HardwareWebwinkel.nl

Gebruikers over webshop HardwareWebwinkel.nl

Wegblijven hier! Ze beloven "Vandaag besteld, vandaag verzonden". Nou ik heb maandag besteld, het is nu vrijdagmiddag, nog niks verzonden. Telefoon wordt niet opgenomen, kunt niks inspreken. Op mail al 2 dagen g4een reactie. Chat niet aktief. Is toch ongelofelijk dit.

Er blijkt iets mis te zijn gegaan bij de verwerking. Ook mijn e-mail met vraag waar het bleef, was kennelijk ten onrechte genegeerd. Uiteindelijk toch opgepakt en toen erg snel verstuurd.

Telefoon wordt niet opgenomen, kunt niks inspreken. Op mail al 2 dagen geen reactie. Chat niet aktief. Is toch ongelofelijk dit.
Uiteindelijk opgepakt en snel opgelost, met aanbod van gratis verzending volgende aankoop.

Goedemiddag,

Inderdaad, hier is iets goed mis gegaan met deze order, inmiddels is dit uitgezocht en opgelost!

Mijn excuses voor het ongemak.

Maurice van Rooij - HardwareWebwinkel.nl

Mijn vorige muis had het begeven, en mijn reservemuis is niet geweldig, dus ik moest een nieuwe hebben. Via de Price Watch bij HardwareWebwinkel.nl terechtgekomen, omdat die het goedkoopst waren maar toch goede reviews hadden.

Na de muis in mijn winkelmandje te hebben gegooid is het de standaard procedure: account aanmaken, betalen, klaar. Wat valt er nog meer over te zeggen?

Op vrijdagmiddag besteld, op zaterdagochtend nog voor 10 uur geleverd (PostNL). Alles was netjes ook netjes verpakt.

Fijne website. Bestelling liep vlot. Goede service (ontbrekende onderdelen snel nageleverd). Eventuele problemen met je bestelling worden snel en goed opgelost.

Moest even wachten maar werd via de app goed op de hoogte gehouden.

Telefoon werd niet opgenomen (vanwege drukte denk ik). Atwoord via app krijg je snel.

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en betalen.Vervolgens wordt je via email netjes op de hoogte gehouden.

Ondanks de drukte netjes op tijd geleverd.

Prima klantenservice. Zaken worden snel opgepakt en netjes afgehandeld.

Bestelling plaatsen, account maken, gedeelde informatie. Allemaal prima op orde. Keurig de emails die ik verwacht over status wijzigingen en een track&trace waarmee ik alles kon volgen.

Ik had twee Noctua fans besteld. Eentje was defect bij aankomst. Na een mailtje kreeg ik direct de melding dat een nieuwe werd verstuurd. Erg fijne service!

Snel verzonden (zelfs sneller dan de verwachte levertijd). Een van de producten was helaas defect geleverd (kan gebeuren). RMA afhandeling ging makkelijk en snel.

Snel kunnen bestellen en netjes op tijd geleverd, website zag er ook erg goed uit.

Levering was op tijd, product in goede staat aangekomen

Reageerden cordaat op de gestelde vraag

Website oogt een beetje gedateerd, maar daarachter is het een goed geoliede machine: snel verzonden en goed up-to-date gehouden van alle stappen. Top!

Snel en op tijd verzonden, en goed en beschemd verpakt

Goed advies gekregen bij het zoeken van monitor en webcam. Daarnaast snelle service en prima verzending.
Al een week werk ik naar volle tevredenheid met deze producten en de prijs - kwaliteit is uitstekend.

Goed op de hoogte gehouden van de levering van het bestelde product. Daarnaast was het snelle service.

Goed advies ontvangen over gevraagde producten. Vriendelijk en correct geholpen en snel antwoord ontvangen.

Ik had bij HardwareWebwinkel.nl vier casefans besteld alleen bleken er niet genoeg op voorraad te zijn. Dus ik had een nieuwe bestelling geplaatst voor andere fans en gevraagd om order te annuleren. Alleen had ik per ongeluk het nieuwe ordernummer in de mail gezet, waardoor mijn nieuwe bestelling geannuleerd werd. Gelukkig had hun klantenservice dit gezien en konden zij mijn nieuwe order weer activeren en de oude annuleren. Ook kreeg ik het geld terug voor de zaterdagbezorging die niet gehaald kon worden. Het geld stond na een dag op mijn rekening en de fans zijn ook aangekomen. Dus prima opgelost en ik kan HardwareWebwinkel.nl daarom ook zeker aanraden!

