Cameranu

Gebruikers over webshop Cameranu

Ik heb mijn nieuwe Canon EOS R6 Mark II, bijbehorende lenzen, een mount adapter en enkele andere accessoires bij Cameranu.nl besteld.

Ik heb voor Cameranu.nl gekozen omdat ik daar mijn eerdere camera en lenzen ook heb aangeschaft en ik de website heel duidelijk vind, met name op het gebied van navigatie (vinden wat ik zoek) en de complete beschrijvingen en specificaties. Ook eventuele acties worden duidelijk aangegeven.

Ook nu ben ik weer heel tevreden over het aanbod, het shopgemak, de snelle verzending en levering, en ook de nette levering.

Daarnaast vind ik het een leuke geste dat je bij aankoop van een camera ook een waardebon krijgt om de sensor drie keer gratis te laten reinigen.

De levering was op snel en op tijd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. De camera en lenzen waren zorgvuldig ingepakt en bovendien in een niet te grote doos. Ik had een behoorlijk grote levering en alles werd in 1 keer bezorgd, wat duurzamer is en dat waardeer ik wel.

Ik heb geen klachten, maar ik heb per ongeluk een item teveel besteld: een zonnekap die al bij de lens geleverd werd. Ik kon hier gemakkelijk online een retourmelding van maken en de zonnekap zonder problemen terugsturen.

Ook hier werd ik weer keurig op de hoogte gesteld van het retourproces, er werden geen vragen gesteld en het bedrag was binnen de kortste keren teruggestort.

Enig nadeel: je moet de retourzending zelf frankeren. Dat vind ik niet echt klantvriendelijk, zeker niet gezien het bedrag wat ik uitgegeven heb.

Ik heb hier de Osmo Action 4 besteld en alles is super verlopen. Snelle levering, fijne website die lekker duidelijk is, en ik had ook nog geluk met een korting die toevallig gold. Altijd mooi meegenomen. De camera bevalt heel goed, echt blij mee. Alles bij elkaar gewoon een hele goede ervaring met Cameranu.

Ik kon gelukkig kiezen voor avondlevering omdat ik overdag gewoon op m'n werk ben. Toen ik thuiskwam werd mijn pakket bezorgd!

Ik was op zoek naar een Allround zoomobjectief voor mijn mirrorless systeemcamera. Na verschillende reviews te hebben gelezen en bekeken, ben ik naar de Cameranu winkel in Rotterdam gegaan, om daar het objectief uit te proberen. Dit heb ik gedaan en ik ben uitstekend geholpen in de winkel.

De aanwezige kennis en kunde maakt het voor mij, dit is overigens met dit soort artikelen nooit anders geweest, dat ik zal terugkomen bij Cameranu. En of dat nu Rotterdam is of een andere vestiging, dat zou niet uit mogen maken.

Ook telefonisch ben ik al eens zeer goed voorgelicht door Cameranu, voor de aanschaf van een Telezoom objectief.

Ik zou zeggen ga zo door met jullie goede kwaliteit en advies.

Ik heb het objectief uiteindelijk na er over nagedacht te hebben, online bij Cameranu besteld en had deze de volgende dag in huis.

Snelle levering, naderhand nog telefonisch contact gehad, omdat ik ook een verzekering op het objectief wilde hebben en dit niet kon aanklikken, of niet gezien, op de website.

Zoals eerder vermeld een aantal malen zeer goed en kundig geadviseerd en geholpen via de Telefonische klantenservice.

Duidelijke website, concurrerende prijzen, volgende dag goed ingepakt geleverd, wat wil je nog meer! Kortom, zeer tevreden.

De verzending was gewoon uitsteken, op tijd en prima verpakt.

Bestellen ging soepel en duidelijk. Prijs was top, en ondanks een betaalprobleem aan mijn kant werd alles snel en vriendelijk opgelost door de klantenservice. Geen lange wachttijden aan de lijn, gewoon snel schakelen. Product was goed verpakt en snel geleverd. Echt blij met zowel de service als mijn aankoop!

