Gebruikers over webshop Calumet Photographic B.V.
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen en werd snel geleverd. Daarnaast vond ik de telefonische service fijn.
VerzendingProduct was in goede staat. ICC profiel was online makkelijk te vinden.
AlgemeenWinkel met veel keus, uitstekende kwaliteit (ook voor de huismerk producten) en een goede prijs. Bestel hier regelmatig spullen en nooit problemen gehad.
VerzendingBestellingen altijd netjes op tijd geleverd. Helaas niet 'voor 23.59, morgen in huis', wat de concurrentie wel heeft. Als ze dit gaan doen dan krijgen ze van mij een uitstekend.
AlgemeenBestelling plaatsen super eenvoudig, prima afhandeling. Snel bezorgd door UPS. Statieftas zelf is degelijk en handig in gebruik. Zoals het hoort, eigenlijk!
AlgemeenPrintpapier besteld, bestelling en verzending gingen vlot. Netjes verpakt in stevig karton waarbij alles goed beschermd was.
VerzendingGoed verpakt en schadevrij ontvangen. Verzending via UPS prima.
Algemeenhet ging allemaal erg snel. ik ken het product en de kwaliteit - prijsverhouding is erg goed
Verzendingproduct was op voorraad en is direct verzonden
AlgemeenSnel en goed geregeld; bestellen ging makkelijk via de site en gratis verzending! Goede spullen voor een redelijke prijs
VerzendingBinnen een dag in huis zonder verzendkosten, erg prettig!
KlantenserviceGing allemaal prima, zonder tussenkomst van een medewerkers.
AlgemeenHet filiaal in Amsterdam heeft mijn voorkeur. Vanwege de service. Lukt het niet om daar langs te gaan, is de webshop een prima alternatief!
VerzendingLevering was op tijd. Artikelen goed ingepakt.
Algemeenna de navraag via de telefoon en bestelling via internet liep alles: snel, effectief en punctueel
Verzendingpunctueel
Klantenservicegoede ondersteuning
AlgemeenUitstekend proces tot en met de betaling. Prima afhandeling, snelle bezorging, het is erg gemakkelijk allemaal.
AlgemeenRuime keuze in webshop. Betaalbare prijzen en supersnelle levering. Ik had mijn bestelling ruim binnen 24 uur in huis.
AlgemeenEenvoudig te bestellen, veel keuze in de webshop en op tijd en netjes zonder verzend- en betaalkosten afgeleverd.
AlgemeenCalumet heeft een breed assortiment qua film en levert dit altijd secuur en op tijd. Wel jammer dat men nu verzendkosten rekent.
AlgemeenAltijd accuraad Tot nu toe geen problemen ondervonden.
Stipt goed verzorgd overal is aan gedacht
Stipt op tijd
KlantenserviceVriendelijk en kundig
AlgemeenSuper behulpzaam, vriendelijk en de medewerkers hebben veel kennis van zaken. Bij vragen of opmerkingen goed bereikbaar
VerzendingRedelijk snelle levering en goede producten
AlgemeenVoorspelbaar en communicatief. 1-3 dagen levertijd = 2 dagen, UPS stuurt keurig een mail met afleverdatum en ca. tijd. Product goed verpakt en netjes.
VerzendingUPS stuurt keurig een mail met afleverdatum en ca. tijd. Product goed verpakt en netjes.
AlgemeenPrima, loopt soepel, geen enkel probleem om te bestellen en betalen. website niet heel erg overzichtelijk maar ok
VerzendingVerpakking wel ok maar een beetje slordig.
AlgemeenPrima en makkelijk, geen enkel probleem ondervonden, gaat gewoon goed, 1 2 3 4 5
VerzendingNiet zo netjes verpakt, kan wat meer aandacht krijgen
AlgemeenSnel geleverd zoals altijd en product (in dit geval analoge filmpjes) dik in orde. Calumet verkoopt nog veel soorten analoge film wat fijn is en zit vaak bij de goedkoopsten (niet altijd, tri-x is bijvoorbeeld op moment van schrijven ergens anders een stuk goedkoper) maar bijvoorbeeld Ilford HP5 heeft op het moment hier wel wel de laagste prijs. Kan vele euro's per rolletje schelen (bol.com is zelfs 2x zo duur).
VerzendingLevering is snel, alleen de verpakking is wat overdreven groot (doos 28x17x17 cm) voor vijf fotorolletjes, maar goed, dat is beter dan te slecht verpakt.
AlgemeenHele scherpe prijs van de Benro B1 Ballhead. Product informatie was prima. Goed verpakt en prompte levering via UPS
VerzendingSnelle levering via UPS
AlgemeenGoede, begrijpelijke website met veel keuze, goede prijzen, snelle levering, wat wil je nog meer?
VerzendingGewoon wat ik bestel (zw/w 35mm film) dus bekende kwaliteit