Cameranu

Gebruikers over webshop Cameranu

Gemakkelijke website om het geschikte product te vinden. Daarnaast snel order kunnen plaatsen en goed af kunnen handelen.

Extreem snelle levering (in de ochtend besteld, einde middag al geleverd). Top service!

Peak design pro pad besteld en was super snel in huis. Zelfs met hele black Friday die er was.

Zoals ik al zei super snel binnen. Zondag besteld en maandag in huis.

Ik was al wat langer van plan een nieuwe foto-rugzak te gaan kopen, en met de Black Friday aanbiedingen bij Cameranu.nl was dat nu extra voordelig. De rugzak uitzoeken en bestellen op de website ging snel en eenvoudig. Er was duidelijk aangegeven dat de door mij uitgezochte kleur niet op voorraad was, maar ik kon de bestelling wel uitvoeren met de korting.

Vanwege de Black Friday drukte lukte het PostNL niet om na de verzend-melding van Cameranu.nl het pakket de volgende dag te bezorgen, maar ligt geheel buiten Cameranu.nl
De rugzak was goed verpakt in een precies passende doos.

Ik kreeg tot 2 keer toe een email met een bericht over het feit dat de rugzak niet op voorraad was en met de verwachte leverdatum.

CameraNU heeft een groot assortiment aan camera spullen, het is niet altijd even makkelijk te vinden wat je zoekt, probeer bijvoorbeeld adapterringen voor filters te zoeken.

De producten uit mijn order die op voorraad waren zijn snel geleverd, wel ongewenste reclame voor andere bedrijven in het pakket.

Na het bestellen van een product dat "Tijdelijk uitverkocht" is bleef het stil.

Na meer dan een week nam ik contact op en ik kreeg te horen dat de afdeling inkoop direct voor me bezig zou gaan. Er werd mij verteld dat communicatie over levertijd "niet loopt zoals het moet".

Vervolgens blijft het weer meer dan een week stil. En besloot ik weer te mailen (inmiddels 18 dagen na aankoop). Ik krijg te horen dat mijn verzoek verloren was gegaan en dat er nog niks over de levertijd bekend is.

Ik ben wel vriendelijk beantwoord, maar jammer dat er zoveel fouten gemaakt worden.

Goedemiddag Jelle,

Bedankt voor je review en feedback. Nu wil ik graag telefonisch met jou in contact komen. we willen graag leren van onze leermomenten/fouten. graag verneem ik wanneer dit het beste uitkomt en op welk nummer ik je kan bereiken.

Ik heb vorige week een Epson printer gekocht bij CameraNU.nl. Behalve de laagste prijs is de printer ook supersnel geleverd. Alles perfect uitgevoerd, ook de afhandeling van de betaling. Echt top!
Volgende keer kies ik weer voor CameraNU.nl.

Supersnelle levering, donderdag besteld en vrijdag keurig op tijd bij mij thuis bezorgd, zoals beloofd door CameraNU.nl

Verschillende malen al wat gekocht bij CameraNU.nl. Nooit problemen gehad met de levering, communicatie is altijd helder. De klantenservice onderscheidt zich van andere grote webwinkels door hun advies en productkennis.

Hele fijne winkel. Had mijn bestelling nog dezelfde dag in huis. Je kunt altijd vertrouwen op CameraNu!

Het is een duidelijke webshop met handige adviespagina's. Mede door de adviespagina's ben ik tot het juiste product en de bijbehorende accessoires gekomen. De voorraadstatus klopte en de leverindicatie werd ook waargemaakt.

Snelle verzending en zelfs sneller in huis dan verwacht. Pakket kwam netjes binnen.

Ik had nog wat vragen over het product die via de chat zorgvuldig werden beantwoord.

Zeer goede webshop met een uitgebreid assortiment. Webshop is overzichtelijk en levering is snel. Komen na wat er beloofd wordt! En dat is wat ik zeer waardeer!

Snelle, betrouwbare en nette levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Ook wanneer een artikel niet op voorraad is.

Niet te beroerd om je te helpen en te adviseren. Vaak is een klantenservice klantvriendelijk (dat is niet zo moeilijk), maar niet klantgericht. Klantenservice van CameraNU is zowel klantvriendelijke als klantgericht!

Kon het product wat ik zocht goed vinden en kreeg hierbij fijn advies en hulp van de klantenservices. Goede begeleiding bij het aankopen van de camera die ik nu met veel plezier gebruik.

Netjes verpakt en binnen een dag geleverd.

Werd netjes te woord gestaan en meneer aan de telefoon had er echt verstand van.

Niets op aan te merken. Snel gevonden wat ik zocht, makkelijk bestelproces en niet onnodig veel mails. Advies via WhatsApp supersnel, en de beloofde bezorgtijd op dezelfde dag maakte het helemaal af.

