Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenFast delivery, great service, best prices, big discounts in Black friday. A lot of accesories for tv in good price.
VerzendingQuick delivery. They call me to make an appointment.
KlantenserviceNice service
AlgemeenPrachtig product. Zeer tevreden mee. Beste "Black Friday" prijs van officiële LG dealers. Snelle levering.
VerzendingFlatscreen verpakkingen lagen in bestelauto als Dominostenen los over elkaar heen.
AlgemeenGoede afhandeling en levering.
Jammer dat tv verkocht is die niet op voorraad is en alternatief moeten nemen.
TV op andere sites wel beschikbaar.
AlgemeenPrijs aangevraagd en gekregen via chat, maar product was al in de aanbieding voor een lagere prijs. Hier moest ik zelf achter komen. Toch tevreden!
AlgemeenNa veel ellende bij begin uiteindelijk prima opgelost via klantenservice. Super goed geregeld.
Blij mee
AlgemeenFoka is een super winkel. Goed geholpen door de medewerker. Vooral naar alternatief opties. Daar houden wij van.
Dank foka
Verzending duurde wel iets langer dan verwacht ivm blackfriday.
Voor de rest prima
Vriendelijke medewerkers. Je krijgt altijd een terugkoppling.
AlgemeenVia whatsapp contact gehad met Foka. Snel en adequaat contact ondanks de drukte van 'black friday'. Duidelijk in de onderhandelingsmogelijkheden ten opzichte van de prijs op de website. Duidelijk in de latere leveringsdatum in verband met black friday als ik het product zou aanschaffen. Snelle service.
VerzendingOled-tv geleverd via een speciaal koeriersbedrijf, die mij van te voren hebben gebeld om op een geschikt tijdstip te leveren. Latere levering was van te voren benoemd in verband met black friday.
KlantenserviceDuidelijk via whatsapp. Snelle reactie.
AlgemeenKlantenservice (telefonisch) = klantvriendelijk, goede uitleg m.b.t. het product en de bijbehorende actie. Correcte afhandeling.
VerzendingCorrecte levering
AlgemeenPrettige ontvangst, behulpzaam en goed advies. Keurige afhandeling! Nog mooie inruilprijs gekregen voor oude tv.
AlgemeenPrima winkel, je kunt vrij makkelijk bestellen. Het was wel zo dat de iDeal-betaling werd afgebroken waardoor ik een tweede keer moest bestellen. en ook mooie deal met extra garantie in ruil voor een review.
VerzendingIk heb in de Black Friday periode besteld, hierdoor was het vrij druk. De levertijd is daarom van 2 dagen naar 12 dagen gegaan. Ik heb wel begrip voor wat vertraging, maar dit vond ik wel vrij lang duren. Verder is de bestelstatus op de site heel simpel: verzonden of niet verzonden, en geen verwachte afleverdatum. Dan duurt wachten extra lang.
KlantenserviceVanwege de langere levertijd en beperkte info hierover heb ik een paar keer via chat contact gehad. Helaas konden ze niets meer zeggen dan dat ik nog wat meer geduld moest hebben. Het was duidelijk dat Black Friday bij FOKA een onverwacht groot succes was, en dat men hier niet op voorbereid was. Al met al wel vriendelijk en correct te woord gestaan, en er werd snel op de chats gereageerd.
Algemeengeweldige winkel. Ik zou aanraden! de Tamron 150-600 G2 werd na ongeveer 18 uur geleverd, allemaal gemakkelijk en snel
VerzendingEn zonder problemen
AlgemeenNa een eerste mailcontact mbt de prijs, de volgende dag de TV binnen 10 min. opgehaald.
AlgemeenAankoop van een LG TV verliep vlot, snelle afhandeling, correct mailcontact en een goede prijs. Een aanrader voor ieder.
AlgemeenNa een defecte televisie retour gebracht te hebben was de service zonder meer uitstekend te noemen.
Binnen 10 minuten was ik weer onderweg met een nieuwe televisie
Goede televisie voor prima prijs.
KlantenserviceZonder omwegen geregeld dat ik direct een andere televisie op kon halen!
Perfect!
AlgemeenI bought a 55" 4k tv online, no trouble, perfect service, no delay with shipping, they even sent an sms before it came. Recommended.
AlgemeenBelde foka op om te vragen of ze meedoen aan black friday. Meneer zei in het kort, kijk aub even op de website na het avondeten nog maar een keer. (Tip)
Uitstekende service, tv was tijdelijk uitverkocht maar kon toch een bestelling plaatsen. Dezelfde avond waren ze weer beschikbaar. Levering zou 1 dag vertragen vanwege drukte, gelukkig kon ik de bestelling zelf ophalen in houten (distributie centrum).
Tv afgeprijsd van 749 naar 499. De mediamarkt heet dit toestel niet in de aanbieding gegooid. Top prijs van foka. Echt de goedkoopste. Klantenservice ook top.
Adverteren met voor 22:00 besteld morgen in huis, alleen vanwege de topdrukte is dat soms niet haalbaar. Ik kon gelukkig zelf de tv ophalen in houten op t distributiecentrum. Ik kon meteen aan de slag die avond. TOP
KlantenserviceGeweldige tip gekregen van de medewerkers. Was blij dat er stond TIJDELIJK uitverkocht, want ze zouden aan t einde van de week weer beschikbaar zijn. Nou, dezelfde avond kon ik em meteen weer bestellen vanuit voorraad.
AlgemeenDuidelijke communicatie en een goede prijs. Ook over de snelle levering ben ik erg tevreden.
AlgemeenVia de chat een prijs passend bedrag gevraagd en ook aangeboden voor een tv inclusive verzending.
VerzendingDe levering was snel en ging ook vlot.
KlantenserviceIk werd snel geholpen via de chat.
AlgemeenDuidelijke beschrijving van de artikelen op de site. Handig dat handleidingen vooraf al beschikbaar waren. Zo was ik goed op de hoogte van de mogelijkheden van de apparaten. Heb het uiteindelijk gereserveerd voor 2 dagen. De reservering werd snel daarna bevestigd. Ik heb het daarna in de winkel opgehaald en betaald.
KlantenserviceEr was niet veel personeel aanwezig. Daarom moest ik een tijdje wachten omdat een klant voor mij werd geholpen op de manier zoals ik ook geholpen zou willen worden. Op de factuur werd 2 euro in mindering gebracht voor parkeerkosten en de medewerker liep mee naar de auto om de spullen te laden. Hoewel ik de 2 dozen zelf ook wel naar de auto had kunnen krijgen waardeer ik dit zeer.
AlgemeenDuidelijke website met prima snelle ondersteuning bij vragen per email. Vrijdag besteld en levering zelfs op zondag! Uitstekend!