Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGoede service , snelle afhandeling en werd netjes gebeld om een afspraak te maken wanneer de tv moest komen.
VerzendingGoed
AlgemeenNa garantie geval en bemiddeling met Foka hangt er weer een nieuwe tv bij mij thuis.
Goed geregeld.
Tv zelf opgehaald. Stond ook netjes klaar voor me.
KlantenserviceGeen probleem ondervonden met de klantenservice
AlgemeenNaar facturatie toe geregeld via telefoon en email, langere tijd voor aankoop akkoord (tv)
goed behandeld
AlgemeenWilde model oled tv van 2016 bestellen omdat ze een goede prijs hadden. Bleek echter niet meer op voorraad, vervolgens werd ik gebeld dat ze wel het model van 2017 konden leveren. Ze stonden mij snel te woord en het afgesproken product werd de volgende dag al per koerier geleverd.
VerzendingOled tv werd met koerier bezorgd. Op dag van bestelling zelf werd ik nog gebeld door de koerier om een afspraak te maken voor de volgende dag tussen 13 en 18u. Vervolgens volgende dag netjes gebeld 30m voordat ze langskwamen.
KlantenserviceOp al mijn vragen via de mail werd gereageerd. Meestal binnen één dag.
AlgemeenGoede raad en kennis van zaken aanwezig. Prijzen niet altijd de goedkoopste. Ging voor een Samsung tv. Er werd mij een Sony aangeraden en deze ook gekocht samen met een Soundbar voor de advies prijs.
AlgemeenIk heb een LG OLED TV 55C7V gekocht bij FOKA superstore Rotterdam. ik werd daar prima geholpen door Quincy, die voldoende kennis heeft van de producten daar.
Klantenservicede TV was op voorraad, ik werd geholpen deze in mijn auto te krijgen. Hierbij lette Quincy goed op dat de TV juist lag en dat de bovenzijde daadwerkelijk boven lag.
AlgemeenBestellen supersimpel, snelle correcte levering. Klantenservice adequaat vriendelijk en professioneel in het beantwoorden van vragen en wegnemen van zorg over beschadigde verpakking.
VerzendingVerpakking was licht beschadigd. Klantenservice van foka heeft me daarover uitstekend te woord gestaan.
KlantenserviceIedere vraag is snel en correct behandeld
AlgemeenPerfect side - overzicht ,de laagste prijsgarantie en de zeer snelle levering.
Mooie interface toont een vetrouwde omgeving met het thuiswinket waarborg.
Je word ook goed te woord gestaan door de klanteservice
21.00 uur besteld en de dag er na om 13.00 uur in huis
Ik heb die avond nog met de klantenservice gebeld omdat ik niet direct de transactie via mail kon zien. Maar net voor het bellen kwam de mail en het track and trace binnen top
Werd goed en duidelijk te woord gestaan
Goed geholpen
AlgemeenTelefonisch een televisie besteld (Sony KD-65XE9005) en direct een factuur inclusief een iDeal link ontvangen. De televisie zelf opgehaald omdat het 50 euro scheelde (als ik ook 5 jaar garantie wilde hebben). Bij het ophalen is de televisie door twee medewerkers netjes in mijn auto geplaatst. Zeer snelle en nette service.
AlgemeenVia het tweakers forum de juiste prijs gevonden voor een TV en deze tegen die prijs besteld bij Foka. Jammer dat geen enkele winkel adverteert met de "juiste" prijs, maar dat schijnt te lonen (en/of te moeten) van LG. Duidelijke website, verzenden prima en snel, goeie service.
AlgemeenDe bestelling was snel gebeurd. Helaas was het artikel niet meer beschikbaar en heb na 3 dagen een nieuwe bestelling gedaan.
VerzendingVerzending was uitstekend. Diezelfde dag werd nog gebeld voor een afspraak voor de volgende dag en deze was op het juiste tijdstip geleverd.
AlgemeenSnelle service. Nette klanten service. Web shop zeer gebruikers vriendelijk. Zal.hier in de toekomst zeker weer shoppen.
VerzendingLevering op afgesproken daar Door verkeer iets aan late kant helaas
AlgemeenHet product stond de dag na bestelling gereserveerd voor mij klaar. Afhaal ging vlot en makkelijk. Goede service!
AlgemeenKwam voor een lens welke waarvan ik wist dat ik deze wilde kopen. Prima en vriendelijk geholpen. Kortom tevreden.
AlgemeenAltijd al een prettige winkel geweest. Nu op zondag online een Onkyo versterker besteld en maandag in huis. Heel netjes! Ben zeer tevreden.
AlgemeenGebruiksvriendelijke site
Duidelijk overzicht product, kosten en de eventuele accessoires die je erbij kunt bestellen
Snelle levering en van tevoren aangegeven tussen welke uren je ze kan verwachten
AlgemeenGebruiksvriendelijke site
AlgemeenProduct 's ochtends bestelt, 's middags al thuis bezorgd! Erg blij met het product, de prijs was ook goedkoper dan gemiddeld.
VerzendingBinnen 6 uur bezorgd, top!
AlgemeenWerd goed geholpen in de winkel voor de aankoop van een smart tv. Bij aankomst thuis ondekte wij dode pixels in het scherm en zonder problemen omgeruild door foka top service!!
AlgemeenOverzichtelijke website met zeer uitgebreide productinformatie. Het is eenvoudig om te bestellen en te betalen. Ook een fijne winkel met deskundig personeel. Ik koop al ruim 35 jaar bij Foka!