Gebruikers over webshop Afuture
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenLevering product was prima, reactie bij defect blijft uit na verzenden email (ruim een week geleden)
Verzendingop tijd verzonden, goed verpakt, goed aangekomen
Klantenserviceuitblijvende reactie bij klacht/probleem. Week geleden gemaild en slechts een ontvangstbevestiging ontvangen.
AlgemeenShop zeer slecht telefonisch bereikbaar, het vaste nummer staat doorgeschakeld naar een mobiel nummer die heel af en toe beantwoord wordt.
Ik zou het zeker afraden om hier iets te bestellen, mijn gevoel zegt dat ze (opnieuw) op omvallen staan.
AlgemeenNiet meer bestellen!! Klant is koning. Nog nooit heb ik zo'n slechte ervaring gehad bij een internet winkel.
Beamer besteld bij Afuture op 23 augustus met beloofde levertijd van 2-5 werkdagen. Beamer is nooit geleverd. Afuture reageert niet meer.
na de beloofde levertijd heb ik contact opgenomen met Afuture. Geen gehoor. Hier heb ik [persoonsgegevens verwijderd] gesproken en heb ik aangegeven dat ik de order wil annuleren. Dit was prima en ik zou binnen een week een creditering krijgen. Vreemd genoeg kreeg ik een paar dagen na mijn annulering een bericht dat de beamer toch zou worden geleverd. Iets wat ik in een andere review van Beat-it ook heb gelezen.
Mijn antwoord hierop was "Nee, want ik heb aangegeven dat ik wil annuleren".
Dat was het laatste contact.
Nogmaals gebeld met [persoonsgegevens verwijderd] en gevraagd waarom ik geen reactie krijg van Afuture: " Oh u krijgt een reactie binnen 48h".. Om daarna de hoorn erop te gooien. .
Ook de klantenservice is zeer slecht. Maar helaas nemen ze geen verantwoordelijkheid, waardoor ik mijn grote twijfels heb.
Tot op heden heb ik nog geen reactie ontvangen noch een creditering gezien.
AlgemeenDe bestelling was vlot geplaatst en afgehandeld. Artikel (Gigabyte Geforce 1060 6GB) tegen een concurerende prijs gekocht.
VerzendingHet artikel was snel opgestuurd en te volgen via track & trace. Was ook snel geleverd.
Op 16 maart 2017 een product besteld en betaald maar nooit geleverd gekregen. Afuture ineens failliet. Geen contact of informatie.
VerzendingProduct nooit geleverd. Wel betaald. Wacht nog steeds op product.
KlantenserviceGeen reactie op mijn e-mail. Telefonisch niet bereikbaar. Locatie gesloten.
i did not receive my order yet!!!!
after weeks waiting,my business delays enormously, i want you to take an action soon.
Stond 2-3 dagen bij een kast. na 5 dagen toch gebeld en werd gezegt dat het bij de leverancier niet meer leverbaar was en bij een nieuwe leverancier was gekocht en dat deze eind volgende week binnen was. Nu weer een week gewacht weer niks binnen dus weer bellen en wordt gezegt dat ze niks over de levertijd weten. (had meerdere dingen gekocht maar moes nog wachten op de kast voordat alles verzonden kon worden) Dus uiteindelijk maar uit mijn order gehaald zodat ik hem ergens anders kon kopen en de rest binnen kreeg. Wel de dag daarna de rest binnen gekregen en ook mijn kast (ergens anders dus gekocht). Maar omdat ik natuurlijk al wel bij afuture voor mijn kast had betaalt zou ik mijn geld binnen 14 dagen binnenkrijgen. het is nu 15 dagen en ga toch meer weer bellen want ik heb nog niet mijn geld terug.
VerzendingStond 2-3 dagen bij een kast. na 5 dagen toch gebeld en werd gezegt dat het bij de leverancier niet meer leverbaar was en bij een nieuwe leverancier was gekocht en dat deze eind volgende week binnen was. Nu weer een week gewacht weer niks binnen dus weer bellen en wordt gezegt dat ze niks over de levertijd weten.
Klantenserviceals je ze belt ben je snel aan de beurt en wordt met een aardige stem geholpen.
opzich een redelijk goedkope site maar slecht levering
en betrouwbare site wacht al sinds 11 maart!
ik wacht al vanaf 11 maart op mijn moederbord en ram geheugen dat ik besteld heb,mijn vriend heeft iets besteld op alliexpress en is na een week al toegekomen?!
Tja wat moet ik hier nog op gaan zeggen, 17 maart een muis besteld (logitech MX master silver) wellicht met 4 dagen tot uitspreken van faillissement weten ze al dat het niet geleverd gaat worden want zo een aanvraag van de schuldeiser moet er al met hun medeweten zijn!
Kortom de verhalen dat ze het ze goed hadden willen doen slaat kant noch wal.
Gewoon ordinair opgelicht en dan nog met de mededeling hier op tweakers dat je niet meer kon bestellen dagen voor aanvang. Tja ik wel met nog een weekend ertussen en 2 werkdagen. Maar ja nu kunnen de eigenaren tenminste zeggen dat zij misschien dag voor uitspreken van faillissement het toch zo goed voorhadden met hun klanten! terwijl je weet dat er een aanvraag loopt!
