HardwareWebwinkel.nl

Gebruikers over webshop HardwareWebwinkel.nl

Stel je voor, je videokaart overlijd net op het moment dat je HTC Vive VR headset de volgende dag bezorgt wordt. Je surft zo snel je kan naar tweakers, zoekt een beeldkanon uit en besteld hem bij de eerste die 'm in voorraad heeft in deze tijden van schaarste, en die beloofd 'm binnen 24u te kunnen bezorgen. Dat kon Hardwarewebwinkel.nl, volgens hun site, en ze stonden bovenaan de lijst van de kaart die ik wilde hebben op de pricewatch.

Specifiek met de zaterdag levering bestel je vol goede moed dat beeldkanon.

Maar helaas, er zit iemand bij die webshop te slapen. (Hun eigen woorden). Maandag werd het pas geleverd, met UPS Standaard.

Wat er verder gebeurde niet helemaal de schuld van de webshop, maar UPS Standaard doet maar 1 rit ipv Express, dus bij een bezorger die claimt dat er niemand was terwijl wij nooit de bel hebben gehoord... afijn je snapt het wel. Dinsdag dus.

"Heeft u een vraag, laat het ons weten, we staan dagelijks voor u klaar ook vaak buiten de normale winkeltijden wordt uw mail beantwoord." Helaas niet dit weekend. Als er iemand op vrijdag of zaterdag nog had gereageerd hadden we nog wat kunnen regelen. Ik had er zelfs zelf nog een flink eind voor gereden om hem ergens op te halen.

Maandag kreeg ik een mailtje met excuses en m'n verzendkosten terug. Je snapt zelf ook wel dat als je het over dikke beeldplanken en VR headsets hebt, je dat handjevol euro's ook weinig kan schelen. Goed, lesje geleerd. Blijf bij de vertrouwde shops, en niet een kleine onbekende die toevallig bovenaan staat omdat die en paar euro korting geeft.

Beste Chris,

Jammer dat je door 1 klein foutje de hele shopreview maar 1 ster geeft. We hebben ons best gedaan zoals ik al zei, er is 1 foutje gemaakt door de zaterdagzending te missen, de rest is aan UPS.

Ik kan me overigens niet voorstellen dat er iemand thuis was en dat UPS alleen een briefje in de bus stopt en weer wegrijd, deze mensen willen maar al te graag hun pakketten kwijt. Ik zie dat je inmiddels met UPS contact hebt gehad om de bezorging te regelen dus ik neem aan dat je morgen aan de slag kunt.

Ik wens je veel plezier van je aankoop en hopelijk geef je ons nog een keer een kans, afgelopen week hebben we weer veel mensen blij gemaakt waarvan ik hoop dat ze ook even een review plaatsen zodat niet alleen de missers hier komen te staan! ;-)

Mvg,

Maurice van Rooij
Hardware Webwinkel.nl

Op 8 juni 3 beeldschermen besteld. Bestellen ging gemakkelijk. Verder geen
mening over de website omdat ik via een Tweakers link gelijk bij het
product uit kwam.

Producten werden 10 juni geleverd, maar wel verzonden door een externe
partij. Hierdoor geen verzendbevestiging gekregen. Producten waren gesealed
in plastic, 2 samen en 1 los, met een adres sticker op de product doos.

Omdat ik niet tevreden was over de schermen, heb ik op 13 juni via het
contactformulier aangegeven dat ik deze retour wou sturen. Binnen een uur
had ik antwoord dat dit geen probleem was, inclusief instructies hoe dit
verder te doen. 15 juni heb ik de producten verzonden en op track&trace
gezien dat dit de volgende dag was afgegeven. Omdat ik verder geen
bevestiging kreeg of het inderdaad goed was aangekomen, en er op de site
niks veranderde, heb ik 20 juni opnieuw gemaild met de vraag of het goed
was aangekomen. Hier heb ik na 3 uur indirect antwoord op gekregen, de
status werd veranderd naar ‘RMA ontvangen’. Sindsdien wacht ik op het geld.
Op 27 juni heb ik met het contactformulier een herinnering gestuurd dat de
terugbetaaltermijn was verstreken en verzocht het bedrag zsm over te maken.
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst
want het is inmiddels 2 volle dagen verder en ik heb nog niets weer
gehoord. Overigens hanteren ze op de site eigen regels. De 14 dagen
wettelijke termijn voor terugbetaling begint op de dag dat aangegeven wordt
gebruik te willen maken van het retourrecht, niet 14 dagen na retourzending.

