Gebruikers over webshop Cameranu
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGebruiksvriendelijke bestelpagina waarbij alles soepel.verliep. Veel keus in producten. Goede prijs / kwaliteit verhouding! Aanrader.
Verzendingsnelle service
AlgemeenIk had een statief besteld voor mijn werk als food fotograaf. Hij was snel in huis en goed ingepakt. Onwijs blij met het product. Het is precies wat ik ervan gehoopt had!
VerzendingSnel in huis perfecte levering!
AlgemeenHet was vrij eenvoudig. Ik was in de gelegenheid om een nieuwe Canon 100-400 lens te kopen.
Bij Cameranu doen ze mee aan de cashback actie van Canon, dat is €280,- van de prijs af, bovendien kreeg ik gratis een Uv-filter en een cadeaubon van €100,-.
Betaald met iDeal.
Levering was de volgende dag na de bestelling. Met Track en Trace kann je het pakket volgen.
AlgemeenEen Sony a5100 ingeruild en een a6000 gekocht.
Kreeg een hele redelijke en goede inruilprijs voor mijn oude camera.
Top!
Ik kom hier zeker weer terug.
AlgemeenNa een tip van een vriend ben ik op de website gaan zoeken en kwam snel tot een keuze. De website gaf duidelijke richtlijnen om het proces te doorlopen.
VerzendingDoor een goede voorlichting op de website kon ik als dezelfde dag mijn product ontvangen. En daar was ik heel blij mee maar ook verrrast
KlantenserviceDe voorlichting over de verzending was geweldig eigenlijk wel een beetje overmatig.
Maar het moet gezegd er werd gedaan wat er beloofd werd wat ik voor mijn aankoop werd gezegd, prima
AlgemeenEen camera besteld na lang rond te kijken. Nette prijs en 5 jaar garantie.
Ik kende CameraNU.nl totaal niet. Eerlijk gezegd vertrouwde ik het webadres niet helemaal maar door beoordelingen hier te lezen heb ik toch besteld. En ik heb er helemaal geen spijt van.
Goed ingepakt, niks op aan te merken en de zelfde dag netje bezorgd.
KlantenserviceSuper vriendelijke medewerkers die graag willen helpen. Echt super!
AlgemeenIk kende Cameranu al wel omdat ik er in het verleden kleine dingetjes bestelde, maar nog nooit een camera zoals nu. Voor mij was niet alleen de concurrende prijs, maar ook de 5 jaar garantie doorslaggevend om hier een bestelling te plaatsen. Duidelijke site, betaling verliep probleemloos via Ideal, en snelle status updates via email.
VerzendingHet artikel was goed verpakt met luchtkussens rondom. Ik had ervoor gekozen om de camera dezelfde dag te laten bezorgen, dat is gratis als je de bestelling voor een bepaalde tijd plaatst. Hij werd binnen het voorspelde tijdvenster gebracht door Sandd.
AlgemeenIk blijf het knap vinden dat je met zo'n uitgebreid assortiment de service kan geven die CameraNu geeft. Heb geen consessies hoeven doen in mijn keuzes want alles was op voorraad. En ook al mijn vragen, ik stapte over naar een nieuwe merk werden met geduld en kunde beantwoord.
VerzendingGeen verassingen bij de levering. En dat is zeker in de tijd waarin ik bestelde, rond Black Friday en Sinterklaas heel fijn!
AlgemeenZoals ik het had gehoopt en zoals ik het had verwacht op basis van de reviews die ik al gelezen had. Snel, correct, goed verpakt. Eerder had ik via een contactformulier een vraag gesteld. Omdat er geen standaardantwoord was, werd ik de dag erna gebeld door een vriendelijke en correcte mevrouw die mij verder hielp. Was allemaal meer dan vier sterren waard, maar die vijfde krijgen jullie de volgende keer bij een soortgelijke ervaring.
VerzendingGewoon goed.
KlantenserviceGeen standaard antwoord? Dan gewoon bellen en even overleggen: prima toch?
