Cameranu

Gebruikers over webshop Cameranu

Aankoop van de drone DJI Inspire 3 voor een nette prijs.
Hoewel de drone behoorlijk kostbaar is, ruim €13.000 en ik had aangegeven vanuit Leeuwarden naar Urk te komen zat een kopje koffie er niet in. Er werd ook helemaal niet gevraagd of ik nog uitleg of informatie wilde. Jammer was ook dat voor een dergelijk bedrag er geen extra batterij die standaard in de controller kan bijgeleverd werd voor dezelfde prijs. Wel heb ik een UV filter gratis gekregen.

Al met al voelde het een beetje als dozen schuiven zonder al teveel service.

Klantenservice via Whatsapp was netjes maar ook moeilijk te bewegen wat extra te doen voor de deal.

Atomos Shinobi 2 monitor gekocht. Prima service maar kon hem niet bekijken en vasthouden want verpakking was dicht en mocht pas open als ik hem kocht. Dat is best raar voor een net nieuw uitgebrachte monitor. Verder wel OK service maar medewerker wist er niet veel van, kon geen verschillen met de Shinobi 1 benoemen. Locking cables van Atomos waren niet leverbaar of konden niet gevonden worden en de geadviseerde cold shoe mount kon niet kantelen zodat je er qua film en video niets aan hebt. Kortom: als je jezelf niet goed ingelezen of geïnformeerd hebt, heb je weinig aan de verkoper. Dan kun je net zo goed via internet bestellen. Wel jammer want ben vaak wel beter geholpen.

De verzending is altijd snel en de producten zijn goed. Ook in de winkel wordt je goed geholpen.

Ik heb vaak iets besteld in deze winkel en het is altijd snel verzonden, nooit problemen gehad. Als iets niet leverbaar is dan wordt ik daar op attent gemaakt.

Een paar keer in de winkel geweest voor oa garantie. Ik had 5 jaar garantie op mijn camera en die heb ik op het laatste moment nog kunnen gebruiken. Per ongeluk zijn de onderzoekskosten voor mijn leica lens ook door hun betaald, maar daar zat ik niet zo mee natuurlijk ;)

Sony A7iv gehaald, volgende dag in huis. Duidelijke beschrijving op de website en heel binnengekomen!

Pakket veilig en optijd binnen gekomen. Ook was het product goed en veilig ingepakt.

De medewerkers reageerden snel op mijn e-mails en kreeg ook gelijk mijn order binnen via mail.

Ik heb een tweedehands lens gekocht. En die was zonder gebruikers sporen.
En inderdaad, was niet van nieuw te onderscheiden!
Keurig met zonnekap en (uiteraard) de lensdoppen.
En ik was ook zeer te spreken over de kwaliteit van de lens, Maar dat heeft meer te maken met de makers dan met cameranu...:-)

Maar ik kan niets anders zeggen dat het een hele fijne webshop is!
De fysieke winkel heb ik nog niet mogen bezoeken, dit omdat de website alle informatie heeft die ik zoek.

CameraNu maakt klaarblijkelijk gebruik van een eigen bezorgdienst. Ik kende ze niet...
Maar ik moet zeggen, petje af hoor!
Ik had zondag(!) middag mijn lens besteld en warempel, hij werd maandagavond bezorgd! Ongelofelijk snel en een zeer aardige bezorger die toch maar mooi buiten de normale kantooruren mijn lens komt afleveren!
Dat had ik niet verwacht eerlijk gezegd...

Wat bijzonder was is dat ze het leverden via eigen vervoer.
en het niet overlieten aan DHL, de mobile website weerkte niet zo goed, maar alles kwam goed aan uiteindeljk ook behulpzaam aan de telefoon.

Levering was op tijde en met hun eigen vervoer, wat ik veel beter vind dan dhl of postnl het is dan vaak maar te hopen dat het niet pardoes op de deur staat je dure spul

goed gewoon, of uitstekend, ik vind gewoon goed uitstekend is als je ook koffie erbij krijg maar das meestal ook een teken dat je te veel betaald.

