Camera Warehouse

Gebruikers over webshop Camera Warehouse

De bestelling was makkelijk te plaatsen en ik kan me niet herinneren dat ik problemen had met de betaling.

Het product is op tijd geleverd.

Camera wordt niet gerepareerd vanwege gebruikerssporen, terwijl ik hem al eens eerder met hetzelfde probleem heb verstuurd. Het zou val- of stootschade zijn, terwijl ik hem altijd in een hoesje bewaard heb en hij niet gevallen/gestoten is. Deze camera staat bekend met dit probleem en het is dus gewoon een slecht excuus van de fabrikant. Camera Warehouse heeft me echter niet geholpen om de fabrikant dit te laten repareren. Nu zit ik dus zonder camera. Of ik mag een dikke rekening betalen.

Kortom: er is niet (of te kort) functionerend materiaal aan me verkocht, en dit hebben zij niet opgelost bij tot twee keer toe opsturen.

De website werkt overzichtelijk en snel. Alle benodigde (contact) info staat erop. De prijsstelling is marktconform en hier en daar wat goedkoper dan bij concurrenten.

De producten worden verpakt in een kartonnendoos opgevuld met zakjes met lucht. Tevens zit er een factuur bij en wat reclame. Wat mij betreft keurig

Helaas was mijn product niet goed, even contact opgenomen per e-mail en één uur later al bericht terug dat ik het product kon retourneren. Dit duurde 2 dagen omdat het product ook nog bekeken werd. Vervolgens heb ik een nieuwe gekregen die ook nog door een medewerker van tevoren getest was. Super netjes en zeer tevreden over de snelheid bij de aftersales. Mijn complimenten, voorbeeldig t.o.v. sommige andere winkels

Ik ben op het internet opzoek gegaan naar een winkel welke mij een complete camera set kon bieden met alle toebehoren. Aangezien hier een aardig bedrag mee gemoeid is, ben ik op internet 13 winkels gaan bekijken. Deze heb ik per mail aangeschreven en al snel bleek dat enkele webwinkels van service nog niet gehoord hadden. Camera Warehouse was met één ander webwinkel wel vriendelijk en behulpzaam, maar gaven ook nog eens 10% korting op sommige toebehoren. Hierdoor waren ze niet alleen de vriendelijkste webwinkel, maar leverder ze de laagste prijs EN een goede service.

Ik heb, nadat ik mijn bestellijst compleet had, de winkel bezocht omdat ik toch nog wat vragen had. Al snel kreeg ik een kopje koffie aangeboden en werden al mijn vragen beantwoord. Men nam daar ruim de tijd voor. 1 artikel welke net op de markt was, is mij later nog toegezonden per post, keurig volgens afspraak.

Heel slim gedaan vind ik het spaarpuntensysteem via de website. Hiermee kan je weer korting krijgen op artikelen welke je via de website kan kopen. Belangrijker vind ik vooral het gevoel dat je met al je vragen bij hun terecht kunt en dat je een goed advies krijgt. Het is zeker een winkel waar ik graag terug kom.

Duidelijke en overzichtelijke website. Groot aanbod.

De website heeft een gebruiksvriendelijke interface, en heel prettig: geen verzendkosten bij bestellingen boven de 100 euro (waar je met camera's apparatuur al vrij snel op zit...)

Ik had een nieuwe cameratas bestelt. Netjes in doos, aangevuld met airbags en prima afgesloten.

Tas binnen vermeldde tijd bezorgt. Omdat de tas prima voldoet nog geen gebruik hoeven maken van de aftersales.

Winkel doet wat-ie moet doen. Product beschikbaar (en dat kon in dit geval van veel winkels niet gezegd worden) en snel geleverd

Prima verpakking. Flexibiliteit van PostNL mbt s'avonds leveren is wel afgenomen.

Prima webshop, duidelijk en veel betalingsmogelijkheden. Scherp geprijsd. Gister 16:30 besteld, vandaag om 11:00 uur in huis. Supersnel dus.

Goed en stevig verpakt. Niets op aan te merken. Gewoon goed.

Zeer tevreden over deze winkel, groot assortiment en ze hadden precies het product dat ik wilde hebben. Had er wel een vraagje over en dankzij hun ingebouwde "vraag-box" binnen een halve dag een goed antwoord daarop gekregen.

Verzenden was snel en op tijd, inclusief PostNL tracker. Pakketje was goed ingepakt en compleet aangekomen.

Ik heb een Drift Battery Charger gekocht voor de standaard batterijen ik heb aangeschaft voor mijn Drift HD 1080P camera. De prijs van beide producten heb ik als vriendelijk ervaren.

