Gebruikers over webshop All In One Systems
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeensnelle bezorging. Goede prijs. Betrouwbaar xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxx xx xxx xx xx
AlgemeenVideokaart bij aios.be besteld en netjes op tijd ontvangen, ondanks de huidige Corona perikelen. Zat stevig verpakt in bubbeltjesplastic en videokaart functioneert naar behoren. Puik werk geleverd dus!
VerzendingZie bovenstaande opmerkingen
AlgemeenIk heb mijn product makkelijk gevonden en de prijs was duidelijk aangegeven. De zoek functie op de website was ook makkelijk te gebruiken.
VerzendingHet product werd op de verwachtte datum geleverd. Ik kon het pakketje goed volgen en wist perfect wanneer het aankwam.
KlantenserviceIk heb niet echt ervaring gehad met de klanten service omdat alles uitstekend verliep
AlgemeenWebsite werkt goed, en de hele bestelling is zo geplaatst. Die komt overigens ook snel en goed verpakt binnen, dus dat is allemaal prima.
KlantenserviceWat een speciale vermelding verdient, is het feit dat men niet te misselijk was om een moederbord naar de nieuwste versie te updaten, zonder extra kosten (ik zag bij menig andere winkel dat dit ook kon, maar dat het dan weer rond de 20 euro gaat kosten). Ik kreeg het moederbord dus met de laatste bios binnen waardoor mijn nieuwe Ryzen meteen kon draaien. Fantastische service!
AlgemeenSnelle bezorging zelfs in deze drukke tijd van Corona, Klantenservice aan de lijn gehad en waren erg behulpzaam en vriendelijk
VerzendingSnelle bezoring
KlantenserviceErg vriendelijk
Algemeende mm400 is nergens meer leverbaar, zelfs niet bij All in One Systems.
Ze handelen het heel netjes en goed af. Zeer prettig. Niet gek tijdens de covid-19 pandemie.
Corsair mm400 muismat besteld.
Krijg de volgende dag een net mailtje dat deze niet meer leverbaar is
Ook bij de leverancier niet meer
en het verzoek voor m`n rekening nummer om het bedrag terug te storten.
Een zeer nette afhandeling, helemaal gezien de covid-19 pandemie die gaande is.
AlgemeenEen aantal keren bij deze plezante belgen besteld:)
Ging een keer iets mis, paar perfect opgelost. Gewoon niets op aan te merken, bestellen maar!
AlgemeenGoede overzichtelijke site, in tegenstelling tot wat ik hier nog lees kan ik daadwerkelijk de voorraad van het product zien op de site. Ik had 3 stuks nodig van de voeding en kon gewoon aflezen dat ze er nog 7 voorradig hadden.
Ook leuk dat deze winkel zo'n groot gamma aan components heeft waarvan het meeste wat ik bekeek voorradig was.
Goed verpakt, de dag erna ontvangen, postNL en geen Bpost gelukkig.
KlantenserviceHad een berichtje gestuurd via het contactformulier voor een technische inlichting alvorens mijn bestelling te plaatsen en ik heb daar zeer snel en zeer uitgebreid antwoord op gekregen.
AlgemeenTOP TOP TOP was de eerste keer dat ik bestelde alles vlot en moeiteloos verlopen.Correct product, snelle levering en netjes verpakt kom zeker terug.
Aanrader om eens te proberen.En de prijs was heel goed zelfs.
Alles goed en zorgvuldig verpakt prima ben zeer tevreden.
KlantenserviceGoede en professionele communicatie
AlgemeenZe geven geen voorraden aan online, dus de Tweakers-indicatie van x-dagen leverbaarheid is ook niet bijzonder betrouwbaar.
KlantenserviceNa 15 minuten in de wacht aan de telefoon zonder enige update of tussenkomst maar weer opgehangen.
Staat op Tweakers maar is een Vlaamse webshop. Dit is op zich geen probleem, maar als je naar NL verstuurt is het handig om je telefoonnummer niet alleen als nationale optie te noteren op de hoofdpagina.
