Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeenvia de internet site van foka besteld werd dezelfde dag gebeld wanneer ik de
tv wilde ontvangen werd volgende dag afgeleverd geheel volgends afspraak
dik tevreden
AlgemeenGoede afhandeling en makkelijke website met verschillende prijsklasses....in vergelijking met andere ging ik voor die 5 jaar garantie....dat besloot mij bij foka te kopen .
VerzendingIk heb mijn tv opgehaald en dat ging prima.
AlgemeenEr zijn geen verbeterpunten, het zal moeilijk zijn dit hoge niveau te behouden.
Mijn ervaring, ik bestelde op woensdag middag en tv om 16.45 uur, direct daarna een bevestigingsmail met daarin de vervolgstappen.
Om ca. 20.00 uur werd ik inderdaad gebeld voor een aflevering afspraak. Ik heb afgesproken donderdagmiddag, Daarna kreeg ik mail van de vervoerder met verdere afspraak en track en tracé.
Donderdagmiddag is de tv keurig afgeleverd, de chauffeur heeft netjes geholpen de tv tot in de woonkamer te brengen. De chauffeur was netjes en beleefd.
Ga zo door.
AlgemeenDuidelijke informatie op de site, een goede prijs, en snelle verzending van het product. Geen problemen gehad met deze site.
VerzendingGoed verpakt, snel geleverd, geen problemen
KlantenserviceGeen problemen ervaren
AlgemeenOnline heb ik research gedaan alvorens ik naar de winkel ben gegaan. Ik wilde graag advies van de verkoper om na te gaan of mijn bevindingen juist waren. De verkoper wist goed to-the-point antwoorden te geven.
VerzendingProducten waren op voorraad, ik kon deze dan ook direct meenemen.
KlantenserviceGoede directe antwoorden op vragen die hebben geleid tot een snelle aankoop.
Algemeen1 vd weinige winkels welke mijn gewenste budget Philips 49 inch full hd led tv op voorraad heeft. Zelfde dag nog geleverd voor een schijntje (€4.99)
VerzendingS- morgens besteld s-avonds rond 19.45u al geleverd en dat voor maar €4.99!
KlantenserviceEen mail gestuurd met aftersales vraag deze werd redelijk snel s-avonds beantwoord met een link er bij waar uitgebreid op mijn vraag werd ingegaan.
Algemeendit is mijn eerste contact met foka heb een LGOLED55C7V aangeschaft alles gebeurde volgens afspraak ik heb hun gekozen omdat ik
o.a een goede prijs kreeg
voor mijn oude TV en hun 5jaar garantie hebben mij uiteindelijk voor hun laten kiezen ik hoop dat hun service bij evt problemen ook zo soepel verloopt
AlgemeenBesteld onder laagste prijs garantie. Snelle reactie en mooie afspraak kunnen maken. Top service zoals gewend van Foka.
AlgemeenDuidelijke site, snelle levering, goeie voorraad en scherpe prijzen. Ik kocht mijn tv hier omdat het goedkoper was dan bij concurrenten.
VerzendingZondagavond besteld en maandagavond kwam de tv al binnen in prima staat. Tevreden met mijn aankoop.
Algemeenwebsite is overzichtelijk en duidelijke uitleg over product.
makkelijk om producten te vergelijken.
en genoeg keuze..
AlgemeenFocal Dimension Soundbar + Sub gekocht via de webwinkel van Foka. Ik heb gekozen voor Foka omdat de prijs enorm meeviel, goedkoper dan waar dan ook. Voordat ik mijn bestelling plaatste heb ik eerst reviews gelezen over Foka. Foka kende ik al maar dacht deze zaak niet meer bestond. Ik woon in Alphen a/d Rijn en ondanks de goede bereikbaarheid van de winkel in Rotterdam heb ik toch maar via de webwinkel besteld, puur uit gemak. De bestelling verliep probleemloos en ik werd netjes via mail op de hoogte gehouden van het verloop. De volgende dag werd alles keurig bezorgd zoals Foka betaamd. Ben zeer tevreden over de gang van zaken.
AlgemeenVorige week de LG 4K Ultra HD TV 43UJ630V bij Foka gehaald. Snel geleverd, goede prijs, ben er super tevreden mee! Is toch goud.
VerzendingDoor de sneeuw een dagje later geleverd maar wel meteen de volgende ochtend vroeg!