De eerste ervaringen met deze winkel zijn uitstekend. Dit heb ik nader omschreven bij het stukje "Aftersales". Sterker nog als ik nog eens (betere of meer) camera's of onderdelen nodig ga ik zeker eerst hier kijken!

Ik heb de Battery Charger na een dag van bestellen bij mij thuis gestuurd gekregen.

De Drift camera had ik samen met nog een camera van het zelfde type gekocht bij Camera Warehouse. Een paar dagen na de bestelling werd ik gebeld door de afdeling service. Een medewerker legde me uit dat ze maar 1 camera konden leveren en dat de fabrikant het model niet meer in productie had. Ik had daarnaast voor twee camera's accessoires besteld. Ze stelde voor om alleen voor 1 camera de accessoires of onderdelen te leveren en het teveel betaalde bedrag voor de 2e camera en onderdelen netjes terug te storten. Na nog geen dag of 3 had ik het geld netjes terug gestort gekregen.

Sterker nog had ik per abuis 2 (duurdere) batterijen van Drift voor de HD 170 serie besteld die niet passen in de kleinere 1080P camera. Dit had ik niet goed gelezen. Dit probleem heb ik uitgelegd in een e-mail.

Ik kreeg na enkele dagen netjes een antwoord de batterijen kon ik zonder problemen terugsturen en kreeg ervoor de juiste batterijen terug. Het teveel betaalde bedrag werd wederom netjes teruggestort!

Dit alles heb ik bijzonder gewaardeerd! Prima service van een bedrijf waar ik het gevoel krijg dat er goed gewerkt wordt.

Zeer vriendelijke dame die mij telefonisch te woord stond m.b.t. vragen of cadeaubonnen geaccepteerd werden, levertijd, etc.
Toen bleek dat men mij niet per e-mail op de hoogte had gesteld dat de bestelling op woensdag 03 oktober klaar zou liggen, heb ik gebeld. Dezelfde vriendelijke dame keek het na en constateerde dat er inderdaad iets mis gegaan was met de bestelling, excuses en vrijdag 05 oktober zou de bestelling klaar liggen in de winkel te Velserbroek. Vervolgens keurig bericht per mail dat de bestelling klaar lag.

Deskundige winkelier nam alle tijd om de camera te demonstreren, alle bestelde extra's waren aanwezig en werd ter plekke gemonteerd op mijn verzoek.
Een aparte verzekering werd aangeboden doch niet opgedrongen, na onderzoek bij mijn bestaande doorlopende reisverzekering bleek dat de aangeboden cameraverzekering veel gunstiger was en deze alsnog, 4 dagen later, afgesloten.
Tevens nog een statief erbij gekocht, deze werd eveneens met combikorting geleverd ondanks dat er 4 dagen tussen zat.

6 augustus een camera besteld, omdat hij bij DigitalWarehouse het goedkoopst is. Bestelling geplaatst en betaling direct kunnen doen via IDEAL. Gelijk een bevestiging binnen, dus tot zover alles prima. De camera die ik had besteld had een levertijd van 3-5 dagen. Hier kan ik mee leven zeker omdat de prijs heel erg laag was.

Na de bestelling gedaan te hebben ga ik nog even kijken op de website en wat blijkt. De zelfde camera met een ander kleurtje is leverbaar binnen 24 uur ! Gelijk even met DigitalWarehouse gebeld en een lieftallige dame kon mij vertellen, dat het geen probleem is om de bestelling te wijzigen. Ze vermeldde gelijk hierbij, dat wanneer ik 's middags de wijziging door zou geven de nieuwe camera gelijk verstuurd kon worden en ik hem de volgende dag binnen zou krijgen.

Direct een mailtje gestuurd en enkele minuten laten een bevestiging dat mijn bestelling is gewijzigd. Daarna gelijk een mailtje dat de camera direct op de post wordt gedaan en ik hem waarschijnlijk de volgende dag heb. En voila: de camera komt net binnen.

Als kers op de taart: door mijn bestelling had ik recht op 10% combinatiekorting op een extra accesoire bij mijn bestelling. Dit had ik over het hoofd gezien. Je zou denken: jammer, maar helaas. Niets is minder waar. Ik krijg nog een mailtje binnen, dat ik alsnog een produkt met 10% korting mag bestellen EN ik hoef hier geen extra verzendkosten voor te betalen. DigitalWarehouse maakt het kopen van nieuwe spulletjes nu wel erg leuk!