Vriendelijk en snel.

Prijzen zijn laag, maar de klantenservice van de winkel is waarvoor je betaald. Je krijgt het product wat je koopt. Maar mocht er iets mis gaan, verwacht dan niets. Geef liever 2 euro meer uit bij een fatsoenlijke winkel.

Ik heb m'n processor ontvangen binnen de termijn.

Ik had een processor besteld en de autocomplete van mijn browser had mijn bedrijfsnaam erbij gezet. Toen mijn moederbord kapot bleek te zijn wilde ik de processor terugsturen en een nieuw moederbord en processor bij ze bestellen. Maar ze wilde de processor niet terugnemen omdat ik een zakelijke klant was en ik de verpakking had geopend (lees: zegel verbroken). Ook al gaf ik aan dat dit niet het geval was en ik de bestelling had gedaan met mijn persoonlijke e-mailadres en bankrekening. Toen ik dit aangaf kreeg ik terug dat m'n bestelling maar beter had moeten controleren. Hij zal wel in z'n recht staan, maar voor klantvriendelijkheid en service betaal ik met liefde twee euro meer. Mij hoeven ze hier niet meer terug te verwachten.

Zoals de meneer hieronder aangeeft heb ik het adres kunnen controleren. Maar met een bedrijf dat ingeschreven is op je woonadres heeft dat niet zoveel zin. Je hoopt bij een fijn bedrijf gewoon dat ze een beetje menselijk zijn en meedenken, maar dat is hier absoluut niet het geval.

Goedemiddag,

De wet Kopen op Afstand is een consumentenrecht. Dit betekend dat een consument de aankoop binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen terug mag sturen waarna het volledige aankoopbedrag terug wordt betaald.

U bent echter bedrijf en valt daardoor geheel buiten deze regel. U zegt dat het invullen van de bedrijfsnaam een "autocomplete" ongelukje was, maar u heeft het adres tot twee keer toe bevestigd tijdens het bestellen.

Indien het product nog ongeopend is, dan is het geen probleem voor ons en nemen we het product terug zoals ik u al voorstelde. Het product is echter door u al in gebruik genomen en derhalve niet meer als nieuw verkoopbaar waardoor wij uw verzoek om retour hebben afgewezen.

Het spijt me dat ik u niet verder kon helpen, ik heb u geadviseerd om de Vraag en Aanbod sectie van deze site te benutten.

M. van Rooij - HardwareWebwinkel.nl

Site is duidelijk met voldoende informatie over het product (zij het vaak in het Engels).

Snel verzonden in overeenstemming met levertijd op de site. Weinig overbodig verpakkingsmateriaal.

Na retour netjes geld terug gekregen. Eigenlijk precies zoals het hoort.

De site werkte net niet soepel op mijn android telefoon, daardoor mislukte mijn betaling. Ook de zoekfunctie kan nog ietsbeter.

Unifi switch plus 3 AC pro. Zeer netjes verpakt. Op de site stond dat het een paar dagen kon duren omdat 1 onderdeel niet op voorraad was en eerst van de leverancier moest komen. Ik heb toch besteld omdat ze de beste prijs hadden. De volgende ochtend kreeg ik een mail dat ze het door de leverancier lieten versturen zodat ik het de eerstvolgende werkdag geleverd zou krijgen. MAAR minder dan een uur later werd er al aangebeld en stond er een grote doos voor de deur. Uiteindelijk van bestelling tot levering in 22 uur! Heel blij mee, wat een toppers!

Duidelijk geïnformeerd per mail. Supersnelle levering.

Heb 2 ventilatoren besteld gezien mijn vorige van 10 jaar geleden stuk zijn gegaan.
Bestelling verliep snel en de prijs/kwaliteit verhouding is beter dan menig ander concurrent mbt dit product.

Verzending verliep via PostNL dus ik kan alleen daar over oordelen, hetgeen onafhankelijk is van dit bedrijf. Desalniettemin was het verpakt zoals verwacht (brievenbus verzending).

