Afuture

Gebruikers over webshop Afuture

-Duidelijke en mooie site, goed gebruiksgemak.
-Lage verzendkosten
-Retournen gaat makkelijk en simpel
-Vriendelijke klantenservice
-Geen problemen tegen gevonden met bestellen.

Kort verhaaltje:
Ik had een hoop componenten besteld, maar kwam er een dag later achter dat de voeding die ik besteld had 100W te laag was. De bestelling was nog niet volledig afgerond, ik stuurde een e-mailtje naar de klantenservice en kreeg meteen antwoord terug. De voeding in mijn bestelling kon simpel vervangen worden door de juiste en klaar was kees. Heel fijn, makkelijk en snel.

Ik wilde een specifieke ITX kast aanschaffen. Afuture was niet de goedkoopste shop in de Pricewatch en kon ook niet snel leveren maar was wel de webshop die het beste was beoordeeld.

Verzending was met track&trace maar de verpakking was karig, het was verstuurd in de fabrieksverpakking. Het was niet de goedkoopste shop, dan verwacht ik wel dat de bestelling netjes verpakt wordt. Dit was dus niet het geval. De ITX kast heeft ramen van plexi en zijn erg kras gevoelig. Doordat het een kleine doos is, kan er in de sorteer centra er mee gegooid worden. Ik was bang voor krassen of beschadigingen. Gelukkig was dit niet het geval, (de doos zag er wel uitgeleefd uit).

dubbele order gelijk geannuleerd door afuture. op zondag even een correct mailtje gekregen ter bevestiging

Blu-ray brander, sata kabel en usb 3.0 kabel besteld, allen niet direct op voorraad. Bestelling aanpassen was geen probleem en verschil in prijs (€0,40) werd in mijn voordeel aangepast op de factuur.

Alles was degelijk verpakt en kwam zonder problemen aan. De accesoires van de blu-ray brander waren dubbel.

Na de bestelling gedaan te hebben toch bedacht dat ik een andere usb kabel handiger vond. Na gebeld te hebben om de bestelling aan te passen verwachtte ik een email om het verschil (€0,40) van de duurdere kabel te voldoen. Geen mail meer gehad en de bestelling gewoon ontvangen. Fijn dat Afuture niet moeilijk over zo'n klein verschil.

Overzichtelijke website. Hebben de meest gangbare producten op voorraad. Korte leveringstijden. Afhalen en contant afrekenen is geen probleem.

Klantenservice is super. Denken goed met je mee, en zoeken naar oplossingen en geven tips. Goede communicatie. Hier koop ik graag weer.

Alle produkten die ik zocht waren makkelijk te vinden, en aan scherpe prijzen.
De links vanop Tweakers helpen natuurlijk ook.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Producten met "2 a 5 dagen" waren exact op tijd geleverd. Gezien het uur mocht het zelfs nog een dag later geleverd zijn, maar ik klaag natuurlijk niet. Alles was volledig , veilig (en eco) verpakt, de factuuur zat in de mail.

Eigenlijk had ik de kleine lettertjes niet goed gelezen, en niet expliciet een Intra-communautaire levering gevraagd, maar dat hebben ze vanzelf in orde gebracht voor mij. Een pluim voor de Klantendienst dus.
Volgende keer probeer ik het zelf correct te doen.

Alles ging vlot en gemakkelijk. Hele fijne service! Bestelling teruggestuurd maar wel geprobeerd te monteren in een kast en helaas een binnenverpakking vergeten mee te sturen. Was geen probleem, kleine aanpassing in het bedrag en geld gewoon overgeboekt. Snelle en vriendelijke service

Snel geleverd ook al was het niet op voorraad. Levertijd was 2-4 dagen, alles in 2 dagen binnen.

Het was duidelijk en overzichtelijk welk onderdeel wat koste. Ook verliep het betalen soepel en duidelijk.

