Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenAl meerdere soorten audio en nu ook een tv gekocht. Te weten de Sony 65a1 Oled. Mijn eerste scherm had wat kuren en kon ermee terug. In de winkel bekeken en de verkoper zag het. Ik kreeg een ander mee. Echter geld terug zou ook kunnen maar dat koste mij dan 10%. Dat vond ik wel een beetje raar daar die maar een halve dag aan me muur had gehangen.
Klantenservice10% zou ik kwijt zijn als ik mijn geld terug wilde. Ik had het product in de winkel opgehaald en betrof geen internetverkoop. Echter wel een prijsafspraak via de mail gemaakt.
AlgemeenAl jaren klant bij FOKA en ook dit keer weer super geholpen bij de aankoop van een UHD TV en home cinema set. Daarnaast was de prijs ook nog scherp. Ga zo door!
AlgemeenNog een echte winkel die service voor de klant in het vaandel heeft staan, aandacht voor de klant, meedenken met de klant en goede kennis van zaken.
Ook hun verzekeringprogramma's zijn top, gaat je product niet stuk, krijg je aan het einde van de rit het bedrag terug.
Algemeenal jaren klant bij FOKA en voor mij een vertrouwd adres. Heel fijn en overzichtelijk je bestelling plaatsen en de volgende ochtend al in huis.
Verzending's avonds besteld, de volgende ochtend al in huis.
kan niet beter
alleen maar goede ervaringen
AlgemeenOp het tweakersforum gelezen dat FOKA Superstore een mooie actie had rondom de Sony OLED i.c.m. de cashback actie van Sony. Foka gebeld, gevraagd om een offerte en inderdaad een prachtig niet te weigeren aanbod om af te halen. Nadat ik had aangegeven in Overijssel te wonen, werd het aanbod omgezet naar dezelfde totaalprijs inclusief verzending. Ik kreeg snel een betaallink toegestuurd en het contact tot en met betaling en afspraken over verzending waren goed en alles werd nagekomen.
VerzendingVerzending door het koeriersbedrijfs waarmee Foka zaken doet was perfect. Keurig opgebeld voor een afspraak en drie dagen later, op woensdag mijn vrije dag, was de koerier er met mijn tv binnen het afgesproken tijdsvak. Ik werd een half uur van te voren opgebeld dat ze eraan kwamen.
KlantenserviceAangezien dit mijn eerste aankoop was bij FOKA had ik geen idee hoe de klantenservice zou zijn. Ik belde notabene op zondag en de wachttijd was marginaal. De afspraken die de beide dames met me maakten werden keurig per mail bekrachtigd en nagekomen. Over het hele proces van offerte tot en met aflevering ben ik zeer tevreden. Ook voor mijn volgende home theater aanschaf klim ik vermoedelijk weer in de telefoon om FOKA te bellen. Vandaar deze lovende review.
Dat bovendien het geleverde product echt perfect is, zorg voor de perfecte aankoopervaring.
AlgemeenErg tevreden over service. Fantastische televisie voor een hele goede prijs. Doen wat ze beloven.
AlgemeenHeb mijn nieuwe ultra hd tv (LG 49uj630V) hier besteld. Goede service, op zaterdag besteld en maandag al in huis. Ook 5 jaar garantie. Dat is de reden waarom ik het hier besteld heb!
VerzendingSnel geleverd zonder enige problemen.
KlantenservicePrima, zeker gezien het feit ze 5 jaar garantie aanbieden ipv de gebruikelijke 2 jaar
AlgemeenMijn duurdere technologie koop ik bij FOKA omdat het assortiment groot is, de service goed is en de levering altijd soepeltjes verloopt.
VerzendingIk heb een 49" Philips 49PUS6501 tv bij FOKA gekocht en die werd de volgende dag zonder problemen afgeleverd. De kwaliteit van de tv is niet te bevatten (helemaal omdat ik hiervoor een tv had die meer dan 10 jaar oud was). Ik hoorde dat bij sommige tv's het "smart" systeem traag was, maar bij deze tv heb ik dat niet ondervonden. Alles werkt soepel en als je netflix kijkt voegt het ambilight een hele nieuwe dimensie toe aan het tv-kijken.
AlgemeenGeen verkoop studenten, zoals bij mediamarkt
Je bent hier klant, vriendelijk attent, en verstand van zaken.
Je 55” TV wordt netjes in je auto geplaatst.
Dus service ook buiten de deur.?