Vaker besteld bij deze winkel.
Deze keer ook weer alles in orde.
Overzichtelijke en goed functionerende website. Order was zoals aangegeven ook voorradig. Op tijd verzonden. Tijdige updates over de verzending en ook op tijd bezorgd.

Vanwege de eerdere goede ervaringen met de winkel ook deze keer weer teruggekomen.

Zending werd geleverd in doos die goed paste om het de doos van het product. Zat normaal stevig verpakt in een normale kartonnen doos.
Zending werd op tijd bezorgd, al is dit natuurlijk grotendeels afhankelijk van het koeriersbedrijf en niet zozeer van de webwinkel.

Camera gekocht inclusief toebehoren (lens, tas, accu etc.) in de winkel van CameraNU.nl op Urk. Vriendelijk personeel en je wordt goed geholpen met eventuele vragen. Top zaak!

Laat ik het kort en bondig houden: gewoon de beste prijs en een uitstekende service en snelle verzending.

De site is erg overzichtelijk en alle benodigde kennis staat er netjes bij vermeld. Ook word er gefocust hoe ze dit zo makkelijk mogelijk neer kunnen zetten voor de amateur (zoals ik).

Maandag 15 juni 2020 deed ik een bestelling. En ik verwachte dat het binnen 2 dagen binnen zou komen. Echter lag Dinsdag 16 juni 2020 mijn bestelde product al op de mat. Fantastische levering dus!

Ik had vragen over hoe ik bepaalde instellingen kon aanpassen bij mijn camera. Dit werd gelijk uitgelecht en in de mail er nog eens duidelijk achteraan gestuurd.

Producten snel vindbaar en makkelijk en overzichtelijk winkelen. Zowel online als in de winkel (ervaring in Amsterdam)

Leverbelofte nagekomen en pakket keurig stevig verpakt

Contact gehad via de chat en hier snel en vakkundig advies ontvangen. Zeer korte wachttijd. Klasse

Ze doen wat ze beloven. Meerdere keren besteld. Elke keer maken ze het weer waar. Dit ontbreekt vaak bij andere partijen.

Heldere website, mogelijkheid om een pre order te plaatsen voor een vastgestelde prijs. In mijn geval geen verrassing achteraf toen het product in prijs steeg. (Met uitzondering van belasting verhogingen e.d. zie hiervoor de algemene voorwaarden)
In dit geval kan ik met de review iets winnen, maar het is wel gewoon allemaal waar.

Goede communicatie over de verzending. Wel heel apart dat bij een aangetekende verzending de bezorger niet om een handtekening vraagt. Kan cameranu uiteraard zelf niets aan doen.

Goede klantenservice, makkelijk bereikbaar via telefoon en whatsapp.
Snel antwoord en in mijn geval uitstekende service door een niet in de bevestiging benoemde nabezorging alsnog meteen te verzenden.

Goede en snelle levering van een tweedehands product. Niks op aan te merken. Duidelijke en informatieve website.

Bij CameraNu hadden ze een tweedehands exemplaar van een lens die ik graag wilde. Besteld en snel geleverd. Goed verpakt en geen issues. De website is ook nog eens helder en overzichtelijk. Voordeel is dat je niet steeds hoeft in te loggen als je weer veen gaat kijken omdat de site je gegevens netjes bewaart, in tegenstelling tot veel andere sites.

Ik wilde mijn Nikon P530 met 42 zoom ,vervangen door een camera met grotere zoom,ik kwam op de Lumix DC-FZ82 ,Cameranu had die in zijn assortiment ,prijzen zoals ergens anders , 5 jaar garantie en dit ook vermeld op de factuur ! bij een probleem nemen ze ook de verzendkosten op zich en dit werd medegedeeld op mail .De communicatie verliep snel ,account aanmaken ,bestellen en de volgende dag in huis ,dus wat wil je nog meer .Mijn idee was te bestellen bij Kamera express ,omdat deze meerdere winkels hebben in Belgie ..maar een account aanmaken lukte niet ...ik kon Belgie NIET ingeven , dus gebeld ...bleek een bekend probleem , het werd maar niet opgelost , bellen met Kamera Express lukte niet en blijkbaar is de mail communicatie ook niet wat het moet zijn , neemt een week in beslag ...dus het werd Cameranu ( had er ook jaren geleden ook een JVC camcorder gekocht ) Al bij al , Cameranu ...goede communicate en snel geleverd ,ik heb er wel vertrouwen in ....nu wordt het testen en zien of de Lumix DC-FZ het er goed van afbrengt en hopen dat Camaeranu bij problemen doet wat ze beloven. Zeer goed klantencontact via mail voor info , over de service kan ik niet oordelen ...want ik heb momenteel geen probleem te melden.

Scorekaart voor Cameranu

Qshops