Cameranu

Gebruikers over webshop Cameranu

Ik was op zoek naar mijn wachtwoord omdat ik een nieuwe telefoon had, daardoor was een betaling 'verlopen'. Had via de chat gevraagd of ze die wilde annuleren en ik zelf gewoon opnieuw bestelde. Ging supersnel zonder foutjes allemaal. Erg tevreden. Ook met het product, maar daar schrijf ik een andere review voor 😄

Nette en snelle webshop en een uitgebreid aanbod van camera producten.
Winkel is, voor mij, ver weg dus alles via post.

Er kon een product niet gevonden worden netjes een mail gehad dat er een probleem is en dat ze zouden bellen voor een oplossing.
Na de oplossing via express post dezelfde dag geleverd.

Echter zit het wel in een CameraNU.nl doos met die text erop.
Persoonlijk zou ik liever een doos zonder markering hebben maakt het iets minder aantrekkelijk voor andere.

(Telefonisch) Vriendelijk en eerlijk antwoord op vragen, snelle oplossing voor mijn probleem.

Prima service, bestellen via de website, je weet meteen of het artikel op voorraad is. Je krijg een track&trace code en je weet wanneer het de volgende dag bezorgd wordt.

De Service van CameraNu is gewoon echt top, product is perfect en de levering is echt waanzinnig snel ! GROTE KLASSE !!

Werkt top !

Snelle levering en alles wat je nodig hebt is bij CameraNU te vinden. Groot assortiment en ook fijn dat er zoveel betaalmogelijkheden zijn

Snelle levering en heel goed ingepakt

Prima site, supersnelle leveringen en geen onnodige complicaties. Pakket kwam aan in prima staat en op tijd

Heb geen klantenservice nodig gehad

Prima webshop, overzichtelijke site en goed aanbod van camera producten. De 5 jaar garantie is uniek en zorgt er voor dat deze webshop een streep voor heeft op vergelijkbare webshops.

Prima verpakt en verzonden.

Over retoureren binen 30 dagen wordt niet moeilijk gedaan.

Alle stappen verlopen vlekkeloos. Correcte informatie ook over producten en stappen in het proces. Super duidelijk.

Zoals verwacht en aangegeven.

Prima website en zelfs bij een bestelling van "slechts" zestien euro al gratis verzending. Top!

Goed verpakt, op tijd bezorgd de volgende dag.

Na een advies van een collega die hobby fotograaf is bij CameraNU uitgekomen. Op zich worden er goede adviezen gegeven over welke camera het beste past. Heb mijn bestelling opgehaald in de winkel in Urk. Grote zaak waar je veel camera’s kan bekijken en uitproberen. Zal hier zeker terugkomen!

Één lens had langere levertijd (werd in de voorraad informatie op de website netjes aangegeven) en zou geen probleem zijn om de order te splitsen en apart te versturen. Uiteindelijk alles in één keer kunnen ophalen en eerder dan eerst werd aangegeven.

Super winkel. Snel met verzending, precies en vriendelijk beantworden van vragen en eventueel terugsturen van produkten.
Ik ga er zeker weer dingen bestellen.

Vriendelijk en eerlijk antwoord op vragen!

Ik heb via CameraNU.nl een lens besteld voor mijn camera Canon 4000d. Ik ontving vrijwel direct de orderbevestiging en de lens (Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III objectief) werd de volgende dag al thuisbezorgd. Bovendien was de lens goedkoper dan bij Bol.com. Zéér tevreden over de service en snelheid van de bezorging.

Per mail ontving ik een track&trace om mijn pakket te volgen, dat vond ik erg prettig. Bovendien mocht ik mijn pakket al de volgende dag in ontvangst nemen.

Nadat ik een nieuwe camera had gekocht had ik ook nieuwe filters nodig. De filters die ik zocht had cameranu.nl voor een mooie prijs

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang

deze (web)winkel heeft (bijna) alles op camera gebied met altijd een goed overzicht van de specificaties, daarom kan je ook goed zoeken naar materiaal. het aanbod is gunstig geprijsd en de service in de winkel zelf is ook erg fijn.

simpelweg gewoon goed verpakt en snel bezorgd

Ik wilde een tijdje geleden een Rode video micro kopen maar toen had ik het toch niet gedaan. Een paar dagen terug had ik echt een goede microphone nodig en wilde ik hem wel kopen. Hij was alleen bijna nergens meer te krijgen maar wel bij Cameranu. Ik had het besteld en ik kreeg het op de dag dat ik had aangegeven. Top service en en goede winkel.

In het begin stond er bij de track en trace code dat het paketje rond 14:00 zou komen. Maar toen het 2 uur was stond er dat hij tussen 17 en 18 uur zou komen.
Niet heel erg maar ik moest wel Ietjes langer wachten

Altijd een goede en snelle service van CameraNu. Last minute heb ik een Fujifilm X-T20 rond 23.30 besteld ivm de cashback actie en jawel hoor, de volgende dag was de mooie camera netjes thuis aangekomen!

Erg fijne camera, na mijn oude camera Olympus Styluz-SZ17 mij heel veel plezier had opgeleverd wilde ik verder uitbreiden naar een snellere en betere camera. Al snel ging ik wat googlen en kwam ik bij de Canon EOS 200D terecht die aan al mijn punten voldeed, perfect! Tot op de dag van vandaag ben ik er erg blij mee en wil ik niets anders. Ik ontdek zelfs vandaag nog nieuwe dingen aan dit toestel.

Er was beloofd dat ik de camera op 28 december 2018 zou krijgen, helaas had PostNL vertraging en kreeg ik hem pas op 29 december 2018.

Ik moest voor een erg korte tijd een camera hebben en werd telkens op de hoogte gehouden en goed behandeld via de klantenservice.

CameraNU maakt zijn beloftes waar. Ze leveren de kwaliteit waar ze voor staan. Ik heb meerdere webshops vergeleken, maar zij boden de laagste prijzen aan en de snelste verzendkosten. Er staat uitgebreide info bij de producten en genoeg foto's en reviews om een weloverwogen keuze te maken. Je kunt hun ook altijd bereiken voor hulp.
Al met al zou ik hier zeker vaker producten bestellen.

De levering werd direct de volgende dag geleverd, zo snel had ik niet verwacht! Het was goed ingepakt en al en het product zag er ook precies zo uit als verwacht. Niks op aan te merken dus.

Toen ik een technische vraag had over de lens, kon ik ze telefonisch bereiken. Er werd heel aardig gereageerd en ik werd goed geholpen. CameraNU biedt dus naast vakkundige producten ook echt vakkundige kennis.

Ik koop nu een aantal jaren een groot deel van mijn fotoapparatuur bij CameraNu.nl. De site heeft adequate beschrijvingen van de producten, is overzichtelijk, de prijzen zijn ten opzichte van Nederlandse aanbieders (ik bestel ook in het buitenland) concurrerend en levering is vrijwel altijd vlot.

Camera Nu heeft mijns inziens een bijzonder heldere website; Het bestelproces is goed doordacht en werkt goed; Je krijgt bij je bestelling zinvolle en doordachte accessoire-voorstellen; De levering is soepel en snel.

Het was de volgende dag in huis. Het was prima verpakt.

De beschrijving van een artikel op de site bleek niet helemaal te kloppen. Daar werd soepel op gereageerd met een 'mea culpa' en men bood een compensatie aan.

Scorekaart voor Cameranu

Qshops