De bestelde computerkast (MS-Tech HTPC Case - MC-1200 Rev.E) was verpakt in een beschadigde doos. Eenmaal uitgepakt was hij uiterlijk in orde, intern was echter veel roest te vinden aan de verchroomde metalen armen, en ook vrij veel stof, echter niet in de voeding en de rest ziet er ook ongebruikt uit.
Heb de roestige delen zo goed mogelijk schoon gemaakt en verder besloten het er maar bij te laten zitten.
Update:
Bovenstaande iets geneutraliseerd. Score alvast naar voldoende gezet omdat gepoogd wordt dit netjes op te lossen.

Verzonden in een veel grotere doos dan nodig was, maar wel goed. Er is ook rekening gehouden met het milieu ;-)

Ondanks dat ik niet het traject in wilde om te kast te laten vervangen vind ik het een pluim waard dat men op zoek is naar een oplossing.
Ik moet nog contact opnemen.

Goedenavond,

Wij kopen producten nieuw in en verkopen deze dan ook als nieuw. Het product was niet bij ons op voorraad, is speciaal voor u besteld bij de distributeur, u heeft er ook even op moeten wachten, dus zou deze gewoon nieuw moeten zijn. Als u nog even contact opneemt gaan we dit alsnog oplossen.

De te grote doos is gerecycled dus ook wij denken aan het milieu! :-)

M. van Rooij
Hardware Webwinkel.nl

Ik heb hier een aantal patch panelen en patch- en coaxkabels gekocht. Goede prijzen, duidelijke website.

Levertijd komt overeen met de voorraad aangegeven op de website, niets op aan te merken. Snel bezorgd, prima verpakt.

De patchpanelen en kabels waren voor de netwerinrichting in de meterkast van mijn nieuwe woning, deze wilde ik meteen netjes doen. Één patchkabel van hetzelfde merk/type van 25cm was niet even lang als de rest, ik denk een een andere versie/batch vanuit de fabriek.

De situatie uitgelegd aan hardwarewebwinkel en ze stuurden mij kostenloos een vervangend kabeltje op, ik kon de verkeerde dan retourneren in dezelfde envelop. Vanwege drukte in de prive sfeer stuurde ik per ongeluk niet de verkeerde kabel op maar een andere goede. Ook daar was begrip voor en hebben ze mij wederom kostenloos het kabeltje teruggestuurd.

Mijn complimenten over deze goede klantenservice.

Meermaals heb ik hier besteld over de jaren heen. Nog nooit een probleem gehad, ruim assortiment en in elke prijsklasse genoeg keuze. Ook nicheproducten die ik nergens anders kan vinden zijn voor een goede prijs en binnen redelijke levertermijn te krijgen. Top! Met leveringen sowieso geen problemen gehad. Meestal kan ik het binnen no-time ophalen en anders wordt het helder gecommuniceerd wanneer het binnen komt.

Ophalen kan twee keer per dag dus ideaal. Geen problemen gehad met verzendingen alles netjes ingepakt en goed afgeleverd bij mij thuis.

Duidelijke afhandeling van je order met behulp van orderstatus. Verder leuk contact aan de deur en de chat is ideaal voor als je hulp nodig hebt bij alle soorten producten. Service niet alleen voor en tijdens de verkoop maar ook daarna kun je nog bij deze winkel terecht voor je vragen over het product. Zeer tevreden over de service!

Bestellen is makkelijk, goederen zijn vaak niet direct leverbaar en is tussen 1 a 2 dagen pas ter plaatse, Rare ophaaltijden en gewoon aan huis, het is niet echt een winkel maar een gewone woning waar alles in het halletje verkocht wordt en via de post.

In totaal 4 bestellingen gedaan, enkel een cpu en een kabeltje waren leverbaar na bestelling, de overige zaken moesten in Duitsland besteld worden, na contact is er ineens een feestdag geweest in Duitsland en zijn de resterende items pas NA het weekend leverbaar op maandmiddag, en dan pas tussen 16.00 en 17.00 op te halen.

Na het plaatsen van een bestelling op woensdag met een levertijd van 1 a 2 dagen doe ik navraag wanneer mijn bestelling er is nadat ik op vrijdag nog steeds niets heb gehoord, ik krijg een bericht dat het er nog steeds niet is door toedoen van de leverancier uit Duitsland, leuk en aardig maar daar heb ik niets aan.

