Gebruikers over webshop Afuture
Review toevoegenNette website, helder en geen poespas. Ook de bestelprocedure was goed en duidelijk te volgen tot en met het betalen (iDeal).
VerzendingCPU koeler en switch besteld, beide netjes verpakt in een in een doos welke prima was opgevuld met extra papier. Levering wederom binnen de termijn zoals vermeld op de website, heel fijn.
Goede prijzen, snelle verzending. Netjes op de hoogte gehouden van de verzending, goede aftersales (rma omdat product niet compatible is met mijn laptop)
VerzendingZoals vermeld op de site, voor 22:30 besteld volgende dag in huis
KlantenserviceSSD was niet compatible met mijn laptop, snelle response voor RMA.
Makkelijk en simpele website dus comfortabel om je spullen uit te zoeken en te bestellen.
VerzendingVrijdag om 17:00 besteld en zaterdagochtend stond het om 8:30 aan de deur, een razendsnelle levering. Voorderest alles netjes verpakt en verder geen problemen gehad.
Zondag middag besteld en maandag ochtend in huis! Eerst nog een klein misverstand dat binnen een uur werd verholpen door de klantenservice.
VerzendingSuper snel!
KlantenserviceLaat in de avond een mail gestuurd op zondag en kreeg binnen een uur een mail terug en heeft het probleem opgelost!
Bij Afuture een Intell 5820k processor gekocht.
Snelle levering, netjes verpakt. Je word netjes ingelicht via mail wat de status is van de bestelling.
Via pricewatch bij Afuture uitgekomen.
Dit was mijn eerste ervaring met deze winkel, Maar is goed bevallen.
1e ervaring met Afuture is prima: netjes aan de prijs en alles wat je van een webshop verwacht. In een paar klikken besteld en betaald, en de volgende dag geleverd. Sneller dan net-na-sluitingstijd je voeding vervangen!
VerzendingNetjes verpakt met opvulpapier in een stevige doos, levering met DHL is prima en je krijgt gewoon netjes track&trace info. Prima dus.
Vorige week heb ik hier op zaterdagavond een moederbord besteld met zondaglevering. Het was een zakelijke bestelling waar ik eigenlijk niet op kon wachten. Gelukkig hoefde dat ook niet want de volgende dag stond de pakketbezorger inderdaad voor de deur!
Ik heb vaker bij Afuture besteld en inmiddels ook een keer een RMA-traject doorlopen. In vergelijking met veel andere webshops heeft Afuture de processen erg goed voor elkaar.
Dankzij de prima afhandeling van bestellingen, e-mails met vragen en RMA's, de overzichtelijke website en de bonuspunten voor het aanbieden van zondaglevering staat Afuture op mijn lijstje van preferred suppliers.
Enige minpuntje is dat American Express niet tussen de betaalopties staat.
Het idee dat tussendoor iets bestellen bij een van de andere hooggewaardeerde webshops met een A voelt als vreemdgaan ... dan doen ze dus blijkbaar iets goed :-D
Stond aangegeven 2 tot 3 werkdagen. dat werden er uiteindelijk 5 maar werd goed gecommuniceerd via telefoon en e mail.
VerzendingAlles in orde,
KlantenserviceGoeie klanten service goed bereikbaar en veel geduld.
VerzendingVoeding besteld voor een DIY NAS, voeding zelf zat los in een plastic zak maar was goed ingepakt in een doos welke prima was opgevuld met extra papier. Levering binnen de termijn zoals vermeld op de website, heel fijn.
Een zeer nette winkel met een overzichtelijke site. Snel gevonden wat ik nodig had met een aantrekkelijke prijs, die volgens mij bijna altijd 10 cent lager ligt dan bij Azerty, wat natuurlijk flauw is maar wel helpt voor hen helpt.
Desondanks nette afhandeling, makkelijke betaling en de twee bestellingen die ik tot nu toe heb gedaan daar, werden keurig op tijd geleverd.
Verzendig is zeker weten voldoende, maar ten opzichte van anderen is het niet de beste. Mijn toetsenbord werd alleen omwikkeld met een plastic beschermlaagje, wat natuurlijk voldoende is, maar bij andere winkels werd zelfs een muismat verpakt in een grote kartonnen doos met daarin beschermmateriaal.
