Afuture

Gebruikers over webshop Afuture

Goede service. Ondanks dat er een probleem was ontstaan die niet door Afuture was veroorzaakt. Dikke pluim.

Snelle levering. Goed verpakt.

Netjes afgehandeld. Terwijl de schijf kapot was aangekomen. Heeft Afuture dit netjes opgelost. Zeer tevreden.

Bestelling ging zeer vlot dankzij de duidelijke website. Niet alle onderdelen waren in stock maar dankzij hun website kon je perfect volgen welke delen al voor je klaar lagen. Verder geen defecte onderdelen, en alles zeer zorgvuldig verpakt.

Verzending was gratis, en is meteen gebeurd zodra alle onderdelen er waren. De volgende dag had ik het, zeer snelle levering!

Heel erg tevreden over bestelling en aflevering , word volgende keer weer Afuture Thomas Venlo

De sevice is prima wij zijn er erg tevreden over !! We hebben 2 keer problemen gehad met onze Acer all in one computer We zijn altijd netjes te woord gestaan en goed geholpen.

Onze computer is netjes opgehaald en terug gebracht

De klachtenservice is prima altijd goed te woord gestaan en als het nodig was terug gebeld.

Alles ging zoals ik het had verwacht. Geen problemen tegen gekomen. Verzending is keurig op tijd.

Verzending was keurig op tijd.

het betalen gaat lekker snel en gemakkelijk, overigens ook overzichtelijke site dus ik ben dik tevreden!

mijn r9 390 werd geleverd in een omdoos met daarin dik papier ter opvulling, dit is prima verpakkingsmateriaal. ook mijn product werd in de originele doos geleverd, wat ook niet overal zo is.

vriendelijke medewerker! goed verstaanbaar en erg begrijpelijk

Prima website,
Het product zoeken en het bestellen ging makkelijk.
Ook het betalen ging zonder problemen.
Ik heb ondertussen 5x een bestelling gedaan bij Afuture en ik ben zeer tevreden.

TOP!!
Product werd14 uur later bezorgd.
19.30 besteld , 9.30 in huis.

Snel en nauwkeurig nog geen foute bestelling gehad. Veel producten voor een strakke concurrerende prijzen.

Top goed verpakt, nooit beschadigd.

Met service denk ze mee, en weten ze goed wat ze verkopen.

Makkelijk bestellen en betalen. Geen problemen ondervonden en het product binnen de aangegeven termijn binnen gekregen. Ik ben ik prima op de hoogte gehouden tijdens de verzending.

De producten waren prima verpakt in een standaard kartonnen doos.

Zeer tevreden over de transactie. Telkens een zeer snel antwoord via mail en eveneens via telefoon perfect geholpen.

Producten aan een scherpe prijs en op een zeer snel tempo behandeld.

Op moment van schrijven nog niet geleverd (net mail gehad) maar dit zou morgen moeten zijn. Ik ga hier dus ook van uit :)

Verzending eveneens uitstekend! Zoals aangegeven vandaag geleverd! Bedankt Afuture!

Super webshop! Bestelling loopt zeer vlot. Levering is ook prima! Veel artikelen aan de goedkoopste prijzen!

Een ssd gekocht om laptop te versnellen. Vandaag besteld, volgende dag geleverd!

Tot nu geen klachten of opmerkingen

Ik heb van deze website alle onderdelen voor mijn computer, zonder probleem, gekocht. Ik heb snel een bevestigingsmail gekregen en er was geen gedoe rond het betalen.

Hierbij ontstonden ook geen problemen, alleen had ik het (natuurlijk) misschien iets sneller gewild.

Na de benodigde onderdelen uit te hebben gezocht op Tweakers ging het bestellen bij Afuture vlot en gewoon prima.

Ondanks dat in de doos ook een behuizing zat en de doos dus best groot was zat alles uitstekend verpakt. Enig punt van kritiek: het pakket kwam een dag te laat aan, maar gelukkig voor mij geen groot probleem want onderdelen van andere webshops waren toch nog niet aangekomen.

