FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Tevreden over service en aanbod, scherpe prijzen. Goede respons en actie van medewerkers Klantenservice na ietwat horterige bestelgeschiedenis met retourzending.

Verzending met PostNL is in principe in orde, echter bij omruil zou een koerier passend zijn geweest. Nu moest ik de televisie zelf bij een Pakketpunt aanbieden en daarvoor een auto lenen.

Actie en medewerking prima. Wel ietwat trage respons door drukte (?).

Zoals altijd weer prima geadviseerd bij Foka Rotterdam. En inmiddels kunnen we zeggen zeer tevreden over onze aangeschafte olympis stylus tough TG-5.

Foka had de beste prijs voor in de Samsung HW-M550 soundbar, gevonden via pricewatch. Tevreden over webshop en service.

Bestelling zondagavond geplaatst en product maandag in huis.

De geleverde soundbar heeft uit de doos een defect. Maandagavond 22:40 uur een ticket aangemaakt en binnen half uur inhoudelijke reactie. Dinsdag telefonisch contact met de klantenservice waarna de soundbar met retourlabel teruggestuurd kon worden. Nieuwe soundbar is vrijdag geleverd. Alles werkt naar wens. Goede service!

Ik vind dat het Goedkoopste winkel van Nederland met goed kwaliteit van weg 5 jaar garantie top

Ik vind het Levering snel en veilig was ingeleverd op afgesproken tijd

De klant service was neutral dus ik heb niks over te zeggen

Super actie van Foka op de laatste nieuwe LG Oled tv 65E7V. Op vrijdag telefonisch besteld en op zaterdag keurig geleverd. Prachtig zuiver beeld. Een echte aanrader.

Keurige telefonische afspraak door verzendbedrijf en conform afspraak geleverd.

Uitstekend geholpen.

Easy purchase, good price, good delivery. Would buy from them again a TV or other electronics

Delivered as expected

heb door middel van een telefoontje naar de winkel een flinke korting kunnen krijgen inclusief verzenden, en door deze revieuw 3 jaar extra garantie

door koeriersdienst verzonden, dus snel en veilig bij mij thuis aangekomen

OLED TV en Soundbar SJ8 gekocht telefonisch bij FOKA. Bestellen en communicatie tijdens de bestelling was uitstekend. Levering was echter niet zo snel. Geleverde product is conform het bestelde en werkt prima.

Op de website beloofde levertijd werd echter niet gehaald en moest zelf aan de bel trekken. Hierop werd wel snel gereageerd. Uiteindelijk donderdag rond 18.00 uur besteld, soundbar zaterdag ontvangen via Post.NL en TV pas dinsdag. Aflevering was overigens keurig, hielp ook met binnen zetten.

Er werd snel actie ondernomen nadat ik per mail contact had opgenomen over uitblijvende levering, maar ja desondanks toch een paar dagen (zaterdag tot dinsdag) voor de TV uiteindelijk kwam

Nette en vlotte service in de winkel. Gekochte Samsung TV was al scherp geprijsd maar met de 20% extra korting dit weekend een super deal!

De LGOLED55C7V besteld tijdens een actieweekend op de site en dat scheelde enorm in prijs. (Alleen bij afhalen in de winkel) De service is uitstekend, we werden prima en vriendelijk geholpen en de verkoper bracht de TV zelfs naar de auto. Mede omdat Foka ook nog 3 jaar extra garantie geeft heb ik voor hen gekozen. Hiervoor vragen ze wel een revieuw te schrijven op een website naar keuze, en dat doe ik bij deze graag.

Wij hebben de TV zelf afgehaald uit de Foka Superstore te Rotterdam omdat alleen dan de actie gold. TV zat in de originele verpakking en stond voor ons klaar, dus keurig voor elkaar.

Een aantal vragen per mail werden bijna per omgaande, dus supersnel, beantwoord. Ook telefonisch contact gehad en prima te woord gestaan.

Goed geholpen bij het komen tot een keuze voor een, bij mijn vage eisen passende, fotocamera.

In de winkel gekocht.

N.v.t.

S middags besteld om 12 uur en om kwart over 5 dezelfde dag geleverd SUPER

Super snelle levering voor een paar euro

Nette comunicatie

Bestelproces is heel snel en bovendien erg simpel. Coolblue heeft de naam, maar FOKA is nog beter!

Ongeveer 2 weken dagelijks de prijslijst op Tweakers gevolgd en op het juiste moment gebruik gemaakt de laagste prijs en de 20% afhaalkorting. Nergens zo goedkoop kunnen inkopen!

Auto voor de deur kunnen parkeren, de verkoper brengt het bestelde product tot de auto, echt top service.

Al een tijdje via Tweakers de prijzen van de Qled in de gaten gehouden. Toen Foka een 3 daagse actie had met 20% korting bij afhalen gelijk gereageerd. Om 23.00 uur online reservering voor het afhalen in de winkel geplaatst. Binnen 1 minuut ontvangstbevestiging en reserveringsbevestiging ontvangen. De volgende ochtend direct naar de winkel en de tv stond netjes klaar.