Snel verzonden, netjes verpakt en in perfecte staat ontvangen, top!

De klantenservice was snel bereikbaar, vriendelijk en dacht direct mee. Mijn betaalprobleem werd binnen enkele minuten opgelost. Echt super service!

Ik Was op zoek naar een specifieke telezoom lens (Tamron 150 - 600, G2 voor Canon) omdat ik later het jaar op safari ga.
EN vanwege met name dit beperkt doel was ik op zoek naar een scherpe prijs of gebruikt lens in goede staat.

CameaNu had de lens beschikbaar en voor een zeer aantrekkelijke prijs

Een camera lens is natuurlijk een kwetsbaar en breekbaar product.
Verpakking was zeer goed gedaan, om de originele doos zat een doos met luchtkussens om het product te beschermen.

Duidelijk track & trace was gedeeld en het product was aangetekend opgestuurd

Het product was niet binnen de op de gestelde levertiujd bezorgd, maar de verwachting was wel heel goed gemanaged door Cameranu.
Het speelde natuurlijk mee dat de bestelling tijdens feestdagen was besteld.
voral een uitstekend voor de goede informatie

Fijn dat er nog een Canon 70D body voor mij was, hopelijk kan weer wat jaartjes vooruit.

Goed met post nl. duidelijke communicatie. Volgende keer weer met post nl

Goed en accuraat geholpen via telefoon, duidelijke communicatie. Ga zo door

Veel twijfel gehad om de Fotoprinter te bestellen via internet. Na lang alles te hebben vergeleken, via Tweakers, bewust gekozen voor een fysieke winkel, om hem zelf op te halen in Urk, De 'koppen' te zien achter de toonbank. Dan geeft dat meer vertouwen bij de aankoop. Ook heb je dan een gezicht bij eventuele telefonische ondersteuning.

Afgehaald in de winkel in Urk. Samen gecontroleerd op inhoud .

Had wat opstartproblemen, opgelost, bleek te komen door te oude versie van mijn eigen Photoshop CS 3, die niet met de nieuwe versie van de Epson fotoprinter kon omgaan.

Oude Nikon-spullen weg, geld op de rekening – hoe makkelijk wil je het hebben?

Na jaren trouwe dienst stond mijn Nikon-apparatuur vooral stof te verzamelen in de kast. Tijd om afscheid te nemen – met een klein traantje, dat wel. Via CameraNU.nl was dat verrassend makkelijk: een paar klikken, even invullen wat je hebt liggen, en je krijgt meteen een bod waar je serieus over kunt nadenken (zonder koffie en koekje, maar toch netjes).

De bieding was eerlijk, de communicatie helder en vriendelijk, en het geld stond sneller op mijn rekening dan dat ik ‘AF-S NIKKOR’ kan zeggen. Geen gedoe, geen vage beloftes – gewoon een soepel proces van begin tot eind.

Als je nog oude gear hebt liggen waar je niets meer mee doet: dit is echt een prima manier om op te ruimen én er iets leuks voor terug te krijgen. Aanrader!

Snel reactie! Chapeaux! Kostte weinig moeite om in contact te komen.

Fijne website en overzichtelijk. Online besteld en via telefoon de order nog kunnen wijzigen. Mijn Favoriete vestiging is de winkel in Urk. Goed advies en ze nemen alle tijd. Van mijn cursisten die ik doorstuur krijg ik ook altijd te horen fijne winkel waar ze aandacht en kennis hebben.

Het is netjes de volgende dag geleverd met een goede verpakking

Snel contact en goed geholpen met aanpassen van de order

Ik had een flitser en transmitter toegevoegd aan mijn winkelmandje, maar ik twijfelde of dit wel zou werken met mijn camera. Ik werd telefonisch goed geholpen. De medewerker nam de tijd, had duidelijk kennis van zaken en vroeg ook nog door om mee te kijken of hij dit ook zou adviseren voor mijn gebruiksdoel. De spullen werden de volgende dag al geleverd en de prijs lag lager dan bij de andere aanbieders.