Alleen maar lof voor dit bedrijf: Puike communicatie, goede bereikbaarheid, kennis van zaken en snelle afhandeling. Ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen. Top service.

Zoals hierboven aangegeven: zeer goed. Na het wijzigen van mijn bestelling direct een mailtje dat het door is gevoerd en daarop volgend gelijk een mail met een track&trace nummer. Het produkt is ruim binnen de geadverteerde 24 uur geleverd.

De doos van de camera zit in een grotere opgevulde beschermingsdoos, welk stevig is dichtgetaped met tape van DigitalWarehouse zelf. Beter dan dit kan het niet verstuurd worden. Ook hier: top!

Vakmensen die goed adviseren.
Slimste product en prijscombinaties wordt voor je uitgezocht.
Mooi assortiment, alles wat je (semi) professioneel nodig hebt is beschikbaar.

---

Smelle verzending of gewoon halen en betalen in de winkels, alles kan.

---

Klant is klant, dus alle vragen zijn welkom, want de medewerkers hebben oprechte interesse. Geen dwingende verkopers, altijd terughoudend. Heb je vraag, dan zijn ze direct bereid tot advies.
De ligging is goed, je kunt altijd parkeren, dus alsmje iets mist rij je gewoon even langs.

De nuancering die ik hier aan kan meegeven is dat mij meegedeeld is dat er geen andere iPad's meer in voorraad zijn. Om de vergissing van de 3g te herstellen zou dit enkel op retour/restitutie uitkomen. Het voelt niet als compensatie, het is een fanctionaliteit die ik niet besteld heb en waar ik niet om heb gevraagd en niet zal gebruiken. Kwam er pas achter nadat het apparaat uit de verpakking was gehaald en de software/installatie was opgestart. In de mail van de klantenservice staat dat retour dan niet meer mogelijk is...Overigens is de nagezonden adapter, omdat er een buitenlandse variant in de doos zat niet een apple-original. Apple werkt op basis van design en de nagezonden grijze USB-adapter van Hama heeft veel weg van een lelijke Nokia telefoon-oplader en dat matcht niet echt/echt niet bij het design van Apple. Ondertussen heb ik op eigen kosten en voor eigen rekening elders een Apple powerplug (EU) besteld. Met enige omwegen is het uiteindelijk allemaal wel goedgekomen. Helaas is/wordt DigitalWarehouseXL niet mijn 'huisleverancier'. Kennelijk verschillen we over de interpretatie van de feiten en de uitwerking daarvan. De klant wil eenvoudig dat wat besteld is, anders had ik wel wat anders / ergens anders besteld. Ik heb wel het idee dat de klantenservice er steeds hun best voor hebben gedaan maar ze niet hebben kunnen ze niet leveren maar dat is wel wat de klant verwacht leveren wat bestelt is. Dat is ondernemersrisico wat niet bij de klant gelegd moet worden.

Bij deze online winkel heb ik een Samsung SEF42A flitser besteld, vanwege de scherpe prijs. Een overzichtelijke site met een gemakkelijk bestelsysteem. Niks mis mee.

De flitser heb ik een dag na bestellen mogen ontvangen, en was stevig en netjes verpakt.

Afgelopen maandag twee iPad2 -16GB in de zwarte kleur besteld.
Volgens de website in voldoende voorraad om te leveren.
Ben de volgende dag gebeld dat helaas.......de voorraad niet toereikend was (ja sorry niet mijn probleem!).
als alternatief wordt er geleverd: 1x zwart en 1xwit.
Dit is per email nogmaals bevestigd.
Op de bijgeleverde factuur staat ook nog eens 1x zwart + 1x wit.
En wat denk je bij aflevering 2x wit! grrrrrrrrrrrrr
Als ik dat had geweten had ik niet bij deze toko besteld.
In het geheel niet betrouwbaar, zowel niet de voorraadstatus, de handeling door de klantenservice en de aflevering!

De bestelling is op tijd geleverd.

Zoals eerder genoemd is telefonisch de bestelling voorafgaand aan de levering gewijzigd. Echter de uiteindelijke aflevering bleek weer anders te zijn en niet in overeenstemming met de factuur.
Ik zal hier nooit meer bestellen en raad andere aan dat ook te niet meer te doen!

Hier is toch wel een kleine nuancering op z'n plaats...

Ja het is inderdaad mogelijk dat 2 klanten vlak achter elkaar het laatste exemplaar van een bepaald artikel bestellen. Hieraan wordt gewerkt. We hebben daarom contact opgenomen met u of u i.p.v. een zwart een wit exemplaar mocht krijgen. Daar stemde u mee in.

