Gebruikers over webshop HardwareWebwinkel.nl

Spoed pakketje helaas zoek geraakt en nooit geleverd hoewel PostNL wel status afgeleverd heeft. Bestelling zelf en afrekenen verliep prima en was ook vrij direct verzonden.

Verzending was eerste instantie snel maar pakketje is zoek. Heb al 1x met PostNL gebeld kreeg een slecht sprekende surinamer met extreem accent te pakken die het verder zou doorpakken en niks meer vernomen. Ook geen tijd en zin hierin om detective te spelen is hun werk neem ik aan. Bij buren langs geweest ook niks.

Had ze gebeld maar zijn nooit bereikbaar telefonisch. Dan via whatsapp wel contact gehad via mail als antwoord op whatsapp vind ik ook beetje omslachtig. Beter dan support op whatsapp geven. Iedergeval zijde ze dat de order later alsnog geleverd kan worden hielden het daarbij voor nu. Helaas staan er servers te wachten op koelpasta besteld niet voor niks 5 stuks a 8 gram. Sinds online winkels eindverantwoordelijke zijn laat ik het ook maar verder aan hun over. We zijn inmiddels 2 weken verder heb nog altijd geen koelpasta voor de servers.

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker omdat u de koelpasta met spoed nodig had. Helaas lijkt het pakketje bij PostNL zoekgeraakt, ondanks de melding “afgeleverd”. Dat is natuurlijk niet de service die u van ons/PostNL mag verwachten.

Vandaag sturen wij daarom direct een nieuwe zending naar u toe, zodat u niet nog langer hoeft te wachten.

Wat betreft onze bereikbaarheid: we zijn inderdaad telefonisch vaak lastig te pakken door de drukte, maar via WhatsApp en e-mail reageren we doorgaans snel, mocht u onverhoopt geen reactie ontvangen, probeer het gerust nog eens of neem via een ander kanaal contact met ons op.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. We hopen u met deze nieuwe levering alsnog goed van dienst te zijn.

HardwareWebwinkel.nl

Wederom weer thermal pads besteld. Ze hadden niet genoeg op voorraad, en hadden dezelfde dag nog een email gestuurd dat ze er niet genoeg hadden en dat ze het donderdag (2 oktober) gingen versturen. Die dag hadden ze het opgestuurd, en de volgende dag was het in huis👍

Moederbord besteld. Kwam na een paar dagen binnen, maar bleek defect. Klantenservice reageert ontzettend traag. Na een week is het probleem nog niet opgelost.

Ik raad deze winkel ten sterkste af.

Update: de verkoper weigert restitutie

Update 2 naar aanleiding van reactie verkoper:
Het CPU-bed is in het midden compleet ingedeukt. Er is geen enkele kans dat dit gebeurd is als gevolg van het plaatsen van een CPU, zoals een AM5 die volledig vlak is aan de onderkant.
Je beroepen op richtlijnen van de fabrikant heeft geen enkele betekenis in dezen, want als verkoper ben je wettelijk verplicht een deugdelijk product te leveren, wat je niet hebt gedaan.

Ook je beroepen op dat het druk is en je daarom niet kan reageren, maar wel op publieke reviews binnen de kortste keren kunnen antwoorden geeft al hoe jij in de wedstrijd zit met klantenservice.

Het duurde een paar dagen, maar bezorging ging verder prima.

Moederbord bleek defecten in het cpu-bed te hebben.

Contact opgenomen met de winkel via whatsapp. 24 uur niks gehoord.
Toen maar een e-mail gestuurd. Meer dan een dag gewacht op reactie.
Uiteindelijk een e-mail gekregen met verzoek om foto's. Direct gestuurd en nu alweer 4 dagen niks gehoord.
Telefoon wordt beantwoord met een computer en verwijst je terug naar whatsapp en e-mail alvorens op te hangen.

Ik heb nog nooit zoveel moeite moeten doen om een defect product teruggestuurd en gerestitueerd te krijgen.

Update: de verkoper weigert restitutie.

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend dat u onze service als teleurstellend heeft ervaren en willen graag enige toelichting geven.

Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op vragen via WhatsApp en e-mail, maar in drukke periodes kan dit helaas iets langer duren dan gewenst. Wij begrijpen dat dit voor u frustrerend is geweest.

Na ontvangst van uw foto’s hebben wij de schade beoordeeld. Hierbij bleek dat de CPU-socket beschadigd was geraakt. Dit soort schade ontstaat vrijwel altijd tijdens montage en valt daarom niet onder de fabrieksgarantie of het retourrecht. Om die reden hebben wij u verwezen naar de officiële supportafdeling van ASUS, die de enige partij is die dit kan beoordelen en eventueel herstellen.

Wij begrijpen dat dit niet de uitkomst is waarop u had gehoopt, maar wij zijn hierin gebonden aan de richtlijnen van de fabrikant. Uiteraard nemen wij uw opmerkingen over onze bereikbaarheid mee om onze service verder te verbeteren.

HardwareWebwinkel.nl

Pricewatch bracht me naar deze winkel. Aanbod staat ook op de site, met op de pagina op drie plekken 'gratis verzending'. Wil je afrekenen, dan worden er toch verzendkosten gerekend. Via email - het was in de avond - de klantenservice daarop geattendeerd en hulp erbij gevraagd. Twee werkdagen verder: niets gehoord, situatie onveranderd.

Inmiddels gezien dat er ook geen mogelijkheid is om te betalen met credit card of andere manier van 'achterafbetaling = aflevergarantie', dus ik ben afgehaakt.

Deed niets met m'n bericht. (Geen reactie gehad, niet opgepakt.)

Maar: na de shopreview als nog (en keurig). En ik had natuurlijk ook niet erg hard / vaak gedrukt of zo.

Mijn algemene / eerste indruk (hierboven) blijft daarmee voor mij 'onvoldoende', hoe hard dat er in sterretjes wellicht ook uit ziet. Maar mijn oordeel voor contact / (klacht)afhandeling stel ik hierbij met genoegen bij.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review.

Na onderzoek is gebleken dat uw e-mail onterecht door onze spamfilter is tegengehouden, waardoor u geen reactie van ons heeft ontvangen. Daarnaast bleek er een fout op de website te staan waardoor de optie voor gratis verzending niet zichtbaar was. We zijn inmiddels bezig dit te corrigeren.

We hebben u nog een extra korting aangeboden als tegemoetkoming voor het ongemak, maar begrijpen uiteraard dat u inmiddels al elders bent geslaagd.

Al met al een vervelende samenloop van omstandigheden, waarvoor onze excuses.

HardwareWebwinkel.nl

Ik heb hier een kleine ventilator, wat koelpasta en een kabeltje besteld. De webshop zelf zit gebruiksvriendelijk in elkaar en bestellen gaat vlug en makkelijk.
Zoeken naar artikelen werkt ook goed en veel artikelgroepen staan nauwkeurig gecategoriseerd.

Door de jaren heen heb ik hier ook al wat diverse andere dingen besteld en je kan er altijd wel op rekenen dat je het op tijd geleverd krijgt.

Voor verzenden zonder track & trace gekozen omdat het kleine producten waren. Ik kreeg een brievenbuspakketje van PostNL de volgende dag. Prima op tijd, alles was compleet en goed aangekomen.

In het verleden heb ik via mail wel eens contact gehad met de klantenservice, dat verliep prettig en snel.

Bestelling geplaatst voor drie Seagate IronWolf 12TB schijven tegen een scherpe maar marktconforme prijs (€216 per stuk). De koop werd bevestigd, betaald en stond keurig in mijn account. Totdat de webwinkel enkele uren later ineens besloot dat het om een “kennelijke vergissing” zou gaan — en de bestelling eenzijdig annuleerde.

Alleen… die prijs was helemaal geen fout. Er waren zelfs aanbieders die enkele euro's goedkoper waren op het moment van schrijven. En zelfs ten opzichte van de volgens de webshop wel correcte prijs hebben we het over een afwijking van 10%. Van een “onmogelijke prijs” was dus absoluut geen sprake. Een deel waa nota bene kwantumkorting.

