Gebruikers over webshop Cameranu
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWebsite werkt snel, account aanmaken werkt top, goede mogelijkheden om te kiezen voor verzenden, incl. avondlevering, betalen in verschillende mogelijkheden. Alles op website is duidelijk, incl. verschillende stappen. Ook voorraad van artikelen is eenvoudig te zien op de website. Erg prettige website om te gebruiken.
VerzendingZit netjes verpakt, niet heel bijzonder t.o.v. andere webwinkels. Ik heb echter avondlevering gekregen, zoals je kunt lezen in deel van klantenservice. Ik kreeg van leverancier (die ik nog niet eerder gebruikt had) een code op mijn mobiel die ik aan ze moest geven om te verifieren dat ik het inderdaad was die het pakket moest ontvangen. Aan de ene kant geeft het vertrouwen dat pakket echt goed aankomt. Aan de andere kant lijkt het me dat buren het niet kunnen aannemen. Geen idee.
KlantenserviceIk kreeg bij bestelling een gratis product meegeleverd, wat in het magazijn verkeerd is gegaan. Ik kreeg hier in de nacht al een bericht over met de mededeling dat er in de ochtend gebeld zou worden voor een oplossing. Dat was een zeer prettige ervaring zeg!
Ik werd daadwerkelijk gebeld door een vriendelijke dame die haar verontschuldigingen aanbood dat het mis was gegaan. Ze vroeg of ik levering diezelfde avond wilde of de volgende dag overdag. Dat maakte mij niet uit, dus ze bood aan 's avonds te leveren. Normaal betaal je daar iets meer voor, maar dat hoefde ik niet, dus ik vond het prima.
Uiteindelijk was er een fout in het magazijn omdat het gratis product niet was betaald, wat logisch was. Maar dat is zeer netjes opgelost. En in plaats van dat het product om 14:00 werd bezorgd, werd het om 19:00 uur bezorgd.
Maar vooral het feit dat ik een email kreeg en daarna een telefoontje met verontschuldiging en nette oplossing, was me niet eerder overkomen. Zeer, zeer keurige klantenservice en support.
AlgemeenEr zijn diverse betaalmogelijkheden en het afrekenen gaat super snel bij CameraNu. Ik heb nooit problemen ondervonden.
VerzendingWat een luxe, in het weekend een bestelling plaatsen bij CameraNu en op maandag al ontvangen !!!
Ook op andere dagen wordt het snel geleverd .
Ik heb niet zo vaak de klantenservice moeten benaderen. Maar de keren dat ik belde voor advies, was ik zeer tevreden.
Ze nemen de tijd en denken met je mee en komen n
met een oplossing of advies.
AlgemeenI got a lens for my camera for a really good price. Happy with my order
VerzendingI was expecting delivery slightly faster, but overall I am satisfied with it
KlantenserviceWent in store, the guy working there was really nice
AlgemeenOp zaterdagavond online een bestelling gedaan van de DJI Neo 2 en zondag opgehaald in de vestiging Leidsche Rijn. Het is een mooie winkel en ben vlot en vriendelijk geholpen.
KlantenserviceOmdat ik een behoorlijk fietstochtje terug naar huis voor de boeg had, vroeg ik of ik de drone in de winkel kon activeren en opladen, zodat ik er onderweg alvast mee kon spelen. Dit was geen enkel probleem en kreeg zelfs tot twee keer toe een goede kop koffie aangeboden.
Algemeen“Topservice + topgear = tevreden muzikant!”
Ik kocht de Scarlett 2i2 Anniversary Edition en alles liep strak zoals je hoopt: super snel geleverd, netjes verpakt en direct plug-and-play. De service voelt persoonlijk en betrouwbaar. Ik gebruik ’m nu in mijn home studio — werkt vlekkeloos en klinkt heerlijk schoon.
Echt blij mee. Cameranu levert. Punt.
De levering ging verrassend snel, alles was perfect verpakt en netjes verzorgd.
KlantenserviceEven gebeld over het bijbehorende softwarepakket. Goed meegedacht. Alles werkt goed.
AlgemeenProdukt is goed omschreven, voldoende details aanwezig. De camerabody ziet er uit als nieuw, precies zoals omschreven op de site. Van te voren contact opgenomen voor wat extra informatie, hierop is zeer snel gereageerd door de klantenservice.
bestellen en betalen is zeer eenvoudig en gaat soepel. Ook is het mogelijk om een ander afleverlocatie te kiezen bv een pakketpunt, voor als het een kado en verassing moet blijven bv.
Gewoon een goede webwinkel.
snel verzonden en geleverd naar de locatie van mijn keuze.
Klantenserviceer werd zeer snel en adequaat gereageerd op enkele vragen vanaf mijn kant. Top!
AlgemeenIk wist niet welke lenskap zou passen. Ze hebben me goed geholpen, zelfs een goedkopere aangeraden. Super service.
