Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
Algemeenmooie zaak
deskundige geholpen
goede prijs kwaliteit verhouding
makkelijk parkeren
wat moet ik nog meer zeggen
AlgemeenGemakkelijk telefonisch contact met Krish voor een persoonlijke aanbieding. Ik was op zoek naar 3 LG OLED55C7V tv's, waarvan twee voor mezelf en een voor ander. De bestelling was eenvoudig tot stand gekomen en snel geleverd voor een mooie prijs door het OLED Prijsdiscussie topic hier op GoT te noemen.
* Review is nodig om in aanmerking te komen voor de 5 jaar garantie van de winkel.
Op de dag van de bestelling nog gebeld over een levertijdstip. Levering had zelfs al volgende dag al gekund, maar op eigen verzoek een dag later laten leveren.
KlantenserviceGoed telefonisch contact met Krish, alles is duidelijk verlopen. Prima service door facturen per mail en kunnen betalen via een iDeal link in de mail.
AlgemeenTV online gekocht via kieskeurig bij foka. De goedkoopste prijs op internet en 5 jaar garantie i.p.v. 2 jaar
VerzendingBezorging gelijk de volgende dag. Na bestelling, dag later in huis!
Klantenservicegoed geïnformeerd per mail.
AlgemeenTV in de winkel gekocht.de goedkoopste prijs op internet + 5 jaar garantie
zonder bij te betalen!
5 jaar geleden ook een TV bij Foka gekocht. geen problemen mee gehad.
de volgende dag bezorgd
TV op de afgesproken tijd bezorgd
Klantenservicenog geen gebruik van gemaakt
AlgemeenDit is de tweede keer dat ik een product bij Foka koop. De website is helder, de prijs is aantrekkelijk, bestellen is eenvoudig en de levering is compleet.
VerzendingHet product werd de volgende dag geleverd, het tijdstip van de levering werd tevoren helder gecommuniceerd.
AlgemeenSuper goed geholpen. Veel uitleg over de camera en ontzettende goede werknemers.Ik zou hier graag weer naartoe gaan.
VerzendingUitstekende levering. Alles is goed gegaan en erg goed geregeld.
KlantenserviceErg fijn geholpen en echte specialisten. Fijn dat ze veel uitleg gaven over het product.
AlgemeenVlotte site, gemakkelijk gevonden wat ik zocht. Betaling verliep zonder enig probleem. Samsung TV gekocht aan zeer scherpe prijs.
VerzendingZeer snelle levering: 's avonds om 22u Samsung TV besteld en de volgende dag om 11u al geleverd.
KlantenserviceZeer goede klantenservice: blijkbaar had ik per vergissing een dubbel order geplaatst, de communicatie hierover verliep zeer vlot en ik kreeg zeer snel antwoord op mijn vragen.
AlgemeenFoka heeft een mooie aanbieding met verlengde garantie periode. Erg tevreden. Mooie TV voor een goede prijs. Alle afspraken tot dusver nagekomen door de winkel.
AlgemeenBestellen gaat erg makkelijk. Goede duidelijke site met ook veel mogelijkheden om te betalen. Het zoeken naar producten gaat makkelijk
VerzendingIk heb zondagavond besteld en de tv werd maandag al om 12.00 uur geleverd. Foka had ook netjes naar de vervoerder gecommuniceerd dat de tv niet bij de buren afgeleverd mocht worden en dat er voor getekend moest worden. Dat gaf me vertrouwen. Jammer dat de postbezorger van Postnl daar niets van aantrok en de tv toch bij de buren afleverde en zelf een handtekening plaatste. Foka valt hierin niets te verwijten
KlantenserviceIk heb de klantenservice niet nodig gehad
AlgemeenNaar Foka, een heerlijke zaak met fijne medewerkers. (Echt!) Ik kocht een Canon 85mm 108 USM lens. Gewoon op voorraad. Pracht van een lens, snelle scherpstelling en een zeer mooi bokeh!! Blij met Foka en met mijn lens!
Algemeen5 jaar garantie gaf de doorslag om hier te bestellen. Even telefonisch contact gehad en bestelling geplaatst. Verliep allemaal prima. De volgende werkdag werd ik gebeld voor een leverafspraak door de transporteur.
VerzendingHet product werd geleverd volgens afspraak en de transporteur belde netjes een half uur van te voren.
AlgemeenHeldere site met aantrekkelijke prijzen en leuke acties! Dit was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste bestelling hier.
VerzendingPrima op tijd geleverd met een voormelding van de koeriersdienst zodat ik precies wist hoe laat het pakket bij mij mij thuis werd afgeleverd.
AlgemeenHeel fijn dat er ook een winkel is waar de producten te bekijken zijn. Goede uitleg, productkennis bij verkopers. Product direct mee kunnen nemen, dus geen aparte bezorging
AlgemeenGoede uitleg, goede voorlichtig over producten. Fijn om in een winkel het product ook te kunnen zien.
VerzendingIn de winkel gekocht
KlantenserviceNiet mee in aanraking geweest ondat er niets mee aan de hand is.
AlgemeenKundige begeleiding in het aankoop proces. Verschaffen informatie en laten je dan even alleen voor het formuleren van verdere vragen of het nemen van een beslissing. Geen standaard verkoop verhaal maar ter zake kundig wat betreft de onderlinge verschillen van de LED TV en wat dat nou betekent voor mij in het dagelijks gebruik.
KlantenserviceIets trager dan gehoopt maar wel ter zake en duidelijk.
Algemeen5 jaar garantie gaf de doorslag. Al eerder bekend met goede garantie regelingen van deze winkel. Prima geholpen bij aanschaf nieuwe TV Sony KD55XE8599BAEP 4k Android TV. Super TV, snelle android met Top beeldkwaliteit. Een ritje vanuit Breda naar Rotterdam is het waard!
AlgemeenNieuwe tv gekocht voor de laagste prijs. Had nog nooit eerder zaken gedaan met FOKA. Maar tot nu toe ben ik tevreden. Duidelijke website, scherpe prijzen en snelle levering. De extra vijf jaar aan garantie is zeker een mooie toevoeging aan de service.
VerzendingBestel en verzend proces ging redelijk snel. Om negen uur s'avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd.
KlantenserviceNog geen contact moeten opnemen met de klanten service, dus hier heb ik nog geen oordeel over
AlgemeenIk ben goed geholpen met het kopen van mijn camera. Ik had een reservering gedaan en kon de camera ophalen.
KlantenserviceHad gebelt of het product nog op voorraad was de telefoniste stond mij netjes te woord.
AlgemeenTV gekocht voor een mooie prijs, helaas bleek deze toch niet meer op voorraad te zijn door een andere bestelling net voor mijne. Netjes op de hoogte gehouden en toch vlot geleverd.
KlantenserviceReageerd snel en stuurt zelf binnen enkele minuten na bestelling dat de TV toch niet voorradig is.
AlgemeenGoede prijs, uitgebreide specificatie van product. heb een Philips smart tv gekocht (32PFS5501/12). zeer goed beeld en goed werkend android smart systeem. Ben zeer tevreden.
VerzendingLevering op tijd, zeer goed verpakt
KlantenserviceGeen gebruik van gemaakt. bestelling ging in ieder geval super, je krijgt 3 korte mailtjes en je weet wanneer je product komt.