Gebruikers over webshop Rofa

Ik had op MP een EF 24-105 F4 L gekocht en na 2 maanden liep de zoom vast en de focus werkte ook niet mer zoals het hoorde.
Eerst bij canon repair centre wat navraag gedaan wat dat zou gaan kosten. Buiten een wachttijd van !!9!! weken minimaal 75 euro onderzoekskosten .. wauw..
Toen kwam ik Rofa tegen.. na wat betrouwbaarheid onderzoeken ( Rofa doe eens wat aan die website uit het jaar 0 ) .
Lens opgestuurd en na een prijsopgave van 160€ ( wat gewoon een hele mooie prijs is ) is de lens binnen een week weer retour.
Lens werkt weer fantastisch..
Rofa Rules !

De lens werd keurig verpakt weer terug gestuurd

keurig netjes email over de status van de reparatie

Ik had een Canon 7D II waarvan het rubber van het hoofdinstelwiel los zat. In de mail gaf ik dit aan en was de indicatie voor reparatie: 70€. Na de camera te hebben verzonden was de indicatie na inspectie opeens €270!! Dit omdat het wieltje niet los te bestellen zou zijn. Dit is iets wat mijn inziens ook voor het opsturen al gezien kon worden. Ik heb Canon gebeld: er blijkt wél een los onderdeel te zijn. Na dit op te sturen heeft Foka het besteld en gerepareerd. UIteindelijke kosten €150 incl terugzenden. Voel me toch een beetje opgelicht dat ik dus hun uitzoekwerk heb moeten doen om mezelf 120€ te besparen... En dat is alsnog het dubbele van de eerst ingeschatte kosten (op basis van slecht uitzoekwerk).

Jammer, volgende keer naar een ander voor reparatie.

Op maandag 22 oktober mijn lens met defecte focus weggebracht. Niet meer dan 2 dagen later kreeg ik al een bericht dat 'ie gerepareerd was! Kunnen ze bij Canon en Sigma nog wat van leren. Prijs was naar verwachting, ongeveer 70 euro. Kortom, erg tevreden!

Aangezien mijn camera schoongemaakt moest worden en er vuil in de zoeker zat ben ik op zoek gegaan naar een goed reparatie/schoonmaak bedrijf. Eerste indruk: Goed verzorgde zaak, nette ontvangst, er werd meteen tijd gemaakt om mij te woord te staan aan de balie.

Camera werd meteen schoongemaakt, maar aangezien ik nog wou winkelen met mijn vriendin werd ons haarfijn uitgelegd waar we moesten zijn.

Vervolgens de camera opgehaald voor het schrikbarende bedrag van 33 euro (ik schrok van de lage prijs ;)), inclusief het vervangen van het matglas.

Al met al een dikke pluim, hier kom ik zeker terug!

Rofarepair repareert oa Digitale camera's.
In mijn geval ging het om een Canon 20D waarvan een pin in de geheugenkaartbox afgebroken was. (eigen schuld)
Heb bij diverse bedrijven geinformeerd naar de reparatiekosten en daarbij kwam Rofa als de beste uit de bus. Ze zaten op 40% van de kosten tov de anderen.
De camera is 10 april opgestuurd. er kwam 12 april ( s'morgens ) een mail dat de camera binnen was en s'middags een mail dat de camera klaar was.
Op mijn verzoek was de camera schoongemaakt een firmware update uitgevoerd en de CF-box was vervangen.
De camera was getest en Ok bevonden.
Inclusief btw en verzendkosten 106 euro.
Geld overmaken van Rabo naar Postbank duurt altijd een paar dagen maar Zaterdag 15 April was de camera retour.

Echt Grote KLASSE.

Scorekaart voor Rofa