Omdat een gedeelte van de bestelling wel al op voorraad was biedt ik aan om dit zaterdag dan op te halen, er komt geen enkele !! reactie van de winkel dus heb ik alles elders gehaald om mijn eigen klanten niet teleur te stellen.

Ik ben in ieder geval een teleurstelling rijker en zal niet snel weer bij deze winkel bestellen na dit voorval ondanks dat hij voor mij dichtbij is.

Goedenavond,

Het spijt ons dat u ontevreden bent. Afgelopen week heeft u diverse orders geplaatst waarvan u updates heeft ontvangen dat deze klaar lagen om af te halen. U koos er zelf voor om deze nog niet op te halen en te wachten tot de andere zaken die een paar dagen later besteld waren ook binnen waren.

De laatste order was helaas vertraagd door een feestdag in Duitsland en zou pas na het weekend binnen zijn (wat ook nog binnen de beloofde levertijden van de website was) hetgeen ik u heb laten weten. U mailde ons op vrijdag avond na sluitingstijd dat u e.e.a. in het weekend op wilde halen wat voor ons normaal geen probleem is, maar dat bericht lazen we pas op maandag ochtend. Als u iets eerder gemaild had hadden we gezorgd dat er iemand aanwezig was, we hebben namelijk zeer ruime afhaaltijden in de avonduren en weekend buiten de vaste tijden doordeweeks waarop altijd iemand aanwezig is.

Jammer dat u zich zo negatief uitlaat terwijl u vorige keer zo tevreden was. Wij konden toen een vrij speciale computerbehuizing die u wilde hebben binnen 1 dag wel leveren terwijl de rest van de winkels het af lieten weten. Helaas heb ik de positieve review van die order gemist. ;-)

Maurice van Rooij
Team Hardware Webwinkel.nl

Oké winkel, niet erg modern vormgegeven. E-mails met verkeerde uitlijning.
Betaling uitsluitend iDeal of vooruitbetaling, weinig keuze dus.
vrij groot assortiment.

Snel verzonden maar levering door GLS, dus super traag. Vrijdag ochtend besteld, dinsdag (misschien) in huis. Niet meer van deze tijd. Verzendkosten wel gewoon 4,95 dus de goedkope pakjesbezorger levert de klant geen korting op.
Als ze vermelden dat ze zenden per GLS had ik het ook gewoon niet besteld.

Ik had met spoed een mSas -> 4x SAS kabel en een paar converters nodig.
Nadat een enkel onderdeel niet op voorraad was heeft de vriendelijke eigenaar me binnen 2 uur aan de benodigde onderdelen weten te helpen.
Top service!

Bij afhalen de artikelen kunnen inzien, daarna ter plekke met PIN kunnen betalen. Niks op aan te merken.

Zoals hierboven toegelicht ben ik erg te spreken over de klantenservice. De eigenaar denkt graag met je mee, is zeer vriendelijk, en heeft me bij mijn spoedklusje uitstekend geholpen.

Ik liep al een tijdje te kijken naar de Delock 10x Sata-600 controller, de info van de site is duidelijk. ook alle andere info was goed en voor zover ik kon zien up-to-date.

Verpakking was wat aan de kleine kant, er zat geen piepschuim of luchtzakjes om de bestelling heen. Aan de andere kant, De controller zat ook nog in zijn eigen doosje. De 10 sata kabels, per stuk verpakt, en dan nog eens samen in een plastic zakje zijn ook niet bepaald kwetsbaar. En alles is heel aangekomen.
Netjes op tijd een tracking code gekregen. Verzending liep via GLS, en via de GLS website geregeld dat het niet bij mij thuis, maar op een afhaalpunt opgehaald kon worden.
De volgende middag kon ik het pakje op het afhaalpunt ophalen.

Zal je altijd zien, bestel je de kaart, en vergeet je de SATA kabels erbij te bestellen.
Even via de online chat geregeld dat die tweede bestelling samen met de eerste bestelling verzonden werden.

Delock Adapter SlimPort besteld. Was bij HardwareWebwinkel op voorraad en werd snel geleverd.

