Afuture

Gebruikers over webshop Afuture

Snel en voordelig. Heb ik ook nog het geluk dat ik in Veenendaal woon en zo ff kan ophalen.

Ilyama monitor 24", prima scherp beeld en plug and play.

Videokaart besteld, blijkt een paar dagen later pas niet leverbaar te zijn. Dit kan zeker wel even eerder gemeld worden. Toen kwam de vraag of ik een andere kaart wilde bestellen. Nee dank u! (dan is hij zeker weer na een paar dagen niet leverbaar...)

Totaal geen klantgerichtheid. Er wordt niet mee gedacht met de klant ondanks het feit dat er videokaarten besteld worden voor in totaal bijna 1000 euro.

Tweede bestelling bij Afuture.

Betreft : Gigabyte Radeon RX 480 G1 Gaming 8G (GV-RX480G1 GAMING-8GD)
PW link : https://tweakers.net/pric...-gaming-8g/specificaties/
Besteldatum : Zaterdag 01-10-2016

Za 13:51 Voordat ik bestelde was er 1 in eigen voorraad bij Afuture. Alles leek verder ook op orde en in orde.
Za 13:54 Na het afronden en betalen van mijn bestelling (met zondaglevering) was de voorraad netjes met 1 verlaagd.
Za 13:56 Email bevestiging van mijn bestelling en met daarin de bevestiging dat alles op voorraad is.

Za 19:19 Email bevestiging van de verzending van mijn bestelling inclusief pdf factuur en track & trace link (PostNL). Gmail had deze in de spambak bezorgd.
Zo 16:07 Pakket is gesorteerd en bezorger is onderweg.
Zo 17:08 Pakket is bezorgd in een extreme overkill verpakking. Wederom! :)

Levertijd veel langer dan opgegeven.
Maar .... montage en afwerking van upgrade werkstation werkelijk subliem!
Tot in de puntjes verzorgd, qua installatie en montage.
Werkelijk bijzonder voor deze tijd!

Beetje veel systeemwerk, met alleen ordernummers en meldingen daaromtrent.
Integrale benadering van klant en klantorder ontbreekt nog.

Maar nogmaals: de technische installatie, afwerking en uitvoering van de upgrade is ongekend netjes en goed!

Zeer goede site. Niet alleen lage prijzen, maar vooral ook een verbazingwekkend goede klantenservice. Twee orders geplaatst. Tot drie keer toe de order laten wijzigen zonder problemen. Een order had een levertijd van 2-3 werkdagen, kwam op de tweede werkdag binnen. Tweede bestelling zelf opgehaald in Veenendaal,medewerker heeft mij zelfs met de auto naar station gebracht (pakket was groot). Hier bestel ik zeker nog eens!

Ik koop al heel wat jaren bij Afuture. Tot nu toe altijd probleemloos. Ook afhalen als ik het meteen wil hebben is mogelijk.

Altijd prima verzorgd en op tijd. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.

"Slechts" een goed omdat ik bij vooruitbetaling altijd tot de volgende dag moet wachten voordat dit is verwerkt (ik stuur altijd een bevestiging van betaling). Daardoor duurt de bestelling altijd een dag langer.
Ideal lukt niet omdat ik niet altijd alles daarvoor bij mij heb. Helaas is paypal niet mogelijk.

Eerste bestelling bij Afuture.

Betreft : DeLOCK PCI Express Card > 2 x external USB 3.0 + 2 x internal SATA 6 Gb/s (Voor mijn Linux server; goedkoper dan een nieuwe behuizing alleen maar voor USB 3.0 poorten)
PW link : https://tweakers.net/pric...ata-6-gb-s/specificaties/
Besteldatum : Vrijdag 30-09-2016

Vr 17:20 Voordat ik bestelde was het product ruim op voorraad. Alles leek verder ook op orde en in orde.
Vr 17:26 Na het afronden en betalen van mijn bestelling was de voorraad netjes met 1 verlaagd.
(Makkelijk te controleren met zulke producten want het zal niet storm lopen.)
Vr 17:30 Email bevestiging van mijn bestelling en met daarin de bevestiging dat alles op voorraad is.

Vr 20:13 Email bevestiging van de verzending van mijn bestelling inclusief pdf factuur en track & trace link (PostNL).
Za 10:00 Op de track & trace pagina van PostNL : "Vannacht hebben we een landelijke storing gehad in onze sorteercentra. Gelukkig worden de meeste pakketten vandaag tijdig bezorgd. Een klein deel hebben we helaas niet kunnen sorteren. Deze pakketten bezorgen we maandag . Onze excuses voor het ongemak."
Za 11: 22 Pakket is gesorteerd en bezorger is onderweg.
Za 13:33 Pakket is bezorgd in een extreme overkill verpakking. :)

Al meerdere keren een bestelling gedaan bij Afuture en zeer tevreden.
Afuture heeft mij vooral goed geholpen toen mijn pakket verkeerd was geadresseerd (dit was een fout van hun bezorgdienst). Afuture heeft er alles aan gedaan om mij te helpen.

Aanrader!

Voor het eerst hier besteld. Heel groot assortiment met goede prijzen.
Bestelling keurig verwerkt en geleverd.

De juiste producten en goed verpakt.

Bestelling van wat losse randapparatuur met wat 'hobbels' die zeer chique worden gladgestreken. Opnieuw een positieve ervaring al met al!

Levertijd was iets langer dan beloofd, en kreeg vervolgens het verkeerde product geleverd. Wel zeer netjes opgelost door Afuture, dus 'slecht' doet ze eigenlijk te kort.