AlgemeenGoede SD kaart en goede winkel. SD kaart was gratis vanwege Sinterklaas actie; ik kreeg wel een cadeautje van 10 euro, maar dit was shoptegoed. Gratis verzending.
VerzendingSnel verzonden
AlgemeenCameraNU.nl is een uitstekende service, ik bestelde een verjaardag cadeau twee dagen van te voren. Deze was de volgende dag al binnen. Heb mijn vader erg blij kunnen maken met een Godox reflectie schermen set. ik beschik zelf over de zelfde set en gebruik deze regelmatig.
VerzendingZeer snelle levering, goed verpakt!
AlgemeenHeb altijd goede ervaringen gehad met Cameranu, maar na van het kastje naar de muur te zijn gestuurd, loze woorden van de klantenservice en het slecht omgaan met klachten moet ik mijn beoordeling iets naar beneden bijstellen.
Ze zijn wel goed geprijsd, al is deze markt behoorlijk verzadigd.
Na bellen excuses ontvangen. Ik wil benadrukken voor mede-tweakers dat dit een eenmalig incident is geweest. Heb altijd goede ervaringen gehad met Cameranu en ik verwacht bij gewone bestellingen dit in de toekomst ook te hebben, maar dit was (hopelijk) een eenmalige misser.
Deelname aan de Sinterklaasactie bleek een fiasco. Mijn schoen is kwijtgeraakt (wel afgeleverd) waarbij de klantenservice mij van de domme en aan het lijntje hield. Resultaat. Dure Schoenen waardeloos, verzendkosten weg, geen kans gemaakt op de actie en het belangrijkste: mijn vertrouwen in deze Urkse onderneming is foetsie. Compensatie was er niet en de patstelling die is ontstaan was allerminst oplossingsgericht vanaf Urkse kant.
Hoi Max,
Erg jammer om te lezen dat je het gevoel hebt dat we je van het kastje naar de muur gestuurd hebben, vooral omdat dit gevoel naar onze mening onterecht is. Je schoen is voor zover wij dat kunnen nagaan niet bij ons aangekomen, en dus niet bij ons kwijtgeraakt.
Het is erg jammer dat onze Sinterklaasactie, die ludiek was en vooral plezier centraal wilde stellen, in jouw geval geleid heeft tot deze review.
We proberen je nog telefonisch te bereiken om het een en ander glad te strijken, we hopen dat je daar voor open staat.
Hartelijke groeten,
CameraNU.nl
AlgemeenGeweldige webshop! Ik heb de afgelopen keer meerdere producten besteld en alles zag er prima uit. Alles was netjes verpakt, zoals het hoort. Ook mijn volgende cameraspullen zou ik zo weer bij CameraNU bestellen en ik kan CameraNU aan iedereen aanraden.
VerzendingAlles werd snel, binnen de verwachte levertijd verzonden!
AlgemeenSuper makkelijk om een bestelling te plaatsen. Goede uitleg en duidelijke omschrijving. Ook dat maakt je nog enthousiaster!
VerzendingJe wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Nette levering.
AlgemeenTen eerste was ik erg tevreden over de gratis verzending en daarnaast kwam het ook erg snel aan. Ze hadden ook een klein zakje pepernoten bij de bestelling gedaan wat ik een leuke toevoeging vond.
VerzendingDe levering was erg snel binnen en het was ook nog eens gratis.
KlantenserviceKortom erg goed, heb nog geen klachten gehad.
AlgemeenDe site werkt heel erg fijn, alles is duidelijk te vinden en alle gewenste informatie is aanwezig. Het bedrijf komt deskundig over en heeft ook fysieke winkels, daardoor kan je bij twijfel nog zelf in de winkel ervaren hoe het product is. Ook zijn de adviespagina's heel fijn als je twijfelt tussen type camera's.
Ook hebben ze video's waarin ze producten extra belichten, waardoor je je aankoop niet alleen op een afbeelding en wat gegevens hoeft te baseren, maar je het ook kan zien werken.
Bovendien beschikken ze ook over een fotoservice, waardoor je je mooie kunstwerken kan laten vereeuwigen wat ik best bijzonder vind voor een camerawinkel, dat zie je niet vaak!
