FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Dinsdag tv besteld via Foka, hun hadden de beste prijs.
De volgende dag was hij al binnen.
Philips led tv 49pus6561 met 3x ambilight.
Super beeld en makkelijk te instaleren.

Na goede ervaringen wederom teruggegaan voor een nieuwe aankoop. Blij met mijn nieuwe objectief. Geen uitstekend gegeven, omdat we zelf teruggereden zijn om het objectief te betalen. We waren zo bezig dat de verkoper en wij vergeten waren daadwerkelijk af te rekenen. Een klein duur foutje van de verkoper, die overigens met alles heel behulpzaam was.

Nemen echt de tijd voor je. Proberen je geen onzin te verkopen en geven duidelijke uitleg en adviezen. Leuk personeel wat duidelijk gemotiveerd overkomt. Kom heel graag in deze winkel

Product aangeschaft in de winkel. Kon het direct meenemen

Via het forum gekeken naar een Nederlandse leverancier die een goede prijs vraagt en ook met de actie van LG meedoet. FOKA heeft gewonnen. Daarnaast staan er goede referenties van ze, krijg je 5 jaar garantie en mocht het nodig zijn, dan leveren ze goede afterservice.

De vervoerder belde netjes de avond van te voren om een afspraak te maken. Dat is de vrijdagmiddag geworden. Daar een vrije middag voor genomen (je wilt eea natuurlijk meteen installeren). Om 11:35 nog even gebeld of ze al een concretere tijd konden noemen. Ik was de laatste op die dag en het zou tussen 15:00 en 17:00 komen. Om 17:15 echter nog niets, nog maar een keer gebeld. Ze waren nog onderweg en het zou nog een uur duren. Helaas was de transporteur er pas om 19:15. Koste me een vrije middag, maar goed, gelukkig had ik hem nog die avond. Het kan gebeuren, maar happy was ik er niet mee.

Via Kieskeurig bij de goedkoopste gekomen en die ook het snelst kon leveren namelijk de volgende dag.

Uiteraard ook de volgende dag geleverd.

Had nog een vraag over iets wat niet hoorde en dat werd netjes door een medewerker opgelost.
Sandra bedankt

Onlangs heb ik bij Foka de lg oled 55e7n besteld. Er werd mij door de filiaalmanager een scherpe prijs voorgesteld. Vlotte en duidelijke communicatie. De 5 jaar garantie heeft mee mijn keuze bepaald om voor Foka te gaan.

Vrijdag 16/11 besteld, de dag nadien al in huis (België) Zeer netjes...

Goed geholpen, kundige uitleg, veel ruimte om spullen te proberen. Ik heb alles kunnen testen. Terzake kundige verkoper

Via website TV gereserveerd en deze de volgende dag kunnen ophalen. Mooie prijs en nette bediening in de winkel.

Eerst duidelijk en overzichtelijk de website bekeken en zaterdagochtend naar de winkel in Rotterdam gegaan. Toch fijn dat je je keuzes ook in het echt kan bekijken. Top service, goede, heldere en duidelijke informatie van de verkoper.
Beslissing genomen en het blijft prettig dat je dan je aankoop direct mee naar huis kunnen nemen!

Fijn op zondagochtend om 11:00 een tv gekocht. Laagste prijsgarantie werd inderdaad gegeven (prijs werd verlaagd na aanwijzen op Tweakers) en fijn bij zo'n fysieke winkel dat je hem gelijk mee kan nemen.

Snelle levering, afspraak voor bezorging werd ik telefonisch voor benaderd door pakket dienst. Ook keurig binnen afgesproken tijdvak geleverd 2 dagen na betaling.

Een Philips tv gekocht via de Foka webshop. Bij aankomst was ik niet tevreden over deze tv waarop ik hem retour gestuurd heb. Op het retourformulier heb ik gevraagd een LG als vervanger te sturen. Dezelfde dag als dat de retour was aangekomen werd de nieuwe LG verzonden.

Vriendelijk personeel, goede informatie en heel helder. Goede prijs ten aanzien van de apparatuur dat ingeruild werd.Zal er zeker weer komen.

Ik kocht een Philips 50 inch tv via foka.nl voor meer dan €100 minder dan bij een andere shop. De levering is ook super snel. De dag erna zat ik al in de zetel te genieten van mijn televisie.

Zeer tevreden! Voldoet zeker aan mijn verwachtingen.

Geen problemen ervaren en de website was overzichtelijk.

Oled TV besteld via de webwinkel, maar deze bleek ondanks dat de TV op voorraad zou zijn toch niet op voorraad. FOKA had dat kennelijk niet direct door en ik moest zelf na een dag vragen waarom de TV niet kwam. Daarom - helaas- net geen 5 sterren. Maar daarna was er wel (zeer) snelle communicatie en is er een goed alternatief gevonden.

De avond tevoren werd ik gebeld voor een leverafspraak de volgende dag in de middag. Dat zou aldus ingepland worden. In de ochtend van de leverdag werd ik gebeld of het toch 's morgens kon. Vreemd, maar het kwam me toevallig wel uit. Een dik uur later stond de doos met TV in huis, exact op het afgesproken nieuwe tijdstip. Vriendelijke bezorger.

Hoewel het niet op voorraad zijn niet direct door Foka werd gezien was het contact me de klantenservice daarna gewoon goed. Ik werd snel, correct en vriendelijk te woord gestaan.

Goede service ,
snelle afhandeling en werd netjes terug gebeld voor de levering van mijn aangekochte tv.
en heb de volgende dag de tv thuis ontvangen echt super!!!.

Goed op de hoogte gehouden door de verzender, ook nog even een belletje vlak voor aankomst. Doos zag er goed uit.

Werd goed en duidelijk telwoord gestaan
Goed geholpen

Na oriëntatie op de website, uiteindelijk telefonisch de prijs overeengekomen voor mijn LG OLED65C7V televisie. Ondanks dat ik de TV elders iets goedkoper kon krijgen, was de belofte dat hij binnen een dag geleverd kon worden hetgeen me over de streep trok (dit konden de andere partijen niet). Die belofte werd volledig nagekomen: nog dezelfde avond werd ik gebeld door de koerier om voor de volgende ochtend een afspraak te maken. De TV werd netjes geleverd en binnen 20 uur na bestelling stond hij bij me thuis, op een zaterdag. Al met al hou ik wel van deze Rotterdamse niet lullen maar poetsen mentaliteit. Over de verdere klantenservice kan ik weinig zeggen, aangezien de TV gewoon goed werkt. Ik hoop uiteraard dat dat dat zo blijft en zal bij een volgende aankoop, vooral wanneer ik die snel geleverd wil hebben sowieso een kijkje bij Foka nemen.

Als er dan toch1 puntje van kritiek te noemen is, is het dat de betaling via een ideal link moest plaats vinden, terwijl het via de website wel met creditcard (mijn voorkeur) had gekund. Geen spelbreker, maar het beperkte me in de mogelijkheden, daarom geen 5 sterren :-)

Levering zoals beloofd: snel!

Erg goede service, vriendelijk te woord gestaan, een goed antwoord op al mijn vragen en een vlotte levering

Zoals eerder gezegd ben ik erg goed geholpen door de klantenservice. Behulpzaam en snel gehandeld.

Ik had de tv die ik had aangeschaft de volgende dag al in huis. Prima!

Snelle levering!

goede uitleg gehad nette behandeling keuze genoeg.
snelle levering van uit het magazijn.
jammer dat er gebruik gemaakt word van nieuw computer systeem moest al mijngegevens weer op geven

goed geregeld

Scorekaart voor FOKA Superstore