Afuture had de beste prijs op de meeste onderdelen die ik nodig had. De paar vragen die ik op voorhand mailde werden steeds spoedig beantwoord. Gemakkelijk lijstje samengesteld en nog weken in mijn winkelmandje zitten prullen tot ik de perfecte samenstelling had. Verzending liet enkele werkdagen op zich wachten omdat ze nu eenmaal niet alles op stock hebben, maar dit werd duidelijk gecommuniceerd en makkelijk op te volgen in hun website. Toen de verlossende boodschap kwam dat alles er was en verzonden werd, duurde het nog geen dag en ik had de doos in mijn handen. Top hoor!

Dag na verzending had ik alles, in perfecte staat.

Snelle antwoorden op mijn vragen, bij elke tussenstap een automatisch mailtje. Happy camper!

Ben Belg (ja die bestaan) & heb al enkele jaren IT webaankopen achter de kiezen (BE, DE, UK, NL, FR...)
Afuture ligt in de bovenste la (boven A****n)
1. aanbod / keuze / afhandeling
2. prijs (ook geen meerkost voor Belgisch betaalplatform)
3. zéér klantvriendelijk

Levertijd uit voorraad= snel, tenzij anders aangegeven door Afuture (vb. op voorraad bij leverancier). Het transport (vanuit Nederland tot aan m'n deur) hangt natuurlijk af van een derde partij, maar daar heb ik geen klachten over

1 keer een "miskoop" gedaan (grafische kaart die niet bleek te werken in een serverboard) - de communicatie hier omtrent was helder, correct en vol begrip. De medewerker in casu had technisch inzicht, wat niet evident is...
De retournering + omruiling + terugbetaling is spic & span verlopen.

Opera werd niet goed ondersteund bij het bestellen. Ik moest mijzelf degenereren tot Internet Explorer

Alle bestelopties mogelijk; snel / track & trace / kiezen op welk dagdeel of welke bezorger etc

Helpen je snel en efficient als je belt.
Mocht een order of product niet op voorraad zijn, dan sturen ze je mogelijk gratis een iets duurder alternatief van je order als je niet wilt wachten. 2x besteld, 2x gebeurd (1x met 3*4gb ddr3 ram blokjes standaardmerk -> hyperX) en 1x met een 6gb 1060 zotac -> gigabyte.
Echt superieure klantenservice, account by tweakers aangemaakt om dit te melden.

Paar maanden geleden een 850watt voeding gekocht. Deze is kuren gaan tonen en heb een RMA aangemaakt bij Afuture. Werd erg goed en snel afgehandeld. Binnen 3 werkdagen heb ik een nieuw in doos 850watt voeding ontvangen. UITSTEKENDE SERVICE! TOPPERS! Ook de eerste levering ging enorm vlot en werd goed op de hoogte gehouden van verzending.

Snel ontvangen

Je wordt netjes ingelicht over stand van zaken mbt RMA aanvragen.

Een webshop welke vlot levert en alles goed voor elkaar heeft, echt een aanrader. Bestelling binnen levertijd binnen en sterke communicatie.

Ik heb 4 schijven besteld en deze zijn binnen de gestelde levertijd geleverd.

Hun communicatie is dik in orde, goede track en trace welke het bestelproces ten goede komt.

Zaterdag bestelling geplaats, zondag de verzendbevestiging ontvangen en maandagochtend binnen. Overzichtelijke webshop en duidelijke communicatie. Bestellingen in het verleden zijn ook altijd vlekkeloos verlopen.

Zeer goed verpakt. Ook gratis verzending op producten met zéér lage verkoopmarge.

ontzettend goede service en ook goedkoop als ik 1 winkel als de winkel van het jaar mocht verkiezen (wat pc componenten betreft) was dat deze winkel wel

geen problemen mee alles is goed aangekomen en alles was op tijd of eerder

geweldige service nog nooit zulke aardige mensen ontmoet dat is de enigste rede dat is hier veel bestel

I ordered a GPU that was in stock (to arrive in 3 days) on Friday. On Monday they sent me an email that they have to cancel the order, because they don't have it in stock. What actually happened was that the price of the GPU was raised from around 300 to around 350. I bought it by the old price, so they decided to cancel. Not nice, I waited a few days for no reason AND I had to make a new order for the higher price. I made it from Azerty. Similar thing happened (price was raised a bit, after I made the order), but they still sent me the GPU with the old price, didn't cancel.

