Gebruikers over webshop Cameranu
Review toevoegenMakkelijk bestellen, snelle levering. Je wordt netjes via mail op de hoogte gehouden wanneer je pakje is verstuurd. Track en tracecode en factuur zaten in de mail.
VerzendingDe door mij bestelde batterij was netjes verpakt en wat voor mij erg belangrijk was, hij werd snel geleverd.
De website is goed, overzichtelijk met goede foto's van de producten. Alle betalingsmogelijkheden, en eventueel daarbij komende extra kosten, staan helder vermeld,
VerzendingPrima communicatie via de mail over het gehele bestel-, betalings- en leveringsproces. In ons geval was de levering iets te laat, echter was de communicatie hierover prima.
KlantenserviceKlantenservice is prima, snel, beleefd en accuraat.
De site is overzichtelijk en er is een goede mogelijkheid om foto's van je product te bekijken, ook zijn de beschrijving uitgebreid waardoor je goed weet wat je van plan bent aan te schaffen. Mocht je het product gevonden hebben en doorgaat naar de betaling, die is in simpele stappen uitgevoerd en je krijgt gelijk een bevestiging via de mail. Hierdoor weet je ook dat ze serieus met je bestelling omgaan!
VerzendingVerschillende keren laat in de avond iets besteld, maar keurig de volgende dag al binnen! Ook word je na de bestelling keurig op de hoogte gehouden van wat er met je pakketje gebeurd en waar het naar onderweg is. Dat geeft je een prettig gevoel omdat je weet dat ze er voor zorgen dat het snel bij je is!
KlantenserviceDe e-mails die ik na de levering van de bestelling krijg zijn niet vervelend, maar het laat juist zien dat ze geïnteresseerd zijn in jouw mening over het product en over de service die ze bieden. En het mag ook best gezegd worden dat de service ronduit uitstekend is! Ik zal ook zeker alle uitbreidingen voor de toekomst bij cameranu.nl bestellen vanwege de goede ervaring.
De webshop werkt prima. Gratis verzending en volop betaalmogelijkheden. Gewoon zoals het hoort.
De ervaring in de winkel is ook positief. Druk, waardoor je soms wel een tijdje moet wachten. Maar overal staan schermen zodat je kunt zien wanneer je aan de beurt bent. Eenmaal aan de beurt nemen ze alle tijd, ondanks de drukte. Top!
Voor slechts 1,99 gebruik gemaakt van levering op dezelfde dag. In de webshop werd al gemeld dat dit ging in samenwerking met Red je Pakket. Hoewel de naam wat twijfels bij me opriep, toch voor gekozen. En kan alleen maar zeggen: prima! Je ontvangt een track & trace code die live wordt bijgewerkt. Het bezorgtijdstip werd steeds maar vroeger en eerder dan verwacht kreeg ik het pakketje. Prima levering dus en super informatievoorziening.
KlantenserviceHad na afloop nog een vraag en werd door de klantenservice snel en goed geholpen.
- edit -
Aan de hand van onderstaande review e.mail contact gehad met cameranu.nl.
Hierin werden excuses aangeboden. En ik vind het ontzettend netjes dat ik een cadeaubon heb ontvangen ter compensatie! (Ik had ook de keuze om het product te retourneren, maar omdat ik het reeds heb afgemonteerd leek mij dat niet de beste oplossing)
----
Laatst een 3e camera besteld nadat ik er reeds 2 besteld had. Echter toen ik de doos opende leek het alsof die gebruikt was. Vervolgens aangesloten, wil hem configureren via de browser, default password werkte niet. Helaas hij was gebruikt na een factory reset kon ik erin. Ik probeer echter nog steeds te achterhalen waarom die ooit door iemand terug is gestuurd. Product werkt verder prima, had alleen een paar krasjes. Dat maakt echter niet zoveel uit omdat die toch buiten hangt. Er had wel een kleine korting mogen zijn voor een gebruikt product. (Je weet natuurlijk nooit hoelang die gebruikt is). Over het algemeen zeer tevreden over de webshop. Maar meld je klanten als je een gebruikt product wilt leveren.