Ik heb recentelijk een Sony A7IV starter pakket gekocht bij Cameranu.nl en ben er ontzettend blij mee! De kwaliteit is uitstekend en het voldoet precies aan mijn verwachtingen.

Het bestelproces via de website was duidelijk en gebruiksvriendelijk. Alle informatie over de beschikbaarheid en levertijden was helder, en ik kreeg direct een bevestiging van mijn bestelling in de mail. Ondanks dat er vermeld stond dat het meerdere werkdagen kon duren, werd het pakket zelfs sneller geleverd dan verwacht.

De levering verliep helemaal volgens verwachting. Ik had het pakket voor 23.59 besteld en het werd netjes de volgende dag bezorgd, zoals beloofd. Het pakket was goed verpakt en beschermd, wat erg belangrijk is bij een kostbaar artikel zoals een camera. Het vereist ook een handtekening bij aflevering, wat ik erg professioneel vond gezien de waarde van de producten.

Ik heb de klantenservice niet nodig gehad, omdat alles vlekkeloos verliep. Maar gezien de ervaring tot nu toe, heb ik het vertrouwen dat ze bij vragen ook snel en professioneel zouden reageren.

Ik ben in het algemeen enorm tevreden over de CameraNu.nl. Al voor mijn eerdere camera goed geholpen en ook nu weer alle aandacht gekregen die ik nodig had om tot een goede keuze te komen voor mijn nieuwe camera.
Ook de nazorg is goed, ik had na een vakantie last van stof op de sensor en CameraNu heeft de sensor kosteloos voor mij schoongemaakt.

Producten worden altijd snel geleverd en de winkelvoorraden zijn toereikend zodat je eigenlijk nooit lang hoeft te wachten.

Adequate hulp bij problemen en gastvriendelijkheid bij het uitzoeken van een camera of andere apparatuur is de standaard. Erg fijn!

Bestelling gebruikte groothoeklens werd op tijd en keurig verpakt geleverd.
Camera onderhoudsservice op Urk is prima!

Bestelling geplaatst voor een gebruikte groothoeklens. De lens werd binnen 3 werkdagen (zat een weekend tussen) door PostNL bezorgd. De verpakking was zorgvuldig en stevig. De lens is compleet met accessoires en in uitstekende staat.
Nu nog uitgebreid testen.

Een paar dagen later, op doorreis naar het Westen, even Urk aangedaan voor het laten schoonmaken van de sensor van mijn Nikon D3400. Dat klusje was in een ommezien gepiept (ik had mijn koffie nog niet eens op!) en de kosten - rondje van de zaak -. Dat noem ik nog eens service!

Fijne shop, scherpe prijzen en weten waar ze het over hebben als je wat technische vragen stuurt via mail. Dank voor het goede advies, het is een erg fijne lens.

Gedreven door een aankomende rondreis door Amerika de fotografie kriebels weer gekregen. Maar aangezien ik jaren geleden alles heb verkocht kwam de grote vraag wat ik zou moeten aanschaffen. Op naar Cameratools in Urk en ben fantastisch geholpen. Alle tijd, goed advies en een mooi Nikon Z6 II en drie fantastische lenzen rijker. Bedankt Gertjan en Cameratools 💪

Goed verpakt en snel geleverd. Gewoon goed! Zeer tevreden en kom graag weer winkelen.

Prima contact en snelle service. Vriendelijk personeel en ze nemen alle tijd voor je.

Heel goed geholpen door Cameranu. Geen voorraad van de lens waar ik naar opzoek was. Bij voorraad gelijk een mail gekregen en de kans om deze lens te bestellen.

Tijdens het hele proces door Cameranu op de hoogte gehouden en duidelijke afspraken omtrent levering en prijs kunnen maken (ging om een tweedehands lens)

goede service en prettig contact.

goede service en prettig contact.

