Cameranu

Gebruikers over webshop Cameranu

Order plaatsen was gemakkelijk. Goede en betrouwbare informatie over beschikbaarheid. De chat met de klantenservice werd snel en adquaat uitgevoerd

Ondanks de voorzorgen in de verpakking was de onderzijde van de doos niet van extra padding voorzien
. Gelukkig was de leveranciersdoos erin wel volledig voorzien. Koerier had ook voirzichtig het pakket behandeld

Snel en duidelijk geholpen, zelfs voorbij de sluitingstijd!
Dit omdat er wat moest worden uitgezocht op mijn verzoek

De service en vakkennis is in de vestiging Rotterdam opperbest. Je voelt je goed thuis. Bij vragen krijg je direct antwoord of men zoekt het gewoon even op.

Advies krijg je bij aankoop van producten.
Ik kom zeker terug.

Je word op de hoogte gehouden als de bestelling of het te tonen product in de winkel in Rotterdam is gearriveerd.

De klantenservice is er perfect. Goed en netjes te woord staan in Rotterdam.

Sales representative was quick to respond to my questions. I also received confirmation on time and received the camera lens I ordered on time.

The delivery was quite fast and secured since the delivery person requested to sign the receipt of the delivery.

I contacted via Whatsapp at first about my technical question on the camera lense. They referred me to the email address. Then the sales representative was quick to respond to my questions.

Verkopers met weinig kennis van zaken en leveringsafspraken die niet worden nagekomen

Afgelopen maand voor ruim € 5.000,- aan spullen gekocht bij Cameranu. Atomos Accessory Kit zou worden nageleverd, was op 01 juli niet voorradig. Zou 1 tot 1,5 week duren. Na mijn aankoop bleek de winkelverkoper over geringe kennis te beschikken betreft het Atomos Shinobu scherm en moest ik achteraf los nog een monitor mount en hdmi kabel bestellen. Was in de veronderstelling door wat de verkoper aangaf dat het montageklaar was.

Na 2 weken nog niks gehoord over de nalevering van de Atomos Accessory Kit dus maar gebeld. Hier gaven ze aan dat het de volgende dag binnenkwam. Ook het aanbevolen variabele filter in combinatie met de SmallRig MatteBox was geen succes. Zo'n variabel filter draait namelijk en dat is niet handig als de enige 'logische' manier van bevestigen de MatteBox op het variabel filter is. Aangegeven die dus te willen omruilen voor een vast filter en tevens een 18-135mm lens bij besteld voor mijn fuji camera t.w.v. € 899,-. Nadrukkelijk aangegeven dat ik het echt snel nodig heb want wil die lens ook mee op vakantie 24 juli.

Via de mail bevestigd Jade op 15 juli dat ze morgen de levering verwachten en dan opsturen naar de winkel in Groningen. Hier kan ik het afhalen en tevens verkeerd geadviseerde producten omruilen voor de juiste. Alsook mijn oude objectief 18-55 inruilen op de nieuwe lens.

Maandag 22 juli nog niks gehoord dat ik iets kan afhalen in Groningen dus maar weer gebeld. Medewerker aan de telefoon geeft aan alles klaar te hebben liggen en het kan dus verstuurd worden. Ik geef aan dat ik spullen om te ruilen heb en een objectief 18-55mm wil inruilen op mijn aangekochte 18-135mm objectief. Ze belt me vervolgens in de middag terug. Morgen, dinsdag 23 juli, kan ik alles ophalen in de winkel in Groningen vanaf 15:30. Het is momenteel geen feest om de binnenstad van Groningen in te gaan gezien de beperkte toegangswegen en de ring die er grotendeels uit ligt, maar ik heb wat om naar uit te kijken, toch?

Dus ik naar de winkel, was er om 16:15 uur. Geeft de dame achter de balie aan dat er wat mis is gegaan want de koerier was 1 krat vergeten. Waarom word ik dan niet even gebeld? Scheelt mij minstens 30 minuten heen en 30 minuten terugrijden. Geen trek hier dus meer in en alles gecanceld. Ik vind dit echt amateurisme ten top en getuige van weinig klantbeleving.

---

Beste Joram,

Wat een vervelende situatie. Ik kan me goed voorstellen dat deze service niet gewenst is en je om die reden een review achterlaat.
Onze welgemeende excuses dat het zo is verlopen. We doen er alles aan om het waar te maken maar zoals je onder andere aangeeft in je review had je graag even gebeld willen worden. Dit begrijp ik volkomen. We zullen je feedback meenemen als verbeterpunt.

Had een mooie groothoeklens besteld, echter bij de vervoerder verliep e.e.a. niet goed waardoor ik vier dagen mijn bestelling nog niet had. De vervoerder melden mij dat zij een onderzoek in gingen stellen wat vijf dagen zou duren.
CameraNu was het met mij eens dat dit niet kon en stuurden mij opnieuw het bestelde nu met een andere vervoerder, de andere dag om 11.00 uur ontving ik mijn bestelling
Kijk, dat noem ik nou exhte service, top, CameraNu bedankt

CameraNu treft geen blaam dat de eerste zending bij de vervoerder zoek is geraakt, zij hebben het adequaat en naar mijn volle te redenheid opgelost
Hulde !

Zij hebben zeer snel op mijn e-mail bereageerd en het binnen 15 minuten opgelost, waarvoor mijn oprechte dank

Prima service

Ik had een GoPro bestel met toebehoren
Ze hadden gezegd dat niet alles op voorraad was
Heb toen gevraagd of de camera al verzonden kon worden en de rest later, ivm vertrek vakantie.
Dat hebben ze gedaan! Camera op tijd voor vakantie en de toebehoren ook! Zonder extra kosten.
Klant is koning service. Niet gewend van een grote partij!