Bedankt Afuture voor de nette communicatie bedankt Afuture voor het netjes op tijd afsluiten van jullie betalings systeem. bedankt voor het besparen van die enkele die wellicht bespaard blijft wat anderen wel hebben gekregen van jullie, nmlk een hele hoop shit.
Ook bijzonder bijster dat je zonder enige mededeling van deze super nette curator nog gewoon op de website kunt inloggen op de website, een account kunt aanmaken en nog zaken in je winkelmandje kunt doen en de prijs indicatie nog altijd dagelijks varieert en dat de levertijden mee veranderen.
Weet ik ook weer wat je daar aan kunt hebben.
Regel dit landelijk! als een er een aanvraag loopt voor faillissement! dat dit via de wet vermeld dient te worden! en al helemaal als de boel opgeheven is DAN HELEMAAL STOP ipv elke curator die maar een beetje de boel kan gaan doen overkomen zoals de portemonnee betaamd!
Pff wat een shit heb je mbt webshops, en al die organisaties die er zogenaamd voor de consument zijn trekken zich terug voordat de boel ontploft terwijl die webshops er veel voor betalen voor dat lidmaatschap, die blijken zich toch x op keer op de een of andere manier vanaf te maken voordat de zaak plat gaat dat klopt niet! Die organisaties zouden het verplicht moeten stellen dit soort zaken verplicht te melden aan hun! zodat zij de consument kunnen inlichten! en zo niet geef mij dan maar een logo als consument dat diezelfde organisaties die pretenderen er voor de consument er zogenaamd te zijn! dit terug vergoeden aan de klant die bij diezelfde organisaties centraal staan!.
Maar nee vroegtijdig de kerk verlaten en het afschuiven en het op de verzekering van een garantie gooien waar je Europees recht op hebt! Het is niets meer dan geld aftikken van de aangesloten webshops.
Lullig en niet netjes van de winkel, maar ook niet van die organisaties die garanties afgeven en eigenlijk niets meer bieden dan wat in Europees verband is vastgesteld waar je recht op hebt, ik begin er behoorlijk de balen van te krijgen dat ik naar de grote jongens moet kijken! en juist niet naar die keurmerken jungle!
Vanwaar deze frustratie? helaas is al de 4e webshop die weer eens over de schop gaat terwijl ik bestel, misschien moet ik maar op mijzelf een keurmerk gaan toepassen.
Prima, naar verwachting zoals elke shop, leek de beste shop voor mijn router die ik wilde hebben.
KlantenserviceProduct zou binnen 2-5 werkdagen geleverd worden. Na 6 werkdagen nog niks gehoord. Geprobeerd klantenservice te bereiken; die tot 22:30 bereikbaar is volgens de site, maar helaas; om 20:15 is die al dicht. Email geeft ook geen gehoor.
Op 06/03 een bestelling geplaats van 8 stuks, voor totaal bedrag van maar liefst 1388€, zou 3-4 dagen levertermijn zijn
Heb proberen mailen en bellen zonder succes
Nu krijg ik te zien dat afuture falliet verklaard is
Dus met andere woorden kan ik gewoon naar men geld fluiten ?
Niet ontvangen, klantenservice een dikke nul, en dit kan zomaar ??
KlantenserviceNiets feesback, hier sta je dan met betaalde rekening, en je krijgt niets terug
Slechte zaak die vrijwel geen contact met de klant opneemt mbt de bestelling. Heel moeilijk om contact te krijgen. Beloftes over levering worden niet nagekomen. Spijt van dat ik hier destijds een order heb geplaatst.
VerzendingEen maand lang wachten op een toetsenbord zonder enige communicatie vanuit de winkel zelf. Na twee weken gebeld en te horen gekregen dat er wat problemen waren met de levering. Zou het toetsenbord de volgende week krijgen. Oké, geen probleem, kan gebeuren. Week later nog steeds niets gekregen. Ik ben nu in totaal precies een maand aan het wachten op mijn toetsenbord met nog steeds nul komma nul communicatie.
KlantenserviceWanneer je iemand aan de lijn krijgt dan zijn er geen problemen, maar daar ligt het probleem dan ook; Iemand aan de lijn krijgen. De hele dag proberen te bellen en constant 12+ mensen in de wacht met wachttijden van over een uur (waarna ik nog steeds 7 wachtende had en ophing). En als er op de website staat dat de klantenservice om 8:00 open is en dan om 9:25 nog steeds te horen krijgen dat ze gesloten zijn, lijkt me dit toch echt absurd.
Heb op Vrijdag 17de , monitor en case fans van corsair besteld op de fans stond 2-5 dagen en op monitor stond in magazijn. Totaal 256 euro . Kijk maandag op tweakers staat Afutere failliet , Dus dacht van die hebben waarschijnlijk wel de scherm op gestuurd of men geld terug gegeven, Ma nee gewoon niks mag fluiten met men geld.
