Gebruikers over webshop Cameranu
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Cameranu.nl! Vanaf het eerste contact voelde alles meteen professioneel en persoonlijk aan. Zowel via WhatsApp als de chat op de website ben ik op een zeer vriendelijke en behulpzame manier geholpen. Alle vragen werden duidelijk en geduldig beantwoord, wat het hele aankoopproces heel prettig maakte.
Ook de verzending was indrukwekkend snel en vakkundig verzorgd; mijn bestelling arriveerde perfect verpakt en precies op tijd. Het is duidelijk dat ze veel waarde hechten aan klanttevredenheid en kwaliteit. Ik kan Cameranu.nl dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar uitstekende service, snelle levering en een persoonlijke benadering!
De verzending bij Cameranu.nl was echt top! Supersnel, vakkundig verpakt en precies zoals beloofd. Ik kreeg mijn bestelling in perfecte staat en zonder enige moeite. Ze laten zien dat ze écht geven om een goede service van begin tot eind.
KlantenserviceDe klantenservice van Cameranu.nl is werkelijk uitstekend! Ze reageren snel en adequaat, zowel via WhatsApp als via de online chat. Vriendelijke en deskundige hulp bij al mijn vragen, waardoor het contact echt prettig en efficiënt verloopt. Echt een topervaring!
AlgemeenGoede ervaringen bij Cameranu in Apeldoorn en Utrecht. Nieuwe camera gekocht, echter vanaf dag 1 bleek er een probleem te zijn met 1 van de kaartlezers. Na gebeld te hebben met de klantenservice terug gegaan naar Apeldoorn. Daar werd ik prima geholpen. Camera werd na gekeken en nadat het probleem ook daar duidelijk werd kreeg ik direkt een gloednieuw exemplaar mee.
Daarnaast vind ik dat Cameranu een erg actieve winkelketen is op het gebied van workshops. Experience day in Burgers zoo op 20 september was een superleuke goed georganiseerde dag met mooie aanbiedingen en leuke workshops en lezingen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Netjes geholpen aan de telefoon. Advies was om naar de winkel te gaan, vind ik zelf ook prettiger.
AlgemeenIn één woord: WOW!
Ik had body en objectieven voor inruilen aangeboden.
Kreeg een mooie offerte, vervolgens bleek alles dusdanig goed onderhouden te zijn, dat ik er een ruim definitief bod overheen kreeg.
Echt super.
Snelle afhandeling. Verzendlabel is direct binnen. Snelle terugkoppeling. Kortom zeer positief.
KlantenserviceIk had twee orders in 1, van 1 order kwam iets niets zichtbaar bij mijn login. Hierover contact opgenomen, werd direct opgelost.
AlgemeenHeel deskundig en vriendelijk personeel. Ik ben naar de winkel geweest (Apeldoorn) en ook wel eens de adviesservice gebeld als ik een aankoop via de website wilde doen. In beide gevallen uitstekend geholpen. Op basis van mijn ervaringen geef ik ze dus een hoge score.
VerzendingIk heb een aantal tweedehands producten gekocht. Dat doe ik bewust. De kwaliteit was en is prima voor mijn toepassing.
KlantenserviceZie eerdere toelichting. Ik heb nog niet te maken gehad met een klacht, dus daar kan ik niets over schrijven.
AlgemeenPrima artikel geleverd (grijskaart). Valt verder niets over te zeggen maar ik moet het minimum aantal woorden halen
VerzendingZou gemakkelijk in de brievenbus passen maar werd helaas te groot verpakt waardoor ik het pakje moest ophalen. PostNL bracht het ook nog eens naar een ander afhaalpunt als ik opgegeven had dus dat was wel een dingetje.
AlgemeenBij CameraNu heb je echt een heerlijk en breed assortiment aan foto apparatuur, diverse merken, body’s, lenzen, flitsers, studio apparatuur/benodigdheden, enz.. Eigenlijk hebben ze altijd wel datgene wat ik zoek en kom ik daarom ook graag op hun website (en bestel ik)! Maar naast dit alles is er verschrikkelijk veel informatie te vinden, tips, tricks, workshops, van beginner tot professional! En natuurlijk hebben ze met regelmaat ook leuke acties en kortingen. :-)
VerzendingBij CameraNu leveren ze echt super snel, zelfs als het uit het algemene magazijn moet komen, heb ik nog niet ervaren langer dan 3 dagen te hoeven wachten maar als het op voorraad is, heb je het de volgende dag. Alles wordt netjes en goed verpakt zodat er geen beschadigingen kunnen optreden.