AlgemeenHet was zeer eenvoudig om het gezochte artikel te vinden. Afhandeling voor bestellen loopt zeer gemakkelijk. Snelle betaling via Ideal
VerzendingSnelle verzending en voorzien van track en trace
AlgemeenZolang dat aios reeds bestaat heb ik als particulier steeds mijn aankopen daag gedaan, bedankt Steven, Daan en Michiel voor de puike respons, jullie zijn steeds op post om iemand te helpen. Ook de prijzen zijn concurrentieel en mogen gezien worden en het assortiment is ruim voldoende.Ik ben toe aan mijn 10)de pc als particulier is dat niet slecht en blijf er komene, service is uitstekend
VerzendingGisteren besteld, vandaag toe gekomen zoals het hoort
AlgemeenZeer goede ervaring.
Er was een probleem met de betaling (mijn fout trouwens)
Na telefoontje alles top en goed geleverd .
Op tijd en zeer goed ingepakt.
KlantenserviceZie hierboven.
AlgemeenBij deze shop reeds 2 bestelling geplaatst, beide zijn zonder enige fouten verlopen. zoals het hoort.
VerzendingMijn eerste bestelling was wel zonder track en trace, maar bij de recentste bestelling een code toegestuurd gekregen.
Was correct op tijd.
AlgemeenDe website is voor het bestellen overzichtelijk. Details van hun producten zijn voldoende. Hun producten zijn uiterst lekker scherp geprijst.
VerzendingHet volgen van het thuis bezorgen van het product . is uiterst slecht. Het is lange tijd niet duidelijk op welke dag het wordt thuis bezorgd. Hert werd ook niet binnen 24 uur thuisbezorgd maar na 3 werkdagen. Deze informatie verstrekking zou beter moeten.
KlantenserviceContact gezocht per e-mail met de klantenservice. Ik kreeg redelijk snel een reactie. Met een track en trace code voor het volgen van het pakket.
AlgemeenKut bedrijf, niet mee fucken!
Ik had een cooler master masterbox 5 besteld, zelfde week binnen.
Waar het probleem zit is dat de Kast godsgruwelijk naar de tering was!
Ik als 15 jarige die eindelijk genoeg geld heeft gespaard om een pc te kopen snijd die doos open en inspecteert de Kast
Eerste wat ik zag was, drumroll please!!
1. Groene verf (het is een witte kast btw)
2. Diepe kras van 2 cm lang
3. Aan de achterkant rechtsboven een deuk, met groene verf
4. Beschadigingen op de poten
5. Het structuur waar mijn moederboord op zit heeft meerderen krassen
6. Metaal schade op de links kap (zonder het glas)
Dus ik met heelveel woede die winkel gebeld en emails gesuurd dat dit gewoon echt niet kon.
3 telefoontjes later en ik krijg te horen dat ik hem terug kan sturen in de *orginelen* doos, nou vet kut want die lag in 5 stukken in men container.
Heb ik dus verteld en was geen probleem volgens de gene aan de telefoon, het moest de orginelen doos zijn en dat was die dus heb ik de doos weer in elkaar gezet met tape.
Paar uur later kreeg ik een email van de webwinkel met de tekst dat ze een inelkaar getapte doos niet kunnen accepteren.
Ik heb daarna een email gestuurd dat ik mijn geld terug wil of een vervanging.
Het antwoord was daarop: nee want het is uw eigen shuld dat die doos kapot is, en kunnen we dan niet meer kijken of de shade via transporten of bij productie is gemaakt.
Dus waar het op neer komt is dat ik nu €70 (inclusief verzenden) heb betaald voor een *nieuwe* cooler master masterbox 5 die binnen kwam met schade, de klantenservice het in mijn schoenen schuift omdat de doos kapot is door mij.
Ik ben er net achter gekomen toen ik thuis kwam waarom de kast schade heeft...... hij is 2dehands!!!
Hoe ik erachter ben gekomen is door een irl vriend van mij en reviews van anderen mensen over deze site
Mijn irl vroeg of er moederboord mounts bij zaten, ik zei ja die zitten in een zakkje, toen ik naar de moederboord mounts keek zag ik het gelijk, de moederboord mounts waren al gebruikt!
Okay meesten mensen kennen het wel wanneer je geverfde schroeven hebt en je ze gebruikt/aandraait dat dan de verf ervan af komt? Ja..? Mooi, dat was dus precies hier.
