Cameranu

Gebruikers over webshop Cameranu

De bestelling was makkelijk en ging heel goed. Ik had een ''Impossible sx-70 triplepack gekocht''. Ik had erbij gezet dat ik het graag zo snel mogelijk en ik had het pakketje direct de dag daarna ontvang. De kwaliteit was goed en en ik kon er mooie fotos van maken. Alleen er kwamen 6 foto's slecht uit me polariod camera zette en dat had ik gemeld aan de klanten service. Ik kreeg tips over hoe ik dit de volgende keer kan voorkomen en ze hebben 1 nieuw pakketje sx-70 film gratis opgestuurd zodat ik nieuwe fotos kon maken. Daar was ik heel blij mee.

Me bestelling kwam de dag nadat ik het heb besteld aan in een goed gesealde verpakking met bubbeltjes plastic aan de binnen kant.

De klanten service was uitstekend ik heb tips gekregen en ik ben goed behandeld. geen klachten daarover!

Zoals altijd snelle levering en goede verpakking. Je kan voor de volle 100% op ze aan bij CameraNu.

Prima service, ook als je belt. Heb vaker contact met hen opgenomen. Echte professionals. Een aanrader.

Het product is zorgvuldig en goed verpakt en zeer snel bezorgd. Prima!

Prima ondersteuning als je een vraag hebt. Ik heb meerdere keren gebeld en word altijd zonder lange wachttijd prima geholpen.

Betaling gaat vlot en veilig. Ook vind ik de vraagprijs naar waarde van de producten.

Omdat ik niet om de hoek woon heb ik ook al een aantal keer gebruik gemaakt van de verzend service ook hier ben ik zeer tevreden over. Je producten zijn de volgende dag in huis en worden op een veilige manier geleverd.

In de winkel wordt je op een professionele en enthousiaste manier geholpen. Ze nemen de tijd voor je en pluizen uit welk product er het beste bij je wensen past.

Bestellen was erg makkelijk en overzichtelijk. Kon mijn bestelling plaatsen zonder problemen. Kortom, een topsite!

Nadat ik de bestelling geplaatst was, werd er direct voor gezorgd dat mijn pakketje verzonden werd. Mijn bestelling was zonder problemen de volgende dag geleverd. Top service!

Bestelling plaatsen ging heel gemakkelijk, overzichtelijke site met duidelijke stappen. iDEAL betaling is erg prettig en door iDEAL is het product meteen afgerekend en kan het direct op de post.

Supersnelle levering, pakketje word erg snel verzonden en is de volgende dag vaak al in huis. Alles zit goed verpakt.

Binnenkomst is simpel. Je pakt een nummertje en gaat zitten aan de tafel waar je ook een kopje koffie of thee kan pakken. Klantenservice is uitstekend. Ze weten meestal alles over camera's en andere artikelen. Maar ook als je iets alleen komt ophalen ben je snel klaar. Top

Goed

Al een tijdje was ik opzoek naar een mooie cameralens met vast brandpuntafstand die iets meer allround is dan mijn huidige. Al snel kwam ik terecht bij de Sigma 35mm 1.4, en na goede recensies gelezen te hebben, besloot ik deze te bestellen bij CameraNU.

Deze webshop functioneert gewoon zoals het hoort. Een goed breed assortiment, geen poespas en het bestellingsproces verloopt vlot en is overzichtelijk. Het aanmaken van een zakelijke bon is zo gepiept en mijn lens had ik razendsnel en goed verpakt in huis!

De lens is prachtig, en functioneert als een zonnetje op mijn fullframe Canon camera.

Heel erg blij mee! (En ondertussen loer ik alweer naar een Fuji x100t compactcamera die ik wil gaan aanschaffen voor erbij...)

Niks op aan te merken! Zoals gezegd: aangetekend verzonden, vlot ontvangen en goed verpakt.

Via Tweakers.net heb ik gezocht naar een instap Spiegelreflexcamera, daarbij zijn mijn ogen op de Nikon D3300 gevallen. Door middel van de Tweakers Pricewatch ben ik op CameraNU.nl uitgekomen en op de website heb ik gezocht naar een lens-kit met twee lenzen aangezien ik graag meerdere lenzen wilde hebben om mee te kunnen experimenteren.

De website van CameraNU.nl is erg gebruiksvriendelijk, ik heb makkelijk nog wat overige accessoires kunnen vinden. Ze bieden je ook leuke accessoirepakketten aan met korting, hier ben ik alleen niet voor gegaan.

Ik zal in de nabije toekomst vast nog eens bij CameraNU.nl bestellen. Er staat nog genoeg op mijn verlanglijstje.

Op 12 oktober besteld en op 13 oktober heb ik alles al mogen ontvangen. Prima ingepakt met meer dan genoeg opvulmateriaal. De artikelen konden niet gaan schuiven in de verzenddoos.

Fun-fact: De verzenddoos was groot genoeg om een cheap lichttent van te maken. :P

Bestelling plaatsen was makkelijk, prijs goed en levering de volgende dag. Al vaker bij CameraNu besteld en eigenlijk is het altijd naar wens.