(Heb er nog niet veel gebruik van gemaakt omdat ik mijn telefoon achteraf gezien toch liever in handen heb in plaats van als mediaspeler voor de TV gebruiken, maar dat ligt geheel aan mijzelf :-)

Bestellen ging prima, betalen ook. Pas daarna ging het goed mis. Eerst werd mijn order gecanceld zonder enige reden. Nadat ik contact opnam kreeg ik een raar verhaal over dat ze de verkeerde order hadden gecanceld. De status werd aangepast naar "in afwachting van product bij leverancier". De order datum was 7 april en de verwachtte leverdatum bij webwinkel 18 april. Na afwachting van de periode krijg ik een mailtje dat de NAS (het bestelde product) niet meer leverbaar is bij de leverancier, en daarom de order is gecanceld. Dit terwijl het product totaal niet moeilijk leverbaar is en vrijwel elke webshop dit product binnen 2 dagen kan leveren. Waarschijnlijk willen ze zonder gezichtsverlies de order niet leveren omdat ik het product heb besteld terwijl deze 15 euro goedkoper was dan bij andere webshops. Hetgeen vrij rap werd aangepast nadat ik had besteld. Desalniettemin is de korting zo dusdanig laag dat het onzin is om dit hele circus eromheen te bouwen om het product niet te hoeven leveren aan mij. Die 15 euro kan mij zelfs gestolen worden. Die had ik er best bij willen betalen. Maar in plaats daarvan krijg ik de deksel op mijn neus en krijg ik niets na 2 weken wachten.
Slordig en slecht. HardwareWebwinkel is dus wat mij betreft niet aan te bevelen.

Na aangegeven te hebben dat ik het allemaal een beetje vreemd vond, krijg ik te horen dat het komt omdat de leverancier alleen levert in partijen en dat de laatste partij niet is doorgegaan. Wat mij betreft geen excuus. Als winkelier/ondernemer hoor je dan te zoeken naar een oplossing. Dit kan op een aantal manieren; je bestelt het product ergens anders en neemt het verlies voor eigen rekening. Je legt uit dat je het product niet voor de betaalde prijs kan verkopen en tenminste break even moet draaien, de winkelier stelt een andere prijs voor en de consument kan kiezen om bij te betalen of af te zien van de aankoop. De winkelier kan ook een ander product aanbieden met korting, et cetera. Er zijn zoveel mogelijkheden, maar 0 zijn er bij mij benut. Alleen een kortaf mailtje dat mijn order is gecanceld vanwege de leverancier. Na dik 1,5 week wachten. Dit terwijl bij het bestellen de levertijd op 5 werkdagen stond. Al met al, slordig en slecht.

Een maand geleden heb ik bij Hardware Webwinkel het complete mainstreamgamesysteem gekocht van de Best Buy van januari 2016. http://tweakers.net/revie...ainstreamgamesysteem.html
Omdat ik het leuk vind om zelf het systeem te bouwen heb ik alle spullen los gekocht. Ik heb alles bij deze winkel gekocht omdat ik dan in geval van problemen ook maar één aanspreekpunt heb. Niet alles was direct in voorraad, maar dat was ook duidelijk aangegeven op de website. De beloofde 5 werkdagen werden er zelfs 3, dus helemaal top!

Ik had niet voor verzending gekozen maar voor ophalen wat me de gelegenheid gaf nog wat informatie in te winnen over de installatie van het systeem. De gestelde vragen werden dan ook vakkundig beantwoord. Spullen waren netjes verpakt en ik kon alles in 2 dozen meenemen.

Na het bouwen van het systeem kreeg ik een probleem met de installatie van Windows 10. In de chat van de website, per mail en per telefoon werd ik direct te woord gestaan en geholpen. Dat het systeem een foutmelding geeft omdat je beter via een usb 3.0 poort kunt installeren konden we niet bedenken maar was gelukkig toch spoedig ontdekt. Al bij al dus prima service. Ook als je zelf je systeem gaat bouwen!

Redelijk eenvoudig de juiste geheugenmodules gevonden, welke uiteindelijk toch niet compatibel bleken met mijn Macbook pro. Toelichting in klantenservice gedeelte.

Smiddags besteld, en ietsje later al de verzenbevestiging. En product was inderdaad de volgende dag in huis. Supersnelle service.

Howel de specs in principe klopten, bleek het geheugen toch niet compatibel te zijn met mijn mid-2009 Macbook pro. Via het online formulier een melding gemaakt, en binnen een paar uur had Maurice het uitgezocht, het juiste geheugen opgezocht, en was de omruiling geregeld. Prima service !!

