Gebruikers over webshop Teufel Audio
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeende kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend, product voldoet aan verwachting en 8 weken op proef geeft vertrouwen. Geluid en NC heel goed
VerzendingEerder dan aangekondigd. Sympathiek om een marge in te houden in plaats van late levering.
AlgemeenBestellingen gaan probleemloos. Had reeds al 2 keer eerder een radio gekocht. Vaak is het wel raadzaam om even op een leuke aanbieding of korting actie te wachten.
AlgemeenDe helpdeskmedewerkers zijn beleefd en hulpvaardig, maar niet opgewassen tegen de puinhoop die UPS ervan maakt. Schriftelijk communicatie en uitleg bij retourneren van een deel van een bestelling kan beter. Een bestelbevestiging van 1 A4 met daarop twee verschillende bestelnummers, trackingcodes die anders zijn dan die van UPS... Dat dus.
VerzendingHet eerste mailtje van UPS meldde een bezorging 'einde dag'. Dus om 10.00 uur 's ochtends briefje op de mat dat ik niet thuis was en één van de twee pakketten kon ophalen bij een UPS Access Point (een kringloopwinkel die in de weekenden dicht is). Voor het tweede pakket hebben ze me drie dagen aan huis gebonden door de bestelling telkens om 15.00 uur te cancellen en te verschuiven naar de volgende dag. De klantenservice van UPS bereik je door een menu van drie lagen door te tijgeren en is net niet helemaal waardeloos.
KlantenserviceDe helpdeskmedewerkers zijn beleefd en hulpvaardig, maar niet opgewassen tegen de puinhoop die UPS ervan maakt.
AlgemeenIk heb de luidsprekers gekocht, maar het geluid was niet zo best. De hele dag dezelfde 'Oemp' door het hele huis. De volumeknop werkte niet en elke keer als ik wilde starten met muziek luisteren was de verbinding verbroken. Waardeloos. De service van Teufel is wel goed.
VerzendingRetourneren ging prima.
KlantenserviceDe medewerker van Teufel was vriendelijk.
AlgemeenMakkelijk te bestellen soundbar met subwoofer. Jammer genoeg geen korting op verzendkosten. Verder een superrr soundbar met sw voor een kamer van ongeveer 50m2. Ben wel blij da ik de power versie had besteld ivm de m2ers.
VerzendingTijdens bestellen kreeg ik wel de melding korting op verzendkosten twv 29€ ongeveer. Maar na bestelproces kon ik dat nergens meer terug vinden.
Maar vindt de verzendkosten niet zo belangrijk, hetgeen wat ik er voor terug kreeg qua muziek en geluidsbeleving is die 29€ extra meer dan waard!
Algemeen2 maandjes terug een 5.1 set bij Teufel besteld. Een Marantz nr1711 versterker met consono mk3 speakerset. Kort daarna kwam de ultima 40 power edition in de aanbieding. Toen toch nog voor die gekozen. De Marantz versterker viel tegen. Deze had uitstekend geluid, maar vreselijk gedateerde bediening (onhandige menu's, tv moet aan om van internetbronnen gebruik te maken, slechte input afstandsbediening).
Uiteindelijk de oorspronkelijke set terug gestuurd en een pioneer VSX-934 aangeschaft. Wat een genot met de Ultima 40! Muziek op stereo, films 5.1 dtx, beide klinken fantastisch! De pioneer selecteert verder automatisch de juiste instellingen.
De zuilspeakers geven een zuivere klank, heldere midden tot hoge tonen en subtiele diepe bas. Bij films en 5.1 surround heb je lekker volle diepe bas uit de subwoofer en goede surround uit de kleinere ultima 40 surround speakers. Ook de stemweergave is goed uit de centrale speaker. Geluidsbalans bij lage volumes is ook prima (niet het minst belangrijke).
Voor onze woonkamer van ong 45 m2 kan ik mij niks beters bedenken en dan helemaal niet voor de prijs!
Ik zou een ieder Teufel aanbevelen. Een bose systeem kun je in de winkel testen, in speciaal ingerichte ruimtes onder perfecte akoestische omstandigheden. Teufel test je in je eigen woonkamer, met je eigen apparatuur en eigen muziek/films. Bevalt het niet, dan stuur je het terug! Geweldig concept!
Goede snelle levering en retour met UPS zoals gebruikelijk met hun. Alles is goed te tracken via website/sms.
KlantenserviceTelefonisch contact gehad met klantenservice. Deze zitten volgens mij in Duitsland, maar spreken gewoon Nederlands.
AlgemeenOverzichtelijke website.
Goed lopende aankoopprocedure.
Snelle levering. Mooie stevige verpakking.
Goed product. Nederlands sprekende helpdesk.
AlgemeenDe bestelling ging eenvoudig en dat geldt ook voor de betaling. Verzending was erg vertraagd en de klantenservice is slecht te bereiken. Als je eenmaal aan de telefoon bent met een medewerker, word je goed geholpen.
VerzendingHet duurde veel langer dan vooraf werd beloofd om het product te versturen.