Via de Pricewatch op hardwarewebwinkel terecht gekomen voor een SSD. Pakketje net afgeleverd, ben nu bestanden er naartoe aan het kopiëren. Wat kan ik er meer van verwachten?

Degelijk verpakt. Misschien een beetje overkill voor iets als een SSD dat niet erg breekbaar is.

Bestelling geplaatst voor RAM-geheugen, blijkbaar gekozen voor bezorging via de post i.p.v. pakket, wat resulteerde in krom RAM-geheugen bij ontvangst, webshop wilde hierna 0 medewerking bieden, omdat PostNL de terug te sturen briefpost niet bezorgd heeft.

RAM-geheugen dat zonder enige vorm van bescherming met de post verzonden is, met het gevolg dat dit krom binnenkomt.

Het verwerken van een RMA wordt niet gedaan, en schuld wordt bij PostNL gelegd.

Opgelost na creditering.

Hier is inderdaad iets niet goed gegaan met de afhandeling zoals u van ons gewend mocht zijn. We hebben dit even rechtgezet! Excuses voor deze misser!

Goed, goedkoop, snel geleverd en ook erg snel met reageren op vragen, prima webwinkel om zaken mee te doen.

Snel

Voor de 2e keer een bestelling gedaan. Deze keer gelet op 24h voorraad i.p.v. normale voorraad. Alles goed verlopen, helemaal tevreden.

Voor 16.00 besteld en volgende ochtend geleverd, top !

30/11: Ik bestel de ASRock VGA - AMD Radeon - RX5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
02/12: Ze veranderen mijn bestelling naar de ASRock VGA - AMD Radeon - RX5600XT 6GB Challenger D OC

Ik stuur een mail omdat ik niet akkoord ben en vraag een equivalente kaart, krijg beleefd antwoord met de vraag of ik een lijstje wil maken van modellen die ok zijn als vervanging.

Bij deze mijn lijstje:

ASUS TUF Gaming X3 5600 XT EVO OC
ROG Strix 5600 XT
PowerColor 5600 XT Red Dragon
Asrock 5600 XT Phantom Gaming D3

Sommige iets duurder maar andere ongeveer even duur.

Dan wat mails over voorraden.

Dan beginnen ze mij de schuld te geven dat ik beter had moeten weten. Oordelen jullie zelfs, er stond toen dit:

Duidelijk de Challenger

En dan annuleren ze de bestelling na 12 emails heen en weer, verlies van tijd voor alle betrokkenen.

Ik was echt te goedertrouw, en bereid mee te zoeken naar een oplossing, jammer.

Goedemiddag,

Dank u voor de review, u had dit al aangekondigd om te zullen schrijven bij het eerste contact, we waren dan ook al 'gewaarschuwd'.

U heeft vanuit de Tweakers Pricewatch bij de ASRock RX5600 Challenger doorgeklikt naar onze website. Daar aangekomen stond er echter dat het een ASRock RX5600 Phantom betrof. U dacht er niet aan dit even na te vragen of dit wel juist was, u bestelde de kaart in de hoop dat u geluk had.

Bij binnenkomst van de videokaart in ons magazijn hebben wij gezien dat de productnaam niet hetzelfde was als wat er in de order stond en hebben u hierover ingelicht. Het ASRock typenummer en EAN behoorden bij de ASRock RX5600 Challenger zoals ook op de Tweakers Pricewatch zichtbaar is.

Ondanks dat u wist dat u een verkeerd product besteld heeft vond u dat u in uw recht stond en een dure kaart moest krijgen voor het geld van een goedkope videokaart. U wilde niet begrijpen dat dit niet mogelijk was en dat het door u betaalde bedrag verrekend zou worden op de aanschaf van een andere kaart of dat u de order desgewenst kon annuleren.

We konden niet met u tot een akkoord komen, u bleef volhouden dat u recht had op een duurdere kaart. Derhalve hebben we voor u de knoop doorgehakt, de order geannuleerd en het aankoopbedrag teruggestort zodat u verder kon zoeken naar een voor u geschikte kaart.

We wensen u veel succes in uw zoektocht.

M. van Rooij - HardwareWebwinkel.nl

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl