Gebruikers over webshop Cameranu
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDuidelijke website en mooi design, Snelle levering, goedkoper dan andere website. Het pakket was goed ingepakt en er zat ook een zeer mooi fotoblad bij
VerzendingSnelle levering en geen verzendkosten bij iets van 20,-
AlgemeenDuidelijke webshop: alles is gemakkelijk te vinden, zowel de producten als de informatie. Levering is top in orde. Klantenservice erg goed, meermaals gebeld voor informatie over producten, diensten en acties. Eerlijke informatie. Heb al vaak bij deze winkel gekocht.
VerzendingProducten zijn goed verpakt en snel geleverd. Heldere processen, zonder onzin. Meermaals rond 23.58 uur besteld en altijd de volgende dag in huis gekregen.
KlantenserviceBehulpzaam en eerlijk. Nemen echt de tijd en moeite om mij te begrijpen en verder te helpen. Zowel bij het adviseren over producten, als lopende acties, altijd goed geholpen. Ben soms zelfs tot vier keer toe teruggebeld omdat de verbinding steeds wegviel. Heel netjes allemaal.
AlgemeenOp basis van de pricewatch een GoPro Suction Cup Mount besteld bij CameraNu.nl. Een goede prijs, duidelijk website en snel bestelproces.
Ik werd netjes via mail op de hoogte gehouden van de bestelling en ik had de mount netjes de volgende dag in huis. Top!
AlgemeenCamera accessoire gekocht. Prijs was erg netjes. Vaak zie je dat er juist op accessoires lelijke winsten gedraaid worden.
VerzendingVolgende dag in huis, prima!
AlgemeenCamera Canon 80D is perfect for what I need. Autofocus, the screen, and all the features make it very good equipment. I made videos as a freelancer and this is the perfect camera for what I do.
VerzendingI ask to deliver to a shop so I could pick it up when I have time. The delivery was perfect. No problem at all.
KlantenserviceThey charge me more money but I didn't realize this. They wrote to me saying that they will fix it and they did.
AlgemeenIk heb meerdere keren bij CameraNU besteld en nog nooit problemen gehad. Het bestellen gaat makkelijk en de levering is zeer snel.
KlantenserviceSlechts één keer contact gehad met de klantenservice. Dit was niet omdat er iets mis was, maar omdat ik een vraag had over een product. Deze is meteen duidelijk beantwoord, waarvoor ik erg dankbaar ben!
AlgemeenDuidelijke website. Snelle levering. Goede prijzen. Duidelijke mails met daarin de noodzakelijk informatie (factuur, track & trace).
VerzendingPakketjes worden tot nu toe iedere keer netjes de volgende dag geleverd. Altijd goed verpakt.
AlgemeenDe bestelling was gemakkelijk te doen en ik kreeg alle informatie die ik nodig had. Daarbij bieden zij de garantie: Vandag besteld, morgen in huis.
VerzendingDe dag na de bestelling werd ik gebeld dat er iets was misgegaan. Het pakketje zou niet voor 13.15 komen, maar ik kreeg de mogelijkheid gratis gebruik te maken van redjepakketje waardoor de levering tussen 16.00 en 22.00 zou komen. Echter had ik aan het eind van de avond nog niets in huis (wel hele avond thuis gezeten). Ook de volgende dag thuisgezeten, maar ik mocht helaas maar 1 van de 2 producten ontvangen en deze was niet eens compleet. Het andere pakketje blijkt spoorloos verdwenen en niemand weet wanneer ik deze mag verwachten.
KlantenserviceEr komen totaal geen oplossingen voor mijn probleem. De schuld wordt gauw afgeschoven op PostNL en er wordt geen alternatief geboden. Wanneer ik zelf een alternatief voorstel in de vorm van een vervangend product wordt mij gevraagd zelf een nieuwe bestelling te doen. Achteraf kan ik dan het bedrag van de spoedlevering terug krijgen.
Hoi Tahné,
Onze excuses voor het hele proces, dit verdient zeker niet de schoonheidsprijs. We hebben ons best gedaan je bestelling op tijd te versturen, maar dat is helaas niet gelukt. En vervolgens is er bij het uitvoeren van de oplossing ook nog het een en ander mis gegaan. Weliswaar buiten onze invloed, maar wel onder onze verantwoordelijkheid. Het spijt ons vreselijk dat we hierdoor je plannen zo in de war hebben geschopt, en je daarna alsnog met lege handen hebben laten zitten.
Het collapsible dat je bestelde was het losse scherm, en niet de kit waarvan je de screenshots hebt gestuurd. De kit is ook duurder dan wat je hebt besteld. Er ontbreekt dus niets aan de levering, maar omdat we het toch graag goed met je willen maken sturen we je het statief kosteloos na. We hopen dat we je daarmee laten zien dat we het ons erg aantrekken hoe deze bestelling is verlopen, en dat we graag nog eens een herkansing van je krijgen.
Nogmaals onze excuses, en hopelijk alsnog veel plezier van je aankoop.
Hartelijke groeten,
CameraNU.nl
AlgemeenAl teveel bestellingen geplaatst zonder review, maar altijd tevreden over de gang van zaken. Ook de laatste bestelling liep weer vlekkeloos.
VerzendingBesteld voor 23:59, netjes de volgende dag bezorgd.
Klantenservice1x ooit wel de klantenservice nodig gehad, product was volgens hun toch niet op voorraad, maar dit had men netjes aangegeven. Daarna hadden ze zelf voorgesteld om direct een avondlevering te doen, dus toch nog de volgende dag binnen gekregen.
AlgemeenGeweldige webwinkel. Niet de allergoedkoopste maar met de service maken zij dit dubbel en dwars waard.
KlantenserviceIk was op zoek naar de Silent Props die bij de Phantom 4 Pro V2.0 geleverd worden. Ik wilde een setje bestellen voor mijn Phantom 4 Pro. Deze propellors waren nog niet te zien op de site van CameraNU (zelfde situatie bij andere Nederlandse webwinkels). Contact opgenomen met CameraNU of zij deze kunnen leveren, erg snel reactie gekregen en binnen een aantal uur per email de bestelling af kunnen ronden nog voor de producten op de website aanwezig waren!
AlgemeenBegin mei bij CameraNu.nl langgeweest (in Urk) om de Sony a6000 kit in de winkel uit te proberen en gelijk te kopen. Zat nog te twijfelen tussen Coolblue die iets goedkoper was en CameraNu.nl die een fysieke winkel heeft waar de camera uitgestald staat en uit te proberen is en ook natuurlijk specialist is op gebied van fotografie.
Uiteindelijk besloot ik het ritje naar Urk te maken en heb ik de camera gekocht. De verkoper ter plekke adviseerde mij nog bescherming te nemen in de vorm van een screenprotector en evt. UV-filter voor de lens. Beide heb ik erbij genomen. Verkoper was erg vriendelijk en legde alles goed en rustig uit. Dit was wel anders dan Kamera Express waar de verkoper gewoon DPreview.com erbij pakte om de verschillen tussen de Sony a6000 en de Olympus OM-D E-M10 uit te lichten, iets wat ik zelf al tientallen keren had gedaan. Ben daar dus ook hard weggerend. ;-)
Anyway, CameraNu.nl maakte hun naam echt waar met expertise en klantvriendelijkheid, op één belangrijk punt na. Zie hieronder.
Eenmaal thuis met de camera heb ik alles uitgepakt, UV-filter erop gezet en wou ik de screenprotector plaatsen toen bleek dat de screenprotector 3:2 ratio had en de Sony a6000 16:9. Ik had dit nog specifiek aan de verkoper gevraagd en die zij dat de screenprotector zou passen gezien het formaat.
Omdat ik toch de camera wou uitproberen, heb ik de accu erin gedaan met mijn SD kaart en de draagband vastgemaakt, waarna ik de wijk in ben gelopen en een handjevol foto's heb gemaakt. Thuisgekomen SD-kaartje eruit, foto's in LR bekeken en ondertussen besloop mij al het gevoel dat deze toch significant groter, lomper en zwaarder is dan mijn RX100 en dat viel me tegen. De foto's die eruit kwamen zijn prima, maar was tegelijkertijd ook niet overdonderd t.o.v. de RX100.