Heel goed!! Vrijdagmiddag laat een bestelling gedaan (uitbreiding RAM geheugen) en op zaterdag morgen voordat ik wakker werd was het al geleverd.
Meteen ingebouwd en had wat problemen met het herkennen van het geheugen door de mac maar bleek dat ik het wat steviger moest aandrukken in de geheugen plaatsen. Goede kwaliteit, snel geleverd, ik ben tevreden.

snelle levering, uitstekend.

Nooit te laat, altijd perfect! Ik heb meermaals bij Afuture gekocht. Ze zijn meer dan eerlijk op hun prijzen (Hebben eigenlijk de beste prijzen...) en beantwoorden mijn vragen op een correcte manier telkens ik eentje vraag.

Ik snap niet hoe ze het doen om een bestelling vanuit Nederland in de avond, er toch nog in slaan om 24u later te kunnen leveren tot in Gent (België). Echt top! Ik zou elke dag iets anders kunnen kopen van Afuture. ++

Ik vroeg een vraag over een RAID PCIe kaart die ze in stock hebben. Die hebben ze heel correct beantwoord, waar de meeste winkels niet eens weten wat die kaart eigenlijk doet. Met dank daarvoor, u wint mijn tevredenheid.

Ik had een probleem met Silverstone kast DS 380 scheve sledes, zie mijn review van deze kast op tweakers.net dat maakt veel duidelijk.

Product was netjes verpakt enz. geen enkel probleem.

Na contact met klanten service is alles prima opgelost, de printplaat bug blijft natuurlijk wel, led 5 en r5 moeten gewisseld worden eigenlijk. Heb dit ook doorgestuurd met foto's naar de leverancier en hoop dat dit nu op het bordje van silverstone komt te liggen. Dat de condensatoren wat kleiner zijn vind ik zelf niet zo erg. Dat is bij inbouw wel wat handiger.

Zeer goede en vlotte service, prijzen vallen heel goed mee in vergelijking met andere winkels

Na alle onderdelen bij elkaar gezocht te hebben voor mijn zelf in elkaar te zetten game pc, wilde ik alle onderdelen bij dezelfde webshop bestellen. Afuture kwam bij bijna allemaal in de top 3 te staan met goede reviews. De keuze was dus al snel gemaakt om hier te bestellen. Later op de avond (21:30u) heb ik nog een onderdeel apart besteld, die de dag erop meteen binnen kwam. Uitstekende levering met eerlijke prijzen! Ik zou Afuture zeker aanraden!

De producten zijn op tijd en met zorg verpakt bezorgd.

Als opmerking bij de bestelling had ik geplaatst of ze me konden laten weten of de onderdelen als 1 geheel werden verzonden of apart. Ik kreeg de dag erna een vriendelijk mailtje van de klantenservice, waarin stond dat bestellingen altijd als 1 geheel verzonden worden. Goede klantenservice dus naar mijn mening, die meteen je vragen beantwoorden.

Heb hier een 13" digitale fotolijst besteld en gekocht. Vooraf zijn we telefonisch goed te woord gestaan omtrent het afhalen aan de balie en eventueel niet kopen van het product als het niet bevalt. We zijn daarbij prima te woord gestaan. Ook de bestelprocedure via internet is duidelijk en in orde.

Na 4 dagen het product opgehaald, bekeken aan de balie en ter plaatse betaald. We zijn op een goede en vriendelijke manier te woord gestaan en geadviseerd omtrent eventuele vragen of retourneren.
Het is een goed adres wat we zeker kunnen aanbevelen en ook nog eens vanwege de goede bereikbaarheid en centrale ligging.
Staat nu in mijn adressen bestand.

Pagina was mooi overzichtelijk, het navigeren was eenvoudig te doen. Toevoegen van product ging ook razend snel en de bestelling was met hoge snelheid geplaatst.

Levering was mooi optijd, bij het openmaken van de doos was direct duidelijk dat het zorgvuldig verpakt was zodat de HDD geen schade kon oplopen tijdens transport.

Helaas bij het arriveren van een zorgvuldig verpakte HDD bleek deze niet te werken. Gebeld naar hun nummer, werd direct beantwoord en opgelost zonder enkel probleem. Naderhand teruggebeld om te kijken of ze dit konden verrekenen met een ander product en dat is direct gedaan.

Scorekaart voor Afuture