FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Prima en snelle levering.
Direct antwoord op mijn vragen in de mail.
Komen levering volgens afspraken na.

Volgende dag in huis. Top!

Via Gathering.Tweakers vernomen dat Foka aan het stunten was met prijzen voor de LG OLED serie. Vervolgens gebeld met de winkel en kreeg een zeer interessant aanbod wat ruim (!) onder de goedkoopste aanbieder was in de Tweakers Pricewatch. Daarnaast biedt Foka 5 jaar garantie in plaats van de reguliere 2 jaar. Telefonisch de aankoop bevestigd en ontving direct een email met iDeal betaallink. De volgende dag stond de TV in huis.

De televisie werd direct na bestelling (einde van de middag) verstuurd en had ik de volgende in huis. Foka maakt gebruikt van een gespecialiseerde bezorgservice.

De naam Superstore, doet volledig zijn naam eer aan. het is super hoe makkelijk je kunt bestellen en betalen en het is een supersnelle levering van de aangekochte producten die je besteld hebt, de website is super overzichtelijk en ook als je belt over info, wordt je super vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Dus in een woord is alles super strak geregeld.

Mijn product, werd supersnel geleverd en er waren geen beschadigingen.

De medewerker was erg vriendelijk en gaf mij direct de juiste informatie.

Telefonisch advies gevraagd aan Santos voor de aanschaf van een televisie.
Na een lang gesprek een tv bij hem gekocht, helaas niet helemaal juist geinformeerd over de HDR functie dat is wel een jammer. Maar dat mag hem niet negatief beoordelen, verkoper heeft erg veel tijd besteed aan uitleg en onderhandelen, erg veel kennis, complimenten. Tv is mooi, snel netjes thuis geleverd door een koerier. Al met al een fijne winkel waar ik met regelmaat producten aanschaf

Netjes thuis bezorgd door een koerier, levertijd 2 werkdagen.

HDR functie niet de juiste uitleg gehad, vind ik jammer. Verder niets op aan te merken, hier kan je gerust terecht met al je vragen en mag je een deskundig advies verwachten. Complimenten aan Santos.

Versterker gekocht, na 4 dagen nog niet binnen. Zelf gaan bellen bleek het model al verkocht te zijn en niet meer leverbaar. Uiteindelijk het nieuwere model kunnen krijgen met korting maar toch €101 extra moeten betalen voor een nieuwer model waarvan ik de extra functies niet gebruik, zonde van mijn geld dus. Redelijke oplossing, service en tegemoetkoming kan beter.

Eerste model niet binnen gekregen, 4 dagen wachten zelf moeten bellen.
Niewe model volgende dag gelijk binnen,

Foka mag dan je bestelling wel op tijd leveren en goed verpakt, maar zodra een aanvraag voor reparatie of vervanging zich aandient verschuilen zij zich achter de fabrikant. De winkel, Foka als verkopende partij is voor mij als consument het aanspreekpunt. Je kunt dan niet volstaan met het zijn van spreekbuis van/verwijzing naar de fabrikant enkel omdat een garantieverzoek teveel tijd en dus geld zou kosten.

De klantenservice verwijst je meteen naar de fabrikant in kwestie zonder zelfstandig een reparatie/vervangingsverzoek inzake een non-conformiteitsclaim af te handelen. Foka houdt zich zodoende niet aan haar wettelijke verplichtingen als verkoper en probeert zich onterecht te verschuilen achter hetgeen de fabrikant aangeeft. Dat is meer leveranciersservice of fabrikantenservice te noemen, zoiets noem ik geen klantenservice.

Goede klantenservice , ik werd prima geholpen ondanks de drukte bij black Friday , medewerkers die er verstand van hebben . 5 jaar gelden goed geholpen en nu weer . Binnenkort weer eens langs voor een nieuwere reciever .

Ondanks de drukte toch prima geholpen .

Duidelijk, heldere en overzichtelijke website. Uitstekende prijs, heldere toelichting van technische specificaties en handleiding onmiddellijk elektronisch beschikbaar.

Tijdige levering, pakje in onberispelijke staat.

Na een mailtje gestuurd te hebben, kreeg ik zeer snel antwoord terug. Na een paar keer snel heen en weer gemaild en gebeld te hebben, was alles snel geregeld.. van de bestelling tot de betaling tot het afleveren binnen 1 dag, grote klasse

Keurig op tijd geleverd en zelfs nog even gebeld door de chauffeur dat hij in de buurt was!

Snelle en duidelijke antwoorden op mijn vragen44

Tegen de beste prijs besteld op Foka.nl, al jaren een betrouwbaar adres. De TV was uitverkocht, maar werd toch binnen 2 werkdagen geleverd, super!

De TV was uitverkocht, maar werd toch binnen 2 werkdagen geleverd, super!

Had niet verwacht dat Foka ook een goede voorraad heeft voor audio en geluids apparatuur en ook nog eens met goede prijzen

TV zelf in de winkel opgehaald omdat je deze toch eerst wel even wil zien alvorens te kopen.

medewerker heeft ons keurig en met geduld geholpen om de juiste nieuwe TV te kiezen.

