Gebruikers over webshop Afuture
Review toevoegenDrie bestellingen gedaan, waarvan 2 gecanceld. Eerste ging goed, de tweede bestelling veranderde de status van direct leverbaar naar 2-3 werkdagen... Dus maar gecanceld. Ook de status van 3de bestelling veranderde, week gewacht, niets ontvangen. Contact opgenomen, zouden uitzoeken vervolgens niets meer gehoord. Uiteindelijk bleek het product kwijt te zijn geraakt, terwijl ik wel een track & trace code voor DPD had ontvangen. Uiteindelijk ook kunnen cancellen, nu nog wachtende op me geld.
VerzendingBestelling status veranderde, inplaats van morgen in huis naar 2-3 werkdagen na bestellen!!! Derde levering is kwijt geraakt, kreeg niets te horen, moest er zelf achter aan gaan. Inmiddels gecanceld en wachtende op m'n geld.
KlantenserviceSnel reactie, niet altijd was iedereen ondernemend. Soms kreeg ik geen reactie, wanneer er met mij contact op zou worden genomen.
Webwinkel is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Levering en verzending verliep zonder problemen, en klantenservice is behulpzaam.
VerzendingLevering was op tijd en in goede staat verkerend.
KlantenserviceKlantenservice is erg goed, communicatie en vragen worden zeer goed afgehandeld, en verzoeken worden ingediend indien gevraagd.
Verreweg de goedkoopste en de snelste die ik ooit heb meegemaakt wanneer het gaat om online onderdelen bestellen.
VerzendingAllemaal prachtig spul, netjes verpakt. Veel producten besteld en dan nog de volgende dag vroeg alles binnen. Erg tevreden.
KlantenserviceIk kreeg de dag dat ik mijn defecte moederbord had opgestuurd nog een reactie via de email over wat het probleem was. Helaas viel het beschadigde deel niet onder de garantie, maar vanwege de snelle reactie en vriendelijke service kan ik dit hen niet verwijten.
had een vraagje over een product , goed geholpen met de juiste informatie , Leuke telefoon gesprek gehad met de persoon
VerzendingPerfect , op tijd en prima op de hoogte gehouden waar het pakketje is op het moment zowel bij post nl en Afuture
KlantenserviceAbsoluut geen klachten , de volgende keer bestel ik hier weer ook .
De prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk.
Reageren snel, zijn zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Geven ook inhoudelijk advies en wijzen op eventuele security leaks en hoe deze zijn te reduceren. Tonen aan over een fikse dosis inhoudelijke deskundigheid te beschikken.
VerzendingDaar een deel van de producten niet direct leverbaar was en een ander deel snel nodig was een wijziging en splitsing van levering geen enkel probleem
KlantenserviceCommunicatie is open en vriendelijk en de response tijden zijn snel. Reageren vlot op telefoon en email.
Top service, snelle levering, niet moeilijk doen bij verkeerde bestelling, en meedenken in welke oplossing het best past bij mijn situatie. Product zonder problemen omgeruild. Telefonisch zeer goed bereikbaar.
VerzendingSnelle levering, met track en trace. Eenvoudig via email op de hoogte gehouden.
KlantenserviceTelefonisch goed bereikbaar en meedenken/adviseren in oplossingen, super!
Omruilen zonder problemen. netjes afgehandeld doordat je per email op de hoogte wordt gehouden van de RMA en de nieuwe levering.
De producten zijn goed ingepakt en onbeschadigd, zal zeker in de toekomst van Afuture nog eens bestellen.
Heldere website, voorraden van artikelen en bezorgtijd goed aangegeven, snel antwoord op mails, goede prijzen.
VerzendingLevertijd was 3-5 werkdagen, werd op de 5e werkdag bezorgd, netjes op tijd.
KlantenserviceIk mailde met een vraag en had binnen 3 uur antwoord.
Afuture is al enkele jaren mijn favoriet. De website is overzichtelijk en de prijzen zijn scherp.
KlantenserviceRMA na een maand. Keurig afgehandeld. Ik kon zelfs mijn product ruilen voor een beter product. Het kleine prijsverschil hoefde ik niet te betalen. Ze doen wat ze zeggen en wat een super service!
Product gekocht en beviel niet geheel. Teruggestuurd voor RMA waarbij alles keurig werd afgehandeld en ik mijn geld terugkreeg. Klasse.
Product besteld en 5 minuten later door iemand laten ophalen, dit was gewoon super goed en snel!
Echter een topper!
Ik had contact gehad met Afuture omdat ik mijn order wilde wijzigen, ik kreeg vrijwel meteen de ochtend erna (ik had een vraag gesteld rond middernacht) een reactie dat de order was aangepast en enkele uren laten kreeg ik een bericht dat mijn order verzonden was. Klantenservice was netjes en heeft mij erg goed geholpen. Naast een van de goedkoopste webshops is dit voor mij tot nog toe ook een van de beste. Ik heb in ieder geval een terugkerende klant.
Afuture biedt scherpe prijzen en in combinatie met de goede klantenservice raad ik het sterk aan om uw elektronica hier te bestellen.
VerzendingDe verzending was gratis en binnen de aangegeven termijn.
