Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAlle vragen werden keurig beantwoord of aan collega's gesteld om zodoende en onduidelijkheid weg te werken.
VerzendingPakket werd uitgepakt en toegelicht. Ook eventuele extra aankopen werden vriendelijk, niet dwingend, vermeld.
KlantenserviceTot nu geen klacht gehad. Gisteren pas een camera aangeschaft.
AlgemeenNa heel lang twijfelen toch overstag: ik heb een LG OLED 55C7V aangeschaft. Op het forum van tweakers gevonden dat de prijs bij FOKA erg scherp zou zijn. Ik heb telefonisch besteld en ben perfect te woord gestaan. Het was een kwartier voor winkel sluitingstijd en toch is de tv direct diezelfde avond nog verzonden. Zeer tevreden over de aankoop en service dus. Ook ben ik zeer blij met de actie van Foka om de garantie uit te breiden naar 5 jaar.
VerzendingDe tv is netjes, conform afspraak geleverd.
KlantenserviceGeen echte ervaring met de klantenservice.
AlgemeenFoka heeft een goede snelle service, na bestelling tv de volgende dag in huis, geweldige TV, en het feit dat ik met een review drie jaar extra garantie kan krijgen is geweldig.
VerzendingVolgens afspraak op tijd geleverd, werd van tevoren nog gebeld dat ze onderweg waren.
Klantenservicegeen contact mee gehad, dus kan ik er geen oordeel over hebben.
AlgemeenGoed werkende site, makkelijk bestelling te plaatsen. Bestelling werd meteen de volgende dag geleverd. Goed service. Ben ook erg blij met de 5 jaar garantie aktie die nu loopt.
VerzendingMakkelijk bestelling te plaatsen. Bestelling werd meteen de volgende dag geleverd. De bestelde lens was degelijk ingepakt.
AlgemeenPhilips 55PUS6561 gekocht. Top tv. was bij FOKA t goedkoopst van heel Nederland. bijkomend voordeel van aanschaf bij FOKA is 5 jaar garantie ipv de 2 van philips. Naar de winkel gereden en tv was op voorraad zoals de website al aangaf. binnen 10 minuten stond ik buiten met een nieuwe tv.
KlantenserviceMedewerker was vriendelijk en zocht nog een aantal dingen uit wat betreft de hdmi en usb aansluitingen op de tv. factuur netjes per mail. ik kon de vergoeding van de parkeerkosten ook zeker waarderen.
AlgemeenBestellen en betalen ging erg makkelijk en levering was heel snel. Televisie voldeed geheel aan onze verwachtingen.
VerzendingLevering was duidelijk aangegeven en op tijd, Werd netjes geleverd
KlantenserviceGeen ervaring met de klantenservice gehad, daarom geen beoordeling.
AlgemeenSite is overzichtelijk en zoekfunctie werkt prima. Online LG TV gevonden, FOKA had laagste prijs en vijf jaar garantie. Vaak besteld en nooit teleurgesteld, afhandeling garantie tot nu toe ook ruim voldoende.
KlantenserviceKennis van zaken, komen binnen normale tijd terug op vragen. Specifieke vraag mbt garantie werd ook adequaat afgehandeld.
AlgemeenIk heb een DSLR camera gekocht bij FOKA via bol.com, alvorens ik eerst naar de fysieke winkel ben gegaan van FOKA te Rotterdam. En daar mijn situatie heb uitgelegd (dat ik via bol.com mijn airmiles kon inwisselen zon €115 euro en of ik nog mee kon gaan met de 5 jaar garantie actie) en netjes heb overlegd met de medewerker op zoek naar een oplossing. En die is er gekomen. En alle afspraken zijn nagekomen. Uitermate vriendelijk personeel. Ook telefonish nog nagebeld en ook dat was vriendelijk en volgens afspraak! Gewoon een betrouwbaar bedrijf!
VerzendingIk had een DSLR KIT besteld, helaas koopt foka alleen maar kit toestellen en haalt deze uit elkaar en verkoopt foka bodys als lenzen los, en als er een set is wordt dit samengesteld terug in een doos gedaan. Ik heb daardoor helaas een verkeerde doos gekregen van dezelfde body met een andere lens en ook was de doos niet goed dichtgedaan en half beschadigd aangekomen. Helaas niet een ongeopende doos en dit kan overkomen als een niet nieuw product! Verder lag de goede lens wel los in de doos, welliswaar goed verpakt maar vooralsnog geen fijn gevoel! in zon grote doos.
KlantenserviceOok zoals eerder vernoemd de klantenservice gebeld en gewoon goed geholpen, afspraken zijn nagekomen en ze zijn me niet vergeten, top!
AlgemeenUitstekende service. In de avond besteld en de volgende dag netjes bezorgd. Zeer scherp geprijsd t.o.v. andere winkels en webshops.
