Gamegear

Gebruikers over webshop Gamegear

Zeer snel antwoord op m'n vraag of ze nog de Zowie EC2-A in voorraad hadden!

Verpakking was perfect, 6Gv2 en Zowie in perfecte staat aangekomen en ook heel snel !

Levering was super snel ! En goed ingepakt, niets anders op te zeggen, zelfs geen 2 dagen moeten wachten om m'n bestelling te krijgen!

Vraag gesteld via mail en zeer snel antwoord terug gekregen.

+ zeer beleefd en vriendelijk!

Heb een Astro A50 besteld voor de Xbox. Gamegear heeft leuke goedkope prijzen en veel op voorraad !

Super snelle verzending en goed verpakt !

Klantenservice is super ! Heb een mail gestuurd dat het pakketje goed en snel is aangekomen, en kreeg snel een leuke mail terug. Top Service!!

Besteld en de volgende dag in huis! En alles netjes verpakt tegen schade. Zoals het hoort. Klantenservice super aardig! Na dat ik een mail had gestuurd over de levering kreeg ik duidelijk antwoord en ook snel.

Ik had een Astro A40 TR + MixAmp besteld 's middags en de dag daarna kwam die net na de middag al aan. Intotaal duurde het 11u 22min. Een absoluut snelle levering ! Ik zou zeggen "Doe zo verder GameGear! ".

De levering was snel! De doos die rondom de headset zat vond ik geniaal! Het product omhulselt door allemaal piepschuim. Zo houden!

De klantenservice is echt prima! Ik verstuurde een mail en volgende ochtend/middag had ik er al een terug. Prima!

Deze winkel verdient een zeer warme douche! Na lang op zoek te zijn naar een apart model toetsenbord en een bezoek aan de winkel waarbij niet het juiste model op voorraad bleek. Heeft de winkeleigenaar koste nog moeite gespaard om te regelen dat ik toch het juiste type toetsenbord heb gekregen! Dit werd uiteindelijk een aparte order bij de leverancier met een langere levertijd maar uiteindelijk heb ik specifiek het model gekregen wat ik zeer graag wilde hebben. Ben echt super tevreden dat de winkel deze moeite heeft genomen voor de klant!

Pakket werd zeer net/goed verpakt verzonden. Vanwege mijn eerdere bezoek aan de winkel en de aanschafkosten van het product was verzending nog gratis ook!

Niets dan lof voor deze winkel. Men heeft erg veel moeite voor mij gedaan om het juiste model toetsenbord te regelen! Op mailcontact werd ook altijd vlot geantwoord (soms is de eigenaar afwezig in verband met beursbezoeken, maar dan komt het antwoord altijd zo spoedig mogelijk)!

Ik bestel al mijn game producten bij GameGear. Tot twee keer toe uitstekend garantie verleend. Afgelopen vrijdag is mijn mixamp plotseling kapot gegaan, ik in alle staten omdat de mixamp toch het belangrijkste onderdeel van je headset setup is. Ik geloof zelfs dat ik net buiten de garantie viel, maar daar deden ze niet moelijk over. Op dinsdag al een nieuwe in huis. Met zo'n service maakt me een tientje meer of minder betalen voor een product ook echt niet meer uit. Dan weet je als iets kapot gaat je altijd terecht kunt bij het service team! Ik ben normaal niet zo lovend over een bedrijf maar dit keer moest ik toch even een review plaatsen, top service !

Bedrijf is gevestigd in Belgie, toch zeer snelle verzending naar Nederland!

Binnen 24 uur antwoord op je vraag, maakt niet uit via welke manier. Een keer was de verf van mijn scuf aan het afbladeren ( niet gamegear zijn schuld!) ik zat in mijn 4e maand en toch een nieuwe gekregen (hebt maar 3mnd bij scuf) . Probeer zon service maar eens te krijgen bij een andere online shop ;)

Duidelijke en uitgebreide website en niet duur. Online nog couponcode gevonden voor extra korting.

Het contact kon beter, na 3 weken wachten zelf maar contact opgenomen met winkel. Na iets van 4 weken uiteindelijk het product ontvangen, terwijl de website 1 - 2 weken aangeeft. Duurde door leverancier iets langer en had hier een update over moeten ontvangen. Dit is niet gedaan. Desondanks is het gevoel bij de winkel nog steeds goed. Shit happens.

Product was goed verpakt (wel in product verpakking, was dus duidelijk te zien dat er een product van 300 euro in de doos zat) en is verzonden met track&trace. Hierdoor makkelijk te traceren en aflevering was binnen het genoemde tijdvak. Dit is meer een PostNL iets dan een winkel iets natuurlijk.

