switch nodig, in de pricewatch de goedkoopste leverancier gezocht, bezorging is gratis, een no-brainer om dus bij Afuture te bestellen. De belofte van volgende dag wordt waargemaakt.

Gisteren om 21:00 besteld, vanmorgen om 10:00 uur had ik 'm in huis. De shop is een dorp verderop gevestigd, maar met deze vlotte en kosteloze bezorging hoef ik zelf niet meer de deur uit.

Grafische kaart besteld. Op voorraad bij leverancier en keurig een aantal dagen later geleverd. Geen bijzonderheden, gewoon zoals het hoort.

Prima verpakt, ook zoals het hoort. Keurig.

Na inbouw van de kaart blijkt dat deze niet werkt, tenminste er is geen 'output' op het scherm. Na afgelopen week alles getest te hebben (anders GPU's, andere powersupply, andere computer, andere kabels, ander scherm etc) kan ik niet anders concluderen dan een dode grafische kaart, jammer.

RMA aangevraagd, gaat vooralsnog voortvarend., kaart is zojuist gearriveerd. Ik houd jullie op de hoogte....

Update: kaart defect bevonden. Nieuwe onderweg. Al met al een weekje geduurd - kortom klasse.

Onderdelen voor een computer besteld bij Afuture. Duidelijke website met scherpe prijzen. Verzending en afstersales waren in mijn geval super!

Ondanks dat de kast die ik besteld had opeens niet meet op voorraad was nadat ik besteld had, werd het pakketje toch de volgende dag gewoon verstuurd.

Eenmaal binnen kreeg ik een grote doos waar alles goed en stevig in verpakt zat. Hier dus geen op of aanmerkingen over, maar gewoon zoals het hoort.

Ik bestel hier vaker, en nooit contact hoeven op te nemen met de klanten service. helaas was het dit keer raak, en miste er een tweetal rubbertjes in de computer, die tussen de hardeschrijf en de bracket hoort te zitten.

Meteen mailtje richting Afuture gedaan, waarna ik twee dagen later een mail terug kreeg dat ze een nieuw, kosteloos, pakketje naar me hadden gestuurd waar een setje vervangende rubbertjes in zaten. De dag erna kreeg ik deze keurig binnen.

Al met al, mijn ervaring met Afuture was super.

Duidelijke levertijden en scherpe prijzen. Nu nog het magazijn op orde krijgem en dan krijgen ze 5 sterren allround.

Bestelling was niet compleet bij aankomst. Ik moest zelf nabellen. 'Ja er staat nog iets in het magazijn'. Dan vraag ik me af wat er zou zijn gebeurd als ik niet had gebeld. Ik had van te voren nadrukkelijk gevraagd om alle componenten in 1 keer te versturen maar dat was niet het geval.

Geen wachttijd aan telefoon. Problemen meteen duidelijk en erkend. Reageren snel op mail. Geen op- en aanmerkingem hier.

Prima, overzichtelijke site. Goede prijzen. Professionele support. Had meerdere producten besteld die netjes op tijd werden bezorgd.

Stevige verpakking en op tijd. Niets op aan te merken.

Hier toch even een wat uitgebreider toelichting. Een nieuw toetsenbord en muis vertoonde bij mij thuis op twee pc's verbindingsproblemen. Teruggestuurd, netjes op de hoogte gehouden, maar het probleem kon niet worden gereproduceerd. Vandaag het toetsenbord retour ontvangen en moet hem zelf nogmaals uitgebreider testen. Wat mij met name opvalt is dat Afuture het toetsenbord kosteloos terugstuurde. Ik ga er vanuit dat we er samen uitkomen, mocht het probleem zich wederom voordoen. Ik zal deze review dan evt aanvullen/wijzigen.

Twee weken geleden hier alle onderdelen voor mijn computer gekocht. Alle onderdelen werden netjes en tegen een goede prijs geleverd. Zelf alles afgehaald in Veenendaal, ze hanteren zeer ruime openingstijden waardoor het makkelijk is om het afhalen te plannen.