Duidelijke uitleg bij het product. Cameranu heeft sowieso een uitgebreide collectie. Ik ben blij met mijn aankoop. Goede kwaliteit en precies wat ik zocht .

Levering klopte met de informatie. Geen vertraging en netjes bezorgd. Voor 23.59 bezorgd en de volgende dag binnen.

Duidelijk bestelproces. Erg blij dat de producten al zo snel in huis waren (de volgende dag al binnen).

Cameranu.nl heeft een zeer goed website en webshop. Alle informatie betreffende artikelen en beschikbaarheid staat duidelijk vermeld.
En na het bestellen van het gewenste artikel krijg je de informatie betreffende levering gelijk in je mailbox.
Op het artikel zat een levertijd van meerder werkdagen en dat hebben ze na de bestelling nog extra onder de aandacht gebracht om onduidelijkheid over levertijd te voorkomen.
Artikel is eerder geleverd dan was verwacht.

Artikel werd eerder verzonden dan verwacht en werd in een goed beschermende verpakking geleverd. Handtekening plaatsen bij aflevering was verplicht en logisch gezien de waarde van de artikel die je kan kopen bij Cameranu.nl.

Had een drone besteld deze was snel en keurig geleverd.
echter de gratis voucher had een onbruikbare code en dus niet in te wisselen.

---

Geen contact mee gehad ++ +++ +++ ++ ++ +++

was op tijd af geleverd en goed en stevig verpakt

Ik ben bij Cameranu uitstekend geholpen! Ik heb een fijne verkoper gehad die mij, door zijn eerlijke mening te geven, goed heeft geholpen en ook heel wat euro's heeft bespaard. Ik kom zeker terug bij deze winkel voor meer advies/producten als ik die nodig heb.

De bestelde lens was zeer goed verpakt en is goed aangekomen. Als er wel slecht mee om zou zijn gegaan, ben ik er van overtuigd dat hij nooit stuk zou zijn gegaan. Dat is een erg fijn idee! Ook was de levering erg snel waardoor ik de lens nog voordat we op vakantie gingen kon testen/gebruiken. Tot slot was het een aangetekend pakket, wat ik zelf erg fijn vind met de waarde van zo'n lens!

Groot assortiment , scherpe prijzen je kent gemakkelijk zoeken op de site ze zijn goed bereikbaar als je iets wilt weten over je product

Snel in huis en goed verpakt bestelling goed te volgen

Goed bereikbaar ze nemen de tijd voor je vraag en duidelijk antwoord

Overzichtelijke en duidelijke website. Het bestellen ging gemakkelijk en de menu's zijn duidelijk. Uitgebreid assortiment.

Om dat het product niet op voorraad was gingen er 5 werkdagen overheen. Maar dat was duidelijk aangegeven op de website. Het product kwam prima verpakt aan.

Ik had met de klantenservice geappt ivm cashbackactie. Daar werd heel snel en duidelijk op gereageerd.

Ik heb tot op heden enkel nog maar positieve ervaringen bij CameraNU.nl. Ze hebben echt een indrukwekkend assortiment, meerdere locaties, en het voelt alsof je altijd precies vindt wat je zoekt. Voor mij is CameraNU.nl echt dé plek voor alles wat met fotografie te maken heeft.

Mijn ervaring met de verzending bij CameraNU.nl was uitstekend. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik vrijwel direct een bevestigingsmail met alle details. De volgende ochtend ontving ik een track-en-trace code, zodat ik precies kon zien wanneer mijn pakket zou aankomen. De levering was snel en de producten waren goed verpakt, zodat alles in perfecte staat aankwam. Het hele proces was soepel en zonder enige hapering – een fijne ervaring van begin tot eind.

De klantenservice is top; ik had wat vragen over compatibiliteit en ze namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Wat ik ook erg waardeer, zijn de meerdere locaties die ze aanbieden – ik heb naast de lens die ik online heb gekocht, de volgende dag ook nog een andere lens gekocht op de locatie in groningen.

Scorekaart voor Cameranu

Qshops