At least they sent me an email to inform me of the cancellation.

jammer ze komen hun beloftes niet na
ik heb Gembird Draadloos Stuurwiel besteld 15/08/2016 het zou 2 a 3 werkdagen duren

op 19/08/2016 gebeld waar mijn pakket blijf wat ik raar vind dat je de klant niets laat horen naar 3 werkdagen
slechte service
het zou maandag de 22 of 23 mijn pakket ontvangen helaas niets
weer en mail gestuurd waar mijn pakket blijf op 24-08-2016. was die binnen

maar er zaten geen batterijen er bij weer een dag verder de batterijen houder is af gebroken
maar goed hij doet het maar nog en opmerking de Draadloos Stuurwiel heb 2 cm spel ruimte voor hij reageert

on dat zo slechte service hebben en zo slechte Draadloos Stuurwiel is en ook nog slechten Algemene voorwaarden haal er uit dat je retour kosten van 14,95 en ook nog reparatiekosten zelf betalen hij is nog een's 14 dagen oud

om dat de Gembird Draadloos Stuurwiel zo slechte product is geef ik geen cent meer uit

product moet gewoon goed zijn niet al de eerste dag al stuk is, en op tijd geleverd worden niet naar 10 werkdagen

Heb de aerocool Xpredator 750 GM gold bij ze besteld(toevallig de laatste dus ik was heel blij) binnen nog geen minuut een orderbevestiging. 10 minuten later verzonden!

Postnl standaard leverling, 22:20 besteld. Zal wel rond 15:00 binnenkomen

Voor mij is afuture nofuture.
Als Belg koop ik heel vaak producten via internet, en dan nog het meest in Nederland. Alles is altijd al vlot gegaan, zelfs bij kwaliteitsproblemen of andere problemen. Uiterst vlot en vriendelijk... Tot mijn bestelling bij afuture.nl.
Een ware nachtmerrie. EInd juli Iphone SE besteld aan 397 euro. Op prijsgrafiek was te zien dat dit product al 2x rond die prijs verkocht werd (tijdelijke promotie). Ik kreeg een bevestiging en 2 dagen later zeiden ze dat de verkoop niet doorging gezien het een demo-toestel betrof. Dergelijke toestellen mogen NIET verkocht worden, maar ze zeiden dat hun leverancier hen te laat had ingelicht. Bull shit... 500 euro betalen of geld terug. Keihard zonder zoeken naar compromis. Heb ECC gecontacteerd. In België zou de site verplicht geweest zijn te toestel te leveren aan de overeen gekomen prijs. In Nederland echter is er een bijkomende voorwaarde van "redelijke" prijs. Ik had echter helemaal geen zin een rechtzaak te beginnen en heb dus maar geld terug gevraagd.
Conclusie: wens je geen zaken te doen met een onbetrouwbare leverancier, schrap dan afuture.nl want slechter kan niet!!!

Onvriendelijk, onjuiste behandeling. Totale geen commerciële behandeling. Koud. Onrechtvaardig. NOOIT MEER!!!!!

Ik had een router besteld maar per ongeluk naar nummer 2 laten bezorgen ipv nummer 28. Toen ik bij nummer 2 langsging, bleek nummer 2 van de straat niet te bestaan. DHL gebeld, maar "kon niks doen" want het moest via de verkoper. Afuture gebeld en heeft mij een nieuw pakket opgestuurd en regelde het verdere verloop met DHL. Geweldige service!!

Scorekaart voor Afuture