Op een donderdag gebeld voor een prijs indicatie voor een LG OLED55C7V, beloofd werd dat er die avond of de volgende ochtend terug gebeld zou worden door een van de medewerkers. Vrijdag middag nogmaals proberen te bellen omdat ik nog geen reactie gekregen had. Wederom de belofte dat er die dag nog terug gebeld zou worden maar dat ze met zieken zaten. Uiteindelijk op zaterdag terug gebeld en de TV gelijk telefonisch kunnen bestellen.

Ik zou op de maandag gebeld worden voor het inplannen van de levering, maar vanwege beschikbaarheid van de TV uiteindelijk woensdag avond pas gebeld door de koeriersdienst. Vriendelijke mensen en afgesproken dat de TV op zaterdag geleverd zou worden. Omdat ze geen indicatie voor de zaterdag konden geven zouden ze me een half uur van de voren bellen. Uiteindelijk kreeg ik vrijdag avond een sms en e-mail met daarin de melding dat er tussen 8:15 en 11:00 geleverd zou worden. Rond 10:00 werd het pakket afgegeven door een hele vriendelijke man.

Doordat ik een aantal keer terug moest bellen voor een prijsindicatie waarbij de belofte was dat ik snel terug gebeld zou worden een iets lagere score.

Per email enkele vragen gesteld over o.a. of de TV Samsung QE49Q7FAMLXXN een Nederlands model is (wat inderdaad zo is) die snel en deskundig werden beantwoord.
En het feit dat deze TV een paar honderd Euro goedkoper is dan bij alle andere webshops die het Ned. Model verkopen.
Foka / Kamera Express is al tientallen jaren een betrouwbare winkel / webshop waar ik al eerder Fotocameras en Lenzen had gekocht.
Bovendien verkopen ze ook via Bol.com.
De koop op internet verliep zeer soepel en de TV stond binnen 24 uur in de woonkamer.
Chapeau !!!
Ik kan Foka bij iedereen aanbevelen...

Foka / Kamera Express is al tientallen jaren een betrouwbare winkel / webshop waar ik al eerder fotocameras en lenzen had gekocht.
Verzending via Post.nl en de TV stond binnen 24 uur in de woonkamer, de toch wel zware TV werd bovengebracht door Post.nl.
Geweldig!!

Na telefonisch contact besloten TV te kopen bij FOKA. Deskundig advies gekregen. Zeer snelle levering

Binnen 24 uur geleverd

Na telefonisch contact besloten TV te kopen bij FOKA. Deskundig advies gekregen

Het was makkelijk om te bestellen en ze hadden een scherpe prijs. Tv werd snel verstuurd.

Televisie is snel verstuurd. Bezorging duurde alleen kamer maar dat kwam niet door Foka maar door drukte bij de post.

Na enig zoeken op internet een geschikte televisie gevonden.
Eders was deze TV goedkoper maar na een mailtje naar FOKA Rotterdam werd ons toegezegd dat wij daar de TV ook voor die prijs konden aanschaffen.
In de winkel wezen kijken naar de TV en besloten om deze te kopen.
Helaas was de TV niet op voorraad maar binennen een week was de TV thuisbezorgd.

Duurde iets langer dan toegezegd was , maar evengoed keurige verzending.

2 x moeten bellen voordat er duidelijkheid was wanneer de TV geleverd werd.

De televisie was zeer scherp geprijsd, en het type nummer was voor de Nederlandse markt (vaak hoor je dat het type nummer overeenkomt met een tv voor de oost Europesche markt).
Televisie op maandagochtend even voor 12:00 besteld, met een kleine bijbetaling voor de verzending, had ik de televisie dezelfde avond al in huis.

We gingen voor de Q-led QE55Q7F TV van Samsung maar na kundig en duidelijke uitleg bij Foka in de winkel de LG OLED TV 55C7V gekocht beide TV's hangen in de winkel boven elkaar waar dezelfde demo op wordt opgespeeld , de keuze was snel gemaakt , de TV is volgens afspraak op tijd geleverd. Weer een goed voorbeeld dat de traditionele winkel die ook tegen internetprijzen kan leveren en met kundige mensen belangrijk blijft !!

Zoals het gewoon hoort, product uitzoeken, duidelijke website, betalen en dag later geleverd, op tijd.

Dag later geleverd, op tijd.

Lage prijs. Black Friday aanbieding besteld. Hoewel product op dat moment niet meer voorradig, leverbaar was, kon deze aanbieding nog steeds worden besteld.

Bij bestelling werd al duidelijk vermeld, dat vanwege Black Friday drukte en niet meer voorradig zijn van product de levering niet meer de eerstvolgende werkdag plaats kon vinden.

Gedurende het bestel- en leveringsproces keurig op de hoogte gehouden.

Scorekaart voor FOKA Superstore