HardwareWebwinkel probeert zich er nu onderuit te draaien met een juridisch onhoudbaar verhaal over hun “inkoopprijs”, en houdt vast aan een kennelijke fout — maar dat is voor mij als consument volstrekt irrelevant. De wet en vaste jurisprudentie zijn hier heel duidelijk over:
🧾 Terugstorten van het bedrag betekent géén rechtsgeldige annulering.
⚖️ Een kennelijke fout moet zó evident zijn dat elke consument dat onmiddellijk moet zien — en dat was hier niet het geval.

Kortom: hier is sprake van een bevestigde overeenkomst die niet zomaar eenzijdig ontbonden mag worden. Er wordt ook op geen enkele wijze naar een oplossing gezocht. Alleen ontbinding op onterechte gronden.

Ik geef niet snel één ster. Maar in dit geval voelt het gerechtvaardigd. En dan wordt er ook nog gesuggereerd dat ik te kwader trouw ben in deze.
Vertrouwen is hier wat mij betreft definitief weg.

Zie boven. Juridisch onhoudbaar verhaal. Onterechte eenzijdige ontbinding op onterechte gronden.

Prijsfouten zijn altijd vervelend – zowel voor klanten als voor ons. We doen er alles aan om ze te voorkomen, maar in een complexe webshopomgeving kan het helaas incidenteel toch gebeuren dat een product onbedoeld met een onjuiste prijs wordt weergegeven.

In dit geval betrof het een prijs die duidelijk afweek van wat normaal gangbaar is in de markt. We hebben de fout snel herkend, de klant netjes geïnformeerd en uiteraard direct het volledige bedrag teruggestort.

Hoewel wij begrijpen dat dit voor teleurstelling kan zorgen, is het juridisch toegestaan om een bestelling te annuleren bij een kennelijke vergissing. We merken daarbij op dat de klant in zijn uitgebreide toelichting juist zelf benadrukt hoeveel moeite hij heeft gedaan om zijn gelijk te onderbouwen — wat indirect bevestigt dat de prijs inderdaad uitzonderlijk laag was.

We waarderen het vertrouwen van al onze klanten en streven altijd naar openheid, duidelijkheid en correcte informatie op onze website. We hopen op begrip dat fouten helaas soms onvermijdelijk zijn, maar nemen elke melding uiterst serieus.

Team HardwareWebwinkel

Ik heb hier tot nu toe maar één keer besteld en het product (een cpu) bleek defect. Het bestellen ging gewoon prima en ook de retourzending verliep probleemloos. De terugbetaling ging bizar snel, dat was echt netjes en dat zie je ook wel eens anders.

Ik kon het artikel probleemloos retourneren en dit werd heel snel afgehandeld. Er stond wel wat tegenstrijdige informatie op het retourformulier (moest ik het nou printen en bijvoegen, of toch eerste naar de klantenservice mailen?) maar dat heeft niet tot issues geleid.
Prima zo.

Ik had al eens eerder bij deze webshop besteld, deze keer via verwijzing op Tweakers een Delock External Enclosure For M.2 NVMe PCIe SSD - USB 3.1 Gen2 Type C besteld.

Snel geleverd en zonder problemen in gebruik genomen. Hiermee kan ik een tweetal oude M.2 NVME SSD drives uit mijn oude desktop als externe disk gebruiken.

Delock is wel iets duurder, maar de kwaliteit is prima. Proef geslaagd, en gelijk een tweede besteld.

Standaard PostNL levering zonder Track & Trace, maar goede informatie in de email wanneer pakket verzonden is.

3x Ubiquiti U7pro XG besteld, plaatsen van de bestelling tot en met afhalen gaat allemaal vlot. Zeer vriendelijk en correct.

Vraag via whatsapp gesteld over een mogelijkheid om buiten openingstijden op te halen, snelle reactie hierop dat dat geen probleem was.

Samsung Galaxy Watch Ultra gekocht. Kreeg deze niet op NL. Na hulp van Maurice van de klantenservice (snelle reacties!) toch goed ingesteld gekregen.

De bestelling werd op tijd geleverd en was prima verpakt. Extra omdoos met papier.