Aangezien ik de tv afgehaald heb kan ik geen feedback op verzenden geven, online reserveren en in de winkel afhalen werkt in ieder geval prima.

Bij prijszoeken via Tweakers had FOKA nagenoeg de laagste prijs voor mijn Humax harddisk recorder. Bij schrijven van een winkelreview geeft FOKA bovendien 5 jaar garantie in plaats van standaard 2 jaar. De website en het betalingsproces functioneerden voor mij probleemloos.

Zondag besteld, maandag al geleverd. Razendsnel en goed verzorgd. Verzending in productdoos, maar deze is netjes gebleven.

Op zoek naar een nieuwe receiver voor de laagste prijs en uiteindelijk uitgekomen bij foka.nl. Deze thuiswinkel heeft een goede overzichtelijke site, met voldoende informatie over het gewenste artikel.

Volgens de site wordt een artikel vrij snel (gratis) afgeleverd op het huisadres. Ik ben het apparaat, omdat de Fokastore in Rotterdam niet ver van mijn huisadres is, zelf in de winkel gaan afhalen.

Mijn ervaring baseer ik op de ontvangst in de winkel. In de winkel ben ik vlot en prettig geholpen door ene Tim. Daarnaast heb ik nog de nodige informatie meegekregen mbt de installatie etc. In beveel deze (web)winkel zeker aan.

Net en snel mailcontact. Snelle service in winkel. Per mail afspraak over prijs gemaakt voor een LG 55C7V. Na akkoord direct vertrokken naar Rotterdam. In de winkel snel geholpen en zonder problemen televisie meegekregen na verwijzing naar eerder mailcontact. Nog nooit zo snel in een winkel een dergelijk bedrag uitgegeven.

De laagste prijs garantie komen ze zeer zeker na!

P.s. Geen waardering voor verzending ivm afhalen en nog geen after sales ervaring.

Ik heb er de LG 49UJ630 gekocht. Deze was bij hun het goedkoopste. Volgens hun website hebben ze een "beste prijs garantie". Ik kan het niet checken voor andere artikelen, maar bij mijn artikel was het inderdaad zo. Ik heb wat (grote) problemen gehad met de verzending via PostNL. Hier kon Foka.nl totaal niet aan doen, maar hun medewerkers, waaronder Bryan, Jeffrey en Esmee, hebben alles gedaan om het toch nog op een correcte manier op te lossen. Ik ben bus heel tevreden.

Het voordeel aan Foka.nl is ook dat je bij veel artikelen 5 jaar garantie krijgt, dat is zeer fijn, want we weten allemaal dat je tegenwoordig vaak wat geluk met hebben met electronica. Qua gemoedsrust op dit vlak zit je dus met Foka.nl echt goed.

Over de TV zelf, het is een zeer goed toestel voor zijn prijs. Het enige minpunt zijn de pootjes, deze zien er dan wel goed uit, ze zijn echt van bedenkelijke kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, en ook over Foka.nl

Puur over PostNL: Ik had met PostNL ook contact opgenomen en het enige wat zij probeerden te doen was mij afschepen, omdat ze werkten met zelfstandige bezorgers. Naar mijn mening moeten ze dan zéker voor een oplossing zorgen, aangezien die zelfstandige bezorgers hun naam verknoeien. Anyway, Foka.nl heeft dus alles gedaan om het op te lossen. Foka.nl heeft het ook op tijd verzonden, dus ik geef hun Uitstekend.

Uitstekend geholpen met de problemen van PostNL en altijd een zeer snelle response en de verzending op zich werd ook snel gedaan!

In FOKA superstore prima geholpen, vriendelijk te woord gestaan en eerder gemaakte prijsafspraak was duidelijk en gaf geen discussie

Product was niet op voorraad in superstore maar kon dag daarna thuisbezord worden. Aangezien ik niet wilde wachten ben ik naar het magazijn gereden alwaar ik zonder wachttijd het artikel in uitstekende nieuw staat kon afhalen.

In verband met prijsverschil tussen de zilveren en zwarte uitovering, heb ik eerst de klantenservice gebeld met de vraag waarom het prijsverschil bestond. Prima uitleg en aangezien het verschil met andere online bestellers voor de zwarte dan wel erg groot werd, kon ik de zwarte voor dezelfde prijs als de zilveren krijgen.

Voor mij prima geregeld.

Goede service waarbij er echt gekeken werd waar wij behoefte aan hadden. Onze TV paste perfect in de gegeven ruimte en is echt van TOP Kwaliteit.

TV werd zelfs nog nagekeken voordat we hem meenamen

We wilde een andere en veel duurdere tv kopen maar de verkoper had een betere optie.

Scorekaart voor FOKA Superstore