Cameranu

Gebruikers over webshop Cameranu

Ja wat moet ik zeggen, ik kan er alles vinden wat ik nodig heb. Volgende dag in huis en uitstekend verpakt. Prima prijs. Gewoon top.

Volgende dag in huis prima verpakt

Het filter dat ik wilde kopen was uitverkocht. Toen het weer op voorraad was werd ik gemaild. Direct besteld en binnen 24 uur geleverd gekregen, 's avonds besteld, de volgende middag in huis.. Uitstekende service!

Keurig verpakt in een doos, dusdanig dat het filter niet beschadigd kon worden.. Goed verzegeld.

Op de site van CameraNu is alles overzichtelijk geordend. Kun je dan alsnog iets niet kan vinden dan is de uitmuntende zoekfunctie ideaal. Ik zocht een specifieke accessoire zelfs deze was op voorraad én de volgende dag geleverd. Van het hele bestel- en verzend proces wordt je keurig op de hoogte gehouden.

Snel geleverd volgens afspraak

Omkeerring voor mijn 50 Nikon en netjes, prima verpakt de volgen dag aangeboden door Post NL. Ik had op de website aangevinkt ‘afleveren bij de buren indien niet thuis’ maar dat begreep de bezorger niet. Pas de volgende dag kunnen afhalen bij een NL ophaal punt. Al met al toch hun best gedaan!

Zie hierboven

Omdat ik bezig ben met het opzetten van een webshop wil ik graag mijn producten fotograferen. Omdat ik zelf geen verstand heb van wat ik allemaal nodig heb, had ik hulp gevraagd aan cameranu. Ze hebben aan de hand van mijn wensen een offerte gemaakt met alle benodigdheden. Hierdoor weet ik wat ik allemaal nodig heb.

Ik werd gebeld om een afspraak te maken voor de levering, super handig! Zo kon ik zorgen dat er sowieso iemand thuis zou zijn om de bestelling aan te nemen.

Ik had een fout gemaakt met bestellen. Een te grote papierrol besteld dat niet op de wand zou passen. Gelukkig kon ik buiten contacturen via Facebook toch contact opnemen om de bestelling te annuleren en wijzigen. Kort gezegd: Top service!

Zeer fijne & betrouwbare webwinkel. Ik bestel mijn camera-spullen bij verschillende winkels, net waar de beste deal is en kom vaak bij CameraNu uit. Deze keer 3 lichtstatieven besteld..

Altijd netjes en goed beschermd verpakt.

Bij een eigen statief was ik een schroef kwijtgeraakt zodat één uitschuifdeel niet vast gezet kon worden - deze werd na een mailtje kosteloos opgezocht en kreeg ik als service in de post. Gewoon top.

Bestelproces voorbeeldig. Bij de verzending ging wat mis, maar dat werd snel en doeltreffend opgelost. Weinig wachttijd bij de klantenservice.

Voor verzending had ik in eerste instantie voor redjepakket gekozen, maar daar ging wat mis. (die hadden niets ontvangen, maar bij cameranu verzonden..) Na mijn telefoontje dat ik geen track en trace ontvangen had, werd meteen via postnl de bestelling opnieuw verzonden. Volgende dag om 11.00 in huis.

Klantenservice nam snel de telefoon aan, perfect geholpen.

Nieuwe schommelkop gehaald. eerst diverse merken bekeken, uitgelegd wat het doel was (moet een 600mm prime lens op) diverse goedkopere merken bekeken maar heb toch besloten voor de dure maar beste kop te gaan die er op de markt is : de Wimberley WH-200 type 2. Verkoper gaf ook aan dat als je het beste wilt de Wimberley de beste is met betrekking tot het vasthouden na vast zetten

Schommelkop was in voorraad, heb hem gelijk meegenomen.

Zakelijke order bij CamerNU.nl geplaatst. Dit doen wij meestal via vooruitbetaling uit administratieve overwegingen en dit ging super. Op vrijdag betaald en op vrijdag bericht dat het binnen was.
Zeer tevreden over de algemene afhandeling. Ik kom als particulier ook terug!

Verzonden met hun eigen koerier. Prima planning en netjes afgeleverd!

Niet alles was op voorraad. Hier over heen en weer gemaild en gebeld om de levering in te plannen.
Had niet verwacht alles in 1 maal binnen te krijgen maar is toch gelukt, heel fijn!

