Gebruikers over webshop Cameranu
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGoede webshop. Erg overzichtelijk. Groot aanbod. Betaal proces ook erg goed.
VerzendingUitstekende levering. Mooi binnen de aangegeven tijd. Gewoon goed!
AlgemeenSnelle levering, correcte productbeschrijving. Prijs voor een tweedehands camera was top, zelfde als waar hij op marktplaats voor ging. Hier krijg je echter 1 jaar garantie en 30 dagen retour mogelijkheid. Netjes geleverd in box, beschermd met luchtkussens.
VerzendingDag erna al geleverd. Super.
AlgemeenIk wou voor mijn studie een Wacom tekentablet aanschaffen en zocht voor de Intuos Pro omdat deze het beste uit de test kwam. Ik heb het internet afgezocht om een goede deal te krijgen en bij CameraNU vond ik de goedkoopste prijs EN 5 jaar garantie terwijl alle andere sites maar 2 jaar garantie geven. Levering was zoals gepland en geniet nu van mijn tekentablet.
VerzendingDe verzending ging goed alleen het pakketje werd afgeleverd door RedJePakketje, ben zelf niet bekend met het bedrijf alleen de levering was 's avonds laat om 22:00. Dit was opzich een gekke tijd omdat ik normaal mijn pakketjes om 16:00 ontvang. Verder pakket optijd gekregen en geniet er nu van.
AlgemeenGewoon goed snel en prima; prima prijs tov concurrenten, en bezorgen op afgesproken dag (tijd niet, maar daar kunnen zij niet zoveel aan doen).
AlgemeenProduct was makkelijk te vinden. Zowel via de zoekfunctie als via het menu. Bestellen ging eenvoudig en de levering was snel. Blij toen ik het pakketje binnenkreeg.
VerzendingSnel en pakketje was goed ingepakt. Professioneel.
AlgemeenSnelle service, ik had een batterij waar ik op wachtte, binnen een paar dagen kreeg ik keurig de mail dat de batterij in voorraad was, deze heb ik direct besteld!
De volgende dag was hij keurig op tijd binnen...
Snelle verzending en het was keurig in gepakt.
AlgemeenGewoon snel en eenvoudig, zoals je van een goed werkende webshop kan en mag verwachten!
VerzendingZoals beloofd de volgende dag in huis. Veilig verpakt en aangetekend verzonden.
KlantenserviceNiet specifiek voor deze aankoop, maar bij andere aankopen altijd erg goed geholpen om een wel overwogen keuze te maken.
AlgemeenSlechte connecties. Onduidelijke antwoorden op veel te hoog berekende prijzen. Vage, vage, vage reacties. Niet open en eerlijk.
VerzendingVaak slecht verpakt en dan komen de bestelde onderdelen beschadigd aan.
KlantenserviceSlechte connecties. Onduidelijke antwoorden op veel te hoog berekende prijzen. Vage, vage, vage reacties. Niet open en eerlijk.
AlgemeenVan bestellen tot levering alles netjes verlopen. Vrijdags dr bestelling geplaatst en zoals de website aangaf zaterdags alles netjes geleverd. In het verleden ook wel eens wat aangeschaft bij cameranu en toen was alles ook dikke prima.
VerzendingSnelle bezorging. Gelijk de dag na de bestelling netjes alles geleverd. Tijdig een mail gekregen met de track en trace informatie.
AlgemeenEen fijne webshop waar je bovendien extra lang garantie krijgt. Daarbij geen gezeur als je een product wil retourneren omdat het tegenvalt. Binnen een dag mijn geld terug!
Ik moet op zoek naar een goed alternatief, uit zekerheid doe ik dat bij CameraNu.nl
AlgemeenOp tijd geleverd en netjes verpakt
AlgemeenCameranu is een erg fijne winkel, zowel de webshop als de winkel in Urk.
Met beide fijne ervaringen, naast aankoop, ook op het gebied van retouren en inruil.Vakkundige en fijne mensen!
Er wordt zorgvuldig verpakt en altijd aangetekend verzonden. Nog nooit verbroken fabriekszegels e.d. meegemaakt; bij andere webwinkels heb ik daar wel andere ervaringen mee!
KlantenserviceDe klantenservice neemt de tijd voor je, en bij mij altijd naar volle tevredenheid.