De klantenservice reageert ook erg snel, net als de verzending die erg vlot is!
Al met al zou ik deze winkel zeer aanraden, omdat ze heel veel extra's bieden waardoor de service optimaal is.
De levering was erg snel, volgens de beloofde levertermijn was het binnen.
KlantenserviceReageren erg snel en staan voor je klaar om extra hulp te bieden.
AlgemeenSpiegelreflex en lens gekocht bij CameraNU. Voor deze shop gekozen omdat het product op voorraad was, de prijs voordelig was en je er leuke extra's bij kreeg zoals een shoulder strap en een cadeaubon.
Wat me verder positief opviel is het ruimte assortiment waarvan veel op voorraad is en dat de website goed in elkaar zit. Bladeren, filteren zoeken en het bestelproces werkte allemaal prima.
De bestelling is snel verzonden door CameraNU maar PostNL heeft enorm veel steken laten vallen, zelfs een week na Black Friday.
Ik heb betaald voor extra vroeg ophalen bij een afhaalpunt de volgende dag. Uiteindelijk is het pakket pas een week later geleverd.
Je zou zeggen dat door naar een afhaalpunt te rijden je juist veel pakketjes in één keer kan lozen maar zo denkt PostNL blijkbaar niet.
Track & Trace heeft de hele tijd slecht gewerkt. Pas op de allerlaatste dag werd deze actief met daadwerkelijk nuttige informatie.
Om mijn geld voor de verzendkosten terug te vragen en mijn beklag te doen over de trage verzending heb ik contact op genomen met de klantenservice van CameraNU en PostNL.
De klantenservice van CameraNU heeft steeds binnen een dag gereageerd op mijn berichten en heeft geregeld dat ik mijn verzendkosten terug ga krijgen. Verder niets bijzonders, alleen zo'n standaard "We vinden het vervelend"-bericht.
Ik heb de verzendkosten echter nog niet terug mogen ontvangen. Ik hoop dat dit snel gebeurd, zo niet dan zal ik deze review aanpassen.
Tevens contact gezocht met PostNL maar ik vraag me af wat het nut van deze klantenservice is. Ik heb niet het idee dat ze meer tracking informatie kunnen zien dan ik zelf, dus wat voegt het dan toe?
Hoi,
Jammer dat de bezorging van je bestelling niet helemaal naar wens is verlopen. Op je alias kunnen we niet iets voor je nakijken, maar als je ons een berichtje zou willen sturen controleren we graag of de retourbetaling inmiddels is uitgevoerd.
En onze "we vinden het vervelend"-berichtjes zijn nooit standaard hoor, we vinden het echt vervelend voor je. Vooral omdat bij ons iedereen zijn uiterste best heeft gedaan om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je te krijgen, en dat het ondanks onze inspanningen niet is gelukt.
We horen graag van je als nog niet alles naar wens is.
Hartelijke groeten,
CameraNU.nl
AlgemeenI ordered a Canon 77D camera and some accessories via cameranu.nl. The prices are a little lower than in other similar shops, the website is very easy to navigate (though only parts of it are translated to English). It was the fastest delivery ever - I ordered stuff at 22:30, and got it next morning. All the products I ordered function perfectly.
AlgemeenPas geleden een mooie high end compact camera gekocht via CameraNU.nl. Mooie nette prijs en snel geleverd! Camera is ook helemaal top en precies wat ik zoek. Dit kwam mede door alle reviews die er beschikbaar waren bij het product zelf!
VerzendingSnel geleverd en het pakket was heel netjes ingepakt met nog een paar pepernoten van sinterklaas erbij! (eind november.....).
AlgemeenHad een lens besteld. Volgens de site zou het dezelfde dag nog geleverd kunnen worden. En de bestelling werd daadwerkelijk nog dezelfde dag geleverd. De lens was ook goed verpakt. Dus een uitstekende service.
Ben nu enthousiast foto's aan het maken met de nieuwe lens
Product was in uitstekende conditie. Het was goed verpakt zodat er geen schade kon ontstaan. Ook hebben ze een hele snelle levering. Ik ga zeker hier opnieuw bestellen.