Afuture

Gebruikers over webshop Afuture

Ik heb meerdere keren bestellingen geplaatst en geen problemen ervaren. De bestelde producten kwamen op tijd aan en zo hoort het.

Het bestellen ging goed, helaas lange levertijd, terugbetaling duurt lang, geen proactieve update over bestelling.

Ze geven aan dat een product na 3-5 dagen in huis is (in mijn geval).
Na 5 dagen nog niets gehoord te hebben en op de orderpagina géén veranderingen gezien te hebben, heb ik maar een mail gestuurd. Het zou nog 5 werkdagen duren en dan was het product bij Afuture binnen. Daarna konden ze pas over gaan naar verzending.

Na bovenstaand bericht kreeg ik netjes de vraag of ik wilde wachten of wilde annuleren. Ik heb de opdracht geannuleerd. Daar kreeg ik al snel een bevestiging van (fijn!). Wat mij dan enorm stoort, is dat je bij een bestelling direct moet betalen, en bij een annulering wordt aangegeven dat je twee weken op je geld moet wachten. Dat is echt niet meer van deze tijd!
Dus wel snelle reactie van de klantenservice (vandaar de voldoende), alleen het proces is niet meer van deze tijd.

Prima overzichtelijke website. Ook redelijke prijzen worden er gehanteert. Als ik geen haast heb om iets te bestellen doe ik dat hier als de prijs meezit.

Had een moederbordje nodig, op de site stond met een dag binnen. Uiteindelijk pas na een week binnen gekregen.

Klantenservice wat onpersoonlijk maar wel voldoende, ligt misschien aan mij maar kan vriendelijker.

Slechte service, klant onvriendelijke communicatie en een vreselijk log en langzaam retour beleid. Afuture is je liever arm dan rijk als je een probleem aangeeft. ook al ben je al jaren klant...Zelfs als je er niets aan kan doen doen ze alsof hun neus bloed. Ik ben in 2016 maanden met ze bezig moeten zijn.

Bestel hier alleen iets als je een 1 of 2 euro euro perse moet besparen maar als er iets is met je apparaat dan krijg je er echt spijt van. Ze zijn goedkoop maar dat is niet voor niets!!!

Hun levertijden zijn niet zoals ze aangeven. Ook houden ze je niet op de hoogte maar gaan ze er vanuit dat je wel zal (moeten) wachten. Ze hebben immers dan toch je geld. Ze doen als of ze snel kunnen leveren maar ik heb ruim 2 weken moeten wachten op een bestelling welke 3 dagen zou duren en ik binnen 24uur bij Bol.com achter af beter had kunnen bestellen.

Het is net als of je met contact gestoorde robots/mensen praat. ze blijven in herhaling vallen en doen gevoelloos je meteen naar algemene voorwaarden wijzen en andere lelijke klant onvriendelijke uitingen. Je wil werkelijk geen problemen hebben met je bestelde producten bij afuture.nl want anders trek je je haren uit je hoofd van gekkigheid. Sorry dat ik het zeg maar de prijzen zijn inderdaad heel goedkoop bij afuture.nl maar dat is niet voor niets. vermijd deze winkel! het is de paar euro dat ze goedkoper zijn DUS ECHT NIET WAARD !

Ik ben al jaren klant bij afuture en bestel redelijk veel zowel privé als zakelijk.
Echter de levering van producten ging altijd super snel tot + - een half jaar terug, toen duurder het steeds langer dat producten geleverd werden. Staat er op de site 1-3 dagen levertijd dan is dit vaak in de praktijk 1 tot 2 weken.

Aan de prijzen ligt het niet!, echter de levering is niet meer wat het geweest is bij afuture, hopelijk brengen ze dit weer terug naar het ouden vertrouwde niveau.

Prima verpakt niks op aan te merken.

Er zou beter naar de klant gecommuniceerd kunnen worden als er vertraging met de levering is.

Het product was makkelijk te vinden en het afrekenen ging soepel. Ook de klantenservice was erg klantvriendelijk.

Ging gewoon via postNL, niks op aan te merken.

Reageerde snel op de mail die ik had gestuurd met de vraag wanneer mijn product binnen was en gaven de optie een alternatief te bestellen. Het regelen van het restbedrag en het verzenden van het alternatief ging erg makkelijk en snel. De medewerker waar ik mee heb gemaild was ook erg vriendelijk.

Ik ben nu al 5 jaren klant bij afuture..

De bestelling was makkelijk en snel, met niet al te hoge prijzen.

het meeste Order was de volgende dag binnen, ook al stond er bij de levertijd dat het uiterlijk drie dagen zou duren.

het meeste Order Volgende dag in gewenste adres!..

