HardwareWebwinkel.nl

Gebruikers over webshop HardwareWebwinkel.nl

Ik heb bij HardwareWebWinkel een clip-on microfoontje gekocht voor een tientje. Dit was mijn eerste bestelling hier. Spotgoedkoop, dus met vol vertrouwen de aankoop gedaan. Na de beloofde 48 uur had ik mijn bestelling nog niet in mijn brievenbus ontvangen. Niet fijn, kan gebeuren? Ik stuur een mailtje naar Maurice over het niet ontvangen van mijn bestelling. Wat kan hij voor me doen? Mijn verwachting van een webshop is dat je binnen een redelijk termijn een simpel mailtje kan beantwoorden. Dit is niet gebeurd.

__
Inmiddels een nieuw pakket op de post ontvangen gekregen. Dat is betere service.

De bestelling werd niet geleverd per brievenbuspost. Dat kan gebeuren.

Geen mail teruggekregen van Maurice binnen de redelijke termijn die verwacht mag worden van een webshop al is het een kort mailtje.

Beste klant,

Helaas kan ik niet nagaan wie je bent omdat we dit product erg veel versturen en ik geen mail heb ontvangen van een niet aangekomen zending. Graag verzoek ik je nogmaals contact met ons te zoeken zodat we dit even netjes afhandelen. Zoals je in onderstaande reviews kunt lezen hebben we gelukkig bijna allemaal tevreden klanten en dit willen we graag zo houden! ;-)

Maurice van Rooij
Team Hardware Webwinkel.nl

Stond bij elke product dat ik wou bestellen bij de top 3 goedkoopste leveranciers. En gratis verzending - dus geen onaangename verassingen gehad, alleen maar positief!

Klantenservice was snel en leverden extra service!
Ik had zelf mijn E-mail adres verkeerd ingevuld... Maar in de chat functie van hun site werd ik door ene 'Maurice' volgens mij, gelijk geholpen. Hij vond niet alleen mijn foutje, maar gaf ook advies over de compatibitliteit van de producten met mijn laptop.

Ik heb een tube Gelid GC-Extreme besteld bij HardwareWebwinkel.nl omdat deze online webshop de goedkoopste was in de Pricewatch waarbij de verzendkosten erbij inbegrepen waren en/of gratis verzonden werd én per direct leverbaar zou zijn. En dat klopte als een bus, gisteren besteld en vandaag binnen.

Het is de eerste maal dat ik bij deze webshop iets heb besteld, het leek me een mooie gelegenheid om voor weinig geld te zien of de shop ook waar kan maken wat het beloofd. En het heeft me zeer zeker niet teleurgesteld, ik heb netjes binnen wat ik heb besteld en op tijd ook nog.

Nou gaat het om een tube koelpasta van in totaal € 10,90 wat dus blijkbaar inderdaad op voorraad was maar het stelt me gerust dat het ondanks het geringe bedrag toch snel verzonden wordt. Ik ga ervan uit dat het met wat meer kostbaarder bestellingen ook zo zal gaan.

De webshop op zich is duidelijk zonder teveel aan tierelantijnen, prijzen inclusief en exclusief BTW (voor eventuele zakelijke klanten) en voorzien van 'straight-ahead' informatie als specificaties en zelfs een tab met verzendkosten. De voorraad indicator klopte in mijn geval dus prima, gisteren besteld en vandaag in huis zoals ook aangegeven op de productpagina.

De klantenservice / aftersales kan ik kort over zijn, ik heb er geen mening over want ik heb er (nog) geen gebruik van hoeven maken. Vandaar dat ik daar geen punten over kan uitdelen.

Met deze kleine bestelling ben ik erg tevreden voor wat betreft de afhandeling, voorraad klopte, verzending klopte, betalingen waren simpel en snel met iDeal gedaan zodat de zending ook snel afgehandeld kon worden. De kans dat ik bij HardwareWebwinkel.nl nog eens terug kom is dan ook zeer aanwezig, deze ervaring is zeker zeer positief.

De tube Gelid GC-Extreme is aan gekomen zoals ook aangegeven werd met bestellen door de brievenbus, in een bubbeltjes envelop met erin uiteraard de blisterverpakking en de factuur met de bestellingsgegevens. Een pakket (al dan niet verzekerd) is voor een tubetje pasta in een blister toch echt wat overdreven en ik heb dus ook voor de gratis brievenbus verzending gekozen.

Gewoon prima dus, valt niets op aan te merken. Geen poespas maar een stevige bubbelflop met de bestelling en rekening voor de administratie.

Omdat het een simpele brievenbus zending was heb ik alleen geen TrackTrace code ontvangen maar gezien de verzendkosten (gratis dus) en de waarde van de bestelling is dat natuurlijk geen issue wat mij betreft.

Website vind ik overzichtelijk en gemakkelijk zaken te vinden, heb ook nog geen incorrecte prijs in de pricewatch gezien tov de website.

Bij het bestellen van geheugen gebruik gemaakt van hun advies even compatibiliteit te controleren. Snel een antwoord met een alternatief (dat goedkoper bleek) en 100% zou moeten werken. Direct bestelling maar geplaatst.

2 kabeltjes besteld voor mijn voeding. De winkel was volgens mij het goedkoopste, maar voornamelijk voelde deze het meest vertrouwd gezien de prijs.
De site is een goed, maar m.i. kan hij nog wat beter qua categoriekeuze. Misschien is dat persoonlijk en zeker niet slecht! Buiten dat om, prima zoeken en eenvoudig bestellen.

De bestelling zou maandag met de post komen (dag speling ingecalculeerd, heel verstandig met PostNL) maar deze was er al eerder, op zaterdag. Helemaal goed en tijdig geleverd, voornamelijk door de vlotte afhandeling van de winkel.

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl

Qshops