Dus besloot ik de camera terug te sturen. Bij inpakken heb ik mijn vingerafdrukken van het scherm geveegd en daarbij zag ik dat er hele kleine krasjes in het midden van het scherm waren ontstaan. Waarschijnlijk van de plastic knopen op mijn overhemd waar de camera tegenaan hing. Dit had ik ook op mijn vorige Canon EOS 600D, maar had niet verwacht dat dit na een paar minuten van zeer beperkt gebruik al zou gebeuren.
Omdat ik toch al had besloten de camera retour te sturen, heb ik met CameraNu.nl gebeld en aangegeven dat er wat kleine krasjes op het scherm zitten, maar ik toch graag de camera retour wil sturen. De medewerker gaf aan dat het geen probleem was, maar het mogelijk wel gevolgen had voor het uit te betalen bedrag.
Dus pakketje ingepakt en met PostNL aangetekend verstuurd, waarna ik het bericht van CameraNu.nl ontvang dat de camera beschadigd is, niet retour genomen kan worden en de vraag of ze hem retour zullen sturen naar mij. Daar was ik het dus niet mee eens en per e-mail op gereageerd met uitleg, zowel over de verkeerde screenprotector als dat zij telefonisch aan mij bevestigd hadden dat ik de camera retour mocht sturen ondanks de hele kleine schade. Al heel snel een reactie dat ze dit intern zouden bespreken en kijken wat ze voor me konden doen.
Ik heb twee dagen niks vernomen, toen gebeld en de medewerker vroeg of ze het mocht uitzoeken en mij terugbellen binnen een uur. Een half uur later ongeveer werd ik al teruggebeld door de medewerker die de e-mail had gestuurd over het intern zullen bespreken.
Hij verloste mij van mijn 'lijden' en wist me tot mijn grote verbazing te melden dat ze het volledige aankoopbedrag zullen uitkeren. Hij legde uit dat ze het mij eens zijn dat ik foutief geïnformeerd ben met de screenprotector en dat zij ervan gingen dat als ik de goede screenprotectors had gekregen, dat dit niet gebeurd was. En omdat mij telefonisch ook al toegezegd was dat retourneren sowieso mogelijk was, hebben ze besloten om zelf hun verlies te nemen.
Ik was natuurlijk bijzonder verbaasd, maar ook erg blij. Ik gaf nog eerlijk aan dat ik het absoluut had begrepen als ze een deel van de nieuwwaarde hadden ingehouden, omdat het nu eenmaal beschadigd is, hoe licht het ook is. Desondanks gaven zij aan dat ze vonden dat de eerste fout bij hun lag en dat de oorzaak was dat dit uiteindelijk gebeurd is.
Kortom: bijzonder netjes en ver boven wat je mag verwachten aan service. Tuurlijk is het jammer dat de communicatie tussen verschillende medewerkers niet helemaal lekker liep, met name omdat tegenstrijdige info is gegeven. Maar ik heb rustig mijn verhaal uitgelegd en zij zijn ook altijd netjes naar mij toe gebleven en hebben op die ene mail na continu erg snel gereageerd.
Hoewel ik nog geen nieuwe camera besteld heb, vond ik het zelf het schrijven van deze review wel het minste wat ik kon doen. Daarnaast weet ik zeker dat als ik een andere camera gevonden heb, ik deze bij CameraNu.nl zal bestellen.
AlgemeenHet plaatsen van een bestelling is uitermate makkelijk. De webshop is overzichtelijk en je kunt gemakkelijk vinden waar je naar zoekt. Als een beginnend hobby fotograaf is het niet altijd even duidelijk welke combinatie van producten goed compatibel is, maar door de handige filters en aanbevolen accessoires bij bijvoorbeeld objectieven kun je deze combinatie prima vinden.
Naast dat de webshop uitstekend is zijn ook de prijzen aantrekkelijk. Ze zijn vaak erg goedkoop of de goedkoopste.
