Cameranu

Gebruikers over webshop Cameranu

Een OM systems TG-7 gekocht met Peter Hadley kit.
Een mooie prijs en ook nog een extra accu!. De volgende dag al in huis! Op de factuur nog een mooi extraatje 5 jaar garantie! Super. Dat is zeker een motivatie voor een volgende bestelling. Betaling via IDeal is geen probleem en de factuur direct over de mail.

De volgende dag in huis en een mail met verzend details

Mijn eerste ervaring met Cameranu als particulier was het recent huren van een lens. Bij de huur van de lens kon je geen verzekering afsluiten, en de borg was €800.
Bij het inleveren van de lens kon mijn borg niet worden teruggepind. Men zou het storten. Het werd mij niet duidelijk waarom, maar inmiddels is dit wel duidelijk: zij willen de borg niet meteen teruggeven. In de kreditfactuur blijkt te staan dat dit 7 werkdagen duurt. €800 gewoon anderhalve week achterhouden! Ik ben zwaar gepikeerd, en dit was de laatste keer dat ik iets doe met Cameranu.

Zij konden alleen vertellen wanneer ik het geld gestort ging krijgen, maar daar ben ik het nu eenmaal niet mee eens, dit is veel te laat. Ik ben geen bank!

perfect winkel betrouwbaar en super vriendelijk . je wordt zo snel mogelijk geholpen . mensen ik raad jullie aan in plaats van mediamarkt coolblue of noem maar op terecht naar deze winkel gaan geloof mij es beste winkel ooit

De service van CameraNU is top – deskundig, transparant en klantgericht. Ik ben erg blij met mijn aankoop en de manier waarop ik ben begeleid in het maken van de juiste keuze. Een aanrader!

De adviseur / verkoper gaf met kennis van zaken een antwoord op mijn technische vragen over SD kaarten.
Adviseerde ondergetekende om in dit geval een SD kaart te nemen die bij mijn camera past.
dat advies heb ik van hem overgenomen.

Uitstekend geschikt voor mijn meetzoeker camera. Fotografisch effect is duidelijk merkbaar in grote snelheid.

Zonder wachttijden en / of doorschakelingen kreeg ik een vakbekwame beleefde medewerker aan de lijn.

In twee dagen tijd in drie filialen geweest voor advies en het kopen van mijn eerste camera & lens. In elk filiaal waren ze even kundig en aardig, goed advies gekregen en ben met een mooie camera naar huis gegaan. Als ik weer iets nodig heb dan weet ik waar ik naar toe ga.

Het product heb ik besteld om op te halen in de winkel, dit was binnen no time geregeld en lag gelijk klaar.

Advies gevraagd en gekregen, was goed advies vanuit passie en professionaliteit en niet met het oogmerk zo veel mogelijk te verkopen. Ben uiteindelijk met een tweedehands camera weggegaan in plaats van een dure nieuwe.

Ik ben overgestapt van Nikon naar een Fuji medium format camera. Direct contact gehad met de salesmanager over de waarde van de body en lenzen die ik ging inruilen en de offerte voor de neuwe camera. Het ging allemaal heel soepel.

Ik heb mijn Nikon Full-frame ingeruild voor een Fuji GFX 100 II body met lenzen. Het was een zakelijke transactie en de salesmanager van Cameranu heeft mijn oude spullen opgehaald en de nieuwe thuisgebracht. Perfecte service!

Uitstekende en snelle service. De producten zijn in mijn gevallen het beste geprijsd en de levering is snel!

Zeer snelle levering en continu up to date gehouden. Daarbij zijn al mijn bestellingen op tijd geleverd.

Je wordt voor alles goed op de hoogte gehouden. Direct contact is nog niet nodig geweest.

Ik heb onlangs bij CameraNU de Canon EOS R50 aangeschaft, waarbij ik ook mijn oude camera heb ingeruild. Het hele proces verliep erg soepel en professioneel – van de duidelijke communicatie over de inruilwaarde tot het snelle afhandelen van de bestelling.

Wat ik erg prettig vond, was de heldere uitleg en vergelijking tussen de Canon EOS R50 en de Sony 100 VII. Er werd ruim de tijd genomen om de verschillen uit te leggen, zodat ik een weloverwogen keuze kon maken. Ondanks dat de prijs een rol speelde, ging de verkoper puur uit van mijn wensen en behoeften. Dat voelde erg prettig en betrouwbaar.

Uiteindelijk heb ik voor de Canon gekozen, omdat deze perfect aansluit bij mijn wensen: compact, gebruiksvriendelijk en uitstekend geschikt voor zowel foto als video.

Fijne snelle communicatie, vanuit mijn school. Als school een grote bestelling geplaatst. Alles snel geregeld, van verzending, communicatie tot factuur. Als er één punt van verbetering, later ging dit overigens perfect, is met één enkel persoon communiceren werkt net wat prettiger. Verder perfect!

Speciale chauffeur van CamerNu kwam alle pakketten brengen, tijdens werkdagen, wat erg prettig is als school.

Mooie en duidelijke website, makkelijk om je onderdeel te vinden.
Goede mailverkeer over status van de bestelling

Netjes verpakt, eigelijk niets op aan te merken, kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.