De klantenservice is uitstekend.

Goed te bereiken via telefoon en chat (pluspunten), goede en overzichtelijke website en daarnaast zijn ze ook nog eens heel klant gericht. Ik heb meerdere malen contact met ze gehad en de afhandeling was altijd boven verwachting goed.

De website toont duidelijk of een product op voorraad is en hoe lang het dan duurt. Het is ook mogelijk opmerkingen te plaatsen.

Ik denk de beste klantenservice die ik heb meegemaakt. Erg goed meegedacht en problemen opgelost.

De bestellingen zijn makkelijk te plaatsen. Je hebt de keuze om je producten bij afhalen af te rekenen. Als je dat doet is het echter niet mogelijk om met creditcard te betalen. Maar de afhaal optie is er en dat is goed.

Ik ben nu al enkele jaren klant bij afuture. De bestellingen die ik plaatste bij deze winkel waren nooit echt groot geweest. lees muisje hier, toetsenbordje daar, ventilator zo. mijn bestellingen zijn nooit duurder geweest dan zo'n €150,-.

Toen kwam het moment dat ik een nieuwe laptop nodig had. na uiteraard op de Tweakers pricewatch wat rondgeneusd te hebben kwam ik op een leuk apparaat uit. Dit zou de eerste grote order (€800,- of meer) worden die ik bij Afuture plaats.

Afuture was de goedkoopste aanbieder. Na 1-2 werkdagen zou ik deze op kunnen halen. 2 dagen kunnen 3 dagen worden en dat kan ik goed begrijpen echter dit werden twee weken en nog geen laptop.

Nu kan het zijn dat een levering vertraagd kan zijn maar het is niet erg netjes dat ik daar zelf tot drie keer toe achteraan moet bellen/mailen.

De klantenservice daarentegen is netjes en beleefd. Met RMA nooit gezeur gahad of wat dan ook. maar een iets transparantere houding wat betreft de levering is wel op zijn plaats.

Al met al is dit niet de laatste bestelling die ik geplaatst heb. alleen als ik de volgende keer met haast iets nodig heb dan moet ik even overwegen of ik weer naar Afuture stap.

Volgende keer beter.

Duidelijke website, scherpe prijzen. Communicatie met klantenservice via live chat is erg prettig. Wel jammer dat veel producten een lange levertijd hebben, ook producten die door de concurrent per omgaande bezorgd kunnen worden.

Een item van de bestelling liep vertraging op. Tot twee maal toe is beloofd dat alle andere items alvast verstuurd zouden worden, zonder dat dit daadwerkelijk gebeurde. Uiteindelijk arriveerde alleen het vertraagde item.

Beloofde zending van deelorder is tot twee maal toe beloofd maar niet uitgevoerd; slechts het restant wordt uiteindelijk vestuurt.

De bestelling was makkelijk en snel, met niet al te hoge prijzen. het product was binnen 10 minuten van de betaling al verwerkt en verzonden/bestelt, waardoor ik het al de volgende dag in huis had.

De klantenservice is uitstekend. ik heb er al twee keer de EP-630 oortjes van Creative gekocht en de 2e keer hadden ze na 4 maanden al een kabelbreuk. opgestuurd en binnen een week al een geheel gratis exemplaar binnen. Net is dat gratis exemplaar na 6 maand kapot door Plugcontact kapot, en krijg weer een gratis exemplaar. Verder is de klantenservice Vriendelijk, duidelijk en eerlijk, Wat kun ik nog meer verwachten?

Order was de volgende dag binnen, ook al stond er bij de levertijd dat het uiterlijk drie dagen zou duren. Dit is mij zeer goed bevallen.

Volgende dag in huis!

Omdat ik verkeerd geheugen had besteld, heb ik het teruggestuurd zonder dat het open is geweest. Klantenservice heeft mij goed geassisteerd.

Ik had zelf een fout gemaakt door de verkeerde processor met het verkeerde moederbord te bestellen, uiteindelijk heeft Afuture voor mij de oplossing gevonden en uitgevoerd. Ik vind dit echt geweldig want ik hoefde alleen mijn dingen op te sturen en verder werd alles voor mij geregeld.

hij was sneller geleverd dan gezegd

Powerbeats 3 besteld, website 3-5 dagen levering. 5de dag nog steeds niks gehoord of ontvangen. Zelf een mailtje gestuurd, blijkt dat de leverancier een vertraging ontstaan vanuit onze leverancier. Prima kan gebeuren maar hier helaas niet over geïnformeerd maar zelf actie voor moeten ondernemen.

Zoals aangegeven vertraging ontstaan, hierover helaas niks gehoord. Zelf contact moeten opnemen. Dit aangegeven in de mail, maar wordt gewoon genegeerd. Tonen ook geen indicatief om deze fout te corrigeren.