Raad ze aan
Dank Klaudia

Zie toelichting hierboven hetzelfde bij de eerdere toelichting. Bovenin de tekst

Snelle service, doen wat ze beloven. Website duidelijk met veel informatie. Goede reviews. Fijn om te kunnen vergelijken. Zeer veel aanbod. Mooie prijs-kwaliteitverhouding.

Netjes verpakt, aan de buitenkant niet te zien wat er in zit, erg fijn!

De Nikon Z8 was overal uitverkocht behalve bij Cameranu.
Snel besteld en had hem de volgende dag in huis!

Supersnel geleverd. Volgende dag in huis! Snelle levering. Keurig verpakt

Wordt goed geholpen en krijg het bestelde goed en op tijd geleverd. Tevreden met cameranu.nl .

Goed en op tijd verzonden en in goede staat aangekomen

Zijn altijd vriendelijk als je iets wilt weten. Ze staan voor je klaar met een goed helpend antwoord

Ik heb advies gevraagd via whatsapp en snel een antwoord gekregen op mijn vragen. In eerste instantie werd me iets anders aanbevolen, maar na motivatie en nog wat uitleg, ben ik toch voor mijn eerste keuze gegaan. Levering en betaling gingen vlot en zelfs na ontvangst had ik nog een klein probleem. Ook weer via whatsapp een vraag gesteld en weer snel antwoord en advies, hetgeen het probleem direct oploste. Op deze manier heb ik al vaak vragen gesteld en advies ingewonnen, steeds naar tevredenheid. Altijd snelle reactie en eerlijke antwoorden. Ook over nadelen van een product. Ook service in winkel in Eindhoven is prima. Daar ben ik geweest voor de camera reiniging. Ik ga altijd naar Cameranu als ik iets voor mijn fotografie hobby zoek.

Product is goed verpakt en werd netjes afgeleverd. Echter weet ik (want ik heb het gezien bij afhaalpunten en bij de chauffeur als hij voor de deur staat) dat er met pakjes gegooid wordt. Als er "fragile" of "breekbaar" op zou staan, zou dat misschien helpen. Het zijn toch gevoelige en dure producten. Helaas is de dichtsbijzijnde winkel ruim 100 km met de auto voor mij, anders zou ik liever steeds naar de winkel gaan.

Wij hadden nog wat DV bandjes gevonden met de film van onze bruiloft. Cameranu heeft deze keurig overgezet naar een harddisk. Fijn dat deze service wordt geboden :-)

Klantenservice reageerde heel snel bij vragen en liet ons direct weten waar wij de bandjes konden inleveren.

Duidelijke website, vlotte levering. De winkel in Groningen is vergeleken met Urk wel erg klein met weinig om aan te "ruiken".

De camera was netjes verpakt, op tijd geleverd, helemaal top!

Goede prijzen en snelle verzending (meestal volgende dag). Er is ook een heldere website, waarbij ik het erg prettig vind om al vroeg in het bestelproces mijn eigen Postnl-punt te kunnen kiezen.

Bestel vaak fotopapier en dat is in degelijk karton verpakt.

Fotopapier voor de doca gekocht, helaas was het niet meer op voorraad maar 2 dagen later kon ik het al wel ophalen. Super snel dus! Al vaker wat bij Cameranu gekocht altijd super tevreden. Dus zeker een aanrader!

Verzending met PostNL altijd super snel en super goed verpakt. Nooit wat mis mee.

Super service en vriendelijke medewerkers die alles duidelijk heel erg goed uitleggen voor mij absoluut 5 sterren

De verzending was super snel direct de volgende dag kon het al opgehaald worden

Na het stellen van een vraag kreeg je direct antwoord

Wat een service! Leverancier had buiten cameranu een product veranderd. Ze hebben per direct het probleem opgelost op hun kosten. Dit gaat verder dan standaard service! Goed maar dan ook echt goed.

Snel op tijd en netjes,Zoals het hoort de juiste pakket dienst.

1x bellen en probleem was zeer snel opgelost. Zeer vriendelijk te woord gestaan.

Makkelijk en overzichtelijke site. Makkelijk besteld, snel geleverd en tegen erg goede prijs. Professionele ervaring.

De verzending was op tijd (snel) verstuurd en netjes ingepakt.

Cameratas uitgezocht. Beschrijving was uitstekend op de website en door die uitstekende beschrijving was de keuze vrij makkelijk. Het product is ook precies zoals beschreven was en zichtbaar was via de productfoto's. Heel erg blij mee.

De keuze gemaakt voor avondbezorging voor de volgende dag. Pakket werd keurig bezorgd door een nette bezorger.

Website is makkelijk in gebruik en ze hebben veel keuze. Daarnaast redelijke prijzen en snelle levering! Tot op heden super tevreden over het product (zhiyum gimbal smooth 5) dus 5 sterren voor cameranu

Snelle levering, duidelijke communicatie over de levering via email en op de website

Makkelijk te bereiken en contactinformatie goed vindbaar. Gelukkig zelf niet nodig gehad maar fijn om te weten waar je terecht kan.

Alles was netjes behandeld. Ik had problemen met kiezen van een product en kreeg goede advies.

Aardig personeel. Al mijn vragen waren goed beantwoordt door Bart. Personeel is goed en professioneel .

Scorekaart voor Cameranu

Qshops