Er werd bij een telefonische vraag gelijk geschakeld met iemand die weet waar over hij praat en ook zelfstandige beslissingen kon nemen

Ik was zeker heel vriendelijk en goed in de winkel geholpen met het inruilen voor een nieuwer model.

Genoeg aandacht gehad en ook veel betere inruilprijs gekregen dan elders.

Ik ben super fijn geholpen toen mijn lens kuren had. Mijn probleem werd heel serieus genomen en Cameranu heeft het kontakt met Sigma overgenomen. Voor de vakantie kreeg ik een leenlens mee, die ik uiteindelijk 8 weken heb gebruikt. Uiteindelijk mocht ik kiezen: mijn eigen (3x "gerepareerde") lens houden of hem gratis omruilen voor de leenlens.
Echt super!

Heel mooi product: een cameratasje (voor de instax square camera). Product omschreven zoals op de website.

Goed ingepakt met super snelle levering! Volgens mij dag na bestelling zelfs al.

Zeer eenvoudig een bestelling te plaatsen. Genoeg betaalmogelijkheden. Zeer gebruiksvriendelijke website met veel keus. Je blijft rondkijken! Voor herhaling vatbaar

Volgende dag bezorgd. Het artikel was goed verpakt waardoor beschadiging haast onmogelijk is. Wel zo fijn met foto apparatuur

Een ProArt monitor gekocht die niet helemaal goed in de workspace paste van m’n vrouw. Alles weer ingepakt en terug gestuurd en vriendelijk geholpen via e-mail en telefoon omdat retourformulier systeem even raar deed. Super service.

Binnen paar dagen binnen. Zonder problemen en goed gecommuniceerd en niets teveel beloofd. Retour

Zie boven. Heel prettig contact met Marcel van de klantenservice. Kosten retour waren wel voor mij.

Met enige regelmaat koop ik spullen voor mijn fotografie hobby bij cameranu. Of je nu in de webshop koopt, fysiek in de winkels de service is altijd prima.

Persoon in de winkels heeft kennis van zaken. Via de webshop een vraag stellen en je krijgt ook snel een reactie terug.
Voor mij een prima winkel met webshop die ik zeker aanraad bij familie, vrienden die foto spullen nodig hebben.

Verzendinfo die men geeft klopt, beloofd men zelfde dag verzonden dan is dat ook zo, staat er bij een artikel 1 tot 5 werkdagen ook dan heb je het binnen die tijd in huis

Ik heb ervoor gekozen om in 3 delen te betalen, waarbij je dan de eerste betaling moet voldaan. Fijn dat deze keuze er is.

De camera (osmo pocket 3) werkt top. Gekocht om mijn zoontje te filmen tijdens voetballen. Ik kan de camera focussen op mijn kind zonder dat ik heel snel mee moet draaien, want de camera maakt zelf de draai.

Hier heb ik geen gebruik van hoeven te maken. Maar de bevestigingsmail kwam snel, de camera was er de volgende dag al, allemaal goed geregeld en heel snel.

Ik ben erg tevreden over Camer.nu! Alles is altijd netjes geregeld en de bestellingen worden snel bezorgd. Top service en zeker een aanrader!

zeer accurate levertijd. Alles wordt netjes en stevig verpakt, zodat het in perfecte staat aankomt.

De klantenservice van Camer.nu is uitstekend, altijd vriendelijk, behulpzaam en snel bereikbaar voor elke vraag.

Ondertussen heb ik al meerdere aankopen gedaan bij Cameranu en elke keer weer tevreden, de producten worden snel en keurig verstuurd. Deze keer was mijn bestelling een tweedehands Carbon tripod. Ik ben door verschillende medewerkers keurig en geduldig te woord gestaan, waarvoor dank! De volgende aankoop zit al in mijn winkelmandje, een lenscoat voor mijn sigma 150-600mm. De prijs die je kan winnen met het schrijven van een review is een leuke bijkomstigheid. Tot de volgende bestelling!

Het product werd keurig verpakt en snel verzonden. De communicatie over de verzending verliep ook heel erg fijn.

Helaas lukte het afrekenen niet, via de mail ben ik keurig te woord gestaan. De reactiesnelheid was ook heel snel! Dank daarvoor!

Ik heb een camerahouder gekocht voor mijn Insta360 Ace Pro 2 en ben erg tevreden! De website is duidelijk en overzichtelijk, waardoor het makkelijk was om te vinden wat ik zocht. Bij de producten staat duidelijke informatie en ook de levertijd klopte precies met wat er vermeld werd. Na mijn bestelling kreeg ik netjes een e-mail met de bevestiging en de verwachte verzenddatum. Tot mijn verrassing ging alles zelfs sneller dan gepland en had ik het product eerder in huis dan verwacht. De camerahouder zelf voldoet volledig aan de beschrijving en voelt stevig en van goede kwaliteit. Kortom: een hele fijne ervaring en zeker een aanrader!

---

Ik heb verder niet te maken gehad met directe klantenservice. De updates over mijn levering waren spot on.

Het is goed verpakt en de levering was snel. Het product was niet op voorraad en ik werd op de hoogte gehouden van d.m.v. updates over de leverdatum.

Scorekaart voor Cameranu

Qshops