Calumet Photographic B.V.

Gebruikers over webshop Calumet Photographic B.V.

Calumet had precies wat ik zocht; een juist formaat lensdop zonder een grote merknaam daarop. Levering was snel en service was goed!

Niks op aan te merken. Ik werd netjes op de hoogte gehouden. Misschien hadden ze een kleinere doos kunnen gebruiken. Ik had een klein voorwerp in een relatief grote 'grabbelton'. Maar aan de andere kant, de doos heeft een mooi ander doel gekregen!

prima winkel, snel en vakkundig geholpen in de winkel. Maar ook als je belt snel geholpen.

Alles was in orde, het is een gebruiksvriendelijke site en voor mijn product was de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend

Over het algemeen is winkelen bij Calumet een hele aangename ervaring.
Ik heb een keer gehad dat er iets nog niet via de webwinkel te verkrijgen was, maar dat was binnen een paar dagen opgelost.

Helaas was er deze keer iets misgegaan met mijn verzending, waardoor ik het product pas veel later dan de gestelde leverperiode thuis gezonden kreeg. Maar uiteindelijk is alles goed opgelost.

De klantenservice is makkelijk te bereiken en altijd vriendelijk. Ik heb tijdens deze bestelling iets te vaak contact met ze op moeten nemen, aangezien ik mijn bestelling maar niet binnen kreeg, maar ik werd elke keer goed geholpen en toen het duidelijk was wat het probleem was had ik de bestelling ook de volgende dag in huis.

De bestelde films zijn volgens afspraak geleverd houdbaarheid goed en geen verzendkosten dus zo hoort het.

Wat een goede service, via de telefoon geholpen en de levering was binnen twee dagen binnen.

Producten de volgende dag al in huis, de producten waren uitstekend verpakt en in goede conditie.

De Manfrotto Superclamps waren keurig verpakt en snel geleverd. Calumet is een echt professioneel drijf voor de professionele fotograaf. Ik kom hier graag.

De superclamp gebruik ik voor diverse sets. Nu is het om een plexiglas spiegel op een houten frame overeind te houden,. Ook gerbuik ik ze om flitskoppen op te monteren.

Ik wordt altijd prima geholpen in de winkel en van goed advies voorzien, dat toch voor de vak uitoefening erg belangrijk is.

Wat fotorolletjes besteld, ideaal dat je geen verzendkosten hebt.
De bestelling was zeer snel geleverd

Goede service, zowel online, offline en via de telefoon. Gratis verzendkosten zijn een plus. Pakketten worden op tijd verstuurd en komen in goede staat aan.

Op zoek naar wat tri-x kwam ik bij Calumet uit. Juiste product en prijs waren eenvoudig te vinden. Geweldig dat je zonder verzendkosten kunt bestellen. Na bestellen een bevestiging gekregen en in de aangegeven periode de rolletjes binnengekregen.

Goed ingepakt verzonden en binnen de aangegeven periode ontvangen.

Een workshop mogen bijwonen van Brendan de Clercq. Mooie zaak, gastvrij en behulpzaam personeel. Kom hier zeker terug.

Levering correct en conform de op de site aangegeven levertijd. De geleverde Kodak TX films waren vers en redelijk geprijsd. Het niet hoeven te betalen van verzendkosten is een essentieel voordeel.

Bij niet thuis zijn probeert UPS het ook af te geven bij de buren. Scheelt veel gedoe. Aflevering van te voren aangekondigd.

Bij een voorgaande bestelling werd een door een vakantiekracht gemaakte fout hersteld en ruimhartig gecompenseerd.

I found quickly the product that I was looking for for through the website and the buying process was easy to carry out.

The product that I bought online was delivered at the next day, right as they said it would be.

Zeer tevreden van de service. Ondanks dat er meegedeeld werd dat de leveringstermijn 2-3 werkdagen was, werd mijn bestelling de dag nadien al netjes geleverd.

Goede website, goed telefonisch bereikbaar indien er toch vragen over het product zijn. Helaas was het telefonisch gekregen advies niet geheel juist. Het via internet bestelde product kon echter in de winkel worden ingenomen. Na super geholpen te zijn in de winkel nu toch het juiste (werkende) product.

Het bestelde product werd later geleverd dan op de site vermeld werd.

Helaas een verkeerd telefonisch advies gekregen over een aan te schaffen product. Hierdoor een product besteld (extender) die toch niet bleek te werken op mijn camera. Later in de winkel meer dan perfect opgelost.

Fujifilm provia gewoon op voorraad, verse film en in twee dagen thuis, zonder verzendkosten.
Super service.

Prima leverancier website helder en duidelijk is aan te bevelen
vlgende bestelling gaat ook naat Calumet

Zending binnen 2 dagen in huis !!!!!

Prima proces. De film die ik zocht was op voorraad voor een goede prijs en word zelfs gratis geleverd. Bestelling werd zoals verwacht snel geleverd.

Uitstekende telefonische begeleiding van de bestelling, Vriendelijke en hulpvaardige assistentie. Na bestelling directe levering in solide verpakking

Scorekaart voor Calumet Photographic B.V.