VerzendingVerzending meer dan prima. Na bestelling een track en trace code ontvangen en vervolgens goed op de hoogte gehouden door PostNL. Toestel zonder issues afgeleverd.
AlgemeenErg goed. Had al goede ervaring met Kamera Express, en ook Foka stelt niet teleur. Keurige website, duidelijk bestelproces.
VerzendingGewoon binnen één dag binnen. En zo hoort het, daarom bestel je tenslotte online. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelstatus en kunt deze tussentijds altijd nog even controleren.
AlgemeenOlympus Pen F gekocht. Voorlichting in de winkel was uitstekend en de camera is geweldig.
Klantenservicede camera had een dode pixel.
Contact gehad met klantenservice die meteen aangaven dat hij geruild kon worden. Erg goed dus. Terug in de winkel vond ik dat men een beetje moeilijk deed, maar toch een nieuwe camera meegekregen. Dus het is wel goedgekomen, maar niet helemaal met een goed gevoel.
Tip voor kopers: pak je product voorzichtig uit, en bewaar alle zakjes, doosjes en plastic verpakkingsmateriaal netjes. Als je een defect product moet terugbrengen zonder dat verpakkingsmateriaal in goede staat 'heeft u toch een probleem'.
AlgemeenSamsung led tv aangeschaft in de online shop. goede prijs kwaliteit verhouding.
snelle levering. nette klantenservice.
Levering binnen 1 werkdag.
KlantenserviceNetje te woord gestaan door een medewerker.
AlgemeenOlympus Pen-f en olympus objectief 40-150 mm gekocht.
Ik ben in de winkel prima voorgelicht en geholpen. En er nog een kop koffie bij gekregen ook.
AlgemeenIk wilde een Denon receiver (AVR-X6400H) kopen en kwam al snel bij Foka terecht. Prima overzichtelijke duidelijke site. Via een chat contact gehad met een medewerker. Een afspraak gemaakt om mijn oude receiver te laten zien in Amsterdam. Daar ook zeer vriendelijk geholpen. Omdat de inruilprijs prima was, de receiver direct betaald en besteld. De volgende dag zoals afgesproken de receiver geleverd.
VerzendingDe afgesproken levertijd van de volgende dag prima nagekomen.
KlantenserviceDe factuur kreeg ik direct via de mail, dus niet direct na kunnen kijken. Mijn aankoopbedrag stond echter niet vermeld, alleen het bedrag na aftrek van de inruil. Dit is natuurlijk niet handig voor de garantie. Direct contact opgenomen via mail. Je krijgt zeer snel antwoord en men was direct bereid om dit op te lossen. Zelfs 's avonds laat nog een reactie via mail. Duurde echter wel 5 dagen en meerdere telefoontjes voor het opgelost was. Dat was eigenlijk het enige minpuntje..
AlgemeenFOKA heeft altijd alle artikelen op voorraad die ik nodig heb en levert snel.
Via de webshop of in de winkel wordt je prima geholpen.
AlgemeenVoor mij is Foka een oude bekende altijd vriendelijk personeel en een prima uitleg. Ze nemen daar altijd de tijd voor je. Ook nu weer prima keuze gemaakt de humax 5400. Makkelijk in de bediening en een ruime harde schijf 1 TB. Kortom een prima keuze en daarbij ook nog eens 5 jaar garantie.
AlgemeenVan te voren een prijsgarantie geregeld per mail, in de winkel nog even getwijfeld tussen twee televisies en daarbij uitstekend geholpen. Ik mocht alles uitproberen voor zover dat ging. Uiteindelijk de televisie meegekregen voor de van te voren afgesproken prijs, ook al hadden de concurrenten de prijs al aangepast. Super geholpen en dat voor een goede prijs, was het uurtje rijden meer dan waard!
AlgemeenMooie winkel, met ruime keuze aan televisies. Prima geholpen door personeel. Niet de eerste keer dat ik hier wat heb gekocht en ook zeker niet de laatste.
AlgemeenHeden een Sony A 6000 bij Foka Superstore aangeschaft.
Wij zijn door een zeer deskundige verkoper tot alle tevredenheid geholpen.
Er werd voldoende tijd uitgetrokken om alle vragen te beantwoorden.
AlgemeenFoka website biedt goede mogelijkheden voor vergelijking heb na vergelijking product direct vastgelegd en het de volgende dag opgehaald in de winkel. De canon EF 100-400MM II is een uitstekende lens veel scherper dan de 70-300 mm die ik hiervoor gebruikte.
KlantenserviceIn winkel nieuwe toploader en lenscover erbijgekocht. Alle mogelijkheden werden gepresenteerd en op basis daarvan beslissing genomen. Uitstekend!