HardwareWebwinkel.nl

Gebruikers over webshop HardwareWebwinkel.nl

Overzichtelijke website. Producten makkelijk te vinden. Betaling met iDeal. Snelle levering van de prodeucten en goed verpakt.

Moest door eigen foutje 2 van de bestelde producten terugbrengen en vervangen door ander product. Was snel en goed geregeld.

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Ze zijn transparant over bijvoorbeeld de verzendkosten. Wat wel jammer is, is dat je niet met creditcard kan betalen. Betalen met creditcard geeft mij een veiliger gevoel, ook omdat er vaak een aankoopgarantie bij hoort.

Het bestelde product is snel en goed verpakt geleverd.

Ik had een Barbone gekocht en dat bleek toch wat ingewikkelder te zijn dan ik dacht omdat aan het werken te krijgen. De hulp die kreeg van Maurice was uitstekend!! Hij heeft samen met mij er echt alles aan gedaan om de problemen waar ik tegenaan liep (overigens deels veroorzaakt door W11) op te lossen. Via de Whatsapp was hij goed en snel benaderbaar. Nogmaals, een top probleemoplosser en ondersteuner.

Prima winkel! Leveren goed op tijd, bestelproces ging ook heel makkelijk. Klantenservice is goed bereikbaar via Whatsapp voor productadvies.

Had helaas door m'n eigen schuld nog wat aftersales nodig, maar dat ging boven verwachting. Ze hebben een zeer vriendelijke klantenservice. Via Whatsapp heel snel en vriendelijk geholpen. Denken goed mee en zijn erg flexibel.

Geen product, geen klantenservice , verloren geld! beter ergens kopen met wat beter klanten service dan dit ( Update: Pas na de review krijg ik met hun contact )

Bestelling geplaatst na 4 dagen wachten niks mogen vernomen van hardware winkel vervolgens heb ik hun gebeld en geappt helaas geen reactie,

Bij hun dingen kopen is net als een gok machine soms kan je een goed ervaring hebben en vaak een slecht ervaring met een niet bestaande klantenservice

Dank u voor deze korte review. We hebben inmiddels even contact gehad via Whatsapp:

U heeft op 26 december een product besteld, deze is de 27e meteen via PostNL brievenbuszending verstuurd aan u waarvan we u een bevestiging hebben verstuurd.

We hebben inmiddels samen de adresgegevens gecontroleerd, deze zijn volgens u correct.

U heeft gekozen voor de goedkopere brievenbuszending zonder tracking via PostNL, dit duurt soms even wat langer. PostNL heeft het erg druk deze dagen zoals iedereen wel weet, we verzoeken u derhalve iets meer geduld te hebben.

Ik merk in het gesprek dat u hier helaas vanaf het begin van ons gesprek wat moeite mee heeft. U Heeft ons blijkbaar keer op keer geprobeerd te bellen. Op de telefoonbeantwoorder wordt door ons een verzoek gedaan om ivm drukte ons te mailen of ons via Chat/Whatsapp/Telegram te contacteren. U wilde dit niet, u wilde bellen en iemand persoonlijk spreken. Nadat u het geduld verloren had heeft u toch maar een whatsapp bericht verstuurd. Na een uur was u er klaar mee en heeft u deze review geplaatst want nu had u lang genoeg gewacht.

Het spijt ons zeer, we doen onze uiterste best om alle zendingen op tijd de deur uit te krijgen en iedereen z.s.m. te beantwoorden. Soms lukt het niet om binnen een uur iemand te beantwoorden maar ik denk dat we over het algemeen vrij snel zijn in onze reacties.

We hopen dat de zending snel op de mat zal vallen en wensen u veel plezier met de aankoop.

Support Team HardwareWebwinkel.nl

Makkelijk producten zoeken en bestellen op de website. Veel producten zijn direct leverbaar uit eigen voorraad.

Het product was op voorraad bij de leverancier, maar dat betekende uiteindelijk dat het uit Duitsland moest komen, dus het duurde allemaal wat langer dan verwacht. Uit de track-and-trace blijkt dat het pakket al woensdag morgen 30/11 vlakbij mij in Hoofddorp is aangekomen, dus had op die woensdag al geleverd kunnen worden. Op zaterdag besteld en op vrijdag geleverd is niet meer helemaal van deze tijd.

Goedemiddag,

Dank je voor je review! Normaal gesproken is het zo dat voor 16.00 uur geplaatste orders dezelfde dag de deur uit gaan en dan de volgende dag bezorgd worden, ook bij externe voorraad. Ik heb het vermoeden dat er bij jouw zending onderweg iets niet goed zal zijn gegaan en door de decemberdrukte vertraagd is geweest maar dat zou je in de tracking moeten kunnen terugzien. Sorry voor het eventuele ongemak. Veel plezier van de aankoop!

