FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Na oriëntatie op de website, naar de echte winkel geweest. Heel fijn dat je een fototoestel dan eerst kan vasthouden voor te beslissen. Feitelijke formaat en bediening moeten overeenstemmen met je eigen wensen. Werd als vanouds goed en deskundig geholpen. Heel blij met de gekochte Fuji systeemcamera.

De goede vragen werden gesteld en er werd goed geluisterd om te kunnen adviseren. Ik kreeg alle tijd om mijn eigen mening te vormen. Er werden geen bijkomende zaken opgedrongen. Kortom een fijne en goede ervaring.

Ik zocht een niet te grote (32") tv zonder smartfuncties voor mijn moeder. Na wat rondneuzen op de Pricewatch uitgekomen op een Philips fullhd model, die scherp geprijsd was bij Foka.

In hun winkel en via hun website had ik al eerder een aantal dingen gekocht en dat was me goed bevallen. Dus gelijk maar bij hun die tv besteld.

Precies zoals belooft werd het pakket de volgende dag in goede staat bezorgd.
Meteen de tv aangesloten, getest en alles ok bevonden. Al met al een prima apparaat voor dat geld.

Goed verpakt. Op de tijd geleverd zoals beloofd.

Na de bestelling wordt je keurig per email op de hoogte gehouden van de status. (order, levering, track&trace nr.). Zoals het mijns inziens ook hoort.

‘S avonds Gebeld voor een mooie deal voor de lg OLED55c7v en kreeg deze. Netjes volgende dag geleverd door de koerier. 5 jaar garantie ipv 2. Gewoon top.

Top volgende dag in huis zoals gezegd. Netjes door de koerier.

Via de chat gevragen om een deal, maar konden ze alleen telefonisch geven. Half uur later netjes terug gebeld en deal kunnen maken,

Gebeld voor een scherpe OLED deal. Werd spoedig terug gebeld, en heb na sluitingstijd nog mijn order kunnen plaatsen.

De TV kwam in orginele doos met een koeriers dienst. Bezorger was een vriendelijke student oid die op zaterdag rondreed als bijbaan. Hij was wel alleen dus moest even helpen met tillen.

Contact met de klantenservice was prima, snel opgenomen, en snel terug gebeld.

Ik heb besteld bij Foka, en kreeg een bevestiging van Kamera Express. Ik heb een Sony 55XD8505 besteld en kreeg een Sony 55XE8599 geleverd. Prima TV nog steeds maar toch een ander model dan wat ik besteld heb.

ik heb de Tv vrijdag avond rond 20.00 uur online gekocht en de volgende ochtend is het netjes op tijd afgeleverd.

Ik ben goed geholpen met mijn vragen mbt service en garantie aangezien er op mijn pakbon en factuur een ander modelnummer vermeld stond maar dat is vrijwel direct opgelost.

Bij FOKA een Philips TV aangeschaft. Informatie op de website was zeer volledig en correct. De keuze voor FOKA is gekomen door de 5 jaar garantie en de prijs.

Bestelling plaatsen ging eenvoudig, alleen jammer dat er in de bevestigingsmail nog een bugje zit waardoor de placeholders worden weergegeven i.p.v. de juiste tekst:
%saleslines%Aantal Code Omschrijving Bedrag
%rows%%aantal% %product_code% %omschrijving% € %prijs%

Maar de bijlage van deze mail was wel correct, dus vind ik de algemene beoordeling nog steeds goed. Als de mail correct was dan had ik zeker voor uitstekend gekozen.

Keurig en snel verstuurd.

Op woensdagavond 2100 de Samsung UE49MU6400XXN bij FOKA besteld en de andere dag 1400 kon ik de TV al uit de doos halen. Goede communicatie wat betreft bezorgmoment. Alles netjes compleet en verpakt, met korte NLse starters handleiding.
Voor mij was het feit dat de tv een XXN-model (TV voor de NLse markt gemaakt) erg van belang aangezien ik (wellicht onterechte) rare verhalen had gehoord over grijze import modellen. FOKA was de goedkoopste met XXN modellen, en de klantenservice reageerde ook het snelst toen ik een vraag had. Keep up the good work!