Bij het aansluiten van mijn scherm merkte ik op dat er een dode pixel was. Nadat ik gebeld had kreeg ik te horen dat er een email gestuurd moest worden voor een RMA. Op de mail werd initieel gereageerd door te zeggen dat 1 dode pixel niet genoeg is om de garantieprocedure in gang te zetten, vervolgens kwamen zij zelf met het voorstel gebruik te maken van mijn 14 dagen bedenktijd. Vervolgens van die mogelijkheid gebruik gemaakt en het scherm terug gebracht, binnen enkele uren had ik het geld terug op mijn rekening. Top!

Zie klantenservice. Ik ben gewoon tevreden. Dit veld moet uit minstens 15 woorden bestaan, dat vind ik irritant!

Ik kreeg het product gewoon optijd binnen. Maar mijn verwachtingen waren niet hoog, kan hier slecht over oordelen.

Ik heb laatst iets geretourneerd, dat werd geaccepteerd. De uitbetaling laat wel eventjes op zich wachten.
Ik heb een garantieklacht gehad met een ander product. Het defect werd door Afuture ook gevonden en ik kon het omruilen.
Ik gaf aan dat ik het wilde omruilen door een duurdere variant van een in mijn ogen beter merk (kleinere kans op defecten), en dat ik het verschil bij wilde betalen. Dit werd door Afuture geaccepteerd, ik betaalde bij, en ik kreeg het duurdere product thuis gestuurd.

Behuizing (incl. voeding) met moederbord gekocht. Goed geleverd en deugdelijk verpakt in een doos waarin de artikelen netjes geklemd tussen opvulmateriaal liggen.

Levering was snel en goed verpakt. Het vervangende artikel (zie klantenservice) was in zijn eigen doos verstuurd, met wat tape er om heen. Dat had wellicht was netter gekund maar gaf geen problemen verder (het zag er alleen wat minder netjes uit).

Voeding van behuizing ging stuk na 5 maanden. Daarover gemaild en artikel retour gestuurd. Daarna is deze getest door Afuture en inderdaad defect bevonden. Daarop heb ik aangegeven een ander artikel graag als vervanging te willen, dit was geen probleem. Prima service en afhandeling (allemaal via de e-mail): doorlooptijd van eerste e-mail tot vervangend artikel weer thuis was 2 weken.

1e indruk is goed, alles kwam netjes ingepakt aan. Levering duurde iets langer omdat het bestelde product niet op voorraad was (4 dagen). Er werd rekening gehouden met de notitie die bij het bestellen is ingevuld (smiley sticker op pakket en als extra een tekening van een partykat)

Het pakket werd bij de buren afgegeven, 4 dagen nadat deze besteld was. Aangezien het product niet op voorraad was vind ik dit een prima levertijd. Echter de online track en trace pakket informatie was wat traag. Ik kreeg op de dag van levering pas de informatie waarop ik kon zien hoe laat het geleverd werd (tussen 08:00 en 17:00). Hier kan je natuurlijk weinig mee. maar dit ligt naar mijn idee niet aan Afuture maar aan de dienst die het pakket levert.

Zoals vermeld werd er rekening gehouden met de notitie die bij de bestelling werd geplaatst. Was bedoeld als grap en hier werd leuk op gereageerd. Een goede indicatie dat daar dus op gelet wordt. Verder kan ik weinig zeggen over de service aangezien er geen verdere contacten zijn geweest.

scherpe prijs, overzichtelijke website. om 22:00 besteld, de dag erna in huis, beloofd en waargemaakt. Netjes!

grote enveloppe om een micro-sd-kaart maar kwam goed aan.

Goede webshop, snelle levering service is goed. RMA aanvragen is makkelijk. De prijzen zijn ook in meeste gevallen lager dan andere webshops.

