Gebruikers over webshop Intertoys
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestelling geplaatst van bijna 600 euro welke nooit is afgeleverd. Intertoys pakt niet haar verantwoordelijkheid en laat de klant met de problemen achter. Ja Track en trace zegt bezorgd dus het is bezorgd. Totaal onjuist. Ik vraag om een handtekening deze kunnen ze niet overleggen, enkel een schuine streep. Waar het wel is bezorgd is niet bekend. Ze doen niks om het te onderzoeken. Alleen alles doorsturen naar de betaalprovider klarna. HIer heb ik niks mee te maken. Zaken gedaan met intertoys en hun horen hun verantwoordelijkheid te nemen en uit te zoeken waar het pakket wel is. Volgens de nederlandse wet is alleen een track en trace code niet voldoende. Jammer dat het op deze manier moet. De aangetekende brief kunnen jullie nog verwachten en het geschil zal verder worden geescalaeerd met de geschillencomissie en thuiswinkel waarborg.
Pas op met bestellen bij dit bedrijf, malafide praktijken.
pakket nooit ontvangen waardeloze klanten service, TT code zegt van wel maar dit is onjuist, juiste handteking is niet aanwezig.
KlantenserviceIs probleem van de klant. Klanten service erg onprofessioneel.. Bestelling nooit ontvangen maar TT code zegt van wel dus dat is het dan.
AlgemeenNa product te hebben betaald weigerde de medewerkers mij het product mee te geven en werd ik geforceerd opnieuw te betalen waarna ze nu weigeren mijn geld terug te boeken.
Telefonische en toezeggingen in de winkel maakt ze niet uit, ze negeren alles.
Aangezien de klantenservice niet helpt;
Laat ik beginnen met het feit dat ik speciaal bij deze Intertoys locatie had besteld omdat ik vandaag de Trainer Box als cadeau nodig had en dit filiaal als enige open was en voorraad had.
Vanmorgen plaatste ik deze bestelling met click & collect, netjes betaald en een bevestigingsmailtje gekregen. Helaas zou de promo kaart niet meer op voorraad zijn, maar dat was niet erg (ik had alleen de Trainer Box nodig).
Aangekomen bij het filiaal ging de medewerker opzoek naar de Trainer Box. Ik zei dat ik hem achter haar zag liggen en dat klopte. Terwijl ze hem voor mij aan het uitscannen was raakte ze in discussie met een collega omdat hij hem had ''bewaard'' voor een andere klant die hem gister niet had opgehaald. Hierbij bevestigde zij allebei dat genoemde klant al zijn geld had teruggekregen.
Toen dacht ik, fijn, krijg ik gewoon mijn Trainer Box mee. Wat toen erg bijzonder werd is dat ik hem dus helemaal niet mee kreeg. De medewerkers wilde door de medewerker die hem had bewaard, mij niet mijn al betaalde product meegeven. Uiteraard was ik het hier niet mee, maar wat kon ik er aan doen? Blijkbaar maakt het niet uit dat je een product reserveerd, betaald en speciaal komt ophalen voor de garantie dat je dat product meekrijgt (Ook al staat jouw betaalde product op de kassa, was hij al gescant en sta je klaar om de winkel uit te lopen)
Na dit bizarre voorval had ik nog steeds vandaag een cadeau nodig. Dan maar een oudere Trainer Box waarvan ik hoop dat hij in de smaak valt. In plaatst van mijn al betaalde bestelling om te zetten naar mijn tweede keuze werd ik ook nog geforceerd om opnieuw 55,99 te betalen. Nu heb ik dus in totaal 2 x 55,99 euro betaald voor een product wat niet eens de eerste keuze was.
Nu komt het mooiste. Ik ben al anderhalve week aan mails en telefoongesprekken verder, want nu weigeren ze ook nog eens mijn geld terug te boeken. "U heeft met een cadeaukaart betaald, dus dat krijgt u terug". Gelukkig was dit niet al meerdere keren toegezegd door de telefoniste, winkelmedewerker en winkelmanager. Maar hey, ik ben toch maar een willekeurige klant dus wat boeit het.
Mocht je niet zo behandeld willen worden als ik, nooit bij de intertoys bestellen.