Mijn bestelling was ergens halverwege de avond besteld en werd de volgende dag netjes afgeleverd en was goed verpakt. Daarnaast werd ik tussendoor op de hoogte gehouden per mail over de voortgang en levering van de bestelling. Perfect dus!
KlantenserviceMet de klantenservice heb ik meerdere keren contact gehad over verschillende zaken, variërend van het vragen van advies en een offerte tot service betreffende bepaalde acties na de levering.
CameraNU reageert zeer vlot, professioneel en vriendelijk. Ze hebben elk van mij vragen uitstekend kunnen beantwoorden, goed advies gegeven en denken mee aan oplossingen. Een geweldige ervaring dus!
AlgemeenDe bestelling plaatsen was heel erg makkelijk. Ik heb mijn eerste objectief gekocht en vond het belangrijk om ook een zonnekap te bestellen voor op het objectief. Als beginnend fotograaf is het aanbod aan lenzen, zonnekappen, uv filters en eigenlijk alles nogal overweldigend.
CameraNU speelt hier goed op in door de optie te geven om de accessoires te bekijken die passen bij het objectief dat je besteld.
Daarnaast was CameraNU degene die het objectief het goedkoopste aanbod. Dit is altijd een fijn voordeel! De website is overzichtelijk en het is wat bij mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.
De levering was prima! Alles was goed verpakt en op tijd bezorgd. Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis is de belofte en is in mijn geval ook waargemaakt. Tijdens het verzenden word je ook op de hoogte gehouden met een email. Die email geeft aan dat de bezorger onderweg is.
AlgemeenProducten supersnel en correct geleverd tegen een goed prijs. Assortiment is voor mij uitstekend en ik slaag praktisch altijd als ik iets op camera gebied nodig heb.
VerzendingSnelle en correcte levering. Items prima verpakt.
AlgemeenFalcon Eyes Radio Trigger Set RF-A2416 makkelijk te bestellen alleen door mijn eigen fout dubbel betaald....binnen een paar dagen had ik mijn dubbele betaling teruggekregen.
Verzendinggeleverd volgens de beloofde levertijd
Klantenservicecontact gehad vanwege de dubbele betaling en netjes opgelost
AlgemeenIk had twee lampen besteld.
De website is overzichtelijk, duidelijk, heeft een makkelijk bestelproces.
Ik was zo tevreden dat ik er nog 2 heb gekocht.
Super, 's avonds laat besteld en zoals beloofd de volgende dag al in huis.
Kon meteen met de bestelde spullen aan de slag.
Niks te maken gehad met de klachtenservice, maar de klantenservice chat is super. Snel antwoord en goed advies.
AlgemeenJa wat moet ik zeggen, ik kan er alles vinden wat ik nodig heb. Volgende dag in huis en uitstekend verpakt. Prima prijs. Gewoon top.
VerzendingVolgende dag in huis prima verpakt
AlgemeenHet filter dat ik wilde kopen was uitverkocht. Toen het weer op voorraad was werd ik gemaild. Direct besteld en binnen 24 uur geleverd gekregen, 's avonds besteld, de volgende middag in huis.. Uitstekende service!
VerzendingKeurig verpakt in een doos, dusdanig dat het filter niet beschadigd kon worden.. Goed verzegeld.
AlgemeenOp de site van CameraNu is alles overzichtelijk geordend. Kun je dan alsnog iets niet kan vinden dan is de uitmuntende zoekfunctie ideaal. Ik zocht een specifieke accessoire zelfs deze was op voorraad én de volgende dag geleverd. Van het hele bestel- en verzend proces wordt je keurig op de hoogte gehouden.
VerzendingSnel geleverd volgens afspraak
AlgemeenOmkeerring voor mijn 50 Nikon en netjes, prima verpakt de volgen dag aangeboden door Post NL. Ik had op de website aangevinkt ‘afleveren bij de buren indien niet thuis’ maar dat begreep de bezorger niet. Pas de volgende dag kunnen afhalen bij een NL ophaal punt. Al met al toch hun best gedaan!
VerzendingZie hierboven