FOKA Superstore

mooie zaak
deskundige geholpen
goede prijs kwaliteit verhouding
makkelijk parkeren
wat moet ik nog meer zeggen

Gemakkelijk telefonisch contact met Krish voor een persoonlijke aanbieding. Ik was op zoek naar 3 LG OLED55C7V tv's, waarvan twee voor mezelf en een voor ander. De bestelling was eenvoudig tot stand gekomen en snel geleverd voor een mooie prijs door het OLED Prijsdiscussie topic hier op GoT te noemen.

* Review is nodig om in aanmerking te komen voor de 5 jaar garantie van de winkel.

Op de dag van de bestelling nog gebeld over een levertijdstip. Levering had zelfs al volgende dag al gekund, maar op eigen verzoek een dag later laten leveren.

Goed telefonisch contact met Krish, alles is duidelijk verlopen. Prima service door facturen per mail en kunnen betalen via een iDeal link in de mail.

TV online gekocht via kieskeurig bij foka. De goedkoopste prijs op internet en 5 jaar garantie i.p.v. 2 jaar

Bezorging gelijk de volgende dag. Na bestelling, dag later in huis!

goed geïnformeerd per mail.

TV in de winkel gekocht.de goedkoopste prijs op internet + 5 jaar garantie
zonder bij te betalen!
5 jaar geleden ook een TV bij Foka gekocht. geen problemen mee gehad.
de volgende dag bezorgd

TV op de afgesproken tijd bezorgd

nog geen gebruik van gemaakt

Dit is de tweede keer dat ik een product bij Foka koop. De website is helder, de prijs is aantrekkelijk, bestellen is eenvoudig en de levering is compleet.

Het product werd de volgende dag geleverd, het tijdstip van de levering werd tevoren helder gecommuniceerd.

Super goed geholpen. Veel uitleg over de camera en ontzettende goede werknemers.Ik zou hier graag weer naartoe gaan.

Uitstekende levering. Alles is goed gegaan en erg goed geregeld.

Erg fijn geholpen en echte specialisten. Fijn dat ze veel uitleg gaven over het product.

Vlotte site, gemakkelijk gevonden wat ik zocht. Betaling verliep zonder enig probleem. Samsung TV gekocht aan zeer scherpe prijs.

Zeer snelle levering: 's avonds om 22u Samsung TV besteld en de volgende dag om 11u al geleverd.

Zeer goede klantenservice: blijkbaar had ik per vergissing een dubbel order geplaatst, de communicatie hierover verliep zeer vlot en ik kreeg zeer snel antwoord op mijn vragen.

Foka heeft een mooie aanbieding met verlengde garantie periode. Erg tevreden. Mooie TV voor een goede prijs. Alle afspraken tot dusver nagekomen door de winkel.

Bestellen gaat erg makkelijk. Goede duidelijke site met ook veel mogelijkheden om te betalen. Het zoeken naar producten gaat makkelijk

Ik heb zondagavond besteld en de tv werd maandag al om 12.00 uur geleverd. Foka had ook netjes naar de vervoerder gecommuniceerd dat de tv niet bij de buren afgeleverd mocht worden en dat er voor getekend moest worden. Dat gaf me vertrouwen. Jammer dat de postbezorger van Postnl daar niets van aantrok en de tv toch bij de buren afleverde en zelf een handtekening plaatste. Foka valt hierin niets te verwijten

Ik heb de klantenservice niet nodig gehad

Naar Foka, een heerlijke zaak met fijne medewerkers. (Echt!) Ik kocht een Canon 85mm 108 USM lens. Gewoon op voorraad. Pracht van een lens, snelle scherpstelling en een zeer mooi bokeh!! Blij met Foka en met mijn lens!

5 jaar garantie gaf de doorslag om hier te bestellen. Even telefonisch contact gehad en bestelling geplaatst. Verliep allemaal prima. De volgende werkdag werd ik gebeld voor een leverafspraak door de transporteur.

Het product werd geleverd volgens afspraak en de transporteur belde netjes een half uur van te voren.

Heldere site met aantrekkelijke prijzen en leuke acties! Dit was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste bestelling hier.

Prima op tijd geleverd met een voormelding van de koeriersdienst zodat ik precies wist hoe laat het pakket bij mij mij thuis werd afgeleverd.

Heel fijn dat er ook een winkel is waar de producten te bekijken zijn. Goede uitleg, productkennis bij verkopers. Product direct mee kunnen nemen, dus geen aparte bezorging

Goede uitleg, goede voorlichtig over producten. Fijn om in een winkel het product ook te kunnen zien.

In de winkel gekocht

Niet mee in aanraking geweest ondat er niets mee aan de hand is.

Kundige begeleiding in het aankoop proces. Verschaffen informatie en laten je dan even alleen voor het formuleren van verdere vragen of het nemen van een beslissing. Geen standaard verkoop verhaal maar ter zake kundig wat betreft de onderlinge verschillen van de LED TV en wat dat nou betekent voor mij in het dagelijks gebruik.

Iets trager dan gehoopt maar wel ter zake en duidelijk.

5 jaar garantie gaf de doorslag. Al eerder bekend met goede garantie regelingen van deze winkel. Prima geholpen bij aanschaf nieuwe TV Sony KD55XE8599BAEP 4k Android TV. Super TV, snelle android met Top beeldkwaliteit. Een ritje vanuit Breda naar Rotterdam is het waard!

Nieuwe tv gekocht voor de laagste prijs. Had nog nooit eerder zaken gedaan met FOKA. Maar tot nu toe ben ik tevreden. Duidelijke website, scherpe prijzen en snelle levering. De extra vijf jaar aan garantie is zeker een mooie toevoeging aan de service.

Bestel en verzend proces ging redelijk snel. Om negen uur s'avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd.

Nog geen contact moeten opnemen met de klanten service, dus hier heb ik nog geen oordeel over

Ik ben goed geholpen met het kopen van mijn camera. Ik had een reservering gedaan en kon de camera ophalen.

Had gebelt of het product nog op voorraad was de telefoniste stond mij netjes te woord.

TV gekocht voor een mooie prijs, helaas bleek deze toch niet meer op voorraad te zijn door een andere bestelling net voor mijne. Netjes op de hoogte gehouden en toch vlot geleverd.

Reageerd snel en stuurt zelf binnen enkele minuten na bestelling dat de TV toch niet voorradig is.

Goede prijs, uitgebreide specificatie van product. heb een Philips smart tv gekocht (32PFS5501/12). zeer goed beeld en goed werkend android smart systeem. Ben zeer tevreden.

Levering op tijd, zeer goed verpakt

Geen gebruik van gemaakt. bestelling ging in ieder geval super, je krijgt 3 korte mailtjes en je weet wanneer je product komt.

Scorekaart voor FOKA Superstore