KlantenserviceDe klantenservice is lastig te bereiken per telefoon en per mail wordt er nauwelijks gereageerd. Dit kan veel beter. Eenmaal aan de telefoon word je wel goed geholpen.
AlgemeenFijne website met prima spullen voor je oren.
Daarnaast prima service, zoals toen mijn koptelefoon op onverklaarbare wijze gebroken was (klein onderdeel waar de oorschelp mee vastzit), Teufel deed niet moeilijk en omdat het nog binnen de garantieperiode viel kreeg ik een nieuwe, echt top.
Materialen worden op tijd en netjes geleverd, duidelijk wanneer iets bezorgd wordt en alles uit eigen fabriek.
Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de bestelling en je krijgt een groot aantal dagen bedenktijd, bevalt het niet mag je het terugsturen.
KlantenserviceGewoon goede spullen voor je oren en top service, ook gewoon een Nederlands telefoonnummer en een echt persoon aan de lijn, kijk daar houden we van.
AlgemeenSimpel en duidelijk om speakers te bestellen. Verbeter puntjes op de website zou zijn om makkelijk speakers te kunnen vergelijken
VerzendingVerzending stevig verpakt, op pallet geleverd, gratis en vlotte verzending
AlgemeenGemakkelijk te bestellen op hun website. Wel soms lastig te zien wat de verschillen zijn tssen de verschillende modellen (5.1 sets met name).
VerzendingSnel geleverd in verschillende stevige verpakkingen.
AlgemeenPerfect geregeld, goede kwaliteit van service en product. Je koopt bij Teufel direct bij de fabrikant, zo slaan ze de tussenhandel over en hebben zelf een goed verkoop- en leveringssysteem opgezet. Petje af, goede service, goede producten.
VerzendingGing prima, opgestuurd vanuit Berlijn, was hier in 2 dagen.
AlgemeenGoede info op website met duidelijke product informatie.
Veel betaalmogelijkheden en snelle navigatie op website.
Levering volgens afspraak. In een stevige doos waarin het product goed en stevig verpakt was.
Zonder
AlgemeenMooie, middenklasse apparatuur voor een redelijke prijs. Ze hebben een breed assortiment, een goede website en goede klantenservice. Verzending was dit keer erg snel: binnen een paar dagen was de set binnen.
VerzendingAlle componenten waren zeer netjes verpakt. De doos met speakers heeft waarschijnlijk een val gemaakt (bij UPS), waardoor één van de woofers haar magneet was verloren. Alle andere componenten in goede staat gearriveerd.
KlantenserviceHet "acht weken thuis op proef" systeem is meer dan coulant, het is uitermate klantvriendelijk. Een retourzending aanvragen was een kwestie van een telefoontje naar een 020-nummer, waar ik door een vriendelijke Nederlandstalige medewerker werd geholpen.
De retour-aanvraag was snel gemaakt en wordt gratis door UPS geregeld.
AlgemeenEen bluetooth hoofdtelefoon met noise canceling gekocht, REAL BLUE NC, werkt prima, niet al te duur
AlgemeenJammer van de lange levertijd. En dat hij nu voor dezelfde prijs geleverd wordt met surround speakers.
Cinebar pro bevalt goed
Goed te spreken over de cinebar pro. Gemakkelijke bediening en veel mogelijkheden.
KlantenserviceNa het sturen van een mail binnen twee week de cinebar pro ontvangen.
AlgemeenNederlands telefonische support. Bij het aansluiten en connectie zoeken, bleek subwoofer defect, maar werd binnen 2 dagen vervangen. Retour sturen is goed geregeld
VerzendingLange levertijd
KlantenserviceGoede support en snelle vervanging (2 dagen)
AlgemeenMooi design, uitstekend geluid en voldoende keuzemogelijkheden die op afstand met ab en/of tablet te kiezen zijn.
VerzendingPrima verpakking en goede communicatie. Jammer dat het 6 weken duurde voordat ik de Teufel binnen had, dat is niet meer van deze tijd.
AlgemeenWebsite biedt goede informatie, ook voor de eventuele accessoires. Bestelproces verloopt soepel. Betaalproces gaat eveneens vlot en soepel.
VerzendingSubwoofer kwam uit Duitsland. Zending was goed te volgen. Bedrijf nam contact op om afspraken voor de bezorging te maken. Chauffeur belde toen hij onderweg was. Netjes!
AlgemeenKoptelefoon gekocht voor meerdere doeleinden. Geluid op zich echt perfect, echter..... hij was niet via bluetooth te koppelen aan de TV of PC wat een eerste vereiste was. Zeker 4 transmitters tevergeefs uitgeprobeerd. Via de iPad verliep dit prima.
Daarnaast werkte de volumeregeling slecht of helemaal niet.
Apparaat goed ontvangen en weer teruggestuurd. Het werd zelfs opgehaald. De terugbetaling verliep vlekkeloos.
KlantenserviceDeze ervaring is voor mij een reden om een volgend keer weer voor voor Teufel te kiezen.
Het tussentijdse contact was inlevend!