AlgemeenSpullen verkopen die niet op voorraad zijn. Black Friday deal besteld. Bij bestelling op voorraad. Netjes betaald en bevestiging van bestellen. Zou binnen 1-2 dagen geleverd worden. Volgende dag een bericht dat mijn geld is teruggestort. Paar uur later pas een mail dat bestelling eenzijdig door Intertoys is geannuleerd want geen voorraad. Dit riekt naar click-bait praktijken.
VerzendingBestelling is nooit verzonden door Intertoys terwijl de bevestigingsmail aangaf binnen 1-2 geleverd.
KlantenserviceKlantenservice reageert gewoon niet op mails/vragen waarin je aangeeft dat je verwacht dat ze koopovereenkomst nakomen.
AlgemeenIk ben ontzettend teleurgesteld in de service van Intertoys. Onlangs heb ik een retourzending verstuurd waarin meerdere artikelen zaten. Tot mijn grote verbazing ontving ik bericht over deze retour waarbij één van de artikelen niet retour gemeld was. Deze zou ontbreken bij de zending en hierdoor worden de kosten nu op mij verhaald.
Het ergste is dat Intertoys geen enkele moeite doet om uit te zoeken hoe het kan dat een product zomaar verdwijnt. Er wordt totaal geen bewijs aangeleverd van hun kant en ik, als klant, kan nu fluiten naar mijn geld. De klantenservice was bovendien totaal onbehulpzaam en leek niet geïnteresseerd in het oplossen van mijn probleem. Ik vind het schandalig dat een bedrijf van deze grootte zo onprofessioneel omgaat met retourzendingen en klachten van klanten.
Al met al, zou ik Intertoys absoluut niet aanraden. Hun gebrek aan verantwoordelijkheid en slechte klantenservice zorgen ervoor dat ik hier nooit meer iets zal bestellen. Ik wil anderen dan ook behoeden voor deze gang van zaken en raad iedereen aan om twee keer na te denken voordat ze iets bij Intertoys bestellen.
Er wordt geen enkele moeite gedaan om me te helpen; het voelt alsof ik word behandeld alsof ik hen probeer op te lichten.
AlgemeenOrder nooit ontvangen, ze weigeren hun verantwoordelijkheid te nemen en ook maar iets te doen.
VerzendingOrder nooit ontvangen, ze weigeren hun verantwoordelijkheid te nemen en ook maar iets te doen.
KlantenserviceOrder nooit ontvangen, ze weigeren hun verantwoordelijkheid te nemen en ook maar iets te doen.
AlgemeenDe prijzen van deze winkel kloppen vaak niet.
Onkundig en arrogant personeel, ook in de fysieke winkels.
De termijn klopt niet waarbinnen je de spullen binnen zou moeten hebben.
Dat is dus onbetrouwbaar.
Een vervelende houding met veel te veel arrogantie. Dat werkt niet om problemen op te lossen.
AlgemeenHelaas een slechte ervaring.
Een leuk setje van lego in de aanbieding besteld tijdens Black Friday. Is nooit aangekomen via DHL
Nooit meer wat gehoord, poging tot contact gewaagd zonder antwoord. Jammer dit ben ik niet van intertoys gewend, zonder Trusted Shops was ik nu €60 kwijt aan niks.
"vandaag besteld de volgende dag in huis"
We zijn nu 24 dagen verder en ik heb het nog niet.
Extra frustrerend dat ik pas in een Intertoys was en de set nog voor hetzelfde bedrag zag staan, had hem zo kunnen meenemen.... Was in de veronderstelling dat hij zo uitverkocht en uit de aanbieding zou zijn namelijk, Daarom "snel" online besteld.
DHL doet niets en Intertoys doet niets.
Rustig contact opgenomen en netjes gebleven, en ze zeiden dat ze het gingen onderzoeken en de volgende dag een terugkoppeling zouden geven. Dat is niet gebeurd, Vervolgens weer contact opgenomen en in hun reactie leken ze het drukker te hebben met hun gelijk te krijgen dat ze niet beloofd hadden de volgende dag een terugkoppeling wel/niet te geven dan daadwerkelijk te onderzoeken waar mijn pakketje was gebleven en met een oplossing te komen.
Vooral het feit dat ze hun gelijk probeerden te halen over de wel of niet beloofde terugkoppeling geeft bij mij een extra vieze nasmaak.
Ik heb ze alle ruimte en kans gegeven om het netjes op te lossen en ik had er ook geen haast mee, maar er is niets mee gebeurt, dit is de consequentie. Een negatieve review.