Kocht een Nvidia GTX 970 videokaart bij deze webshop omdat deze goede waarderingen kreeg. Bestelde donderdag avond tussen 20:00 en 21:00 uur.
Had gehoopt dat deze zaterdag werd geleverd. Was wel op voorraad in extrern magazijn, levertijd morgen of + 2 dagen. Vrijdag stond de status op voorbereiding levering, zaterdag is deze niet gekomen, wel een toeslag betaald voor zaterdag levering. Mailtje gestuurd. Antwoord gekregen. Toeslag terug gestort gekregen en maandag middag product gearriveerd via UPS.
Top service! Ik was gewoon een beetje ongeduldig over zaterdag. :)

GLS krijgt niet zulke goede reviews. Mijn verzending ging gelukkig via UPS. Was verwacht in de avond aangezien ik ver van Valkenswaard woon. Was iets voor 13:00 uur al aangekomen. Heel snel.

Mailtje gestuurd en maandag ochtend meteen antwoord.
Extra toeslag die ik voor zaterdag had betaald werd teruggestuurd en mijn product werd meteen vanuit het externe magazijn naar mij toe gestuurd. Dus niet eerst via een terminal. Zeer goede service. Erg blij mee.

Ze hebben veel producten in de webshop staan en vaak binnen 24u verkrijgbaar. Heb hier een PSU besteld en deze was de volgende dag beschikbaar.

In eerste instantie een beetje late reactie gekregen op de vraag of ik buiten de (best onhandige, 10.00 – 11.00 uur en 16.00 - 17.00 uur) afhaal tijden kon komen, maar na een excuses hiervoor heb ik mijn product kunnen ophalen.
Blijkt dat het product een klein defect heeft waardoor de fan een irritant geluid maakt. Ingeruild, nieuwe meegekregen, maar nog steeds hetzelfde probleem.
Ze testen nu een vervangende unit bij hun zelf, zodat ik dit niet hoef te doen.

Over het algemeen vrij goede klantenservice tot nu toe.

Inmiddels al 7 jaar geleden mijn computer hier gekocht. Kom er geregeld terug voor wat losse onderdelen. Site ziet er mooi en duidelijk uit en ik kan vinden wat ik zoek. Kom ik er niet uit dan bied de chat vaak uitkomst.

Spullen die op voorraad zijn worden keurig en snel verzonden. Tarief is netjes, niet teveel voor een brievenbuszending en pakkettarief is met € 4,95 lager dan wat PostNL rekent.

Wat problemen met een driver na upgraden naar Windows 10 werd na het melden voor me opgelost. Super, deze jongens denken met je mee!

Prima service, snelle levering en je kan het makkelijk ophalen omdat het lekker dicht bij is

Ik krijg altijd netjes advies bij vragen en als de bestelling conflicten bevat word er contact met je opgenomen om de bestelling te controleren of aan te passen

Tijdens het aansluiten van en game console kwam ik er achter dat een kabel toch wel wat te kort was. Om het toch via HDMI aan te sluiten ben ik op zoek gegaan naar en langere kabel. Uit eerdere ervaring met deze shop ben ik gaan zoeken naar de juiste kabel. Bij gebrek aan kennis heb ik toen de vraag gesteld aan HardwareWebwinkel wat het verschil is tussen de verschillende versies van de kabels. Tevens in dezelfde mail het verzoek dat als ik de kabel zou gaan bestellen hem nog dezelfde dag te kunnen ophalen. Binnen een half uur had ik een antwoord. Een duidelijk antwoord over welke versie kabel voor mij het meest geschikt was en het goede nieuws dat ik hem dezelfde dag nog kon komen halen

Mijn verzoek om de kabel nog dezelfde dag op te halen werd gelukkig gehonoreerd.

Al mijn vragen over de kabel werden vakkundig en snel beantwoord. Ik heb de kabel aan de deur betaald met pin. Een pluspuntje daaraan is het paperless werken van de Hardware webwinkel. Het pinbonnetje van de transactie wordt direct naar je e-mail verzonden.

Duidelijke website, overzichtelijk en gemakkelijk vindbaar. Ik had wat apple producten nodig en die waren op voorraad. Betaling verliep soepel.

Verzending was snel geregeld. Producten waren snel binnen volgens afspraak

Geen klachten. Alles prima op tijd in huis

SATA kabel bestelt. 's Middags bestelt, paar uur later verzonden, volgende ochtend in de bus.

Verzending voor 2,50 met brievenpost is ideaal.

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl

Qshops