VerzendingHeel snel in huis, terwijl het toch geen algemeen item is.
KlantenserviceGoede voorlichting.ook gewezen oude verschillende opties met de consequentie daarvan.
AlgemeenDe website is overzichtelijk en het bestelproces verloopt heel soepel. Wat mij vooral opviel, is de snelle levering en de zorgvuldige verpakking van mijn bestelling. Daarnaast is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam; ze nemen echt de tijd om je vragen te beantwoorden en geven deskundig advies.
De prijzen zijn scherp en het assortiment is enorm uitgebreid, waardoor ik alles wat ik nodig had op één plek kon vinden. Kortom: betrouwbare webshop, uitstekende service en topkwaliteit producten. Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende aankoop!
AlgemeenHet makkelijke vind ik dat je online kan bestellen, en gelijk naar de winkel kan gaan om het op te halen, als het op voorraad is natuurlijk.
Vriendelijk personeel, en een ruime keuze.
Goede product kennis van de medewerkers. Bestelling word ook goed verpakt. Alleen de papieren tasjes hebben in de regen weinig nut.
AlgemeenIk ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Cameranu.nl! Vanaf het eerste contact voelde alles meteen professioneel en persoonlijk aan. Zowel via WhatsApp als de chat op de website ben ik op een zeer vriendelijke en behulpzame manier geholpen. Alle vragen werden duidelijk en geduldig beantwoord, wat het hele aankoopproces heel prettig maakte.
Ook de verzending was indrukwekkend snel en vakkundig verzorgd; mijn bestelling arriveerde perfect verpakt en precies op tijd. Het is duidelijk dat ze veel waarde hechten aan klanttevredenheid en kwaliteit. Ik kan Cameranu.nl dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar uitstekende service, snelle levering en een persoonlijke benadering!
De verzending bij Cameranu.nl was echt top! Supersnel, vakkundig verpakt en precies zoals beloofd. Ik kreeg mijn bestelling in perfecte staat en zonder enige moeite. Ze laten zien dat ze écht geven om een goede service van begin tot eind.
KlantenserviceDe klantenservice van Cameranu.nl is werkelijk uitstekend! Ze reageren snel en adequaat, zowel via WhatsApp als via de online chat. Vriendelijke en deskundige hulp bij al mijn vragen, waardoor het contact echt prettig en efficiënt verloopt. Echt een topervaring!
AlgemeenGoede ervaringen bij Cameranu in Apeldoorn en Utrecht. Nieuwe camera gekocht, echter vanaf dag 1 bleek er een probleem te zijn met 1 van de kaartlezers. Na gebeld te hebben met de klantenservice terug gegaan naar Apeldoorn. Daar werd ik prima geholpen. Camera werd na gekeken en nadat het probleem ook daar duidelijk werd kreeg ik direkt een gloednieuw exemplaar mee.
Daarnaast vind ik dat Cameranu een erg actieve winkelketen is op het gebied van workshops. Experience day in Burgers zoo op 20 september was een superleuke goed georganiseerde dag met mooie aanbiedingen en leuke workshops en lezingen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Netjes geholpen aan de telefoon. Advies was om naar de winkel te gaan, vind ik zelf ook prettiger.
AlgemeenIn één woord: WOW!
Ik had body en objectieven voor inruilen aangeboden.
Kreeg een mooie offerte, vervolgens bleek alles dusdanig goed onderhouden te zijn, dat ik er een ruim definitief bod overheen kreeg.
Echt super.
Snelle afhandeling. Verzendlabel is direct binnen. Snelle terugkoppeling. Kortom zeer positief.
KlantenserviceIk had twee orders in 1, van 1 order kwam iets niets zichtbaar bij mijn login. Hierover contact opgenomen, werd direct opgelost.
AlgemeenHeel deskundig en vriendelijk personeel. Ik ben naar de winkel geweest (Apeldoorn) en ook wel eens de adviesservice gebeld als ik een aankoop via de website wilde doen. In beide gevallen uitstekend geholpen. Op basis van mijn ervaringen geef ik ze dus een hoge score.
VerzendingIk heb een aantal tweedehands producten gekocht. Dat doe ik bewust. De kwaliteit was en is prima voor mijn toepassing.
KlantenserviceZie eerdere toelichting. Ik heb nog niet te maken gehad met een klacht, dus daar kan ik niets over schrijven.
AlgemeenPrima artikel geleverd (grijskaart). Valt verder niets over te zeggen maar ik moet het minimum aantal woorden halen
VerzendingZou gemakkelijk in de brievenbus passen maar werd helaas te groot verpakt waardoor ik het pakje moest ophalen. PostNL bracht het ook nog eens naar een ander afhaalpunt als ik opgegeven had dus dat was wel een dingetje.
