Gebruikers over webshop Cameranu
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenContacten prima verlopen , ook met de aftersales.
de bezorging met REDjePaketje ronduit teleurstellend !
Te laat leveren en dan ook niet bereikbaar ( binnen de openingstijden geprobeerd cont. te leggen )
RedjePakketje heeft zich niet aan afspraak gehouden en waren niet derhale ook niet tel. bereikbaar..
KlantenserviceKlantenserv. kon niets meer aanpassen aan de bezorging. Contact was goed.
Beste,
Onze excuses voor de matige aflevering van je bestelling. We hebben jouw klacht meegenomen in het gesprek dat we voeren over de kwaliteit van de bezorging. Fijn te horen dat je over ons verder wel tevreden bent, en we zien je graag nog eens terug op onze site.
Hartelijke groeten,
CameraNU.nl
AlgemeenHeel duidelijke uitleg gekregen over het apparaat, daarna zag ik dat het apparaat bij Mediamarkt goedkoper was. Toen ik dat aangaf bij CameraNu.nl werd hun op de site gelijk aangepast;)
VerzendingHet apparaat werd de volgende dag bezorgd en goed beschermd
AlgemeenBestelling ging probleemloos. Artikel was niet op voorraad. Kreeg daar direct een melding van. Werd goed van de gang van zaken op de hoogte gehouden en had het artikel zeer korte tijd later in huis.
VerzendingUitstekend zegt genoeg.
AlgemeenHet product is makkelijk te vinden en de verschafte informatie is goed. Laagdrempelige en toegankelijke site en wat je nodgi hebt staat zo in de winkelwagen. Na plaatsen van de bestelling een snelle bevestiging en eenvoudig af te rekenen.
VerzendingFlexibel om te laten bezorgen zoals het je als klant het beste past. Vervolgens is afspraak afspraak en staat de koerier binnen de afgesproken tijd op stoep.
AlgemeenMeerdere betalingsmogelijkheden.
Tijdens de betaling ging er iets mis met ideal, maar dat is snel opgelost.
Onlangs dat er iets mis ging met de betaling kreeg ik het product toch een dag later bezorgt.
Top service cameranu.nl!
Cameranu.nl zag dat ik het product liet bezorgen op een bedrijf adres.
Vanwege het probleem met de betaling kon daar niet optijd geleverd worden.
Ze belde me op om het 's avonds op het thuisadres te laten bezorgen.
Super!
AlgemeenNikon D7500 + lens besteld. Deze was zoals beloofd binnen 1 dag geleverd. Duidelijke website en goede uitleg van de klantenservice en juiste informatie op de site.
VerzendingGoed verpakt en lag voor afname op het juiste dag / tijdstip bij het afhaalpunt.
KlantenserviceGeholpen door de klantenservice i.v.m creditcard problemen, goed opgepakt.
AlgemeenRode microfoon besteld, alles werkt naar behoren. Goed verpakt. Top product.
Mijn pakket was snel geleverd.
Donderdag rond 23:00 uur besteld, vrijdag om 8.00 uur pakket ontvangen.
Snelste levering ooit.
Als je zo snel kan bezorgen heb je de zaken goed op orde.
AlgemeenDit is de derde keer dat ik koop bij CameraNu en de bevestiging en levering zijn correct en zeer snel. Eveneens zijn de betalingsmogelijkheden ook uitstekend.
VerzendingKeurig een bericht gekregen dat bestelling is verstuurt en daarna dat de chauffeur van PostNL onderweg is. Dit was ook nog te zien op de App van PostNL
AlgemeenZie mijn toelichting bij het kopje 'verzending' en 'klantenservice'.
Ik heb onlangs een mail ontvangen van CameraNU.nl:
"Maak kans op € 100,- met je review!
Schrijf een review en win 100 euro. Stuur een screenshot van je review op Tweakers door naar reviews@cameranu.nl en maak automatisch kans op 100 euro CameraNU.nl shoptegoed. Bekijk hier de vorige winnaars!"
Hier doe ik niet aan mee, daarom is de motivatie van dit bericht 'uit eigen beweging'.
Het pakketje heb ik keurig ontvangen. Als tip wil ik meegeven om het verzendlabel over de naad van doos te plakken. Dit zou fraude door het verzendbedrijf kunnen voorkomen.
KlantenserviceIk wilde een body, objectief, geheugenkaart en filter kopen bij cameranu.nl. Via Whatsapp heb ik (op een zaterdag) gevraagd of hier een mooie pakketprijs van te maken is. Ik werd vriendelijk geholpen en de medewerker zou er voor zorgen dat er op maandag direct een offerte gemaakt zou worden. Ik heb gevraagd of dat direct 's morgens zou kunnen. Dan kan ik mijn spullen op maandag nog op tijd (voor 12:30) bestellen om met 'Red je pakketje' te laten verzenden.
's Maandags om 11:45 had ik nog geen offerte ontvangen, daarom heb ik gebeld om te checken of mijn vraag geregistreerd stond. Ik werd vriendelijk geholpen. Om 12:27 ontving ik een offerte. Helaas kwamen de producten niet in aanmerking voor (pakket)korting. Daarnaast viel de offerte hoger uit, dan als ik zelf de producten in mijn winkelmandje zou plaatsen (dat komt door combideal van body en geheugenkaart). De mededeling "wij kunnen geen extra korting geven op deze set ivm de minimale marge op deze artikelen" voelt dus niet helemaal legitiem aan. Ik heb daarna enorm snel mijn winkelmandje gevuld en om 12:34 gebeld dat ik het nog door Red mijn Pakketje wil laten verzenden. Ik werd vriendelijk geholpen en de telefonist(e) gaf aan dat de bezorger net vertrokken was (blijkbaar stipt om 12:30). Samengevat: ik had liever zaterdag direct duidelijk gehad dat er geen korting mogelijk was.