Ik zag dat mijn product niet op voorraad was en dat het 1 - 2 weken kon duren. Maar na 3 - 4 weken heb ik toch een mail gestuurd en (na geen reactie) een paar dagen later gebeld. Leverancier had het product niet op voorraad, vandaar de vertraging. Ik had hierover een update moeten ontvangen, maar dat is helaas niet goed gegaan. Dus even gebeld en binnen 5 minuten was het duidelijk. Paar dagen later product alsnog ontvangen.

Overzichtelijke website en vriendelijk contact. Order werdt meteen verstuurd en kwam netjes met track and trace.

Prima overzichtelijke website, waar je makkelijk de producten kunt vinden die je zoekt. De order voortgang communicatie was duidelijk.

Het product was goed verpakt en de levering was binnen verwachtte tijd gearriveerd.

De website is heel makkelijk om alles te vinden en toe te voegen aan de kart, waarin je meteen afrekenen kan aanklikken, vanaf daar krijg je een heel overzichtelijke pagina waar je al je verzebdgegevens moet ingeven en vervolgens gewoon op voltooi betaling.

Na op voltooi betaling te klikken krijg je bijna binnen de 5 minuten al een bevestigings email met daarbij een track en trace code, de verzending is er meestal in 3 werkdagen (met bpost).

De klantenservice is uitstekend, iedereen is heel vriendelijk en altijd heel behulpzaam. Als je met een vraag zit kan je die op Twitter, Facebook of email stellen en je krijgt meestal al een antwoord binnen het uur.

Top bedrijf!

Groot assortiment, en veel producten die elders niet tekoop zijn.
Vooral de SCUF controllers en de ASTRO headsets zijn hier met IDEAL te koop. Anders moet je ze op de officieele site bestellen en daar kan je enkel met paypal betalen en is de levertijd altijd langer.

Er stond 1/2 weken levertijd, als verassing was het product 3 dagen later in huis. ik weet dat dit niet altijd zo is maar ik ben er heel erg tevreden over. goede en snelle service.

Snelle reacties en duidelijke informatie.
je kan ze vragen stellen via:

-Facebook
-Twitter
-Mail

Meestal reageren ze al binnen het uur!

Duidelijke website. Bestellen was makkelijk, en voldoende betaalopties. Na betaling email ontvangen met orderbevestiging en een half uurtje later email met track en trace code ontvangen.

Netjes en degelijk verpakt

Astro Mission Bag besteld bij Gamegear. Binnen 2 dagen had ik de tas in huis. Helaas bleken er 2 onderdelen (binnentas en schouderband) te ontbreken, maar na contact met de helpdesk werden deze onderdelen gelijk nageleverd.

Al met al een uitstekende ervaring.

Product binnen 2 dagen ontvangen (van België naar NL). Er bleken 2 onderdelen te ontbreken, maar deze werden gelijk nageleverd.

Vanwege het ontbreken van de onderdelen contact opgenomen met de klantenservice. Binnen een dag had ik een reactie en binnen 2 dagen had ik de ontbrekende onderdelen in huis. Prima opgelost.

Na de bestelling was alles super snel en keurig afgeleverd. Ook gelijk contact met mij gezocht of de bestelling goed was aangekomen.

Zeer makkelijk om iets te bestellen en goede service ze antwoorden bij mij zelf op kerstavond

Ik was op zoek naar de Astro A40 TR voor de PS4 en kwam bij Gamegear terecht.
Op een paar vragen via de mail kreeg ik binnen no time een reactie terug.
S'morgens besteld en de volgende dag binnen.
Pakket was via track&trace te volgen.
Headset was keurig ingepakt.

Top winkel!!

Goede service ook, reageren erg snel op mail!

Het ging om een SCUF 4PS

Ik was op zoek naar een toetsenbord dat zeer moeilijk verkrijgbaar was in België. Zij hebben dit voor mij besteld aan een prijs die lager was dan op andere internationale sites. Voor levering hebben ze ook nog gekeken of het toetsenbord wel de juiste toetsen had - iets dat bij een azerty nog wel eens durft tegenvallen.

Verzending ging heel vlot. Ik heb het ontvangen de dag nadat het verzonden was.

Alles is geregeld via mail en ging heel vlot. Bereikbaar na de werkuren en zeer snelle reactie terug.

Ik heb bij deze webshop een bureaustoel (gamestoel) besteld. De prijs van deze stoel was hier het laagst. Bestellen was eenvoudig en er zijn goede betaalmethodes.

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling. Ik heb het product om 1 uur besteld en het was de volgende dag al keurig geleverd (Nederland). Erg tevreden over deze webshop, ga zo door!!

Gewoon, perfect, wat je besteld krijg je, je wordt keurig op de hoogte gehouden. Top.

Scorekaart voor Gamegear