Zie bovenstaande. Snelle reactie op mijn vragen en uiteindelijk adequaat geholpen.

Via Tweakers naar de site van deze online webwinkel geleid. Hier een smartwatch van Samsung gekocht. Artikel was gunstig geprijsd en bestellen ging erg soepel. Meerdere betaalopties aanwezig.

Via WhatsApp had ik een vraag gesteld over de verzending. Ik kreeg hierop snel antwoord.
De bestelling was binnen enkele dagen in huis. Doosje waar de bestelling in zat, was opgevuld met wat papier en plastic overblijfsels van andere artikelen die winkel verkoopt. Maar dat was niet storend.

Via WhatsApp en de mail heb ik frequent contact gehad met Maurice van Hardwarewebwinkel, vanwege een installatieprobleempje van het horloge, wat uiteindelijk op te lossen was.
Afhandeling is hartstikke snel en goed gegaan.
Ik zal zeker weer bij hun op de site gaan kijken als ik iets nodig heb.

Ik heb een kabel en een usb Hub van delock besteld ik had specifieke onderdelen nodig voor mijn sim racing rig en ze hadden alles wat ik nodig had op 1 plek, als je een paar dagen extra kan wachten is dit zeker de moeite waard!

Besteld:
- Delock 7 Port USB 3.2 Gen 2 Hub With 4 USB Type-A And 3 USB Type-C Ports,
- Delock Cable USB4 Type-C (M-M) - PD 100W - 40 Gb/s - 2m
- InLine Cable USB 3.2 Type C Active Repeater (M-M) - Black - 10m)

Veel Delock is sowieso lastig op andere websites te vinden. Deze winkel heeft alles wat je nodig hebt.

Ik zou hier zelf de volgende keer als eerste kijken voor wat ik nodig heb, zeer tevreden!

Ik wist dat de levertijd langer was (10 dagen), dit stond goed aangegeven, maar dit was voor mij geen enkel probleem, De spullen zijn verpakt in een stevige doos en genoeg tape.

Duidelijke webpagina waarbij levertijden etc. goed staan aangegeven en duidelijk mailverkeer over status bestelling. Automatisch maar het is er en het is goed. Verker geen persoonlijk contact gehad.

bestelling uiteindelijk niet gedaan omdat men niet genoeg voorraad meer had van het betreffende product maar mijn contact met de klantenservice was de beste die ik in jaren heb gehad bij online aankopen, dus dat wilde ik delen met anderen die dat van belang vinden.

ik werd tijdig geïnformeerd dat men de producten niet meer voldoende had en men dacht actief mee met verschillende oplossingen.

helaas bleken die niet werkbaar vanwege persoonlijke omstandigheden maar toch echt fijn dat men echt actief meedenkt en opties bied om de klant tevreden te stellen.

zou hier graag weer bestellen mocht ik iets nodig hebben

Ik kwam deze webshop tegen en heb wat netwerk-materialen besteld.
Omdat niet heel duidelijk was wanneer de materialen geleverd zouden worden, heb ik dit per whatsapp gevraagd. Ik kreeg snel en keurig een reactie.

Ik had intussen nog een bestelling geplaatst en dit werd opgemerkt.
Ik kreeg de vraag of de twee bestellingen konden worden samengevoegd, en of ik de 2e verzendkosten teruggestord wilde hebben.
Dat is ook netjes gebeurd.

De materialen zijn netjes bezorgd zijn van prima kwaliteit.
Klantenservice lijkt me prima.

De verzending liet op zich wachten omdat een artikel niet voorradig was.
Maar ik werd na vragen netjes op de hoogte gehouden.

En als ik weet dat het hier wat langer kan duren, kan ik er de volgende keer rekening mee houden.