KlantenserviceProbeer te bellen sta in wachtrij van 15man heb een 30min gewacht niks veranderd ,mail reageren ze ook niet
Ik heb een moederbord besteld, maar deze is niet geleverd, terwijl ik wel heb betaald.
KlantenserviceIk heb gebeld, maar er wordt simpelweg niet opgenomen en op de mails komt geen reactie.
De betaling ging redelijk goed, geen problemen hier. Dit verliep heel soepel en ik kreeg en een mailtje met factuur.
VerzendingIk had dus 5 pc onderdelen besteld en op hun site staat dat ik deze onderdelen binnen 2-5 werkdagen binnen kreeg. Maar natuurlijk 2 weken later had ik nog steeds niks binnen....
KlantenserviceDe eerste keer dat ik een mailtje stuurde kreeg ik binnen 5 minuten een reactie. Maar toen ik voor de tweede keer een mailtje stuurde hebben ze nooit geregeerd... Ik heb die mail daarna twee keer opnieuw gestuurd maar nog steeds niks. Toen besloot ik de bellen maar ik zat toen meer dan 2 uur in de wacht. Beetje belachelijk dus. Als het druk Is moeten ze meer mensen in de lijn zetten...
Product besteld bij afuture. Er stond bij levering voor 15:00 besteld binnen 2 tot 5 dagen in huis. Apart maar goed. Alles netjes betaald en bevestiging gehad. Uiteindelijk na ongeveer 8-9 dagen kreeg ik de track en trace. Helemaal happy. De dag van bezorging de hele dag thuis geweest. Niemand gezien. Tot mijn grote verbazing stond er bij de track trace afgeleverd! Gelijk gebeld met afuture. Netjes te woord gestaan. Er zou een onderzoek worden gestart bij de pakketdienst. Netjes een bevestiging gehad. Echter verder geen update meer gehad. Dus dacht bel even op. 2 uur aan de lijn gehangen in de wacht en na 2 uur werd de verbinding verbroken. Nog een keer geprobeerd, ik was de eerste in de wachtrij. Na 2 uur wachten. En ja hoor weer de verbinding verbroken na de text: ons personeel is te druk om te telefoon te beantwoorden.
VerzendingSlecht!! Niet geleverd. of het nu aan afuture ligt of de transporteur.. iig krijg ik niemand meer te pakken
KlantenserviceBellen heeft geen zin meer!!! Jammer. Je krijgt niemand te pakken
Bedrijf is failliet, ik hoop dat er een melding komt vanuit Tweakers, zodat onschuldige kopers die hier niets van hebben gehoord niet meer op de website van Afuture terecht kunnen komen via tweakers.
VerzendingGeen levering, wel geld overgemaakt en door Afuture aangenomen, naar het geld kunnen alle kopers blijkbaar fluiten.
KlantenserviceEr "werkt" waarschijnlijk maar 1 persoon die de schuldeisers te woord moet staan. Ik heb het met ze te doen, maar het was netjes van Afuture geweest als ze niet om de feiten heen draaien. Ipv een mail met uitleg dat de voorwerpen nooit meer aan zullen komen, heb ik een mailtje ontvangen, net als vele anderen, dat er problemen zijn bij de leverancier. Het probleem ligt bij Afuture er is geen voorraad en dit heeft niets te maken met de leveranciers.
Voor alle kopers die op zoek zijn naar hard en of software, kijk op tweakers naar de mededeling over het faillissement van Afuture om teleurstelling te voorkomen: de website van Afuture is nog steeds actief en er kan besteld worden terwijl ze nu al weten dat ze niet aan de verwachting kunnen voldoen.
Bestelling geplaatst op 7 maart 2017.
Het was een IP camera met POE voeding en een contactdoos voor die camera.
Na 2 weken nog niets ontvangen. Op tweakers las ik dat het bedrijf failliet is...
Koop er niet !
Ze zijn failliet ! Ze verzenden niets, niets ontvangen...
Koop er niet !
Want je bent je geld kwijt !
17-3 nog mijn gtx1060 heen gebracht voor garantie. contact gegevens laten wijzigen. vervolgens zijn ze toch naar het verkeerde email adres wezen mailen. en nu kan ik er zeker naar fluiten, weg videokaart!!
Verzendingik heb het nog zelf gebracht, vrijdag zag alles er normaal uit. hij had ook kunnen zeggen kom volgende week "terug" had ik tenminste nog iets.
Klantenserviceniet te bereiken via telefoon. waardeloos. dat dit gewoon kan...
Twee weken geleden besteld. Na week. Zou snel komen. Gisteren bestelling per mail geannuleerd en 180 euro teruggevraagd. Lees nu dat bedrijf is gesloten. Geweldig. Was net een fan geworden van internet bestellen. Dit is niet goed voor de branche en de zoekmachines die dit soort bedrijven faciliteren om misbruik te maken.
VerzendingNiet verzonden. Ook geen deellevering aangeboden terijl dat wel had gekund
KlantenserviceSlecht geinformeerd. Indruk dat ik doelbewust in de maling genomen ben.