Na enig mailcontact vorige week naar CameraNu in Urk gereden om in de winkel de NIKON AF-S 85/1.4G lens te kopen en daarvoor een oude telelens in te ruilen. Mijn vraag naar de inruilwaarde van de telelens en verdere vragen werden snel beantwoord. En ook in de winkel zelf werd ik vriendelijk en ter zake kundig geholpen.
Kortom:
- snelle beantwoording van vragen per mail
- vakkundige en vriendelijke klantbenadering

Ik was opzoek naar een leuke compacte camera voor wat foto's en een klein beetje filmen, tegelijkertijd was mijn vriendin opzoek naar een nieuwe lens voor videografie.

Na meerdere keren een goede aankoop te hebben gedaan bij camera nu en deze dicht bij ons in de buurt zit,was dit een logische keuze.

Het fijne aan camera nu is dat ze je niet zomaar wat proberen te verkopen,maar ook best nee durven te verkopen als er een beter(en ja geloof het of niet) en soms goedkoper alternatief is) .
Ook hebben alle medewerkers die ons tot nu toe hebben geholpen ontzettend veel verstand van hetgeen wat ze verkopen.(wat toch een fijne geruststelling is als je van plan bent veel geld uit te geven.)
Na uit te leggen wat mijn wensen zijn bleek toch dat de camera die ik voor ogen had( Lumix GX80) een goede keuze was, waar ik nu nog steeds ontzettend blij mee ben.

Mijn vriendin was opzoek naar een goeie lens en had haar oog laten vallen op een Canon lens, maar kwam uiteindelijk terug met een mooie lens van Tamron.

Hier hebben wij allebei tot nu toe nog geen spijt van.

Voor aankopen mbt video of fotografie,of uberhaupt vragen hierover kunnen wij camera nu zeker aanraden!

Duidelijke site met heel veel keus
Snel te vinden wat je zoek voor een concureerende prijs

snelle levering en correct verpakt

Goede service,
Bij defect direct vervangen
Bij eerdere foute bestelling retour en direct geld terug

Prima website om te vinden waar ik zocht.
Bestelling, afhandeling en levering niets op aan te merken.

Binnen een dag in huis. Alternatieve datum levering was mogelijk.

Vlotte afhandeling, het hele proces van bestelling tot aflevering is goed te volgen middels de mail, zeer correct.

Goed verpakt, stevig beschadigingen worden voldoende voorkomen

Hele fijne winkel. Prima prijzen. Redelijk duidelijke site (Is heel soms wel even zoeken voor bepaalde categoriën). Groot assortiment maar wel veel dingen in de webshop die niet op voorraad zijn.

Snelle gratis verzending.

1 keer het verkeerde product ontvangen (softbox met verkeerde mount). Werd goed geholpen door de klantenservice per mail. Duurde wel even voordat ik uiteindelijk het goede product in huis had omdat ie niet op voorraad was. Terugsturen was ook gratis.

Duidelijke vergelijking van producten mogelijk. Goede garantie.Simpel bestellen. Met voordeelpakketten met bijpassende accessoires. In vergelijking met andere online bestelsites veel duidelijker.

Geleverd de ochtend na de bestelling. Handig als je een dag voor je vakantie besluit nog wat te kopen. Eigenlijk was de avond goed genoeg geweest.

Had wat losse vragen en die werden uitgebreid en duidelijk beantwoord.

Gewoon een goed bedrijf. Nooit problemen mee gehad. Levering is snel. Bestellingen zijn goed ingepakt. duidelijke website. Je krijgt een mailtje waneer je pakketje is verzonden en hoe laat de verwachte levering is.

Levering was snel en op tijd. Je krijgt een track en trace en kunt precies zien hoe laat het product wordt geleverd ( in mijn geval ).

Duidelijk, correct ,snelle afhandeling, bestelling goed te volgen en op afgesproken dag en tijd bezorgd. Altijd goede ervaring gehad met Camera Nu en diverse produkten er gekocht.

Goed verpakt (misschien iets te grote doos maar ja...

Mail gestuurd om te informeren naar product. Op de mail werd spoedig en volledig gereageerd.

De verlichting is degelijk en van goede kwaliteit. de prijs was ook scherp. Een site als Aliexpress kon hier echt niet tegen op.

Hoewel ik ruim op tijd mijn bestelling had geplaatst werd het pakket niet een dag later aangeboden zoals beloofd. Maar dit heeft niets met de winkel te maken met het geweldige postbedrijf. De winkel was ook ruim op tijd. maar de post sorteerd het weer eens verkeerd.

De klantenservice is vlot en vriendelijk geen negetieve ervaring mee.

Na een telefoontje met vragen werd ik erg prettig en deskundig geholpen.
De bestelde camera werd de andere dag goed en stevig verpakt afgeleverd.
Als ze zo doorgaan krijgen ze het beslist nog drukker.

Scorekaart voor Cameranu

Qshops