KlantenservicePersoonlijk heb ik niet heel veel contact gehad met de klantenservice. Bij een enkele vraag over e-mail had ik binnen 24 uur een reactie. Een beller zou wellicht sneller zijn maar hiermee heb ik nog geen ervaring.
AlgemeenTop service. Werd goed op de hoogte gehouden betreft de pre order vande Nikon ZR. Eenmaal released werd deze super vlot verstuurd. Bedankt voor de top service!
VerzendingVlot, goed en ook goed verpakt product op deze manier zal het niet snel beschadigen tijdens transport
KlantenserviceSuper, reageren vlot en ondersteunen goed en niet kortaf wat vaak wel het geval is bij andere partijen.
AlgemeenIk had het verkeerde product besteld, niet goed opgelet, mijn fout.
Ik heb het afgehaald in de winkel, daar opengemaakt, verpakking kapot. Toen bleek het dus niet goed. Direct teruggenomen, geen enkel probleem, 3 dagen later geld weer op de rekening.
Hele goede service, dank!
Mail dat het in de winkel lag was per ongeluk niet verstuurd.
KlantenserviceIk had het verkeerde product besteld, niet goed opgelet, mijn fout.
Hele goede service, dank!
AlgemeenHelaas een kapotte camera gekregen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je een keer niet goed hebt getest. Maar wat deze club vervolgens presteert is werkelijk schandalig. Geen vervangende camera, geen reparatie op korte termijn. Wel een toezegging dat ie later alsnog terug mag. Maar als ik daar aanspraak op maak zit ik buiten de termijn. Ik zou het defect niet gemeld hebben.
KlantenserviceEindeloze mails, steeds weer een andere collega die die steeds weer opnieuw zonder enige kennis van zaken of inlezen het probleem bij mij neerlegt. Om gek van te worden.
Hallo Martijn,
Vervelend om te lezen dat je ervaring met ons niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer een camera niet goed functioneert en de afhandeling niet helemaal aansluit bij je verwachtingen.
We hebben eerder persoonlijk contact gehad over jouw situatie en daarbij uitgelegd dat de uitkomst inderdaad is dat de camera voor reparatie opgestuurd moet worden. Uiteraard denken we graag met je mee om tot een passende oplossing te komen, zodat je snel weer gebruik kunt maken van je camera. Als mogelijke vervolgstap kunnen we, nadat de camera gerepareerd is, samen kijken of we het product alsnog retour kunnen nemen. Op die manier denken we graag met je mee.
We doen ons best om dit samen op een goede manier af te ronden.
Cameranu.
AlgemeenIk heb een Canon camera met twee lenzen gekocht bij CameraNU. Ik ben goed geinformeerd over de levertijd en uiteindelijk is de bestelling nog sneller dan verwacht verzonden. Ik had wel net de pech dat de camera 2 dagen na levering sterk afgeprijsd was. Dat was behoorlijk balen natuurlijk. Maar na contact met de klantenservice heb ik het verschil gelukkig netjes terug gekregen. Erg tevreden mee!
VerzendingSneller dan verwacht verzonden en goed verpakt. Niks op aan te merken!
KlantenserviceDe klantenservice reageert snel en heeft mij goed geinformeerd over de levertijd, aangezien sommige artikelen niet direct leverbaar waren. Ook na contact over een (sterke) prijsdaling van de camera kort na het plaatsen van mijn bestelling heb ik het verschil netjes terug gekregen.
AlgemeenVoor de verjaardag van mijn dochter heb ik de Canon 2000D + 18-55mm IS II als startersset aangeschaft. Een perfecte eerste camera: gebruiksvriendelijk, mooi beeld en ideaal om mee te beginnen!
Ook over de service van CameraNU zijn we zeer tevreden. Ik kon zelfs een paar dagen na aankoop telefonisch nog een verzekering afsluiten, wat online niet helemaal duidelijk stond vermeld. Fijn dat er zo flexibel werd meegedacht!
Snelle levering, scherpe prijs en topservice. Echt een aanrader – zowel de camera als CameraNU!
KlantenserviceZeer vriendelijk en bereid om flexibel mee te denken met de klant
AlgemeenHet was gemakkelijk om te vinden wat ik zocht en te bestellen en de prijs was beter dan wat ik elders kon vinden.
VerzendingHet bestelde product werd snel, veilig, en op tijd geleverd.
AlgemeenAl een paar keer mijn foto rolletjes hier laten ontwikkelen en altijd goede service. Wordt altijd mee gedacht en resultaat is er binnen een paar dagen.
KlantenserviceWordt altijd mee gedacht bij problemen. Kosten van niet gelukte scans krijg je terug.