AlgemeenIk had op de website de LG49UJ630V gezien, die volgens Kieskeurig bij Foka verreweg de goedkoopste was,en ging op pad naar de winkel. Daar aangekomen stond het model in 60 inch uitgestald en kon ik eens goed kijken naar wat ik ervan vond. Vervolgens werd ik binnen 5 minuten geholpen door Florian, bij wie ik de TV heb gekocht. Key daarbij was wel dat de TV bezorgd kon worden, want ik was met de tram - en dat kon zonder extra kosten! TV kon ik met beugel en bezorging meenemen voor onder de €600,-. Volgende dag werd de TV tot bovenaan de trap na de voordeur bezorgd en daarna was ik apetrots m'n nieuwe TV aan het opstellen.
Topproduct , topprijs & topservice.
Tot bovenaan de trap na de voordeur bezorgd, de volgende dag en zonder extra kosten.
AlgemeenVia de Pricewatch snel uitgekomen bij Foka voor het bestellen van onze TV. Met 'verlengde garantie van 5 jaar' was daarbij een fijne toevoeging. Daarvoor moet ik deze review posten.
Bezorging was inderdaad supersnel, 43" Samsung tv kwam via Post NL.
Volgende dag geleverd!
AlgemeenPrima website, met mooie acties en altijd met uitgebreide informatie.
goede en snelle levering, en altijd keurig geholpen met gestelde vragen.
Snelle levering. Dag van te voren word je gebeld om een tijd af te spreken wanneer de spullen worden gebracht.
KlantenserviceMet mijn vragen kon ik prima terecht bij de klantenservice. Kundig en beleefd mijn vragenlijstje doorgenomen. Uiteindelijk op de website een bestelling geplaatst.
AlgemeenSonos Play 3 in de FOKA superstore gekocht in Rotterdam. Fijne winkel en snelle service.
AlgemeenIk heb bij Foka Superstore de Onkyo TXNR656 (Zwart) besteld rond 17:00 en rond 20:00 kreeg ik al een mailtje dat de bestelling verzonden was en de volgende dag geleverd zou worden. Het werd de volgende dag op de juiste tijd bezorgd en kon hem dezelfde avond al in gebruik nemen.
VerzendingNetjes op de juiste tijd geleverd en de doos was niet beschadigd
AlgemeenPhillips tv besteld voor in de showroom. Makkelijk bestelproces en netjes op tijd geleverd. Uiterst tevreden.
Algemeenik was geholpen door de verkoper A.Ras.
Buiten gewoon goed! Een specialist in foto camera's,met veel geduld en juiste adviezen.
Hij weet alle plus en min. punten van de toestelen.Fantastisch!
B.Shamir
AlgemeenUitstekend advies bij aankoop televisie en direct op voorraad.
Garantie verlengd naar 5 jaar.
zeer klantvriendelijk en werd tevens geholpen met het naar de auto brengen van de televisie
direct uit voorraad geleverd
Algemeenik had een televisie besteld waar bijstond vandaag voor 23:59 besteld, volgende dag in huis. Dit was zeker het geval. Hier was ik heel tevreden mee. Ook had ik een vraag over iets en door de live chat die om 22:00 's avond nog gewoon open was werd mijn vraag gelijk beantwoord! erg fijn!
VerzendingGoed verpakt afgeleverd, handtekening vereist.
KlantenserviceIk had een vraag over een bijpassende tvsteun en deze werd binnen 10 minuten beantwoord in de live chat!
AlgemeenNa telefonisch goed geholpen te zijn heb ik een bestelling geplaatst. Dat ging ook soepel. Paar minuten later factuur per mail ontvangen en ook een tracking code.
VerzendingVerzending ging niet via Post NL o.i.d. maar via een apart verzend bedrijf i.v.m. de grote van het pakket (55"inch tv). Op de eerste volgende werkdag netjes een telefoontje met de vraag wanneer ze langs konden komen. Afspraak zijn ze na gekomen en de verpakking zag er goed uit; geen deuken / beschadigingen.
AlgemeenIk heb twee jaar geleden een Denon versterker gekocht en deze helaas 3 keer terug moeten brengen met problemen. Een dag voor het verlopen van de garantieperiode heb ik hem ingeleverd en na 2 weken het volledige aankoopbedrag teruggekregen. Toen ben ik overgegaan tot aankoop van een nieuwe Marantz receiver. Topservice van Foka.