Algemeenals je een product bij ze koopt verkopen ze troep en zit ik al meer dan een jaar met een drone te kijken die al 3 keer terug ge stuurd is voor reparatie en ik heb nog steets geen goede droon 3 x was probleem verbinding en de problemen die ik nu heb zijn dat ze geen gsm houder hebben mee terug ge stuurd en die ze naa stuurde dole schroeven heeft
Verzendingze sturde hem snel toe en als hij terug is van reparatie sturen ze hem wel snel door
Klantenserviceze doen hun best en naar de nodige problemen met de drone komen ze me prima te gemoet
Beste,
Dank voor je review, en jammer om te lezen dat we je teleurgesteld hebben. We zouden graag even willen kijken wat er mis gegaan is, en op welke manier we het goed kunnen maken met je. Zou je aan ons willen doorgeven wie je bent, en wat je RMA-nummer van de reparatie is geweest?
Je zou ons er erg mee helpen, en we maken het graag in orde.
Hartelijke groeten,
CameraNU.nl
AlgemeenIk was in de buurt en kwam een klein onderdeeltje ophalen voor één van mijn statieven. Soms moet je even wachten, maar dat komt alleen maar omdat het personeel echt de tijd voor je neemt. Met zo'n nummersysteem kun je in de tussentijd rustig rondstruinen.
Maar waarom ze echt meerwaarde hebben, is om wat er bij de klantenservice gebeurde. Ik zocht een onderdeel voor mijn GlideCam en verwachtte niet dat ze dat verkochten, maar het personeel verwees me naar de bij de klantenservice. Daar werd kosten noch moeite gespaard om te zoeken naar dat ene vleugelboutje dat wel paste en dat lukte. Zonder maar één cent af te rekenen, ging ik als happy customer de winkel weer uit. Zowel voor als achter de schermen dus fijn personeel.
AlgemeenTijdends de 15 jaar jubileum had ik en Phantom 4 pro+ gewonnen,na een paar vluchten crashte deze drone met behoorlijk wat schade
Na overleg met Cameranu heb ik hem opgestuurd waarna zij hem doorstuurden na de leverancier
Uiteindelijk viel alles onder garantie en kreeg ik hem gerepareerd terug.
Het pakket was goed verpakt en na 1 dag nadat ik een mail ontvangen had dat hij was verstuurd ontving ik het pakket thuis
KlantenserviceEen perfecte klanten service
Ze hebben alle tijd om je probleem aan te horen en met het registratie systeem (RMA nummer) om weten ze gelijk welke klant of product gaat en wat de status is
AlgemeenGemakkelijk door procedure te komen
AlgemeenCameraNu is een van de grotere online camera winkels en daarom is het makkelijk om daar te bestellen. Hun prijzen zijn altijd up-to-date en het menu en koop systeem is zoals je mag verwachten van zo'n winkel, gewoon goed dus. De volgende dag kreeg ik zoals beloofd mijn pakketje binnen.
VerzendingEr stond dat het op voorraad was en de volgende dag in huis zou zijn, en dat was dan ook het geval.
AlgemeenHad de camera donderdagavond rond 22.00 besteld en het product was er al op vrijdag aan het einde van de dag.
Dus dat is supersnel.
Bij de (waterdichte) camera zou een 'Floating Banana' zitten (zodat de camera blijft drijven) maar deze was niet meegeleverd. Na een mailtje werd hij alsnog kosteloos verstuurd, dus daar was ook niets op aan te merken.
Goede duidelijke site met veel reviews, en hij was ook nog eens het goedkoopste bij CameraNu.nl
Top site, zal hier zeker in de toekomst weer wat bestellen.
Hele snelle levering.
KlantenserviceHoewel ik geen reactie heb gehad op m'n mail, hebben ze wel vergeten (gratis) product nagestuurd.
AlgemeenEerst in de winkel geweest om uitleg te krijgen welke camera het beste voor mij zou zijn. Later op internet besteld. Snelle levering en opgehaald bij een postnl punt. Ideaal als je weinig thuis bent. Straks op vakantie eens rustig kijken wat ik allemaal met de camera kan.
Verzendingeen afhaal punt kunnen kiezen is ideaal als je weinig thuis bent.
AlgemeenAl een lange tijd opzoek naar een camera, persoonlijk heb ik weinig verstand van welke opties er zijn en wist ik nog niet zo goed of ik een spiegelreflex of een reflexcamera wilde kopen, door de overzichtelijke uitleg online kon ik mijn keuze maken, en natuurlijk heel fijn, de snelle verzending, want eerlijk is eerlijk je wil zo snel mogelijk met je nieuwe aankoop aan de slag! Via mijn mail werd ik na mijn bestelling op de hoogte gesteld, en wist ik precies wanneer mijn product werd geleverd, CameraNU.nl een aanrader!
VerzendingEen snelle verzending, en heel fijn continu mail contact met CameraNU.nl waardoor ik precies wist wanneer mijn pakketje binnen zou komen!