AlgemeenGoed en duidelijk, ik wilde dit toestel al hebben en was op de sit van Foka terecht gekomen, snel besteld snel geleverd en snel geïnstalleerd, perfect
Verzendingvolgens afspraak geleverd
AlgemeenOp de Foka website stond een geweldige aanbieding van LG oled 55inch (oud model).Na een tijdje nogmaals gekeken op de site maar nergens meer te vinden.
Gebeld met Foka en het bleek dat de LG in 2 uur was uitverkocht. Foka zou Foka niet zijn om een tegemoetkoming aanbieding te doen van de nieuwe versie met bij betaling van 130E. Gigantisch, waar hoor je dat nog
Goede uiutleg en hulp bij het in de auto plaatsen
AlgemeenZondag besteld. Vandaag in Huis. Prima levering en prima product. Tot nu toe erg tevreden.
AlgemeenZondag besteld, vandaag in huis. Prima levering en prima product. Tot nu toe geen klachten
AlgemeenDe website is erg duidelijk en heeft goede aanbiedingen. Er staan ook genoeg reviews over producten plus de combinatie met een fysieke winkel is fijn.
VerzendingSnel geleverd op de tijd die ik wilde.
KlantenserviceMet dit product niet van toepassing geweest maar met een eerdere bestelling had ik een probleem met een product en dat is toen erg netjes en snel afgehandeld door de klantenservice
AlgemeenNaar aanleiding van een bericht op pepper.com waarin ik zag dat de ONKYO NCP-302 Multi-room speaker met €50 korting op de al lage prijs van € 150 werd aangeboden heb ik een bestelling geplaatst op de FOKA Superstore website. Het product was op voorraad in de webshop én wat nog belangrijker was omdat het een cadeau was voor mijn wederhelft kon het onder rembours besteld worden. (nadeel en/of rekening..)
Maar bij onder rembours bestellen gaat het fout....Na op vrijdag, maandag en vandaag met de helpdesk te hebben gesproken, waarom mijn product niet verstuurd is, heb ik het maar geannuleerd. Ze houden je aan het lijntje zeggen alle dagen toe dat het vandaag verzonden wordt, maar het gebeurt gewoon niet...Vanwege een fout in het systeem de meest lame verklaring die je een klant, die je al dagen aan het lijntje houdt, maar kunt geven.
Het product is bewust onder rembours besteld, dat kost € 15 extra maar als je een en/of rekening hebt en je wilt een cadeau aan elkaar geven zonder te weten wat je uitgeeft is dat een uitkomst.
Maar omdat het onder rembours besteld is kwam ik er vandaag achter dat het gewoon niet geleverd gaat worden. De helpdesk heeft mij 3 dagen aan het lijntje gehouden en toezeggingen gedaan, maar het blijkt dat ze gewoon niet kunnen (lees:willen) leveren....
Ze houden je aan het lijntje doen allerlei toezeggingen en pas na 3 dagen aandringen komt de aap uit de mouw: vanwege een fout in het systeem lukt een onder rembours bestelling niet...Op de website wordt het nog steeds aangeboden om te betalen op deze wijze....lamest excuse ever!
AlgemeenNa lang wikken en wegen besloten een oled tv aan te schaffen en na eerdere positieve ervaringen met foka besloten naar de winkel te rijden. de verkoper hoefde zijn verkoopkunsten niet te gebruiken en kon helaasde enige vraag die hem gesteld werd niet beantwoorden. namelijk of de magic remote comparibel is met een sonos playbar, wat ik hem ook niet kwalijk kon nemen. verkoper was behulpzaam en gaf uiteindelijk nog extra korting op de tv beugel omdat verpakking al geopend was. daarnaast werden de parkeerkosten verrekend (1ste uur) en biedt kosteloos extra garantie. het zijn de kleine dingetjes waarmee je, je onderscheid van de rest.
bij thuiskomst gelijk de playbar aangesloten en is compatible met de magic remote. instellen als extern apparataat - soundbar - philips - afstandbediening type 4 et voila
AlgemeenOverzichtelijke internetsite, goede prijs/kwaliteit, snelle en correcte levering conform gemaakte afspraken, fysieke winkel in Rotterdam.
VerzendingPrima en correcte levering van onze TV door de koeriersdienst waarmee Foka afspraken heeft gemaakt, levertijd conform de gemaakte afspraken.
KlantenserviceGeen gebruik hoeven te maken van de klanten/klachtenservice, want alles verliep prima.