Gebruikers over webshop Afuture
Review toevoegenEen hoop nieuwe computer onderdelen gekocht, een aantal waren niet op voorraad en ik bestelde het heel laat op vrijdag, maar het werd alsnog vrij snel bezorgd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling via email.
VerzendingAlle onderdelen waren in originele verpakking en ook weer verpakt in één grote doos, geen beschadigingen.
snelle afhandeling van de order, goede terugkoppeling, niets op aan te merken, website is overzichtelijk
Via tweakers.net op site gekomen op site gekomen op site gekomen op de site gekomen
VerzendingVolgens site zou het product dag erop bezorgd worden, dit kon Afuture niet waarmaken.
Makkelijk om te bestellen, onderdelen waren echt simpel om te vinden en de service was prima!
VerzendingLevering was snel, was ook netjes ingepakt!
KlantenserviceWerd niet al te snel geholpen! maar dat kan je ze ook niet kwalijk nemen na die goeie service die uiteindelijk verleend werd.
Uitstekende afhandeling van defecte NAS drive na 8 maanden. Keurige communicatie en altijd zeer correct en klantvriendelijk gehandeld toen ook de vervangende schijf dead-on-arrival bleek. Top, zeer goede indruk van dit bedrijf.
Prima winkel, de keuze is op deze winkel gevallen omdat het de goedkoopste winkel was.
VerzendingZorgvuldig en in een niet onnodig grote doos verpakt. Zeer netjes
Prima, al werken sommige websites misschien nog net iets handiger/soepeler. Vooral bij RAM is het handig als er een directe link is naar de site cq specificaties van de fabrikant, fijn dat Afuture dit goed heeft geregeld.
VerzendingTop, zeer goed verpakt en tijdig binnen.
KlantenserviceRAM-reep besteld die overbodig bleek te zijn. Retourneren was 0 probleem en verliep zeer soepel.
Prima webshop met dito website
Een punt van kritiek; er wordt een percentage van het aankoopbedrag gevraagd bij het afrekenen, behalve bij handmatige overschrijving.
Dit betekent (in geval van Belgische klanten) dat de levertijd enkele dagen langer duurt indien je zonder transactiekosten wilt bestellen.
Uitstekend verpakt, en maar goed ook!
Het pakket laat een aanzienlijk gebruikte kreukelzone zien, wat erop duidt dat de vervoerder DPD de verzending behoorlijk mishandeld heeft.
Gelukkig was de doos een pak groter met goede vulling, en heeft de doos met het product nul schade opgelopen. Hulde voor Afuture dus
Door een te snel geplaatste bestelling heb ik het factuuradres en verzendadres verward. Normaliter niet de grootste zonde, maar het verzendadres en ook factuuradres stond nu op mijn werk. Dit resulteerde in de gedachte dat er zakelijk besteld werd en creëerde een gemis (geen BTW-nummer bekend), met als gevolg dat het pakket niet tijdig verzonden was.
Aangezien het product direct aanbetaald was, zou ik verwachten dat zelfs zonder het direct beschikbaar zijn van BTW-nummer e.d. het pakket toch direct verzonden kon worden.
Afuture heeft een mail gestuurd hierover, wat overigens wel tijdig gebeurd is maar niet tijdig waargenomen is door mijzelf. Zoals ik reeds aan Afuture gemeld heb zou het beter geholpen hebben wanneer er telefonisch contact opgenomen was, dit had het misverstand in dit geval sneller verholpen en de verzending bespoedigd.
Helaas heb ik hierdoor mijn geduld op de proef moeten stellen door een weekend te moeten wachten op mijn bestelling
Verder prima contact met aftersales, enige punt van verbetering is iets meer pro-activiteit (bellen i.p.v. mailen).
Via tweakers.net bij deze webshop uitgekomen aangezien zij een (over het algemeen) positieve beoordeling hadden en de prijzen gewoon goed zijn. Inmiddels twee bestellingen kort (binnen 8 dagen) achter elkaar besteld bij deze webshop en alles vlot en netjes verpakt ontvangen.