Zie boven.
Oh nu moet ik meer woorden plaatsen omdat "er niet genoeg woorden zijn geplaatst". Hopelijk zo genoeg :-P

Heb hier de afgelopen 5 jaar enkele keren besteld en ben daar gewoon tevreden over. Ik lees opmerkingen van mensen dat ze het niet fijn vinden dat een bestelling uit Duitsland moet komen (ook bij andere webshops), maar dat stoort me niet. Zolang de indicatie van de levertijd maar een beetje klopt. En dat is tegenwoordig gewoon een probleem: levertijden kloppen vaak niet omdat de vervoerder een probleem heeft en noem er maar willekeurig 1 op, met allemaal heb ik al akkefietjes meegemaakt. En daar kan de webshop niets aan veranderen (dus krijgen die van mij niet de schuld :-)

Van HardwareWebwinkel uit gezien: super! Maar de vervoerder... Zou de dag erna in een pakketautomaat geleverd worden (het gaat niet om PostNL) maar op de dag zelf kwam er vanaf 11 uur geen status update meer door. Nog een dagje gewacht en contact opgenomen met HwWw die snel reageerden per mail. Omdat ik er geen haast mee had gaf ik aan dat ik nog wel wilde wachten terwijl zij bij de vervoerder navraag deden. Maar ze zorgden ook meteen voor een tweede onderdeel in voorraad. Na twee dagen stond de status bij de vervoerder plotseling op "Retour afzender". Dit doorgegeven aan HwWw die meteen een volgende onderdeel opstuurden en dat was de volgende dag binnen.

Ik ben prima door hen geholpen waarbij ze het probleem geen enkel moment bij mij neergelegd hebben. Ik voelde me gezien en ben goed geholpen.

Ik was op zoek naar Unifi Switch Pro Max 24 PoE en kwam uit bij HardwareWebwinkel.nl vanwege hun scherpe prijs. De bestelling verliep aanvankelijk probleemloos: ik ontving een orderbevestiging en verwachtte de levering zoals aangegeven (ophalen bij de winkel).

Na enige tijd ontving ik echter bericht dat het product ‘niet op voorraad’ zou zijn. Er werd mij de keuze geboden om de bestelling te annuleren of een ander product te kiezen. Omdat ik geen haast had, gaf ik aan te willen wachten tot het artikel weer beschikbaar was. Vervolgens ontving ik een bericht waarin de bestelling alsnog werd geannuleerd, waarbij werd vermeld dat dit ‘op mijn verzoek’ was gedaan—wat niet klopte.

Wat mij tegenstaat, is dat de winkel niet transparant is over de daadwerkelijke reden van de annulering. Gezien de oorspronkelijke prijs en het verdere verloop van de communicatie, vermoed ik dat het product per ongeluk te goedkoop geprijsd was en dat de winkel daarom besloot de bestelling te annuleren. Dit werd echter niet toegegeven. Een eerlijke uitleg had ik meer gewaardeerd.

Al met al een teleurstellende ervaring. Ik had liever een open en eerlijke communicatie gezien in plaats van het verdoezelen van de situatie. Dit maakt dat ik de winkel minder betrouwbaar acht voor toekomstige aankopen.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback en het opnieuw plaatsen van de review. Onze reactie blijft nog steeds zoals deze gisteren ook was. U heeft een product besteld waarvan onze distributeur een uitverkoop heeft gehouden.

Helaas is het product niet meer leverbaar, en de exacte reden hiervan is ons niet bekend.

Wij hebben u de mogelijkheid geboden om de bestelling aan te passen naar een alternatief product of te annuleren. Uw enige reactie hierop was een duim omlaag, waardoor we aannamen dat u voor annuleren koos. Omdat er geen betaling was gedaan, was een terugbetaling niet nodig en is de order geannuleerd.

Het spijt ons dat we u in dit geval niet van dienst konden zijn.

Team HardwareWebwinkel.nl

Een beetje verouderd proces wat aan vernieuwing toe is. Maar het gaat mij vooral over de klantenservice, en hoe je op de hoogte wordt gehouden wat betreft je bestelling.

Kabeltje gekocht, komt niet aan en dat kan ook met Post.nl te maken hebben natuurlijk. Netjes nog een aantal dagen gewacht maar nog niets met de post ondanks dat het volgens hen wel verstuurd is.

Berichtje gestuurd maar geen reactie.

Geen reactie op bericht wat ik gestuurd heb over de verzending.

Goedenavond,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw zending niet is aangekomen en dat u geen reactie heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet hoe wij te werk gaan, en we helpen u graag om dit op te lossen.