De Zwarte moederboord mounts hadden zilveren randjes op de plaatsen waar een moersleutel grip zou hebben.....
Conclusie: Kut bedrijf dat 2dehands spullen verkoopt met de leugen dat het nieuw is. Niet mee in zee gaan.
Trouwens ff een bedankje aan een ander persoon waar dit ook mee gebeurd is, Door jouw wist ik gelijk dat ik belazerd was en sorry voor je scherm LG's zijn niet goedkoop
Mijn Review/levens verhaal ook weer gedaan, en onthoudt: nooit een doos kapot snijden of weg gooien tenzie je 100% zeker bent dat het product goed is..
Doos was nog heel.
KlantenserviceTelefoon nummer werkte de eerste paar keer niet eens omdat ze er niet bij hadden gezet dat het een Belgische nummer was en ik het als nederlands nummer belde
AlgemeenHier een LG monitor besteld was net iets goedkoper als andere aanbieders, voordeel van de twijfel.. Vrijvlot verzonden dus verwachtingen hooggespannen.. De doos was al geopend en opnieuw dicht geplakt. Oke kan gecontroleerd zijn op functioneren. Daar kwam ik de cd-rom tegen welke in een papiertje zat gevouwen. Oke verder opgezet moinitor doe het verder prima geen problemen ondervonden. Tot dat ik nu achter het informatie menu kom waarin staat dat de monitor al 2292 uur heeft staan draaien! Schandalig dat dit bedrijf vervolgens de monitor als Nieuw durft te verkopen. Ik zal hier dan ook nooit meer iets kopen ook al zijn ze de goedkoopste, er zijn genoeg andere aanbieders.
VerzendingDe doos van de monitor was al geopend, cd-rom in een papiertje gevouwen duidelijk geen nieuw product!
AlgemeenDe webshop is prettig in werking - prijzen zijn zeker concurrerend - goede klantenservice - bestelling snel binnen - product zoals beloofd volledig nieuw / geen refurbished product / origineel.
VerzendingVerzending was zoals beloofd dezelfde dag nog. Pakket zat in originele verpakking en was binnen 24u ontvangen.
KlantenserviceKlantenservice reageert snel en vriendelijk. Wisten op al mijn vragen antwoord te geven.
AlgemeenIk heb bij deze leverancier een monitor besteld. Als ik na geruime tijd nog geen feedback, maar zelf nagegaan wanneer de monitor geleverd kan worden. Pas dan de melding gekregen, dat de monitor bij hun "onverwacht duidelijk" duurder geworden is. All in One Systems de mogelijkheid gegeven de monitor toch nog te leveren, maar hierop word geen actie ondernomen - alleen de herhaling van bovengenoemde. De monitor dan toch ergens anders moeten kopen, wel om 3% duurder - wat volgens mijn GEEN duidelijke prijs stijging is!
Ik had me ook gewenst dat All In One Systems een meer pro-active benadering naar de klant had, zodat ik niet eerst een maand moest wachten voordat ik de monitor ergens anders kon bestellen. Communicatie van hun kant is erg traag en niet klant vriendelijk! Ik heb de indruk dat ze HUN probleem JOU problem willen maken!
Zie boven. Als ze de monitor niet kunnen leveren wil ik dit graag METEEN van hun horen en niet hier zelf moeten achteraan gaan!
KlantenserviceNiet pro-actief. Niet klant gedreven. Geen zinnige argumentatie. Het blijft het gevoel dat ze zich achter een muur proberen te schuilen.
AlgemeenBestelling geplaatst. Ik kreeg geen bevestiging. Beetje raar maar Belgische leverancier dus werkt misschien anders. Uiteindelijk bleek de mail in spam te komen in Gmail. Dit is voor mij toch alweer een aantal jaar geleden. Tip aan de leverancier zorg dat de e-mail niet als spam gezien kan worden. Product goed verpakt en zonder beschadiging ontvangen. Doos was een hergebruikte doos.
VerzendingIk heb mijn adres correct doorgegeven echter geen track en trace link gekregen van All in one systems en ook nog eens naar huisnummer 05 in plaats van 18 gestuurd. Het is dat de pakketbezorger mij kent anders had het pakket terug gestuurd geweest.