Lens besteld voor "defecte" camera. We dachten dat onze Canon camera defect was en wilde proberen of dit aan de lens lag. Contact gehad of de lens wanneer de camera defect bleek te zijn retour kon. Dit was geen enkel probleem.
Uiteindelijk bleek de lens defect en is het met de bestelde nieuwe lens opgelost!
Nette service dus!

Breed assortiment en alles is makkelijk te vinden en veel op voorraad. Betaalproces gaat vlot, alleen jammer als je betaald met creditcard dat er 2% toeslag opzit. Tevens worden creditcard betalingen eerst gecontroleerd en dat wordt alleen tot 17.00 gedaan. Dus als je iets besteld bijvoorbeeld om 18.00 dan wordt het niet dezelfde dag nog verstuurd, dat is een klein minpuntje. Voor de rest is afhandeling allemaal prima in orde en zeker een fijne webshop voor een (pro) fotograaf.

Bij een bestelling had ik per ongeluk het verkeerde artikel besteld. Een artikel retour melden gaat vrij gemakkelijk. Eenmaal teruggestuurd kreeg ik snel een reactie dat het artikel was ontvangen.Het juiste artikel kreeg ik toegestuurd en het prijsverschil werd teruggestort. Dat allemaal binnen 2 werkdagen!

Onlangs kabel en jerkstopper van Tether Tools voor Nikon besteld bij Cameranu.nl. Prima zaak, de volgende dag reeds geleverd, netjes ingepakt. Een tijdje geleden had ik een specifieke vraag. Ik kreeg onmiddellijk een e-mail met een mogelijke oplossing. Het probleem werd hiermee snel opgelost. Prima service!

Snel en netjes geleverd

Onmiddellijk benaderd met de oplossing voor een probleem die ik op dat moment had. Uitstekende service!!

Lens ter reparatie gebracht. Kon een praktisch de zelfde 2de hands lens kopen. Na reparatie lens, de aangeschafte lens terug leveren. Top!!!

CameraNU had de goedkoopste prijs voor de Epson Printer die ik op het oog had.
Na de uitstekende reviews hier gelezen te hebben de gok gewaagd en besteld.
En daar heb ik geen spijt van.

De site ziet er professioneel en overzichtelijk uit en het bestellen was een eitje.
Ik heb betaald via Ideal maar Paypal en Creditcard zijn ook mogelijk.

Ik werd tevens frequent op de hoogte gehouden via email v/d status van mijn bestelling. Erg prettig.
Deze winkel komt op mijn lijst van betrouwbare leveranciers!

Groot pluspunt : mijn bestelling werd gratis aangetekend verzonden.
Uiteraard met track & trace.
De printer is - zoals beloofd - dezelfde dag verzonden en de dag daarna had ik hem in huis.

Was op zoek naar een specifieke lens, toen zag ik via de website dat er een nieuwere variant beschikbaar was voor een paar tientjes meer. Die heb ik toen besteld. Top!

Snel en netjes geleverd. Op zaterdag besteld, maandag in huis.

Prima webwinkel. Kocht er een fotostudio die een dag later al thuis was! De fotostudio van 60x60x60cm is van een goede kwaliteit prijs verhouding. De meegeleverde gevouwen achtergronden hebben natuurlijk een paar zichtbare vouwen. Maar een strijkijzer doet wonderen. Even een paar minuten tijd en zonder vouwen op de achtergrond is het prima foto's maken. Voor iedereen die van plan is een fotostudio aan te schaffen: geef een 15 Euro meer uit om het de grote versie in huis te krijgen. Een kennis heeft de 40x40x40cm gekocht en die heeft bij het zien van de grotere versie nu spijt! Ook de meegeleverde lampen zijn op zich prima maar ik heb deze vervangen voor 230V LED lampen van de Action. Tevens heb ik een LED bouwlamp van de Action in een oud fotostatief gezet om belichting van bovenaf te krijgen met werkelijk super foto's als resultaat. Kortom een bijna professionele fotostudio als basis met een prima prijs kwaliteit verhouding, die je met een paar kleine aanvullingen helemaal perfect maakt! Een aanrader!

Zie de bovengenoemde toelichting

Veel keus in winkel. Vakbekwaam personeel. Opjectieve voorlichting. Prettig geholpen. Men neemt alle tijd voor je vragen. Scherpe prijzen.

Overzichtelijk website met duidelijke categorieën. Fijne navigatie, erg duidelijk. Zeer concurrerende prijzen. Volgende keer weer eerst naar CameraNu.

's Avonds besteld, 's morgens in huis. Klasse!

Mijn eerste bestelling bij cameraNU. Overzichtelijke website waar je goed door kunt navigeren en producten kunt filteren. Er wordt veel informatie en beeldmateriaal gegeven over de producten.
Ze hebben een uitgebreid assortiment met relevante artikelen voor zowel beginners als professionals.
De producten zijn prima geprijsd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Snelle levering. 's Avonds rond 23.00u besteld en de volgende ochtend al om 8.00u in huis.
Het product was goed verpakt en dus niet beschadigd.

Scorekaart voor Cameranu

Qshops