AlgemeenLet op bij Pre Order.
procedure bij een pre order.
Dit schijnt bij hun niet gebruikelijk te zijn dat het product ook op release date verschijnt.
Tevens is de empathie en duidelijk communicatie ver te zoeken bij de medewerkers.
Dag voor niets vrij genomen en op dag van release nog steeds geen duidelijkheid wanneer het komt, anderhalve maand is voor hun blijkbaar te weinig tijd dit goed te organiseren.
Klantenservicede empathie en duidelijk communicatie ver te zoeken bij de medewerkers.
AlgemeenEen aankoop met een Belgische kredietkaart wordt automatisch gezien als fraude en wordt niets over gecommuniceerd met de klant (hoewel ik hen via mail en telefoon al aan de lijn gehad had).
KlantenserviceInformatie via telefoon en e-mail kwam niet overeen.
Klantendienst belooft me over enkele minuten terug te bellen met een antwoord en doet dit niet. Het product dat ik vrijdag besteld heb is nu (maandag) out of stock en ik grijp er dus naast, ondanks mijn korte opvolging via mail en telefoon.
AlgemeenDit is een onbetrouwbare shop met prijzen die vaak niet kloppen. leveringen die uitblijven en systematisch onkundig personeel
KlantenserviceJe hebt hier echt helemaal niets aan.
Een oplossingsgerichte aanpak kennen ze hier niet, net als de klant is koning.
AlgemeenProduct besteld (xbox series x) , bevestiging gehad, betaling succesvol en afgeboekt. Na 2 dagen nog geen verzendbericht. Na herhaaldelijk informeren en vragen bij de klantenservice en webcare steeds weer de uitleg dat mijn bestelling nog in de beoordeling stond doordat het druk is maar geen zorgen.
Om dan uiteindelijk 5 dagen later een annulering te krijgen terwijl personen die na mij hadden besteld, wel geleverd kregen. Dan gaat er toch iets heel erg mis bij de afhandeling van bestellingen, met name de volgorde.
Klantenservice en webcare is vriendelijk maar lijkt niets te kunnen betekenen.
Algemeen10 dagen geleden bestelling geplaats van 2 artikelen via de webshop die op voorraad zouden zijn. Gezien de drukte op dit moment bij met alle online bestellingen kan je natuurlijk verwachten dat het niet direct de volgende dag wordt geleverd. Maar voorraad artikelen in 10 dagen leveren lukt blijkbaar ook niet.
De door mij bestelde artikelen staan nog steeds op voorraad op de website, maar zijn nog steeds niet verzonden. Van de klantenservice wordt je ook niets wijzer, die geven aan dat mijn order in het verwerkingsproces zit en dat ik mijn mailbox maar in de gaten moet houden voor de t&t link.
Alles wat ik de afgelopen weken bij de diverse shops heb besteld was of de volgende dag binnen, in een enkel geval een dag later. Maar dit? Ook gezien het totale gebrek aan status updates, of überhaupt fatsoenlijke communicatie vind ik echt erg treurig.
Voorraad artikelen kunnen blijkbaar niet in 10 dagen worden verzonden. Bijzonder slecht. Ik hoop dat de bestelling ooit nog deze kant op komt.
KlantenserviceKansloos. Kunnen inhoudelijk geen antwoord geven op je vragen. Mailtjes worden automatisch beantwoord. Telefonisch contact opnemen is ook een drama. Duurt lang voordat je iemand aan de telefoon krijgt, en inhoudelijk kom je er ook geen steek verder mee.
AlgemeenMeerdere malen een review proberen te plaatsen op de verkoopsite van een "stuntstep" van Intertoys... Ook als WAARSCHUWING, omdat er ernstige ongelukken kunnen gebeuren als deze stuntstep wordt gebruikt voor stunts... Hij is er gewoon NIET geschikt voor!
GEEN ENKELE review werd geplaatst!!! Wordt dus ZWAAR gecensureerd door mensen achter de website van Intertoys! Echt heel slecht! Zo weet je dus niet of een product wel goed is, als je alleen de "goede" reviews krijgt te zien!!!!
WAARDELOOS!!!!
Totaal NIET geholpen! Ze publiceren blijkbaar alleen goede reviews. De 'slechte' reviews worden eruit gehaald... Pure CENSUUR!