Mijn harde schijf werd (nadat ik het gevraagd had) keurig verzonden in een ruime kartonnen doos met daarin verfrommeld papier, waarin de harde schijf keurig zat verpackt met bubbeltjesplastic, foam, en meer bubbeltjesplastic.
Tot nu toe weinig contact gehad met de klantenservice, maar het contact dat ik heb gehad is erg fijn geweest. Voor mijn harde schijf had ik voor de zekerheid een opmerking achtergelaten, met de vraag of ze deze extra goed konden verpakken i.v.m. de kwetsbaarheid. Binnen een uur antwoord teruggekregen, waarin vriendelijk stond vermeld dat ze hier rekening mee zouden houden.
Helpdesk was zelfs beschikbaar op zondag! Gaven ook nog eens prima objectief advies, snelle levering, erg prettig
VerzendingSnel, keurige en precieze melding van levertijd
Klantenserviceprima objectief advies
Nou, de service hier was echt geweldig, ik had zelfs een order van 2 items, die apart verstuurd werden ZONDER extra verzendkosten!
Betaling was meteen de volgende dag geconfirmed en vanuit de leverancier naar het magazijn duurde maar één dag
10/10
Ik doe al sinds de begindagen van afuture mijn aankopen geregeld bij deze shop en heb in algemene zin alleen maar positieve ervaringen met Afuture.
VerzendingNieuwe laptop (elders) besteld en was nog op zoek naar een m.2 nvme ssd welke ik bij Afuture als één van de goedkoopste zag aangeboden.
Het schets mijn verbazing dat zoiets fragiels en relatief kostbaars (+200 euro) enkel verpakt was in een antistatische zakje en dat weer verpakt in een A4 bubbeltjesenveloppe.
Nu zal hier in 99 van de 100 gevallen dit gewoon goed gaan, maar je zal net die postbode treffen op een slechte dag of dat de sorteermachine vastloopt en veranderd in een papierversnipperaar....
Goedkoop en gratis verzendkosten zijn goede pluspunten, maar een klein kartonnen doosje, wat net wat extra stevigheid bied en ook nog prima door de brievenbus past, is toch niet teveel gevraagd?
Ik kan het kaartje nog niet testen de komende dagen, maar ik hoop maar dat het zonder kleer-vouwen is aangekomen.
Een klein smetje op mijn jarenlange goede ervaring en hopelijk blijft het bij een incident en wordt dit als tip gezien voor toekomstige zendingen .
Niet alleen een prijsvechter. Na een flink aantal bestellingen bij Afuture kan ik zeggen dat alles altijd op tijd bezorgd is en telefonisch contact (gratis) vlot verloopt. Ook het omruilen van een defecte videokaart was zonder omhaal snel geregeld, derhalve AAA+.
Afuture provided excelent delivery, low price, and outstanding customer service. I highly recommend them on your next computer build.
VerzendingJune 2016 I purchased a motherboard, cpu, ram, and fans; all at the lowest cost and delivered flawlessly.
KlantenserviceI returned a part through RMA and this also went very well. A NZXT fan was out of stock but was delivered as soon as it was available. Thanks Afuture!
Fijne en overzichtelijke website met na het bestellen snel een bevestiging en de verwachte bezorging.
KlantenserviceNa dat ik bijna een jaar mijn moederbord in gebruik had zag en hoorde ik onlangs een plof waarbij ook brandlucht te ruiken was. Contact opgenomen met de klantenservice die uitstekend is en over en weer mail contact gehad. De verwachte reparatietijd was in eerste instantie een aantal weken. Na uit te hebben gelegd dat ik ook thuis werk kwam het bericht dat het defecte bord gecrediteerd kon worden. Gelijk dus een nieuw bord besteld om de defecte te veranderen. Dit had een pijnlijk en lang proces kunnen zijn maar vanwege de uitstekende en behulpzame service kan ik nu direct mijn moederbord omwisselen. Met een dergelijke service hebben ze mij als klant gebonden!
Goede en snelle levering en al je vragen over het product beantwoorden ze snel en goed
VerzendingPakket werd keurig tussen de bezorg tijden geleverd en ook nog in het weekend!