Overdag besteld en de spullen werden de volgende dag al geleverd.

Aangetekend pakket “afgeleverd” met onbekende handtekening afgeleverd door PostNL. Pakket helaas niet fysiek in handen. Nu wachten op uitsluitsel van Cameranu en PostNL. Erg vervelend en ben flink pissed. Geen nieuw objectief om te gebruiken, waar ik me heel erg op verheugd had.

Zie hierboven. PostNL zet onrechtmatig handtekening, op een pakket wat aangetekend verzonden wordt, valsheid in geschrifte.

Klantenservice reageert snel, nu hopen op een spoedige oplossing. Want door toedoen van postnl is pakket kwijt

Drone DJI Mini 4 Pro, online besteld op een donderdag, zaterdagochtend in de winkel in Rotterdam Vierhavenstaat opgehaald. Vlot en netjes geholpen. Ik was al eens eerder deze winkel in gelopen om zomaar eens rond te kijken en was toen al onder de indruk. De prijs van de drone was voor mij ook een doorslag om hem daar te kopen. Donderdag besteld, maar toen ik zondag nog wat nodig had kwam ik op de site toevallig de prijs op dat moment tegen, die was € 130,00 lager. Had er dus een beetje de balen van, mail gestuurd of ik het prijsverschil terug kon krijgen omdat ik als trouwe en tot nu toe tevreden klant er een beetje ongemakkelijk bij voelde.
En gelijk wist ik weer waarom ik hier besteld had, ik kreeg vlot een mail terug en binnen 2 dagen had ik een creditnota van € 130,00 en was het geld op mijn rekening gestort.
Niet alleen daardoor, maar ik weet zeker dat dit mijn vaste winkel zal blijven.

---

Ik heb mijn bestelling in de winkel opgehaald, dus ik denk dat verzending hier eigenlijk niet van toepassing was.

Zie de eerder opmerking over het prijsverschil, vlot een reactie gekregen op mijn mail

Winkelervaring top! Ik had online een bestelling geplaatst en kwam deze in de winkel ophalen. Ondanks dat er bij de bestelling in de winkel één artikel ontbrak, werd dit binnen een paar seconden gecorrigeerd.

Ik stelde een vraag en het personeel was super behulpzaam en deskundig. Ik kom zeker nog een keer!

Normaal gesproken schrijf ik eigenlijk nooit negatieve reviews, maar vandaag ben ik echt met stomheid geslagen.

Een product dat op de website als afgeprijsd stond, bleek door een fout ineens duurder te zijn. Vervolgens werden de prijzen (in verschillende browsers) continu aangepast in mijn bestelling, terwijl er duidelijk stond dat de betaling al voldaan was.

Ik begrijp natuurlijk dat fouten kunnen voorkomen. Maar zelfs het artikel werd op een gegeven moment aangepast in mijn bestelling. Na het sturen van een screenshot werd dit weer gecorrigeerd en werd de prijs steeds veranderd. Ondanks de schermafbeeldingen en screenopname om dit aan te tonen, werd daar geen gehoor aan gegeven. Er is op geen enkele manier meegedacht of een oplossing aangeboden.

Zelf ben ik werkzaam in de retail, en voor mij is dit absoluut niet de gang van zaken. Heel jammer, want tot vandaag was ik altijd tevreden over de service.

Tja, klantenservice. Die werken ook maar aan de lopende band. De personen waren netjes maar er werd niet meegedacht aan een oplossing.

Hallo,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat ontzettend jammer om te lezen dat je zo’n verwarrende en frustrerende situatie hebt meegemaakt. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Hoewel we begrijpen dat dit je vertrouwen heeft geschaad, hopen we dat je ons de kans geeft om dit recht te zetten. Als je dat goedvindt, kijken we graag samen naar een passende oplossing. Je mag ons altijd nog even direct benaderen, bij voorkeur met je ordernummer, zodat we dit persoonlijk kunnen oppakken. Ons emailadres is vragen@cameranu.nl

Nogmaals dank voor je feedback!