Vervolgens is er door een administratieve fout geen zwarte 16GB versie geleverd maar een witte 16GB + 3G versie. Dit exemplaar is ruim 100 euro duurder. Omdat dit onze fout was hebben we hier niet flauw over gedaan. We hebben u evenwel de mogelijkheid gegeven om de boel terug te sturen. Van die mogelijkheid heeft - begrijpelijk - geen gebruik gemaakt.

Dus ja, we hebben fouten gemaakt - waarvoor excuus - maar daar bent u uiteindelijk niet slechter van geworden...

Bestelde bij Digital Warehouse XL een Accu voor een camera. Goede prijs en een goede winkelreputatie bewogen mij tot de aankoop bij deze shop. Website zag er keurig uit en het mailverkeer vond vlot en correct plaats.

In eerste instantie wilde ik deze laten bezorgen bij het filiaal in Velserbroek. Dit omdat de optie TNT Post niet klikbaar was en bezorging via UPS alleen mogelijk was. Om bezorgkosten te besparen en om te voorkomen dat ik het pakketje op tijd had (UPS bezorgt niet op zaterdag) koos ik dus Velserbroek. Ik verwachtte (mijn aanname) dat een onderlinge levering zo gepiept was. Wat bleek achteraf? Ik bestelde op op woensdag de 14e en later begreep ik van de medewerker dat ik het product pas dinsdag de 20ste in handen kon hebben (winkel gesloten op maandag). Over de snelheid van een onderlinge levering kon ik zo snel niks vinden, maar krap een week vind ik toch echt te lang. Op advies van een medewerker bestelde ik vrijdag de 16e het product maar online via bezorging. De medewerker zei dat bezorging via TNT wel mogelijk was en dat als het meezat ik de accu zaterdag nog had. Uiteindelijk bleek dat bezorging via TNT/PostNL eerder ook mogelijk was, het staat alleen wat onduidelijk in de bestelprocedure (mijns inziens). Uiteindelijk was ik erg gelukkig toen ik het product zaterdag inderdaad mocht ontvangen. Hoewel ik de verzendmethode (PostNL) wat onduidelijk vond en de onderlinge levering wat traag naar mijn mening toch nog een goed gegeven...

Dit was een van de weinige winkels die de Sony A65 redelijk snel kon leveren.

Duidelijke website. Levertijd wordt ook goed aangegeven. Kreeg netjes een bevestiging van mijn bestelling per e-mail.
Er wordt snel gereageerd op vragen per e-mail. Ook telefonisch werd ik netjes te woord gestaan. Qua prijs van mijn product was deze winkel het minst duur.

Heb mijn product in de winkel in de Velserbroek afgehaald.
Mijn bestelling moest uit hun externe magazijn komen. Van te voren gevraagd wanneer zij het product in de winkel zouden verwachten. De verwachte levertijd bleek achteraf ook correct.

De e-mail dat het product af te halen was heb ik (nog) niet ontvangen (had zelf op de verwachte dag van levering even naar de winkel gebeld zodat ik zeker wist dat mijn bestelling er ook zou zijn).

EDIT: inmiddels de e-mail ontvangen dat het product af te halen is. Deze is echter na sluitingstijd verzonden. Dus goed dat ik even had gebeld ipv te wachten op de e-mail.

Prima site, Inderdaad, voor 17:00 besteld en de dag erna al binnen.
Goede hulp na een probleem met de site wat uiteindelijk aan mijn eigen browser (firefox) lagMoo

Mooi op tijd. Binnen een dag geleverd, en goed verpakt.

Ik was op zoek naar de NIKON AF-S DX 35mm F1.8G. Ik kwam via de pricewatch uit op Digital Warehouse. In de winkel (in Amsterdam) was ik een keer geweest, maar ik had nog geen ervaring met het bestellen via de website. Geen enkele probleem. Zeer gemakkelijk.

Ik kon zelfs deze lens zelf ophalen in de winkel, scheelt natuurlijk de verzendkosten. Na de bevestiging van mijn order (via e-mail), werd ik ook op de hoogte met statusupdates (ook via e-mail). Let wel bij het ophalen betaal je aan de kassa ipv internet. En ze houden je bestelling vast voor 5 dagen. Ook dat wordt netjes meegedeeld.

Ook ben ik zeer tevreden wat je allemaal voor opties krijgt op je account (Mijn Digital Warehouse).

Overzichtelijke site, uitgebreid assortiment in voorraad, vlotte levering én goede communicatie voor en na.

Scorekaart voor Camera Warehouse

Webshop Keurmerk