VerzendingGeïndiceerde levertijden kloppen en men zorgt er ook voor dat je de bestelde goederen vlot in huis hebt. Alles wordt verpakt in keurige dozen met de nodige bescherming erin.
Om vrijdagavond half 10 een geheugenkaartje besteld, 11 uur zaterdagochtend werd ie al bezorgd! Supersnelle service!
VerzendingHet is zo snel bezorgd dat ik het haast niet geloofde.
super winkel alles word altijd snel geleverd en garantie claims zijn ook geen probleem hier kan si computers nog eens een voorbeeld aan nemen
Verzendingsnel geleverd
Klantenserviceaan de telefoon ook altijd iemand met veel verstand van zaken
Uiterst fijne mensen bij Afuture, De site is welliswaar wat onoverzichtelijk, maar daar heb je tweakers voor:)
VerzendingGoed verpakt, precies voldoende vulmateriaal en netjes in de doos gelegd! Levering was er zelfs voor de aangegeven levertijd!
KlantenserviceUiterst fijne mensen om contact mee te hebben, het probleem werd zelfs ter plekke verholpen door het defecte product om te wisselen met en ander exemplaar, ik had de doos niet meer en de accesoires ook niet. maar daar deden de Heren van Afuture niet moeilijk over en hielden het gewoon van het nieuwe product achter.
Tot de volgende keer!
Super service. Refurbished moederboord die ik had gekocht ging helaas binnen 1 jaar kapot. Ik heb contact opgenomen en kreeg een gloednieuw moederboord van ze.
Ook een nieuwe headset bij ze besteld. Ik had een zwarte gekocht en zag later dat ze ook de witte variant hadden. Echter was deze 5 euro duurder. Ik heb contact gehad met hun en ze hebben de witte besteld en de extra kosten betaalden hun! Als dat geen service meer is!! Echt top!
web site blijft een beetje mwoahh.
spulletjes besteld voor een pc van een nichtje.
kwam er later achter dat ik wat extra nodig had. terwijl ze gesloten waren kreeg ik netjes mail terug dat het was geregeld. domme ikke moest nog een keer iets bij de bestelling doen dus nog een mail.
werd ook meteen geregeld na sluitingstijd(of voor openingstijd eigenlijk)
alles mooi verpakt in 1 omdoos. en alles werkt. dus gewoon blij :-}
extra dingen bestellen buiten de openingstijden en dan ook nog meteen antwoord op je mail krijgen, das netjes.
Goedenavond,
U heeft helemaal gelijk. Onze website is een disfunctioneel gedrocht. Dat moet beter.
En dat wordt beter. Héél veel beter.
We zijn er bijna. Ergens in April gaan we live.
Jeroen van den Berg
Afuture.nl
Ik zag dat het product de dag nadat ik het besteld had bij Afuture goedkoper was geworden op hun site. Toen ik dat aan hen meldde kreeg ik het verschil terug gestort. Hele correcte service!
VerzendingOp tijd. Geen plastic 👍🏻
KlantenserviceContact liep via de mail en kreeg per omgaande reactie. Snel & correct
De bestelde voeding werkte niet op mijn systeem. Ik kon deze als RMA terugsturen, maar de kosten hiervan waren voor mijn rekening. Voor zover ik weet is dit niet geheel conform de garantieregels: ik stuur immers een product dat niet blijkt te werken binnen 4 dagen na aankoop retour. De RMA afdeling bevestigde overigens dat dit type voeding bij zeer energiezuinige systemen wel eens niet zou kunnen werken. Een gemiste kans dat dit dan niet even netjes bij het bestelde artikel op de website vermeld wordt.
KlantenserviceOp m'n 1e mail werd niet meteen gereageerd en pas bij een 2e mail rechtstreeks aan de de RMA afdeling, een dag later, werd er gereageerd.