Support Team - HardwareWebwinkel.nl

Een aantal Yealink T54W toestellen besteld, deze zijn alleen niet via de Nederlandse distributeur geleverd waardoor je vast zit aan een Engels toestel. Geprobeerd te bellen maar ze nemen überhaupt de telefoon niet op.

Nu tot twee keer toe een order die naar mij verzonden wordt met een verkeerde naam. Of ik even wil doen alsof ik “Dave” ben.

Apart en erg onprofessioneel, zeker gezien het om een order gaat voor een groot bedrag.

Hopelijk krijg ik alsnog mijn order, maar erg tevreden ben ik vooralsnog niet.

Edit: uiteindelijk mijn order afgehaald bij het postkantoor. Na uitleg van het verhaal en tonen van e-mails het pakje meegekregen, ondanks verkeerde naam.

Snelle verzending, maar er worden orders verstuurd met een verkeerde naam als geadresseerde. Schuld wordt afgeschoven op toeleverancier, maar heb ik in principe niets mee te maken.

Of ik wil doen of ik iemand anders ben om mijn order te kunnen ontvangen vind ik waardeloos. Maar Maurice reageert wel snel per e-mail en doet zijn best te helpen. Echter vind ik wel dat de verkoper uiteindelijk verantwoordelijkheid moet nemen. Ook voor fouten van de toeleverancier.

Nadat we onze eerst de eerste mail gestuurd hadden.
Of er iets aan de prijs gedaan kon worden.
Was een snelle reactie vanuit jullie snel retour.

We zijn bij jullie terecht gekomen omdat jullie de enige website waren die alles dat wij wilden ons kon leveren!
En zeker niet de duurste!
En snel binnen 3 dagen was binnen.
Dus voor ons zijn jullie een top website.

Ik had diverse computer onderdelen besteld.
Processor
Moederbord
Geheugen
Computer koeler
2.M ssd

Deze website kon als enige alles leveren en niet te duur

Na de eerste mail heen en weer.
Volgende diverse meer.
Maar alles keurig, netjes en snel.

Bought 4x 16TB Toshiba drives. Was sent promptly, and the owner answers questions quickly. I recommend this webshop.

The package was very well protected for the HDDs, this is whati would expect for server HDDs.

Replied to my emails in a speedy and accurate manner. Very satusfied with the communication.

Duidelijke en overzichtelijke webwinkel met veel producten beschikbaar voor prima prijzen. Accountje maken was zo gebeurt en betalen kon via ideal en in de winkel zelf.

Voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis. Dit is zeker waargemaakt en het product was binnen 24 uur bij mij thuis aangekomen. Product was goed verpakt zodat deze niet kon verschuiven in de doos en is onbeschadigd aangekomen.

Bestelling gedaan. Deze wordt later geannuleerd omdat hij uitverkocht is bij de leverancier.
Verder wordt er geen alternatief aangeboden of iets. Waardeloos.

Een klantenservice hoort mee te denken en problemen op te lossen. Niet simpelweg bestellingen annuleren.

Hoi Niels,

We hebben de order geannuleerd omdat het product EOL was. Door snel te annuleren en terug te storten laten we de mensen de kans om het product ook nog elders te bestellen of een ander product bij ons. Op deze manier laten we de beslissing bij de klant en brengen we de klant niet in een vervelende situatie dat ze zich verplicht voelen om alsnog meteen iets anders te moeten bestellen. Jammer dat jij het anders oppakt dan dat wij het bedoelde.

Support Team HardwareWebwinkel

Levering binnen een dag werd helaas 2 dagen, omdat de leverancier een vrije dag had. Kan gebeuren, maar dan hoor ik dat liever op de dag van aankoop dan de dag van de eigenlijke levering, zodat ik eventueel nog een alternatief kan zoeken. Ik werd de dag erna wel netjes per mail erover geinformeerd, maar liever dus eerder. Dat de leverancier dicht was vanwege een nationale vrije dag zou voor hen geen verrassing moeten zijn. Verder uiteindelijk de dag erna wel geleverd.

Harddisk besteld die werd verzonden in een te grote kartonnen doos met nauwelijks vulling, met daarin een kleine bruine kartonnen doos, zonder verdere logo's of andere aanwijzingen dat dit daadwerkelijk door Seagate is gemaakt. In de kleine doos was wel 1 stuk bubbelplastic te vinden, hopelijk verder geen schade, maar dat kan wel echt beter.

Bestelling was zo geplaatst, en email bevestiging was snel en compleet.
Factuur is fris, helder en duidelijk over product en garantie, en bevat het serienummer van mijn product.