Cameranu.

Goede prijzen.
Snelle levering.
Top klantenservice.

Dit is een winkel waar vele winkels wat mij betreft een voorbeeld aan mogen nemen.

Levering was snel en de producten waren met zorg ingepakt.

Ik had een bestelling geplaatst en er zat een verkeerde onderdeel bij een artikel. Ik kreeg heel snel antwoord van de klantenservice met een oplossing om het retour te sturen en een nieuwe opgestuurd te krijgen. Maar ik weet dat zij het artikel dan niet meer kunnen verkopen en dat zou ik zonde vinden dus ik bood aan om het zelf op te lossen met het blijven van mijn garantie. Hiermee zijn ze akkoord gegaan en hebben echt super lief een cadeaubon opgestuurd.

Hallo,

Wat een geweldige review, bedankt voor je positieve feedback! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent over onze prijzen, snelle levering en klantenservice. Het doet ons ook goed om te horen dat we snel en oplossingsgericht hebben kunnen helpen toen er iets misging met je bestelling. We waarderen het enorm dat je zelf met een oplossing wilde komen en we hopen dat je blij bent met de cadeaubon!

We blijven ons best doen om de service te bieden die je verdient en hopen je snel weer te mogen helpen!

Team Cameranu.

Een mooie 2e kans aanbiedingen, het statief ziet er prima uit! Verzending duurde even een paar dagen, maar ik ha geen haast dus boot mij geen probleem.

Eerst 2 dagen geen bericht toen pas bericht van verzending.

Hallo,

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het statief en de 2e kans aanbieding. We begrijpen dat de verzending iets langer duurde, maar we waarderen het dat je geduld hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe statief en mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we voor je klaar!

Team Cameranu.

Laatste lens op de plank , gebeld , of het een retour was , nee ,nieuw in doos , wat ook klopte , binnen een dag thuis, service afdeling van cameranu is prima , nemen de tijd voor je en reageren snel op de vragen .

goed verpakt voldoende om niet te kapot te gaan., handig te openen doos , karton is dikker dan normaal

bellen , direct antwoord , mailen binnen 14 uur reactieh

Wie had gedacht dat camera's kopen net zo snel kon gaan als sushi bestellen?
Mijn vingertop had de 'bestel'-knop voor de DJI action cam nauwelijks verlaten of mijn telefoon lichtte al op. "Uw bestelling staat klaar voor ophalen" - nog voordat ik überhaupt klaar was om naar de winkel te fietsen.

---

Bestelling opgehaald in de winkel in dertig minuten.
Dat is korter dan de gemiddelde fotoshoot duurt. Korter zelfs dan het uitpakken en instellen van mijn nieuwe camera zou blijken te zijn.

Bij het ophalen geen gedoe met nummertjes trekken of eindeloze wachtrijen.
Geen verkooppraatjes over extra accessoires.
Alleen een vlotte overdracht van mijn nieuwe technische speeltje.
Als iemand die meestal dagen wacht op pakketbezorgers die nooit op het afgesproken tijdstip komen, voelde deze ervaring toch wel erg fijn.

Hallo,

Wat een geweldige review! Bedankt voor het delen van je ervaring. Het is fantastisch om te horen dat je bestelling zo snel en soepel verliep. We doen altijd ons best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, zonder gedoe. Fijn dat je tevreden was met het ophalen in de winkel en de service die je kreeg. Veel plezier met je nieuwe DJI action cam!

Team Cameranu.

De website is overzichtelijk en biedt duidelijke informatie over de beschikbare uitvoeringen en opties. De productinformatie is gedetailleerd en helpt bij het maken van een weloverwogen keuze.

Het product werd binnen de gestelde termijn ontvangen en was zorgvuldig verpakt.

Hallo Brian,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je onze website als overzichtelijk en informatief ervaart. We doen ons best om duidelijke productinformatie te bieden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag!

Cameranu.

Scorekaart voor Cameranu