AlgemeenIk heb in februari 2013 bij de lokale intertoys de game "Need for speed shift 2 Unleased" gekocht. Toen ik enige tijd geleden de game weer wou oppakken, kwam ik er helaas achter dat de disc beschadigd was en het spel dus niet meer te installeren is.
Intertoys kon helaas niks voor mij betekenen en had daar ruim 3 dagen voor nodig om dat te concluderen. Het is begrijpelijk dat het een keer ophoudt, maar ik verwacht dat er in ieder geval met mij wordt meegedacht. De opmerking "vraag maar aan de uitgever", valt hier niet onder. Wat valt er dan wel onder?
*Contact opnemen met de distributeur
*Mij contactgegevens geven van de uitgever (want nu weet ik nog steeds niet meer dan voordat ik gemaild heb)
Uiteindelijk is het mij overigens wel gelukt door contact op te nemen met de US support van EA. Blijkbaar is de NL support vanwege Corona nu niet beschikbaar. Zij konden overigens binnen 15-30 minuten regelen dat de game overgezet werd naar mijn origin account, zodat ik de game legaal kan downloaden en alsnog kan spelen. Misschien moet Intertoys een keer bij hen vragen hoe je klanten helpt. Vriendelijk persoon via de chat, die de juiste vragen stelde en ook geduld had toen ik even de productkey moest zoeken.
Zie hierboven. Ik verwacht dat een klantenservice vanuit klantvriendelijkheid toch iets verder probeert te gaan dan "zoek het maar uit met de fabrikant en oja, contactgegevens krijg je lekker niet".
Oja, en inderdaad personeel dat veel typefouten maakt in de mails. Ziet er gewoon slordig uit.
AlgemeenIntertoys weigert te leveren.
Lego met 50% korting besteld.
Door volgens hun een fout in de site weigeren ze te leveren en beroepen hun op het feit dat de prijs ongeloofwaardig zou zijn en dat ze niet meer op voorraad waren.
Tevens is de klantenservice zeer slecht.
Spreken allemaal gebrekkig nederlands en willen onder geen beding helpen of zoeken naar een oplossing.
Zonde dat zo een groot bedrijf zo afgezakt is.
Intertoys weigert te leveren.
Zonde dat zo een groot bedrijf zo afgezakt is.
Intertoys weigert te leveren.
Zonde dat zo een groot bedrijf zo afgezakt is.
AlgemeenWaardeloze webshop, bestellingen die verdwijnen, bestellingen die dubbel geleverd en gefactuereerd (terwijl er gecrediteerd zou worden)worden en het terugbrengen mag je allemaal zelf doen. Het cadeau kwam veel te laat, dus onze dochter had op haar verjaardag geen cadeau.
Bespaar jezelf een hoop gedoe en moeite en bestel elders!
zo'n 10 werkdagen te laat terwijl de website voorradig en binnen twee werkdagen zou leveren.
KlantenserviceAlle problemen waren herleidbaar naar Intertoys is ook toegegeven, maar voor een oplossing diende alles van mijn kant te komen. Het mes snijdt aan één kant bij Intertoys!
AlgemeenFijne webshop en duidelijke prijzen. Bestelling ging gemakkelijk en redelijk snel hoefde geen account aan te maken.
VerzendingLevering was binnen 1 dag geleverd
AlgemeenScherpe prijs voor het de Xbox. Levering op tijd en volgens afspraak, afhalen in de winkel het werd ook nog eens gratis ingepakt.
VerzendingLevering binnen 2 dagen na bestelling. Kan tegenwoordig iets sneller, daar staat een scherpe prijs tegenover. Prima dus.
AlgemeenZeer klantvriendelijk geholpen en de bestelling was binnen de termijn bezorgd. Ook over de prijs-kwaliteit verhouding ben ik te spreken.
AlgemeenAltijd de verkeerde prijs vermeld op tweakers en pakketje kwam nooit aan. Intertoys wilt ook niet helpen om contact op te nemen met de vervoerders.
VerzendingAltijd de verkeerde prijs vermeld op tweakers en pakketje kwam nooit aan. Intertoys wilt ook niet helpen om contact op te nemen met de vervoerders.
KlantenserviceAltijd de verkeerde prijs vermeld op tweakers en pakketje kwam nooit aan. Intertoys wilt ook niet helpen om contact op te nemen met de vervoerders.