AlgemeenEen OM systems TG-7 gekocht met Peter Hadley kit.
Een mooie prijs en ook nog een extra accu!. De volgende dag al in huis! Op de factuur nog een mooi extraatje 5 jaar garantie! Super. Dat is zeker een motivatie voor een volgende bestelling. Betaling via IDeal is geen probleem en de factuur direct over de mail.
De volgende dag in huis en een mail met verzend details
AlgemeenMijn eerste ervaring met Cameranu als particulier was het recent huren van een lens. Bij de huur van de lens kon je geen verzekering afsluiten, en de borg was €800.
Bij het inleveren van de lens kon mijn borg niet worden teruggepind. Men zou het storten. Het werd mij niet duidelijk waarom, maar inmiddels is dit wel duidelijk: zij willen de borg niet meteen teruggeven. In de kreditfactuur blijkt te staan dat dit 7 werkdagen duurt. €800 gewoon anderhalve week achterhouden! Ik ben zwaar gepikeerd, en dit was de laatste keer dat ik iets doe met Cameranu.
Zij konden alleen vertellen wanneer ik het geld gestort ging krijgen, maar daar ben ik het nu eenmaal niet mee eens, dit is veel te laat. Ik ben geen bank!
Hallo,
Wat vervelend om te lezen dat je ervaring met het huren van een lens bij ons niet naar wens was. Onze excuses voor de verwarring en de frustratie die het vasthouden van de borg heeft veroorzaakt. We begrijpen dat het vervelend is om een bedrag van €800 niet direct terug te ontvangen en dat dit als te lang wordt ervaren.
Op basis van de informatie in je bericht kunnen we helaas geen account terugvinden. Hierdoor kunnen we je situatie niet inhoudelijk controleren. We nemen je feedback wel zeer serieus en gaan er intern mee aan de slag om te kijken of we onze communicatie over borg en terugbetaling kunnen verbeteren, zodat dit in de toekomst duidelijker is voor onze klanten.
Team Cameranu.
Algemeenperfect winkel betrouwbaar en super vriendelijk . je wordt zo snel mogelijk geholpen . mensen ik raad jullie aan in plaats van mediamarkt coolblue of noem maar op terecht naar deze winkel gaan geloof mij es beste winkel ooit
KlantenserviceDe service van CameraNU is top – deskundig, transparant en klantgericht. Ik ben erg blij met mijn aankoop en de manier waarop ik ben begeleid in het maken van de juiste keuze. Een aanrader!
AlgemeenDe adviseur / verkoper gaf met kennis van zaken een antwoord op mijn technische vragen over SD kaarten.
Adviseerde ondergetekende om in dit geval een SD kaart te nemen die bij mijn camera past.
dat advies heb ik van hem overgenomen.
Uitstekend geschikt voor mijn meetzoeker camera. Fotografisch effect is duidelijk merkbaar in grote snelheid.
KlantenserviceZonder wachttijden en / of doorschakelingen kreeg ik een vakbekwame beleefde medewerker aan de lijn.
AlgemeenIn twee dagen tijd in drie filialen geweest voor advies en het kopen van mijn eerste camera & lens. In elk filiaal waren ze even kundig en aardig, goed advies gekregen en ben met een mooie camera naar huis gegaan. Als ik weer iets nodig heb dan weet ik waar ik naar toe ga.
VerzendingHet product heb ik besteld om op te halen in de winkel, dit was binnen no time geregeld en lag gelijk klaar.
KlantenserviceAdvies gevraagd en gekregen, was goed advies vanuit passie en professionaliteit en niet met het oogmerk zo veel mogelijk te verkopen. Ben uiteindelijk met een tweedehands camera weggegaan in plaats van een dure nieuwe.
AlgemeenIk ben overgestapt van Nikon naar een Fuji medium format camera. Direct contact gehad met de salesmanager over de waarde van de body en lenzen die ik ging inruilen en de offerte voor de neuwe camera. Het ging allemaal heel soepel.
VerzendingIk heb mijn Nikon Full-frame ingeruild voor een Fuji GFX 100 II body met lenzen. Het was een zakelijke transactie en de salesmanager van Cameranu heeft mijn oude spullen opgehaald en de nieuwe thuisgebracht. Perfecte service!
AlgemeenUitstekende en snelle service. De producten zijn in mijn gevallen het beste geprijsd en de levering is snel!
VerzendingZeer snelle levering en continu up to date gehouden. Daarbij zijn al mijn bestellingen op tijd geleverd.
KlantenserviceJe wordt voor alles goed op de hoogte gehouden. Direct contact is nog niet nodig geweest.