BOXXER
De elektronica discounter
BoXXer is een Nederlandse elektronicaketen met een Discounter+ formule. We combineren scherpe prijzen met duidelijke informatie, betrouwbare service en tien fysieke winkels verspreid door het land. Ons assortiment bestaat uit producten die veel worden gebruikt: televisies, computers, netwerkproducten, witgoed en huishoudelijke apparaten. In de webshop tonen we altijd de actuele voorraad en levertijd. In de winkels helpen onze collega’s met advies en ondersteuning.
WIE WIJ ZIJN
BoXXer heeft zijn oorsprong in de Achterhoek. Die achtergrond zie je terug in onze werkwijze. We zijn nuchter,
praktisch en gericht op duidelijkheid. Met een team van meer dan 120 collega’s werken we elke dag aan een winkel-
en webshopervaring die betrouwbaar en toegankelijk is. Onze winkels bieden persoonlijk advies en service. Online
zorgen we voor heldere informatie, overzicht en transparantie over voorraad en prijzen.
ASSORTIMENT
We bieden een zorgvuldig gekozen assortiment dat aansluit bij de behoeften van de meeste huishoudens. De belangrijkste
categorieën zijn televisies, monitors en audio, laptops en desktops, opslag en randapparatuur, routers en mesh-systemen,
smart home, witgoed en compacte huishoudelijke apparaten. Op elke productpagina staan de belangrijkste kenmerken
overzichtelijk bovenaan. Daaronder vind je volledige technische specificaties voor wie graag verder vergelijkt.
BESTELLEN EN LEVERING
Alle bestellingen worden verwerkt vanuit ons magazijn in Lichtenvoorde. Kleine pakketten versturen we via DHL met track
en trace. Grote producten zoals witgoed en grote televisies worden geleverd door een gespecialiseerde vervoerder.
Daarbij ontvangt elke klant een vooraf afgesproken tijdvak zodat de levering goed in te plannen is. Tijdens het bestellen
tonen we altijd de actuele leveropties en de verwachte bezorgdatum.
BETALEN, GARANTIE EN RETOURNEREN
Betalen kan met iDEAL, creditcard (Visa en Mastercard), In3, Riverty en Bancontact. We rekenen geen toeslagen voor
betaalmethoden. De voorwaarden van In3 en Riverty worden bepaald door de aanbieder en zijn vooraf inzichtelijk.
BoXXer volgt de Europese garantie en de fabrieksgaranties van merken. Online aankopen kunnen binnen 30 dagen worden
aangemeld via het retourportaal. Grote producten worden opgehaald door onze transportpartner. Terugbetaling verloopt
via dezelfde betaalmethode. Wanneer een product gebruikt is of onderdelen missen, communiceren we dit vooraf duidelijk.
WINKELS EN SERVICE
BoXXer heeft tien winkels in Nederland, onder andere in Winterswijk, Doetinchem, Almelo, Geleen, Tilburg, Oss,
Waalwijk, Veendam, Krommenie en Echt. Klanten kunnen hier terecht voor advies, service en ondersteuning.
Openingstijden en adressen zijn te vinden op: https://www.boxxer.nl/winkels
FEITEN EN CIJFERS
1934 in retail