Het product was prima en goed onherkenbaar verpakt.
En het werd geleverd op het beloofde moment.
De vervoerder waar gebruikt van gemaakt werd had alleen niet een bericht verzonden dat ze zouden komen. Dus eerst baalde ik dat het later leek te worden, maar stonden ze op de juiste dag alsnog aan de deur.

3 onderdelen gekocht (cpu/koeler/RAM). Levertijd was 2-3 dagen, en inderdaad na 2 dagen alles ontvangen.

2 pakketjes, bezorgd door 2 verschillende bezorgdiensten. Beide kwamen echter op dezelfde dag aan wat prettig was. Reden voor 2 pakketten was dat één direct bij de leverancier wegkwam.

Via HardwareWebwinkel kocht ik een Kingston SSD die op dat moment bij hen voor een scherpe prijs werd aangeboden (afgezien van wellicht Amazon, maar daar koop ik liever niet).

Helaas werkte de SSD niet goed in mijn laptop, werd in zowel Windows 11 als Linux setups niet herkend. Daarom besloten deze retour te doen. Het retourproces bij HWW is duidelijk en simpel.

De SSD werd zoals beloofd de dag na verzending goed verpakt bij me thuis bezorgd.

Bij het retourneren aangegeven dat de SSD niet goed herkend werd en het mogelijk om een DOA ging. De klantenservice bood daarop aan de SSD te testen en indien het inderdaad een DOA betrof ook de verzendkosten voor de retour te dekken. Indien geen DOA moest ik de retourkosten voor eigen rekening nemen, wat me schappelijk lijkt. Communicatie was in de mails over en weer vriendelijk en helder.

De reden dat ik 1 ster aftrek is omdat ik ruim 2 weken heb moeten wachten op uitslag van hun tests met de SSD en hier nog twee keer achteraan heb moeten mailen. Aangezien het om een dure SSD en dus veel geld ging vond ik dit vrij lang.

Na de betaling die in de loop van de middag werd uitgevoerd, volgde direct een bevestiging en ontvingen wij het artikel al de volgende dag. Echt sneller dan verwacht.

De leverancier maakt gebruik van een high-end transporteur waardoor de zending goed gevolgd kan worden.

Helaas kwam de monitor beschadigd binnen. Ondanks dat de monitor met zorg was ingepakt, moet deze onderweg van grote hoogte gevallen zijn tijdens transport. Gelukkig ben ik UITSTEKEND door de klantenservice geholpen en werd er daags na de levering voor een goede oplossing gezorgd. Ze zijn goed bereikbaar via Whatsapp en reageren snel en adequaat. Ik ben hier zeer tevreden over.

Scherp geprijsd, makkelijk te bestellen, informatie ook zeer compleet.
Het serie nr. van de Harde schijf staat ook duidelijk op de factuur voor zijn 60 dagen garantie, zodat ook opzoeken bij de fabrikant het snel te achterhalen is of het OEM schijven (beperkte garantie) of Retail schijven (volledige garantie) betreft. Gelukkig deze shop levert keurig de juiste schijven waardoor ik er zeker nog meer hier zal gaan bestellen.

Prima verpakt, schijven zijn goed aangekomen, geen DOA's. Alleen jammer dat UPS 2 dagen nodig had voor levering aan mij adres maar ook daar is prima mee te leven. Hier kan de webshop natuurlijk niet zo veel aan doen.

Van ander reviews kan ik zeggen dat ze het uitstekend doen, zelf heb ik de klantenservice (gelukkig) nog niet nodig gehad.

Ik had alles na twee weken in huis. Klantenservice reageerde binnen een uur. Keurig, eigenlijk. Perfect als je geen vreselijke haast hebt.

Prima website, zo besteld en een week later in huis :)
Ik zal volgende keer wel bedenken of ik iets snel in huis moet hebben of niet. Daarom alsnog 4 sterren omdat het toch na 1 bericht is goed gekomen. Ik had wel 1 keer eerder besteld bij deze webwinkel, dat ging wel vlekkeloos.

Ik had op 3 september (zaterdag) de bestelling geplaats. Er stond op de site 1 tot 3 werkdagen en
eigen voorraad: Nee, niet direct en voorraad leverancier: Ja.
Pakketje was nog niet aangekomen.
Uiteindelijke zondag 11 september een bericht gestuurd, en maandag kreeg ik netjes een bericht dat het werd opgestuurd. dezelfde dag kreeg ik een verzendbevestiging en woensdag was het netjes aangekomen in mijn brievenbus.

Klantenservice was snel en makkelijk. Na 1 bericht was het al opgelost.

Product competitief geprijsd, snel verzonden, netjes verpakt en goed aangekomen. Eigenlijk alles wat je van een webshop moet willen.

Vrijdag besteld, zaterdag geleverd. Top!

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl

Qshops