Zeer tevreden, niks op aan te merken. Doen wat ze beloven
Klantenservicenetjes en vriendelijk mailcontact niks mis mee
Beste MuchTaG,
Bedankt voor je review, fijn dat je over het algemeen tevreden over ons bent. Wat betreft het ontvangen artikel, daar lijkt iets mis gegaan te zijn. We hebben je per email al even een voorstel gedaan om het op te lossen, en zien je reactie graag tegemoet.
Hartelijke groeten,
CameraNU.nl
Levering ging prima. Kreeg netjes track and trace code opgestuurd. Werd bezorgd conform aangegeven levertijd.
Website is duidelijk en makkelijk te navigeren. Assortiment is uitstekend, je zit er zelden naast.
VerzendingNiet erg veel vulmateriaal, waardoor artikelen los in de doos zitten.
KlantenserviceNaar aanleiding van eerdere review heeft klantenservice alles keurig opgelost. Top!
Hoi Frank,
Bedankt voor je review, het lijkt er op dat er bij jou iets mis gegaan is. We herkennen ons totaal niet in jouw review, dus allereerst onze excuses dat dit de ervaring is die je hebt opgedaan.
We willen graag uitzoeken wat er is misgegaan, en je onze excuses aanbieden. We staan voor betrouwbaarheid, deskundige klantenservice en snelle oplossingen. Wil je ons het ordernummer of factuurnummer van je aankoop doorgeven? Dan kunnen we het uitzoeken, en contact met je opnemen.
Met vriendelijke groeten,
CameraNU.nl
Duidelijk een winkel met het oog voor de klant! Of je nou duur en professioneel of met een klein budget voor een hobby bezig bent, je word perfect geholpen! Ikzelf heb er al meerdere bestellingen gedaan en had ook (online) vragen gesteld en ik ben altijd heel goed geholpen.
VerzendingSnel geleverd en goed verpakt. Is het online op voorraad en bestel je het voor middernacht, dan heb je het in principe al de eerstvolgende werkdag en dat is tot nu toe bij mij altijd zo uitgekomen!
KlantenserviceZe maken vooral reclame met klantenservice en dat is ook zo. Tot 10 uur 's avonds zelfs! Ik heb emails gestuurd met vragen en ze zijn altijd netjes beantwoord, en absoluut niet met antwoorden die alleen maar dure dingen aanprijzen. Als ze auto's zouden gaan verkopen, zou ik die ook bij ze kopen (bij spreekwoordelijke wijze van spreken ).
Gezocht en gevonden. Bestellen, betalen en leveren zoals het hoort. Ook de mogelijkheid om de bestelling bij een PostNL vestiging te laten bezorgen vind ik een pluspunt.
Prima bereikbaar voor vragen. Makkelijk te kiezen in de webshop. Goede service en snel antwoord bij vragen. Kortom zoals je het graag wilt als klant.
VerzendingTja, ik heb een speciale box voor pakketjes. Top voor je pakketjes zonder dat je nog thuis moet blijven. Maar ik merk dat o.a. Post NL er nog aan moet wennen kennelijk, want ik moest toch een handtekening zetten. Dat kan beter, denk ik. Maar dit ligt niet aan Cameranu.nl
KlantenservicePrima beantwoording en snel bij de vragen die je hebt.
Goed bereikbaar ook buiten kantooruren. Klantvriendelijk en ze zijn snel met afhandelen. Al met al top.
KlantenserviceEen cameralens besteld, zelf niet goed opgelet maar was voor de verkeerde camera. Deze waren verwacht ik de laatste modellen voor mijn camera en de nieuwere waren ca 500 euro duurder. Na een belletje zonder problemen de order geannuleerd en de dag erna het geld weer terug op de rekening al met al top.
Jammer dat ik de lens niet heb, maar daar kunnen ze zelf natuurlijk niks aan doen.
Niks mis mee, ging lekker vlot. Geen problemen mee gehad, dus gewoon goed. heel blij mee.
Verzending's Avonds besteld, volgende dag in huis. Het pakketje was netjes ingepakt, stevig ook, met bubbel plastic zodat niks van de inhoud kapot kon gaan. gewoon heel erg goed.
Ik was toe aan een nieuwe linkshandige muis. Maar helaas zijn de echte linkshandige muizen een uitstervende diersoort geworden. Eentje heb ik nog geprobeerd maar die voldeed niet. Dus terug gebracht en verder gaan onderzoeken naar de opvolger van mijn oude muis.