Zoals reeds in de korte toelichting vermeld vind ik het vreemd dat als de RMA afdeling wist van eventuele problemen met dit type voeding bij bepaalde systemen, je als klant dan toch zelf de retourkosten moet betalen.
Was bezig met zoeken naar upgrade set voor mijn pc. Moederbord, CPU, RAM en M.2. In bijna alle gevallen was Afuture de goedkoopste. Daar alles besteld. Had er geen haast bij aangezien er niets op voorraad was en indicatie 3 tot 5 werkdagen stond wilde ik graag levering op zaterdag de 12de doen, dat was geen probleem. Zelf beetje uitgerekend 11de zou het dan wel compleet zijn. De 3de had ik de betaling gedaan. Tot mijn verbazing ergens in de late middag op vrijdag de 4de waren de spullen compleet. Netjes dat is rap! Even gebeld als de zending de vrijdag nog weg kon zodat ik hem de 5de in huis had. Zo kon ik een weekje eerder aan de slag met de nieuwe gear. Dat was geen probleem. Echt super!
1-3 besteld (levertijd spulletjes 3 tot 5 werkdagen)
2-3 gevraagd als de zending de 11de kon aangezien door de weeks compleet zou zijn en zou worden verzonden
3-3 betaling gedaan (pas vanaf hier gaan ze spullen bestellen)
4-3 spullen op voorraad (huh? sow dat is snel!) Half 6 even gebeld, lukt verzenden vandaag nog zodat ik morgen in huis heb? Geen probleem! Mooi!
5-3 Spulletjes in huis!
Zaterdag de 5de kwam midden op de middag met een mooi pakket aanzetten. Indicatie tijd (ruimte voor een uurtje) klopte.
KlantenserviceZie eerste stuk. Niets is teveel gevraagd. Eerst gevraagd om zending weekend erop te zenden aangezien ergens in die week alles binnen zou komen en door de weeks naar mijn toe zenden kan zijn dat de bezorger aan een gesloten deur staat, plots was het sneller compleet, was geen probleem om het direct te verzenden om het a.s weekend dus in huis te hebben.
Bestelproces ging zoals verwacht. Volgende dag afgeleverd. Tegen een lage prijs, gelijk aan de pricewatch.
Afuture have a nice webshop, they are usually cheaper than most of the competition and have a lot of payment choices and delivery options. I have ordered a computer chair and was very satisfied with the ordering process and delivery.
Wat een heerlijkheid om met deze webshop zaken te doen. Niet is teveel en je krijgt snel antwoorden op je vragen. Ben heel tevreden over deze webshop!
VerzendingEen bord van 500 euro wordt in een langwerpige doos verstuurd zonder opvulling aan de boven- en onderzijde. Had het liever in een wat grotere doos gehad met iets van bubbelplastic, maar enfin, het is goed aangekomen. Is misschien wel een puntje van aandacht voor Ric.
KlantenserviceIk heb via tweakers een moederbord overgenomen van iemand, welke later (binnen garantie) defect leek. Overleg gehad met Asus Nederland en met Afuture. Het bord mocht - ondanks dat ik het niet zelf aangekocht had - gewoon opgestuurd worden voor garantie. Meteen de vraag neergelegd of ik het bord - als het inderdaad defect was - om mocht ruilen voor een andere omdat ik al zo lang met dit bord had zitten tobben en er geen vertrouwen meer in had. Dit was geen probleem. Bord bleek inderdaad defect en mocht het bord zonder problemen omruilen voor een ander. Ben nu - na bijbetalen - eigenaar van een prachtige MSI X99A Godlike Gaming. Afhandeling door Afuture verdient een dikke 10 met een pluim. Jammer dat er maar 5 sterren gegeven kunnen worden, uitstekende klantenservice. Nog niet vaak zo'n flexibele webshop meegemaakt! Op vrijdag de order omgezet en woensdag het bord met levertijd van 2-3 werkdagen binnen. SUPER!