Levering was volgdoende. Ik kreeg 1 grote doos met al mijn computer onderdelen binnen en het vul materiaal was karton papier. Wat ik overigens niet zo graag zie maar het kon er mee door. Snelle levering

Klantenservice is goed, ik heb 2 keer een kapotte harddrive binnengekregen maar zonder problemen weer een nieuwe teruggestuurd gekregen. Vragen worden snel beantwoord.

ik bestel regelmatig hier, best tevreden. goed ingepakt , snel verstuurd.
goede prijs. niet gratis verzending maar 2 eure valt wel mee.

Alles vantevoren samengesteld, kwam met de zoekfunctie op de site niet elke keer direct bij de goede producten dus heb het via de links van tweakers gedaan. Ik had alles vantevoren uitgezocht dus daarmee was ik er ook zeker van dat ik precies de goede had.

Alles is verder soepel verlopen, duidelijke communicatie over het proces van de bestelling. Ook PC laten bouwen, dit zit erg netjes en ziet er strak uit.

Order opgehaald dus geen ervaring met verzending.

Ze waren helaas vergeten de extra HDD te formateren waardoor deze niet direct zichbaar was. Hiervoor heb ik contact opgenomen en ik werd netjes geholpen om de juiste stappen door te lopen. Dit verliep ook heel prettig, goede service.

Prima overzichtelijke site, goed voorraad beheer, scherpe prijzen. Meerdere keren wat besteld, altijd goede ervaringen gehad.

Verzending via DPD, met Track en Trace, volgende dag geleverd. Goed verpakt.

Hardware van een HTPC kwam na anderhalf jaar gebruik ineens in een "bootloop" terecht, RMA bij Afuture aangevraagd, bleek de Intel-processor defect te zijn. Netjes omgeruild voor een nieuwe Intel-processor, HTPC werkt weer uitstekend.

De bestelling was simpel te plaatsen, mails waren snel, klantendienst was heel vriendelijk. Verder, producten zijn heel simpel te vinden op website. Layout een beetje slecht, maar dit maakte voor mij verder niet zo veel uit.

Verzending was goed, maar was wel een dag later dan verwacht. Ik heb een paar keer dingen bij Afuture besteld, alleen een keertje was het een dagje te laat bezorgd. De andere keren dat ik wat heb besteld was het prima op tijd, of het was eerder.

Klantenservice was heel aardig, ze hebben me goed verholpen. E-mails waren prima op tijd.

Afuture was een van de twee winkels die een weinig gangbaar onderdeel kon leveren, daarom heb ik een deel van mijn lijstje hier besteld.

Ik had nog nooit eerder bij Afuture besteld, maar dankzij de website en reviews wist dat dit een betrouwbare shop was.

De vooruitbetaling was snel verwerkt. Wat ik jammer vind is dat ik elke keer opnieuw moest inloggen om de ordergegevens te bekijken. Voor iemand die niet heel veel geduld heeft, is dat wel onhandig. Tot slot vind ik de website niet slecht, maar hij blinkt ook niet uit in gebruiksvriendelijkheid.

De bestelling werd via DPD bezorgd en ik werd daarvan uitstekend op de hoogte gehouden. Ook was het de avond voor levering nog mogelijk om het afleveradres te wijzigen bij DPD, dat komt goed uit als je geen vaste werklocatie hebt.

Nadat de status al enkele dagen ongewijzigd was gebleven, heb ik een e-mail gestuurd met de vraag of er al zicht was op de verzending. Dat bleek toevallig dezelfde dag nog te zijn. Helaas was de tweede vraag in mijn e-mail over het hoofd gezien, namelijk het verzoek om het afleveradres nog te wijzigen. Gelukkig is dat uiteindelijk nog gelukt via DPD, zoals hierboven gemeld.

Achteraf ben ik prima tevreden over het verloop en ik zal hier in de toekomst zonder twijfel weer bestellen als dat zo uitkomt.

Scorekaart voor Afuture