AlgemeenBij CameraNu heb je echt een heerlijk en breed assortiment aan foto apparatuur, diverse merken, body’s, lenzen, flitsers, studio apparatuur/benodigdheden, enz.. Eigenlijk hebben ze altijd wel datgene wat ik zoek en kom ik daarom ook graag op hun website (en bestel ik)! Maar naast dit alles is er verschrikkelijk veel informatie te vinden, tips, tricks, workshops, van beginner tot professional! En natuurlijk hebben ze met regelmaat ook leuke acties en kortingen. :-)
VerzendingBij CameraNu leveren ze echt super snel, zelfs als het uit het algemene magazijn moet komen, heb ik nog niet ervaren langer dan 3 dagen te hoeven wachten maar als het op voorraad is, heb je het de volgende dag. Alles wordt netjes en goed verpakt zodat er geen beschadigingen kunnen optreden.
KlantenservicePersoonlijk heb ik niet heel veel contact gehad met de klantenservice. Bij een enkele vraag over e-mail had ik binnen 24 uur een reactie. Een beller zou wellicht sneller zijn maar hiermee heb ik nog geen ervaring.
AlgemeenTop service. Werd goed op de hoogte gehouden betreft de pre order vande Nikon ZR. Eenmaal released werd deze super vlot verstuurd. Bedankt voor de top service!
VerzendingVlot, goed en ook goed verpakt product op deze manier zal het niet snel beschadigen tijdens transport
KlantenserviceSuper, reageren vlot en ondersteunen goed en niet kortaf wat vaak wel het geval is bij andere partijen.
AlgemeenIk had het verkeerde product besteld, niet goed opgelet, mijn fout.
Ik heb het afgehaald in de winkel, daar opengemaakt, verpakking kapot. Toen bleek het dus niet goed. Direct teruggenomen, geen enkel probleem, 3 dagen later geld weer op de rekening.
Hele goede service, dank!
Mail dat het in de winkel lag was per ongeluk niet verstuurd.
KlantenserviceIk had het verkeerde product besteld, niet goed opgelet, mijn fout.
Hele goede service, dank!
AlgemeenHelaas een kapotte camera gekregen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je een keer niet goed hebt getest. Maar wat deze club vervolgens presteert is werkelijk schandalig. Geen vervangende camera, geen reparatie op korte termijn. Wel een toezegging dat ie later alsnog terug mag. Maar als ik daar aanspraak op maak zit ik buiten de termijn. Ik zou het defect niet gemeld hebben.
KlantenserviceEindeloze mails, steeds weer een andere collega die die steeds weer opnieuw zonder enige kennis van zaken of inlezen het probleem bij mij neerlegt. Om gek van te worden.
Hallo Martijn,
Vervelend om te lezen dat je ervaring met ons niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer een camera niet goed functioneert en de afhandeling niet helemaal aansluit bij je verwachtingen.
We hebben eerder persoonlijk contact gehad over jouw situatie en daarbij uitgelegd dat de uitkomst inderdaad is dat de camera voor reparatie opgestuurd moet worden. Uiteraard denken we graag met je mee om tot een passende oplossing te komen, zodat je snel weer gebruik kunt maken van je camera. Als mogelijke vervolgstap kunnen we, nadat de camera gerepareerd is, samen kijken of we het product alsnog retour kunnen nemen. Op die manier denken we graag met je mee.
We doen ons best om dit samen op een goede manier af te ronden.
Cameranu.
AlgemeenIk heb een Canon camera met twee lenzen gekocht bij CameraNU. Ik ben goed geinformeerd over de levertijd en uiteindelijk is de bestelling nog sneller dan verwacht verzonden. Ik had wel net de pech dat de camera 2 dagen na levering sterk afgeprijsd was. Dat was behoorlijk balen natuurlijk. Maar na contact met de klantenservice heb ik het verschil gelukkig netjes terug gekregen. Erg tevreden mee!
VerzendingSneller dan verwacht verzonden en goed verpakt. Niks op aan te merken!
KlantenserviceDe klantenservice reageert snel en heeft mij goed geinformeerd over de levertijd, aangezien sommige artikelen niet direct leverbaar waren. Ook na contact over een (sterke) prijsdaling van de camera kort na het plaatsen van mijn bestelling heb ik het verschil netjes terug gekregen.
AlgemeenVoor de verjaardag van mijn dochter heb ik de Canon 2000D + 18-55mm IS II als startersset aangeschaft. Een perfecte eerste camera: gebruiksvriendelijk, mooi beeld en ideaal om mee te beginnen!
Ook over de service van CameraNU zijn we zeer tevreden. Ik kon zelfs een paar dagen na aankoop telefonisch nog een verzekering afsluiten, wat online niet helemaal duidelijk stond vermeld. Fijn dat er zo flexibel werd meegedacht!
Snelle levering, scherpe prijs en topservice. Echt een aanrader – zowel de camera als CameraNU!
KlantenserviceZeer vriendelijk en bereid om flexibel mee te denken met de klant