Gebruikers over webshop Multimedia Center
Review toevoegenNa een Artikel te hebben besteld die niet geleverd kon worden, waren de mensen bij Multi-media center erg vriendelijk om het ongemak te compenseren door een flinke korting te geven op een andere product uit hun assortinement.
Heel vriendelijk en vlot in reacties naar de klant en een goede plek om je media technology aan te schaffen.
Alle verzendingen zijn kosteloos voor de klant. En de levering is ook erg vlot.
KlantenserviceDe klantenservice is top. Ik vind het niet gek dat ze heel veel prijzen binnen hebben gesleept als onderneming
Nieuwe laptop gekocht bij deze winkel en de bestelling werd op tijd geleverd. Geen beschadiging bij aflevering. Wel beschadiging door eigen schuld maar door kundige aftersales afgehandeld en kosteloos retour gezonden.
VerzendingPakketje kwam in goede staat aan.
KlantenserviceNa een aantal maanden wou mijn laptop niet meer opstarten en contact opgenomen met deze winkel. Aftersales is zeer goed bereikbaar en heeft kundige mensen. Na het versturen bleek dat de laptop ergens hard op gevallen was , na navraag kon een van mijn kinderen zich vaag iets te herinneren (-; . De winkel heeft contact opgenomen met de leverancier en deze heeft een reparatie uitgevoerd. Ik kreeg de laptop netjes tuisgestuurd zonder extra kosten te hoeven betalen. Top te woord gestaan en geholpen dus een seer goed voor de aftersales
Ik koop zakelijk en prive al jaren bij Multimedia Center. Groot voordeel is dat ze naast een eigen winkel met een flinke voorraad ook een eigen technische dienst hebben.
VerzendingMeestal haal ik de bestellingen zelf op, maar de enkele keren dat er iets moest worden bezorgd is dit snel afgehandeld.
KlantenserviceOok hiermee is de ervaring die ik heb uitstekend. Ze hebben zelf de kennis en mensen om technische problemen te onderzoeken en te verhelpen. De zeldzame keren dat ik problemen had met een gekocht product zijn dus ook snel en zonder extra kosten verholpen.
Ik kreeg bij Multimedia Center heel snel goede en heldere informatie over de schaarse Asus Zenbook UX32VD. Andere webwinkels reageerden veel later en gaven veel vagere informatie. Aangezien ze allemaal dezelfde informatie (zouden moeten) hebben is er makkelijk een vergelijking te maken; Multimedia Center steekt er met kop en schouders boven uit.
Het Multimediacenter heeft een eenvoudige, duidelijke website. Geen reclame en flitsende beelden dus ook geen afleiding van dat waarvoor ik kom: een laptop bestellen.
VerzendingDe bestelling arriveerde volgens de prognose en dankzij een link naar Mijnpakket van PostNL kon ik de status van de bestelling bijhouden. De verpakking was prima, veilig en netjes, met zakken lucht om de schokken te dempen.
KlantenserviceDe adapter die bij de laptop zat, maakte een vreemd geluid dus ik heb het Multimediacenter gemaild. Ik kreeg binnen een dag antwoord en ze hebben meteen een vervangende adapter opgestuurd, en een portovrij label zodat ik de kapotte gratis terug kon sturen. Zo zat ik geen dag zonder adapter!!
In het verleden een laptop aangeschaft via school bij Multimedia Center in Almelo. In het begin geen problemen, alles ging gewoon super goed. Totdat de laptop zijn kuren kreeg.
Deze review betreft een reparatie.
De medewerkers, klantvriendelijkheid vind ik wel een goed waard, maar het afgeleverde heeft het probleem helaas niet doen verhelpen.
--update--10/10/12--
Excuus is aangeboden door de winkel, in tussentijd zelf een aantal tweaks ingevoerd, probleem nog niet verholpen. Nadere info volgt.
Laptop heengebracht, probleem is na herinstallatie niet weer voorgekomen toen de laptop nog bij de winkel lag. Thuis heeft de laptop wel weer dezelfde problemen na wat intensiever gebruik. Jammerlijk het probleem dus niet opgelost. Waarschijnlijk is dit een uitzonderlijk probleem. In tussentijd weer contact gehad met de winkel.
Vanaf het moment dat ik mijn bestelling heb geplaatst ben ik zeer correct benaderd door de medewerkers, ook zijn zij goed bereikbaar en deskundig. Om een lang verhaal kort te maken; mijn ervaring met het multimediacentre in Almelo zijn erg positief.
Ik was al een tijd op zoek naar de Asus Prime 32GB. Toen ik zag dat deze winkel ze op voorraad had. Winkel gebeld en gevraagd of ze er 1 achter wilden leggen. Dit was geen probleem. Ze hebben aangegeven dat als ik voor 17:00 uur bestelde en via IDeal zou betalen ik de Prime de volgende dag ik huis zou hebben.. Dit heb ik dan ook gedaan.
VerzendingDe volgende dag natuurlijk wachten op de postbode.. Wachten duurt altijd lang. Maar gelukken was deze op tijd met mijn Prime.. Maanden van wachten.. het was het waard.
KlantenserviceBij vorige bestellingen gebruik van gemaakt. Deze mensen zijn altijd op zoek naar een goede oplossing. Je kunt merken dat de klant hier nog ouderwets op nummer 1 staat.
Ik heb mijn laptop naar aangeschaft en deze afgehaald.. Helaas bleek naar 3 dagen de USB3 poort het niet te doen. Ik ben toen terug gegaan. Één van de jongens heeft mij toen geholpen en na 20 minuten was zijn conclusie dat het moederbord defect was. Ik kreeg toen direct een nieuwe laptop mee. Zelfs mijn hardeschijf werd nog even netjes voor mij omgeruild en de Windows weer geactiveerd.
Ben zeer tevreden over Multimedia Center.
Ze hebben een overzichtelijke site waarop eigenlijke alle producten staan vermeld die je verwacht.
Ze zijn dan ook niet voor niks "Beste Computerwinkel van Nederland 2011" geworden! Ga zo door!
Al eerder kleinere onderdelen besteld en altijd netjes geleverd. Dit maal een laptop gekocht met extra qualitycheck en ook deze is volledig naar tevredenheid geleverd.
VerzendingNetjes op tijd zoals aangeboden.
Zeer snel geholpen door 1 van de verkopers.
Veel technische kennis in huis.
Veel advies gekregen op mijn vragen.
Telefoon gekregen op dezelfde dag dat hij klaar stond.
Thuis gekomen aansluiten en werken!
Helemaal in ORDE!
Heb bij Multimedia Center een nieuwe laptop gekocht die ik op de website had gezien. Het personeel heeft me uitstekend geholpen tijdens de aankoop, erg vriendelijk en zeer kundig personeel. Top!