Hier al vaker besteld, werkt feilloos, zeker via de Tweakers pricewatch.

Enige punt van verbetering is dat je soms via bepaalde ingangen via de Afuture site zelf niet alle filter-criteria beschikbaar hebt (dit vooral bij het gebruik van de zoekfunctie, via het menu werkt het prima)

Snel (indien op voorraad)

Omdat mijn order verlaat was vanwege geheugen dat niet op voorraad was (zelf niet heel erg op gelet tijdens bestellen, omdat er ook andere zaken waren met een kleine levertijd) contact opgenomen met Afuture, of ik het geheugen voor een andere type op voorraad kon wisselen. Dit was geen probleem en werd zo door een gelijkwaardig (zelfs iets duurder) geheugen gewisseld.

Ik noemde een mogelijk bios issue tussen het H110 moederbord en de Intel G4560 (Kaby Lake) en dit werd meteen opgepakt middels een Bios Update voordat ze de order versturen (wat dezelfde dag nog was, omdat deze nu compleet was)!

Dus hulde voor Afuture bij deze kennismaking met de klantenservice!

Spijtig dat ze failliet zijn gegaan, hele grote teleurstelling. Ik hoop dat er nog sites komen die zo goedkoop als afuture waren.

Scherm besteld, geschatte levertijd 2-3 dagen. Zelf contact opgenomen toen deze niet nagekomen was.
Ik begrijp het concept geschatte levertijd, en heb ervaring in retail. De website vermeld wel dat vertragingen "zo snel mogelijk" worden doorgegeven. Wanneer dat is volgens Afuture is mij een raadsel.

Bij contact met klantenservice, doorgekregen dat ipv vrijdag/zaterdag het waarschijnlijk woensdag geleverd wordt.
Die woensdag herhaald het verhaal zich. Geen waarschuwing dat de levertijd niet gehaald wordt, zelfs niet nadat bij controle mij verteld wordt dat die WEL geleverd zal worden op woensdag.
Controle van pakketten gebeurd dus met standaard zinnen ipv wel degelijk na te kijken.

Nieuwe levertijd gezet op "eind deze week" na doorvragen tot de conclusie gekomen dat ze eigenlijk niets weten en slechts schatten. Product geannuleerd wegens onbetrouwbaarheid en gebrek aan transparantie. Dan mag u nu 14 dagen wachten...

Als u het niet weet. Zeg dit dan. met meer transparantie en eerlijkere antwoorden was ik waarschijnlijk klant gebleven, of is het nastreven van korte levertijden op de website belangrijker dan klantentevredenheid?

Ik heb die woensdag 2 keer contact opgenomen met de helpdesk, 1 maal ter bevestiging, waar ik uit concludeerde dat alles ok was, en een tweede maal toen ik geen bevestigingsmail ontving. De persoon die mij antwoordde was dezelfde en was verbaasd dat ik weer contact opnam over het product, omdat hij volgens eigen zeggen niet bevestigd had dat het geleverd ging worden.

Om niets uit te sluiten bestaat er een kans dat ik verkeerd gelezen heb, maar de nieuwe levertijd van *eind deze week* was mij volledig nieuw dus betwijfel ik dit ten zeerste.

TLDR: Producten in stock zullen waarschijnlijk wel in orde zijn, en technisch gezien is contact opnemen met afuture snel en probleemloos, tot in welke mate de helpdesk u inlicht... is voor interpretatie vatbaar.

Goede prijzen en een heel groot aanbod. De website is intuïtief en betalen gaat makkelijk.

De bestelling aanpassen was geen probleem. Toen de bestelde desktop, die Afuture voor mij geassembleerd heeft, een tijdje terug problemen had met het moederbord is de desktop (binnen de garantieperiode) kostenloos opgehaald en gerepareerd. Allemaal zonder gedoe. Emails werden bovendien snel beantwoord.

Het was makkelijk de bestelling te plaatsen en betalen ging erg makkelijk. Er zijn een aantal negatieve reviews, maar daar heb ik niks van gemerkt. Alle producten zijn binnen de levertijd geleverd, en zelfs sneller dan ik had verwacht. Prima website.

De producten komen in kartonnen dozen met papier om beschadiging te voorkomen. Levertijden zijn wel aan de lange kant.

Als je een product terug stuurt en je geld terug wil duurt het veel te lang eer dat je het terug hebt.

Bij Afuture hanteren ze 2 weken (14 werkdagen) eer dat je het geld terug hebt terwijl bij bv. Bol.com je het al na 2/3 werkdagen hebt.

Erg frustrerend.

Scorekaart voor Afuture