Levering binnen het geschetste tijdschema. Via PostNL.
Van koop tot aflevering goed op de hoogte gehouden van het proces.

Snel en volledig antwoord.

Prijs, gemak en levertijd zijn een voorbeeld voor andere winkel. Gewoon goed. Eenvoudig, geen valkuilen, geen verrassingen zonder de deur uit te gaan.

Netjes een email dat de zending onderweg is. Zelfs levering de volgende dag niet in NL. Prima geregeld!

Prima Service met een hoofdletter S. Makkelijk te reserveren en ook af te halen. Werd snel en persoonlijk geholpen. Goede en klantvriendelijke benadering in de winkel en aan de telefoon. Dus zeker aan te raden voor een koop waar je zwaarverdiende geld naar toe gaat.

Goede telefonische ondersteuning en klantvriendelijke benadering in winkel

Zeer goed geholpen aan de telefonische helpdesk. Bovendien een snelle levering. 20:00 besteld, volgende dag om 16:00 bezorgd. Foka bood ook nog eens de laagste prijs op internet en geeft 5 jaar garantie op de TV (3 jaar bovenop de fabrieksgarantie).

Ik heb een LG tv in de winkel gekocht en was erg tevreden over de manier waarop ik geholpen werd.
Goede service en vriendelijk personeel.
Ook was ik blij de "Black Friday" korting. De normale verkoopprijs was al gunstig maar dit was een leuk extraatje.

Hele duidelijke site. Makkelijk met bestellen. Ze zijn betrouwbaar. Ze doen wat je er van verwacht.

Ook de verzending ging super. Zaterdags besteld en 's maandags ontvangen! Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer. Je wordt keurig op de hoogte gehouden dmv mail wanneer het bezorgt wordt.

De service is fantastisch. Nadat ze ruim een week later ivm met Black Friday de Spark voor €100,- minder aanboden, kreeg ik na mijn melding hierover, het verschil terug! Super toch!

I wanted to buy a compact camera but didn't know much about it; the salesman was very kind and explained everything to perfection! In less than 20 minutes I learned a lot about what I needed to know and I bought a beautiful compact camera Canon G7X for my trips!

Snelle levering, compleet geleverde tv. Orginele ongeopende verpakking. Prima Sony televisie, geen mankementen ontdekt. Ben er tevreden over.

Foka is een winkel die veel producten heeft. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en ze hebben kennis van zaken.

De verzendingen zijn altijd gekomen op de tijd dat zij dat doorgeven hadden. Dus op tijd.

De klantenservice is goed op de hoogte van alle producten. Je wordt altijd goed geholpen.

Goed geholpen, ook bij het oplossen van een fout. Meteen correct en zonder gezeur afgehandeld. Coolblue niveau van service, top dus!

Via Foka.nl de Sony 55XE8096 aangeschaft. Ik heb gebruik gemaakt van de optie "Vandaag nog in huis" met een toeslag van € 4,99. Aan het begin van de middag besteld en aan het begin van de avond keurig bij mij thuisbezorgd. Super service.

Keurige levering. Gekozen voor optie "Vandaag nog in huis" met een toeslag van € 4,99. 's middags besteld en dezelfde avond nog in huis, super service!

Via Tweakers Pricewatch gezocht naar scherpste prijs voor Onkyo TX-8270. Meerdere aanbieders hadden zelfde vraagprijs maar vanwege 5 jaar garantie voor FOKA gekozen.

Afhandeling prima, snelle verzending, geen klachten!

Bestellen was zeer eenvoudig.
Voor de Samsung UE40MU6120 betaalde ik bijna de laagste prijs en kreeg nog 2 jaar extra garantie. kortom beste prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en extra garantie geboden

Het bestelproces is heel eenvoudig en absoluut niet ingewikkeld. En ook het feit dat je op diverse manieren kan betalen is erg prettig.

Wij willen alleen maar een Philips TV en ook deze keer hebben we weer voor een Philips TV gekozen. En hij is echt heel fijn, mooi en scherp beeld. Het is de 1e keer dat wij een AmbiLight tv hebben en ook dat bevalt uitstekend. Het aansluiten was ook een fluitje van een cent, plug & play

Scorekaart voor FOKA Superstore