KlantenserviceHeb begin 2014 mijn volledige PC gekocht bij Afuture. De levering was prima op tijd en zonder problemen. Toen begin 2016 mijn PC het ineens niet meer deed, heb ik garantie aangevraagd voor zowel mijn moederbord als mijn processor aangezien één van deze niet leken te werken. Nadat de RMA afdeling dit uitvoerig getest heeft, bleek het dat beide componenten niet kapot waren. Afuture heeft dit vervolgens kosteloos teruggestuurd, waarna ik het systeem weer werkend in elkaar heb gezet.
Zeer goede prijzen, prima service, korte levertermijnen.
Waar ik normaal voor zo'n grote aankoop zou opteren voor een echte winkel met persoonlijk contact, heeft de uitstekende quotering op Tweakers in combinatie met de zeer goede prijzen me overhaald bij Afuture te bestellen.
Levering via transporteur met uitstekende tracking en stipte levering.
KlantenserviceNog niet zeer veel ervaring met klantendienst vermits tot hiertoe alle prima verlopen is, maar mijn vraag om een extra casefan waarvoor ik normaal leveringskosten moest betalen, bij een nog openstaand order te voegen zonder deze kosten, werd zonder problemen toegestaan.
VerzendingSchrijft of haar website: "voor 22.30 uur besteld, de volgende dag in huis." Op website staat voorraad, blijken ze het niet in voorraad te hebben, moet je een week op je spullen wachten.
KlantenserviceJe wordt snel doorverbonden en kunnen je niet verder helpen omdat de spullen inderdaad niet op voorraad zijn en je dus moet wachten.
Hele goede service... Ik had een verkeerd onderdeel gekocht en kon hem makkelijk om ruilen enhet nieuwe onderdeel was heel snel binnen
VerzendingKreeg een mailtje wanneer het binnen zou zijn en het was zonder schade binnen. Alleen jammer dat ik een paar dagen moest wachten
KlantenserviceIk had een verkeerd onderdeel besteld en heb hem zonder problemen om kunnen ruilen
Site is onlangs bijgewerkt, dus alles is mooi overzichtelijk en werkt naar behoren.
Kwa prijs, staan ze bovenaan als een van de goedkoopste, het scheelt niet veel, maar toch.
Prima verpakt in bubbeltjesplastic en opgevuld met papier.
Verder niets aan op te merken.
In juli 2015 heb ik mijn gehele PC ( onderdelen ) besteld bij Afuture.
Helaas crashte mijn PC om de haverklap tijden het gamen en heb ik Afuture hiervan op de hoogte gebracht. Zelf dacht ik aan een defecte GPU en heb deze in overleg retour gestuurd. Kosten van de retour verzending moet je uiteraard zelf betalen en mocht er geen defect aangetroffen worden dan kunnen er onderzoekskosten en verzendkosten worden berekend, ondanks dat er geen defect werd aangetroffen in mijn GPU (Videokaart, MSI R9280X 3GB ) werd ik niet geconfronteerd met deze kosten,
Afuture betaalde deze.
Vervolgens stuurde ik mijn RAM modules retour waarvan ik zeker wist dat deze een crash veroorzaakte op mijn PC.
Na een MemTest86 en wat benchmarks te hebben uitgevoerd werd ook hier geen defect in gevonden, maar ik wist zeker dat 1 van de RAM modules voor een crash zorgde op mijn PC en heb daarop Afuture verzocht of ik de RAM modules mocht inruilen voor andere modules.
De nieuwe modules worden binnen 2 tot 4 werkdagen aan mij geleverd !!
zonder bijkomende kosten en het verschil zou worden terug gestort op rekening, fantastisch, erg tevreden.
webshop met groot assortiment, snelle levering (95% op voorraad), en uitstekende service. erg aan te raden
Klantenservicealtijd snel antwoord; had een bestelling gedaan waarvan de fabrikant de verkeerde info verstrekt (de fabrikant, niet afuture). aFuture heeft zonder probleem deze gelijk gecrediteerd, en ik heb de juiste uitvoering besteld. goede service.
Goede en overzichtelijke site, ik had op een zaterdag een koelingssysteem gekocht voor mijn PC, deze werd de maandag erna bezorgd.
Goedemorgen,
Hartelijk bedankt voor uw bestelling. Inderdaad verzenden wij sinds kort ook in het weekend. Dit betekent dat alle voorraad orders die voor zondag 22:30 besteld worden maandag bezorgd worden.
De enige uitzondering hierop zijn zendingen buiten Nederland en orders waarbij specifiek de verzendmethode 'DPD' wordt gekozen. Deze worden op maandag verzonden en arriveren op dinsdag.
Jeroen van den Berg
Afuture.nl
Opnieuw een product via Tweakers uitgezocht. De eigen website heeft minder filter mogelijkheden. Mooie prijs en goede afhandeling en service.
VerzendingSSD blister verpakking, opgerold in bubbeltjes plastic, in bubbeltjes envelope. Door brievenbus geleverd.
KlantenserviceEerder uitstekend geholpen toen oude SATA schijven niet werden herkend door nieuwe NAS. Men heeft goed getest en vlot gereageerd.