In verband met een cashback-actie van de fabrikant op de body heb ik nog contact gehad met de klantenservice van cameranu via Whatsapp. Ze hadden als orderdatum namelijk de datum van verzending aangehouden en niet de datum waarop ik besteld en betaald had. Daarom zou mijn aankoop buiten de actie-termijn vallen. Ik werd opnieuw vriendelijk geholpen en vrijwel direct ontving ik per email de aankoopbon met juiste datum.
AlgemeenWebwinkel ziet er keurig verzorgd uit, geen poeha en duidelijke uitleg bij producten. Ook komen ze vaak als eerste in de rij als ik naar producten aan het zoeken ben.
VerzendingKeurig verpakt en ja de volgende dag al in huis.
AlgemeenEen duidelijke site en goede service! Ik ben goed geholpen en had mn bestelling snel binnen.
VerzendingHet was fijn dat mn tas met handtekening verzonden werd.
AlgemeenDe bestelling was heel makkelijk te plaatsen. Om 11.40 uur besteld en dezelfde dag om 17.30 ontvangen. Super!!! Al diverse bestellingen eerder gedaan bij CameraNu.nl en altijd vlekkeloos verlopen. Betaling perfect en retourbetaling binnen 2 dagen na beoordeling al op mijn rekening gestort. Super!!!
VerzendingUitstekend!!!
KlantenserviceGeweldig advies en zweer correct geholpen!
AlgemeenOm tot een camerakeuze te komen was er een uitstekend advies en voorlichtingstraject met ruime aandacht en de mogelijkheid om met een camera te "spelen" in de winkel.
Na een week gebruik raakte de camera defect. Zonder gezeur werd de camera omgeruild voor een nieuw exemplaar. Prima !
zie boven
AlgemeenIk had eerst een vraag over een bepaalde adapterring en een Macrostatiefbeugel. Binnen het uur kreeg ik al een antwoord! Bestelling geplaatst, de dag nadien al geleverd. Uitgepakt en gemonteerd. Alles werkt prima. Dank zij de vriendelijke en gemotiveerde mensen van CameraNU, is dit een TOP service! Bedankt hoor!
VerzendingDe bestelling werd de dag nadien al geleverd, en was zeer goed verpakt.
KlantenserviceEen fantastische klantvriendelijke service. Ik zal CameraNU bij al mijn vrienden aanraden!
AlgemeenDe bestelling en betaling ging heel gemakkelijk. Mijn pakketje was snel geleverd. Ik heb nu al de tweede keer iets besteld en de spullen zijn altijd goed ingepakt.
VerzendingDe levering was altijd zoals afgesproken. Het pakketje is in goede staat geleverd worden. Ik kon de hele tijd mijn pakketje volgen.
AlgemeenUitstekende service met betrekking tot. retourneren en advies n.a.v. mijn zoektocht naar het beste toestel.
VerzendingIk heb meerdere bestellingen geplaatst en zij zijn altijd het "voor 23:59 besteld morgen in huis" nagekomen.
KlantenserviceIk heb in een periode van mijn tijd meerdere aakopen gedaan maar ook weer geretourneerd omdat de camera's niet geheel aan mijn verwachting voldeden. Zonder enige reden op te hoeven geven werden deze retour genomen en ook de terugbetaling werd snel geregeld. Dit t.o.v. andere webshops.
AlgemeenDe website is heel gebruiksvriendelijk. Het was heel makkelijk bestellen en betalen. Verder werd mijn pakket snel geleverd.
VerzendingNetjes en stevig verpakt.
Ik werd via de mail keurig op de hoogte gehouden.
Ik was een beetje huiverig om een tweedehands lens te bestellen, maar de kwaliteit is echt top! Ik ben nu al aan het rondkijken wat de volgende lens wordt.
AlgemeenIk heb film besteld voor mijn camera. Mijn bestelling was meteen de volgende dag onderweg en is netjes bezorgd.
VerzendingMijn bestelling was meteen de volgende dag onderweg en is netjes bezorgd. Snelle levering dus! & netjes ingepakt. Je hebt gratis verzending en voor 23:59 besteld, is morgen in huis.
KlantenserviceNa mijn bestelling gedaan te hebben, ontving ik meteen een bevestiging. Niet veel later een bevestiging dat hij verstuurd was.
AlgemeenOp de uitgebreide website is ruime keus, ook handig is dat je even kunt chatten als je iest meer wilt weten over het product dat je aan wilt schaffen. Je krijgt dus zonodig goed advies en door de snelle levering heb je in de meeste gevallen het product de volgende dag al in huis
VerzendingMeestal al de volgende dag in huis
KlantenserviceGoed advies , mogelijkheid tot chatten is erg handig
AlgemeenDe website is duidelijk, daar heb ik het voorbereidende werk gedaan. Bij de fysieke winkel op Urk fototoestel met toebehoren gekocht. Het was vrij druk, maar goed systeem met nummertje trekken helpt. Verkoper behulpzaam en vriendelijk, wel enigszins er op uit je meer accessoires te verkopen, maar ik vond het niet (te) hinderlijk. Door ter plekke te kunnen testen uiteindelijk toch ander objectief gekocht dan ik van plan was. Is me goed bevallen. De aanbevolen folie om je schermpje te beschermen vond ik waardeloos en achteraf onnodig. Had me een paar euro kunnenbesparen.
KlantenserviceAankoop nog maar een week in huis, geen ervaring met klachtafhandeling. Service in de fysieke winkel is mij prima bevallen.