KlantenserviceGeweldige klantenservice ze reageren snel en helpen je ook echt tot het opgelost is
Processor (zonder doos) met moederbord besteld. Er is bij hun geen licht gaan branden dat de processor niet samengaat met het bestelde moederbord. Nu heb ik de processor retour gestuurd en krijg geen geld terug omdat de pinnen zijn verbogen door het proberen te plaatsen van de processor.
Koop hier al een tijdje computer spullen. Soms haal ik af. Eerlijk verhaal goede tips en snelle bediening
VerzendingSite gaf 3-5 dagen levertijd, was er al na 2 dagen. Keurig verpakt.
KlantenserviceDoor foutje op site van Afuture bestelde ik Cubi N002 met pentium processor. Bleek bij levering Cubi N001 met N3050 te zijn. Stond fout op de site. Zonder problemen omgeruild voor Beebox N3150. Paar euro verschil mocht ik houden voor het ongemak en de moeite Top!
Mijn eerste keer bij dit bedrijf besteld en ik moet zeggen dat de service en afhandeling perfect verlopen is, ondanks een videokaart die weliswaar in de bestelde Shuttle SH170R6 ingebouwd kon worden, maar door een onhandige plaats van de 6-pin PCI-E stroomconnector de drivebay van deze mini-ITX niet meer dicht kon, omdat de connector dan in de weg zat. Als die stroomconnector een kwart slag gedraaid was, was het probleem opgelost. Mijn oude ATI 5770, die zelfs een stukje groter was dan deze videokaart kon er wel zonder problemen in, mede omdat de stroomconnector hier wel een kwart slag in de verlengde van de kaart zat. Gelukkig was Afuture.nl gemakkelijk en heb ik deze videokaart kunnen omruilen naar een compactere Asus mini-ITX GTX-950 videokaart die zonder stroonconnector werkt. Al bij al heel tevreden van mijn nieuwe en compacte Shuttle SH170R6 met core i7-6700K processor, 32 GB DDR4 geheugen en 500 GB Samsung SSD schijf: een supersnelle en compacte workstation.
VerzendingVerzending ging heel snel, zelfs naar België binnen één werkdag via DPD. Je krijgt zelfs een mailtje met het geschatte leveruur, dus hierdoor kan je een beetje inplannen als je dan toevallig even weg bent of boodschappen moet doen. Ze leveren zelfs op zaterdag, zoals het geval was met mijn omgeruilde videokaart vandaag.
KlantenserviceWarempel: mooi en netjes Nederlands met mooie aanhef en zonder schrijffouten. Waar is dat nog te vinden tegenwoordig ? Ook het probleem met de videokaart met een "verkeerd" geplaatste PCI-E stroomconnector, te weten een Gigabyte Geforce GTX-950 2 GB OC werd netjes opgelost, nadat ik aangegeven had dat deze kaart weliswaar ingebouwd kon worden in mijn kleine Shuttle SH170R6, maar door de onhandige positie van de 6-pin stroomconnector ervoor zorgde dat de drive-bay niet meer dicht kon en hierdoor eveneens het deksel van de barebone niet meer dicht kon. Ik heb deze zonder probleem kunnen omruilen voor een Asus mini-ITX GTX 950 videokaart, die zonder 6-pin connector werkt, en een stuk kleiner is en ook nog eens zuiniger. Shuttle moet toch iets verzinnen voor dat vermaledijde connectortje voor de PCI-E 6-pin stroomaansluiting. Het is gewoon kafkaiaans: je videokaart kan er zonder probleem ingebouwd, want de Shuttle SH170R6 kan behoorlijk lange en grote videokaarten behuizen, vooropgesteld dat die niet meer dan 120 watt verbruikt, aangezien de voeding maar 300 Watt geeft. Zodra je probeert om de stroomconnector erop te steken, heb je het zitten, want de drivebay gaat er niet meer in, omdat de zwarte socket dan in de weg staat. Er zijn via Ebay zeer dunne 6-pin adapters te koop, waarmee je dit probleem kunt oplossen, maar die zijn -vanwege de absurde Ebay verzendkosten- peperduur.