Helaas kunnen we op basis van deze review niet achterhalen om welke bestelling het gaat. We verzoeken u vriendelijk om opnieuw contact met ons op te nemen, zodat we uw situatie zo snel mogelijk kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden.

We horen graag van u.

Team HardwareWebwinkel

Bedrijf levert producten niet maar geeft ook geen bericht waarom bestelling niet verstuurd wordt.
Zondagmiddag een product besteld met levertijd 1-2 werkdagen maar nu 3 werkdagen verder is er nog steeds niets ontvangen.

De "llive" klantenservice reaeert nooit op de whatsapp berichten en ze hebben geen telefoonnummer.

Ze reageerden 1x op een e-mail met een verhaal dat hun leverancier een grote storing gehad had en ze nu zo snel mogelijk gaann uitleveren. Had dat dan even naar de klanten die zitten te wachten verstuurd. Maar nog niets ontvangen

Het lijkt alsnog er meer aan de hand is dan een simpele storing en vreemd dat het bedrijf helemaal niet meer bereikbaar is. Uitjkijken!

Anderhalf uur na het plaatsen van deze review nog geen zekerheid dat het pakket geleverd gaat worden maar wel een dreigement van Hardwarewinkel om deze review aan te passen/verwijderen vanwege onwaarheden... Ok, "pakket is wel verstuurd maar nog niet geleverd". Maar ik ga hier met mijn bedrijf niets meer kopen.

Verzending via UPS die aangaf gisteren tussen 12 en 15 te bezorgen, niemand langs geweest. Maar om 18 uur werd de status in "nog in Duitsland".teruggedraaid.

Ze reageren niet op e-mails (nou ja, 1x), niet op Whatsapp en zijn verder nergens bereikbaar. Dus welke live klantenservice?

Beste Maarten,

Bedankt voor je review en je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de afhandeling van je bestelling. We begrijpen dat het frustrerend is als een levering langer op zich laat wachten dan verwacht.

Zoals aangegeven in onze eerdere e-mail, had onze leverancier te maken met een grote storing, wat helaas gevolgen heeft gehad voor sommige bestellingen. We doen ons uiterste best om klanten tijdig te informeren, maar in sommige gevallen lukt dit niet zo snel als we zouden willen.

Uw bewering dat er na 3 werkdagen nog niets is verstuurd is niet juist, u heeft van ons dinsdag een verzendbericht ontvangen en zoals u op de tracking kunt zien is de zending al 2 dagen onderweg en heeft UPS dus blijkbaar moeite met het verwerken van alle zendingen.

Wat betreft onze klantenservice: we proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen via e-mail, WhatsApp en live chat, maar onze prioriteit ligt bij het zo snel mogelijk verwerken van bestellingen. We begrijpen dat je graag direct contact had gewild en zullen kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen aanpakken.

Mocht je nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, laat het ons dan gerust weten. Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat je bestelling snel bij je aankomt.

Support Team HardwareWebwinkel

Vrijdagmiddag een Samsung Smarttag besteld, en deze is de volgende dag netjes per briefpost ontvangen. De site doet een beetje gedateerd aan, maar verder is mijn bestelling vlekkeloos verlopen.

Via brievenbuspost, dus goedkopere verzending! Dat zie je niet vaak.

Product:
G.Skill Trident Z F4-3200C14Q-32GTZ
4x8GB DDR4 3200MHz

Bij originele bestelling alles goed verlopen en vlot ontvangen.
Heldere communicatie over vergelijkbaar artikel toen origineel bestelde kleurstelling niet voor handen was.

Vlotte verwerking en netjes verzonden. Per mail netjes op de hoogte gehouden over status bestelling.

Na een kleine 3 jaar gebruik een defect en RMA onder garantie opgestart. Uitstekende proactieve houding van HardwareWebwinkel en vlotte vriendelijke communicatie en afhandeling. Ze zijn duidelijk over het feit dat communicatie niet telefonisch is maar per WhatsApp of per mail. Hier wordt ook snel op geantwoord. Uitstekend geholpen door deze webshop.

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl

Qshops