Als fanatieke Premiere, Photoshop en Lightroom hobbyist leek mij een tablet ook wel ideaal. Na wat research werk blijkt dat je deze perfect linkshandig kunt instellen, overtreft het de mogelijkheden van een muis en is het ook nog goed voor de gezondheid want het gaat RSI tegen. Samen met de goedkoopste prijs bij CameraNU èn ook nog het nieuwste model WACOM Intuos Pro M ruim op voorraad maakte mij een super gelukkige klant.
De fotozaak wat mij betreft. Een enorm aanbod, scherpe prijzen en zeer deskundig personeel. Laatst mijn Canon 450D geüpgraded naar een 70D. Op advies van CameraNu.nl geen kitlens gekozen. Mocht in de winkel beiden uitproberen en gemerkt dat dit een goed advies was. Nemen echt de tijd voor een goed advies.
VerzendingZoals je mag verwachten; uitgebreide verzendopties
KlantenserviceGoed advies ook nog na de bestelling.
Voor wat ik kocht was deze winkel was veruit de goedkoopste. Website is duidelijk, makkelijk te navigeren en informatie goed te vinden. Aankoop bevestigen en betalen ging zoals het te verwachten is, erg makkelijk. En de levering was gewoon via de postbode.
VerzendingHet pakket werd via de normale POSTNL bezorger afgeleverd. Er is tegen betaling ook een optie voor zondaglevering en de cameranu-koerier zag ik maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Wel goed dat het wordt aangeboden, erg klantgericht.
I like the whole process of the purchase. Clear description of camera and its availability in stock. Easy payment. Good delivery options, home or Post NL point. Arrived well in time.
VerzendingGood delivery options, home or Post NL point. Arrived well in time.
ideal betaling gaf om onduidelijke reden het bericht "mislukt". Meteen hierop werd mail van cameraNu ontvangen met betaalgegevens voor overschrijving. Deze meteen zonder problemen uitgevoerd. Veel later kreeg ik mail met een nieuwe Ideal betaal uitnodiging. Daar overschrijving al gedaan was, deze laatste mail (uiteraard) genegeerd. Bestelde spullen kwamen 2 dagen later keurig aan.
Zeek makkelijk en overzichtelijk te bestellen. Goede uitgebreide informatie (tevens BTW-prijzen bij product-overview reeds zichtbaar).
Zeer goede website, overzichtelijk met de acties duidelijk genoteerd.
De zoekfunctie van de website is zeer netjes en de layout van de producten in de lijst is zeer duidelijk waardoor je zonder problemen vind wat bij jouw wensen past.
Na een kort probleempje waarbij de Camera als op voorraad op de website stond maar deze niet verzonden werd een snel berichtje gestuurd en binnen een uurtje kreeg ik duidelijk bericht dat de camera meteen verstuurd zou worden.
Het pakketje was goed verpakt, de doos van de camera en een beetje bubbelplastic om bewegingen en schokken tegen te gaan.
Het enige wat ik op te merken had was dat mijn 750D body in een 750D met kitlens doos kwam met een grote sticker met "BODY" die erop geplakt zat ipv de doos van de daadwerkelijke BODY zoals deze normaal komt.
Verders niks op aan te merken.
Vanwege de systeemfout kwam de camera wel een dag later aan dan had gemoeten dus dat zal ik dan ook bij de levertijd zetten.
De klantenservice is een van de beste die ik heb moeten contacteren de laatste paar maanden, binnen een paar uur reactie en mijn verzending probleem was binnen een paar uur opgelost (lees hiervoor het verzending deel).
Na de vertraging op de verzending door een systeem fout had het systeem de datum ook verkeerd staan op de factuur en een actiecode ontbrak, na een kort berichtje en ongeveer een uurtje of 2 was dit opgelost en had ik de correcte gegevens op een nieuwe factuur.
Heel handig en gebruiksvriendelijke website. Na mijn eerste aankoop wat super fijn, met redelijke prijs en heel snel verliep, staat Cameranu.nl in mijn lijst van de betrouwbare webshops.
VerzendingOm 20u00 besteld de volgende ochtend voor 12u00 thuis. Erg fijn!