Zeer snelle reactie per mail en coulante medewerkers: ik kreeg alsnog gratis het juiste product geleverd en hoefde het onjuiste product niet te retourneren. Warme Douche voor Afuture!

Goede website waarop alles snel te vinden is. Rustig oogend en mooi opgedeeld. Hekel puntje soms was dat mijn sessie niet altijd bewaard bleef (de artiekelen in het winkelmandje wel, maar niet mijn inlog gegevens)

Alles wat netjes en stevig verpakt. Niets op aan te merken.

Bij de bestelling zat een moederbordje waarbij de BIOS batterij leeg was. Vlotte communicatie gehad met hen hoe ik het bordje kon retourneren. Paar werkdagen nadien hadden ze het bordje op de namiddag aangekregen, vlot verteld wat er aan de hand was en diezelfde avond nog hersteld en opnieuw richting mij gestuurd. Top RMA service.

Ik ben via pricewatch direct op de goede pagina van Afuture gekomen. De bestelling en betaling gingen voorspoedig.

Ik had vier geheugenmodules aangeschaft waarvan eentje op verschillende moederborden niet werkte. Afuture had bij de RMA de geheugenmodule individueel ge(mem)test en in eerste instantie geen fouten gevonden. Gelukkig waren ze ontvankelijk voor protest en hebben ze daarna alsnog de module dual mode getest.
Ik heb een nieuw setje geheugen ontvangen welke naar volle tevredenheid werkt.

Bestellen en levering ging geheel volgens plan. Een defect aan het geleverde apparaat (Hogedrukreiniger) werd, ondanks het gebrek aan medewerking van de fabrikant, netjes verholpen.

Omdat het product niet bij Afuture op voorraad was duurde het een paar dagen voordat het product kon worden geleverd. Verzending en ontvangst was daarna prima.

Omdat levering iets langer duurde dan verwacht navraag gedaan. Op deze vragen werd zeer adequaat gereageerd. Daarna ook keurig geholpen toen bleek dat dat het verstuurde apparaat defect was (en dit niet door de fabrikant heel praktisch kon worden opgelost). Keurig een nieuw apparaat gekregen.

Op zaterdag een verkeerde product besteld. Zondag gemaild en bestelling ingetrokken. Adequate actie van Afuture, het geld stond binnen 7 dagen terug op mijn rekening.

Door snelle actie kon de verzending tegen gehouden worden. Dat bespaarde een hoop gedoe.

Snelle, vriendelijke afhandeling

Erg goede website! Mooi interface en het werkt allemaal goed. Ik heb er alle computer onderdelen besteld voor mijn PC build, behalve de koeler, want die had ik al. Nog geen 10 minuten na de bestelling kreeg ik een telefoontje van ze. Iemand van het magazijn zei dat hij mijn bestelling aan het inpakken was en het viel hem op dat er geen koeler bij zat. Hij zei: "Ik bel maar even om zeker te weten dat je daarvan op de hoogte bent, anders ben je morgen je PC in elkaar aan het zetten en kom je erachter dat er geen koeler bij zit. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Echt een top service!

Het deel van bestellen en verzenden is (zoals bij de meeste webshops) gewoon goed geregeld. Echt onderscheidend worden webshops pas bij de service, als iets een keertje kapot mocht gaan.

Inmiddels al diverse artikelen bij Afuture besteld. Helaas ook twee keer (binnen de garantietermijn) de klantenservice nodig gehad omdat een product uiteindelijk niet goed bleek, of defect raakte.
Het eerste geval betrof een bewakingscamera waarvan het nachtzicht niet goed functioneerde. Deze is uiteindelijk omgeruild voor een splinternieuwe, zonder extra kosten voor mij.
Het tweede geval betrof een Bluetooth toetsenbord. Na anderhalf jaar werkten ineens twee toetsen niet meer. Het specifieke toetsenbord was niet meer leverbaar, maar we mochten een soortgelijk toetsenbord uitkiezen, wat netjes en zonder kosten werd opgestuurd.
Beide gevallen zijn dus zeer goed opgelost. Ook is het erg handig dat Afuture gewoon een fysieke winkel heeft waar je aan een deskundige medewerker gewoon face-to-face even het probleem kan uitleggen.
De vijf sterren voor de klantenservice zijn dus dik verdiend!

Geheugen besteld bij afuture, helaas was 1 van de 4 DIMM's defect. In overleg retour gestuurd, op een geweldige manier opgelost. De defecte DIMM gratis vervangen terwijl deze losse module veel duurder was. Super service

Verzending precies zoals geadverteerd

De prijzen zijn hier gemiddeld laag vergeleken met andere webwinkels, de service is vlot en persoonlijk, de website is overzichtelijk en ze hebben een groot assortiment.

Het product was de volgende dag al geleverd en was met zorg ingepakt.

Het product was binnen de garantieperiode defect. Deze heb ik opgestuurd en ik had de volgende dag al bericht dat een vervangend product werdt opgestuurd, topservice.

Goede shop, die altijd voor je klaar staat en je wil helpen of advies geeft.

Reageren altijd snel op vragen en geven goed advies.
Daarnaast zijn ze vaak de goedkoopste in de Pricewatch omdat er voor mij geen verzenkosten bij komen ivm afhalen.

Ik had per ongelijk het verkeerde pakketje besteld, gelukkig is dit snel en goed opgelost.

Scorekaart voor Afuture